icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

lujza123
27. aug 2013

@klarisa23 a poznas tu kamosku tvojho muza? Najlepsie by bolo keby ides niekedy s nimi, tam uvidis ze ci ide o nieco viac alebo len obycajne kamaratstvo. Pokial su len kamosi tak by ti ju mal predstavit (tj. pochvalit sa "svojou" zenou)..cize skus sa navtierat ked niekam pojdu.

Ja mam vela kamaratov a naozaj mi nikdy v zivote neslo o nic viac ako o kamaratstvo. Bohuzial som uz o jedneho kamosa prisla, lebo si nasiel frajerku ktora neskutocne ziarlila...bolo mi to luto, lebo vsak som a aj som bola zadana, s nim som absolutne nemala ziadne plany. Cele mi to prislo z jej strany take ze keby mam penis tak vobec neriesi, nevadi jej ze ideme na pivo napriklad sami, alebo aj s nou...ale ona to brala tak jednoducho - zena = konkurencia.
Teraz si uz davam pozor, dalsi dobry kamos si nasiel po rokoch babu, velmi im to prajem ale dala som si preistotu pohov a vyhybam sa nejakemu kontaktu alebo nebodaj ist s nim niekam sama, ked pridu k nam snazim sa s nim moc nekecat aby si nieco nenamyslala ...aspon do doby kym ma uplne nespozna a nezisti ze som neskodna

emakiki
27. aug 2013

@dai pozri, mne je to uplne jedno co urobi, ale podla mna sa mu vnucuje...on nema o nu zaujem... ja by som mojmu urobila taku scenu, keby mi neodpise na sms a druhej ano, ze by ani nevedel ako sa vola... JA SOM JEHO ZENA, MNE SA MA VENOVAT takto by sa k tomu mala postavit a nie tolerovat taketo excesy...postavila by som ho pred hotovu vec: bud JA alebo ONA... mne sa zda, ze pani je az moc benevolentna a naucila si manzela ona aby sa tak spraval...

emakiki
27. aug 2013

@nini1010 neboli, ona vie ze je zenaty a ze si jeho zena moze ten telefon pozriet... urcite by si davali pozor...

snehulienka82
27. aug 2013

@eeffka milacik moj samozrejme povedal, ze on vobec netusi, ako sa to tam dostalo, reps. na co mu taku fotku poslala a pod. (samozrejme ma obrovske kozy - a nemyslim si, ze ja mam male, no nic 😀) takze pani bikinova potom napisala, ze ona nema pocit, ze mi ma nieco vysvetlovat, a ze vela slov moze viest k zbytocnym nedorozumeniam, ale ubezpeci ma, ze s mojim muzom ma cisto kamaratske umysli, nic viac... odvtedy dalsie fotky nedosli, tak som kludna... resp. o nic neviem, ale to uz neriesim...

mirdzilka
27. aug 2013

@klarisa23 moj takmer byvaly manzel robil presne to iste... skoncilo to tym, ze som tu jeho KAMARATKU z prace nasla u nas doma, ked necakali, ze sa vratim skor z prace... V ten den odisiel, podla ziadost o rozvod a kde sa pohne, vsade rozprava, ze som chorobne ziarliva 🙂

klarisa23
autor
27. aug 2013

ahojte, vsetkym vam moc dakujem za vase pismenka, ked sa mi buda dat tak odpisem na vsetky otazky, budem tu vecer a predchvilou som volala manzelovi a povedala mu, ze budeme mat vecer vazny rozhovor, bude to bud alebo, nic medzi neexistuje.......

kveta
27. aug 2013

@klarisa23 Vela stastia.

wadja
27. aug 2013

maj aj ty dobreho kamarata , jemu neodpisuj ,nevolaj a s kamosom si vypisuj aj do noci a chodievajte von , uvidis ako sa bude tvarit a co povie

haslerka27
27. aug 2013

vadilo by mi to a teda poriadne.toto by som uz asi aj stopla.bud radikalne- zmena prace ale ak si pisu tym nic nevyriesis....alebo ho poprosila nech to ukonci.a ano,najdi si kamosa hoc kde na nete,pis si,jemu prestan pisat.vidis ze ma ine povinnosti.....daj mu pocitit ze nie je bod okolo ktoreho sa tocis.

deny81
27. aug 2013

@klarisa23 presne toto mala kamoska, dlhe roky iba "kamoska" zlata mila atd, my sme si ostatne tukali na hlavu a ze je to divne, ju to wstvalo, ale stale tvrdila, ze on nie je taky, ze ma charakter, ze minimalne kvoli dcere by to nikdy neurobil. jej vycital kadejake blbosti, ze ked si vytrhala obocie tak je blavacka pipenka, ak si namalovala oci, tak vyzera akostetka a pod. ona tiez nie je maximalne skvely clovek, nie je primarne zla, ale aj ona mala v minulosi za usami ...... berieme ju aka je a do druhych vztahov sme sa naucili nerypat, lebo nik nevie co v tom naozaj je a vzdy mame len pohlad jednej strany. no ale k pdostate, nahodou nasla v jeho mailoch - takch tych zmazanych a este neviem akych ako tej svojej kamoske z prace vyznava lasku, ze je naljslepsim clovekom na svete, obdivuje jej moralne hodnoty a blablablablabla. nebola som vtedy s nou, ale dopadlo to tak, ze si to poriesili a tvaria sa ako najzalubenesji parik. nic nie je len tak, tymto sa to potvrdilo. moj nazor na neho a ich vztah a sposob ako sa s tym vyrovnali je bezpredmetny, pretoze je to ich zivot, ,ich rozhodnutia oni su dospeli ludia a nemam pocit, ze by co len jeden z nich chcel aby sme im do toho rypali, kedy sa uzrozhodli. je to ich vec. ale u mna ten chlap v mojich ociach klesol na minimum. ale to je o inmom. Casovo to vychadza tak, ze tu takto blabolil zo 6 rokov, a asi nie len s jednou. nezavidim ti, pretoze u vas je urcite dovera dost narusena. drzim palce, aby si to zvladla, nech uz to skonci akokolvek ;)

tanapeta
27. aug 2013

@nini1010 no ale aj tak mi to príde horšie ako sex na jednu noc. Tuto už je vyvíjajúci sa vzťah, nejaká náklonnosť a chémia tam je, inak by si nechýbali. Čo je vlastne na tých SMS vidieť, že si píšu aj keď nie sú spolu.

@simca06022011 prečo riešiť s ňou? Ona je slobodná, môže si robiť čo chce. Ona o nič nepríde. V prvom rade si musí uvedomiť čo robí a hlavne o čo príde. Veškerú zodpovednosť má len a len on. On musí vedieť, čo si môže dovoliť. Ona možno ani nevie, že je ženatý. V živote by som sa neznížila a riešila veci s ňou. Nikdy. To by som vyšla z toho len ja ako blbec, čo si nevie chlapa ustrážiť a v konečnom dôsledku ani s ním nič vyriešiť

dai
27. aug 2013

@emakiki jasne... ved preto som aj ja pisala ze podla mna nepomoze ze ona teraz sa zacne nejak super malovat, alebo mu nejak vychadzat v ustrety - proste on si to v tejto faze podla mna ani nevsimne - aj keby vyzerala ako angelina jolie tak by mu to bolo jedno...
a moje riesenie je take iste ako tvoje - vazny rozhovor a jasne hranice, ciele, vysledky - ak to nezaberie tak sa pratat prec...
ja som ti len pisala ze oni obaja su este vo faze kedy vztah zachranit mozu - ked obaja chcu - a to je prave ta otazka ; chcu to obaja? ale toto musi zistit klarisa v tom rozhovore plus ci dodrzi cim sa tam zaviaze... ak ano tak ich vztach moze byt lepsi ako kedykolvek predtym, ak nie tak to neustoji a rozidu sa

simca06022011
27. aug 2013

@tanapeta precitaj si co som napisala.

ewwe
27. aug 2013

@klarisa23 ja by som si sadla s manzelom a pekne narovinu mu povedala vsetko co sa ti nepaci co robi a spytala by som sa ho preco to robi, ako by sa mu pacilo ak by si si smskovala s ,,kamosom,, a riesila vinko...
po druhe by som sla do manzelovej prace, pekne nahodena, aby si ma jeho kamoska vsimla, ze existujes, ale s nou by som neriesila nic, proste by som sla za muzom, s usmevom, nieco by som si vymyslela, nejaky dovod, napr. ukazat katalog s welnes pobytmi, dala by som mu pekne par pusiniek a odisla by som, najlepsie aby to videla jeho kamoska, je mozne, ze on jej o vas nakecal vselico mozne ako je to zle medzi vami a pod.

anexis
27. aug 2013

@klarisa23 pozor na vyber 'bud ja alebo ona' bola som v takej istej situacii a presne takto na vyber som mu dala a dopadlo to tak, ze sa s nou stretaval dalej po tajme za mojim chrbtom dalsich niekolko mesiacov
u nas to bolo tak, ze slecna mala zaujem o mojho muza a snazila sa nas rozdelit, no moj muz mal o nu zaujem len ako o kamosku, len dost dlho mu trvalo kym mu zaplo ze co vlastne robi
po niekolkych rokoch sa situacia opakovala, len s inou slecnou v hlavnej ulohe...poviem to takto, pokym muz nedostane po nose ( nemyslim to doslovne), nedopne mu

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bianka0111
27. aug 2013

@viera27 pekne napísané a silno podchytené...totho by sa mala aj autorka držat, predovšetkým hlavu hore na náznak úcty k sebe samej...

anexis
27. aug 2013

ja si nemyslim, ze tu pomoze zmena ucesu, ani prosikanie, doprosovanie, plac, ani snazit sa byt dokonala, usmievava a 'pchat sa mu do zadku' , ani snazit sa byt nedostupna a nevsimava...toto mu praveze bude vyhovovat, ked tam su aj z jeho strany simpatie, pretoze bude mat viac casu mysliet na slecnu kamaratku
podla mna, z mojich skusenosti zaberie terapia sokom,...zbalit sa a odist na par dni, alebo ako radili kocky vyssie najst si kamarataa neskryvat ho, lebo otazky a vyhrazky typu...ako by sa ti pacilo keby som si ja nasla kamosa....su na dve veci, kedze mu staci odvrkut ze jemu by to nevadilo....nie nie, toho kamarata treba aj realne ukazat, nie len sa nim vyhrazat
no, prajem vela stastia

yidaky
27. aug 2013

@tanapeta Suhlas, tiez by som neriesila s nou. A neponizovala sa. Treba riesit hlavne s manzelom.

klarisa23
autor
27. aug 2013

@emakiki nie on mi to hovori, ze ma lubi, teda obcas, ked chodi rano do prace, ale to je uz asi nauceny za tych 5,5 roka co sme spolu....ale este asi nikdy som od neho nepocula to, co mu hovorim ja, ze mam velke stastie, ze mam jeho, ze je ten najuzasnejsi chlap pod slnkom a tak, on mi na to povie, ze aj ja mam stastie a vybavene, proste sa mi zda, ze tu bojujem fakt len ja, on spohodlnel a ma pocit, ze sa uz o mna nemusi zaujimat......

klarisa23
autor
27. aug 2013

@anexis ultimatum musi byt, inak sa zblaznim a ja zistim, ci sa spolu stretavaju........a potom uz to budem riesit s dotycnou slecnou a jej priatelom....ked chce vojnu, bude ju mat.....

sashabb
27. aug 2013

@klarisa23 neviem či je zrovna dobré hovoriť chlapovi, že je najužasnejši pod slnkom a pod. Z tohto mu je jasne, že ťa má omotanú okolo prsta a môže si robiť čo chce. Nehovorím, že netreba pochváliť, ale ty ho chváliš zrejme až moc 😒

klarisa23
autor
27. aug 2013

@sashabb to uz sa zmeni, uz taka fakt nebudem, len som chcela, aby mu nic nechybalo.....hold smola

kveta
27. aug 2013

@klarisa23 Tak si mu zdvihala sebavedomie azTa prerastol.

Ultimatum naozaj nie je dobre riesenie. Vacsinou vyhra ta mila.. Nie ta, co dava ultimata.

klarisa23
autor
27. aug 2013

@kveta a ake navrhujes riesenie?

kveta
27. aug 2013

@klarisa23 Riesenie? Myslim si, ze momentalne by si mala dat cas sebe vychladnut a rozhodnut sa co chces.. Ci si pripravena na rozvod.. Nastudovat pribehy zien, ktore su si strasne podobne.. Vies, ked das ultimatum a on si vyberie Teba.. budes par dni, tyzdnov rada, ze to vyslo. A potom zistis, ze to pokracuje poza Tvoj chrbat a bude to trvat este x mesiacov nez sa situacia vyvrbi. Ja som to riesila rozchodom po prevaleni nevery a muzovi trvalo vyse dva roky nez sa vratil.

Pisala som tu o bejsbalke. Keby som vedela, co viem o dotycnej teraz, jej pohovor s chlapikom s bejsbalkou by mi problem vyriesil za par minut.. Samozrejme velmi priatelsky pohovor. ;)

Takze nech si vyberies cokolvek, bude to zle... Myslim tym Tvoje utrpenie.. Je otazka ci chces rozvod alebo zivot s chlapom, ktoremu nikdy nebudes verit a aj laska k nemu bude po tom boji vyrazne mensia..

klarisa23
autor
27. aug 2013

@kveta myslim si, ze este to nedoslo do takeho stadia, aby som poziadala o rozvod.....ja mu to musim vysvetlit a musim byt razna, ked ma lubi, spamäta sa ked nie tak nie, nic nenarobim a ani nikoho nemozem nutit, aby ma lubil nasilu, nepisu si, ze sa lubia a podobne veci tak takto to urcite riesit nebudem......

marlene
27. aug 2013

@klarisa23 ,
ja som sem nakukla,ako sa vyvija situacia 🙂 pytala si sa sice kvety ale skusim ti napisat moj nazor 🙂 podla mna ak v tom naozaj je nieco viac ,tak ti nepomozu ziadne ultimata a ak mu povies ,ze sa chces vazne porozpravat ,tak vtedy zacne u väcsiny muzov blikat cervene svetielko a citia sa pritlaceni k muru ,lebo muzi neznasaju nejake vysvetlovanie prave v takychto situaciach .
uplne normalne by som mu povedala nech si ta len vypocuje,neprerusuje ta ,ze ano ziarlis na kolegynu,nevies ci mas dovod,ale ta to zranuje ,ze mas pocit ze ona je pre neho dolezitejsia ako ty ,ano ty mas s tym problem .robis si starosti o vasu buducnost ,ALE vies ,ze on je dospely a chces verit ,ze za tym nic nie je,ale svojim chovanim (sms-ky,stretka) to ty vidis teraz v takomto svetle. ak je za tym nieco viac,tak to chces vediet ,pretoze ty si v tom pripade budes vasu buducnost a vztah prehodnotit. chapes ,ze take veci sa stavaju ,ak sa zamiloval,alebo prenho kolegyna namena viac,tak by bolo od neho fer voci vam obom jasne stanovisko. bodka! nic viac . a ak mas moznost ,tak by som odisla spat ku kamoske ,aby si to pretriedil v hlave ,to by som aj hned urobila a odisla by som. necakala by som na odpoved ,nechala by som mu cas. a uz by som sa k tomu nevracala,pockala by som na jeho reakciu.

kveta
27. aug 2013

@marlene Strasne by si mu to ulahcila..

kveta
27. aug 2013

@klarisa23 Chces dat ultimatum. Ake ultimatum ak nie s rozvodom?