icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

oktobermimi
27. aug 2013

možno si povieš 20ročná sopľaňa čo tá môže vedieť no príde my to ako moji rodičia .. enem podvádzala mam keď oco pracoval...
zachovaj sa ako pubertiačka uraz sa nepochvál ho aký je super, po práci cez voľno bež z kamoškami na záťah vypni mobil neodpíš mu na SMS hneť ale asi po hodine kúp si niečo čím sa potešíš 🙂 užívaj si...
ale mobil mu radšej nekontroluj lebo bi ho (ak ju teda chce) mohlo napadnúť že niečo tušíš...
a mimochodom ak je doma a rozprávate sa je myšlienkami prítomný alebo akosi mimo ? ...
a reakcia na to ked u povieš že ho ľúbiš ? ... lebo aj zo spôsobu ako ti odpovie veľa zistíš... poprípade ak ti pohladom uhýba alebo stále kontroluje mobil či nemá správu...
su t len malé ale dôležité náznaky...

maruska24
27. aug 2013

veľmi ťažká situácia, veľmi, aj keď sa budeš o zem hádzať, on s tým neprestane, je príliš namotaný. Moj muž ako náhle prišiel do novej práce a tým aj do novej partie, tiež nejako nadobudol viac sebavedomia, začali sa kadejaké posedenia, a pod., a prekvitlo to až do takého, že kolegyne z práce navrhli chatu na pár dní, že ako im bude super a pod.. Keď mi to povedal, tak prvé čo som mu vykričala, či jeho kolegyne sú taK ZúFALé, žE nevedia inak tráviť svoj súkromný a volný čas, ako s kolegom na chate bez partnerov a ak sa na niečo také dá, tak si moje číslo hneď môže zmazať z mobilu. Samozrejme, pri najbližšej príležitosti som mala takúto poznámku aj pred jeho kolegami, zrazu ostali ticho. ( o zúfalých ľuďoch sa asi ťažko počúva (a to som bola pritom nahodená a upravená 😉 .
Na tvojom mieste by som zašla za ním do práce, načapala ho s ňou a pekne jej pred všetkými nahodila poriadne štipľavú poznámku o zúfalke.

cecil36
27. aug 2013

Baby, ziadne nove oblecenie, uces, staranie sa o seba alebo neskory prichod domov na chlapa, ktory to hra na dve strany nezabera a uz vobec nie ak je to v zciatkoch. Bud mu to je jedno a ani si to nevsimne (manzelka je v tomto case trocha priesvitny tvor 😠 ) alebo to berie tak vlazne, ze ok a dost. To, ze zena dobre vyzera a stara sa o sebe nie je zarukou, ze muz ju nepodvedie. Na moje prekvapenie vela mojich krasnych kamosiek, ktore vzdy vyzerali tip top muzi podvadzali. Lebo podviest chceli.

jana497
27. aug 2013

Neviem ,ale nezda sa mi,ze je to len priatelstvo,mozno momentalne je,chcem sa mylit ,ale myslim ,ze skor ci neskor,mozno uz to tak je to prerastie k niecomu inemu,neviem do kedy Vas bude bavit sa hrat,na policajtku,vykrikovat a pod.ale verte mi,ked sa bude chciet s nou stretavat tak sa bude,vela zien si myslelo ,ze narobili poriadok a manzel si uvedomil,neuvedomil ,ale sa len zlakol,ze strati pohodlie ktore ma doma ,alebo sa tvaril ze to ukoncil a zena jednoducho chcela tomu verit.....klamstvo,pretvarka,nedovera,nstrbeny vztach chces vlastne v takomto vztahu byt?

eeffka
27. aug 2013

uff zakladatelke prajem vela sil, pracujem na pracovisku kde taketo "kamaratstva" vidam pravidelne a vsetky vieme ako to konci... a to este ani deti nemaju...
@marlene klobuk dole, mas ocelove nervy, ja som akurat minule muzovi vravela, bo sme boli na chate a tam skoro vsetci rozvedeny alebo s 2.manzelkami, pred vsetkymi, ze ci si myslia stary capi ze ked si najdu 20ku tak ci ta o 10r nebude chciet detia vsetky tie otravne veci co prva manzelka, zostali dajak ticho, jeden z nich mal tak 45+ a take 3r dieta a tahal paty za sebou ( uz ma 14 a 15deti z 1.manzelstva) a uz ked boli taki "mudri" hovorim svojmu muzovi , ze ty ani nerozmyslaj ze ma podvedies a opustis, bo by si tu chvilu lutoval do konca svojho zivota, este z truhly by som vyliezla a spravila ti nieco skodoradostne 😀 😀 😀 ( ja nezabudam a vraciam 10nasobne), kukol na mna ze "ja viem" 😀

Inak nechapem zeny co sa citia ako stihacky ked najdu nieco taketo, by som ho vystahovala pred byt a ponozky by zbieral pod balkonom... Ja citam mobili, pozeram mejly, prezeram vrecka, uz aj penazenku som mu prezrela ( sme spolu 19r,9r manzelia) ale nie nejak tajne, proste ked mam prilezitost a najma "sprosty pocit" pozriem sa ( a nie 2x tyzdenne). Nijako sa tym netajim. a veru som nasla veci co sa mi nepacia a rovno ich dostal vyzrat, a este takych 10r ich bude mat na tanieri v ramci folkloru.
Isteze keby chcel, podvedie ma, sak ho nemonitorujem 24h denne, ale nechapem zeny ktore nevedia kde muz je, s kym sa streta a toleruju kamaratky.

pragmaticka
27. aug 2013

ti chlapi su uplne hrozni! ach jaj. Keby som nasla taketo smsky v mobile a pritom mne ani neodpise tak by ma to vytocilo uplne do nepricetnosti - zachovat v tomto pripade chladnu hlavu by bolo pre mna v tej chvily absolutne nemozne! 😀 Mna by hrozne ale hrozne sklamalo ze mi klame! a este viac ze jej vypisuje smsky , odpisuje na vsetky jej spravy a mne nevie ani na jednu smsku odpisat! to by som fakt nezniesla. asi som staromodna, ale pre svojho muza chcem byt vzdy cislo jedna! Neviem si predstavit ako bude tvoj muz reagovat keby si bola este tehotna, dajme tomu na rizikovom, ci po porode, ked sa cela domaca idylka este viac skomplikuje! co bude takyto chlap robit potom??
a co poradit? urcite mu nerob ziadne sceny a neplac pred nim! tym len posilnis poziciu tej kolegyne! najlepsia rada v tomto pripade je fakt byt pre neho zrazu nedostupna, zacat sa trosku flakat po veceroch (nehovorit mu ale s kym si bola a kde a ak sa spytat davat mu rozne vyhybave odpovede - keby si bola za ten cas len u rodicov - nepodstatne!) a hlavne prestan mu pisat smsky ze ho lubis a hovorit mu aky je uzasny! kup si napr. nejake fakt sexi spodne pradlo a nech ta rano vidi ako si ho obliekas (rob to uplne nenapadne) do prace! z prace sa ale nevrat na cas! chod s kamoskou na veceru, kavu,pridi fakt neskoro domov, nedvihaj vzdy mobil - zavolaj o hodinu , dve neskor ze co chcel! a pod..urcite to nie je jednoduche ale ak ti na vasom manzelstve zalezi, urcite je to lepsie riesenie ako robit mu vystupy ci davat ultimata, ci chodit za nim do prace alebo vypisovat tej zenskej! maj svoju hrdost!
velmi drzim palce aj ked v tomto pripade je to velmi tazke, kedze nikoho si nasilu pri sebe nikdy nepriputas. a u tvojho muza mam pocit ze uz ide o nieco viac ako len o kamaratstvo , hlavne ked ta s nou nechce zoznamit ☹

adri266
27. aug 2013

@kveta kveta 😀 😀 😀 super riesenie...ja by som okrem baseballovej palice pridala aj take velke noznice na konare...na odstrihnutie vsak viete coho 😀 😝

emakiki
27. aug 2013

@eeffka ja som presne taka ista ako ty... 🙂 myslím, že máš pravdu...žena musí vdieť, kde je jej muž tak isto aj naopak...

adri266
27. aug 2013

@bianka0111 je sice dobry napad si z nej urobit kamosku, ale ani to nezabrani manzelovi podviest ju s nou...ved kolko zien byva podvedenych prave ich naj kamoskou ci dokonca sestrou 😖

adri266
27. aug 2013

@klarisa23 jaaaaaaaaaaaaj, ked uz muz berie mobil na WC ci do sprchy, to je velmi zle znamenie 😕 Na Tvojom mieste si aj poriadne premyslim, co budes robit, ak TA naozaj podvedie

maria1989
27. aug 2013

@klarisa23 nečítala som všetko, čo ti tu napísali baby... ale... môj muž mal tiež takú kamarátku, rozdiel je v tom, že od detstva, a prvých pár rokov nášho vzťahu keď ja som sedela v robote a oni dvaja nezamestnaní furt niekde sedeli na káve, alebo u nás... a vieš, ako sa to celé skončilo? skamarátila som sa s ňou aj ja, pri istej príležitosti sme si vymenili ostré názory (na iné veci, nie na môjho starého), a odvtedy to šlo dole vodou... menej a menej sme sa stretávali, až som ju nevidela snáď rok 😉 a predstav si, že mi to je aj ľúto, lebo som sa s ňou skamarátila aj ja 🙂

emakiki
27. aug 2013

@pragmaticka podla mna toto nie je riesenie... dotycný si svoju zenu nevazi a mozno uz je zamilovany do druhej... treba ho kopnut do riti a vyhodit aj s kuframi... (nemaju deti, tak je to este jednoduche) ved si chlapec uvedomi co urobil a ked nie, tak nestoji za to aby sa jeho zena takto trapila... a dovolovala mu kamaratky, vinka a obediky... to mi pripada ako keby mu este aj kondomy mala vopchat do vrecka...keby niečo aby domov nedoniesol nejaku chorobu alebo správu o otcostve.. moc mu dovoluje... muz ma byt pri svojej zene doma, nie behat s druhymi...

andrea_galova
27. aug 2013

Hmmm presne toto isté som prežila ja....Do detailov nejdem zachádzať, proste tvrdil že sú len kamaráti a tak ďalej a tak ďalej, neustále si niečo lajkovali, podotýkam nie normálne veci ale zaľúbené obrázky a neviem čo ešte, no a keď som mu to vyčítala tiež bol podráždený ...... tiež som sa cítila trápne že možno si iba namýšľam až nakoniec vysvitlo že ma celý čas s ňou podvádzal......

pragmaticka
27. aug 2013

@emakiki no jasne, to by som jej poradila keby ho tak velmi nelubila a keby nebol taky dobry chlap vo vsetkom inom ako pise! ale z jej prispevkov citit ze ho fakt velmi lubi a nechce stratit! nechcela som byt taka radikalna aj ked popravde, ja osobne by som ho asi vyhodila z domu. noo ale ten chlap ak s tou kolegynou zatial este nic nema (co dufam) potrebuje len pocitit, ze jeho manzelka je tiez ziadana, ze to nie je samozrejmost ze ju ma a ze ju moze koli inemu chlapovi stratit. ja myslim ze ked su dvaja uz manzelia , ze sa oplati pri prvom mensom probleme zabojovat a nie hned sa rozvadzat...

emakiki
27. aug 2013

@pragmaticka ale toto nie je jeden mensi problem, on ju nemiluje tak ako ona jeho a asi ani nikdy nemiloval... viem o com pisem...ten vztah nema buducnost...ved ona sa mu pomaly pcha do zadku a on nei schopny jej ani povedat ani napisat ze ju lubi? chlap to ma hovorit zene a nie naopak, ona mu to ma opätovať....ale ona sa o neho stara, lubi ho zabezpecuje mu domov a on kasle na nu... ja som tiez mala takeho chlapa, tiez mi nikdy nepovedal ze ma lubi a aj to tak skoncilo...a som neskutocne vdacna za to... cakalo ma nieco ine a lepsie a to o 1000%....moze byt stastna ze nemaju este deti...to by sa jej potom velmi tazko riesilo... ona ho nezaujima ale absolutne aj keby si prevrati *** naopak, tak on si to ani nevšimne...lebo kasle na nu... nechcela som to takto tvrdo napisat, ale jemnejsie to nejde...ona musi pochopit ze je koniec a postavit sa k tomu...a nie zhadzovat sa a vtierat a podlizovat nejakemu hajzlovi co si to ani nezasluzi... musi mat predsa svoju hrdost...a tej ,,kamaratke" by som ja osobne nic nevycitala, on je jej muz a musi vediet ako sa zenaty muz moze a nemoze spravat...

dai
27. aug 2013

hm.... ja osobne si myslim ze nielen zena musi vysielat signaly, mnohokrat sa muzovi paci, zacne dialog a ak je mila tak si hned domysla ze nieco chce... zacne ju vyhladavat a uz to ide...
detto si nemyslim ze zakladatelke pomoze ze zacne byt superatraktivna, nezaujimat sa ci zaujimat sa - proste mozno uz teraz atraktivna je, problem je ze momentalne je ona to zname teritorium a kolegyna pravdepodobne to nezname, nove, zakazane - jej muz si mozno ani nevsimne ked bude mat nove pradlo a neviemco, zato ked si da kolegyna suknu o 5cm kratsiu tak bude hykat cely den - tak to zial v prvych fazach nadvaezovania vztahu byva - to dobyjanie😉 asi zazila kazda z nas - vtedy su iny chlapy a ine zeny neviditelne, mohli by sa aj pokrajat...
takze moja rada - @klarisa23 nesnazit sa o babo, - urcite vazny rozhovor so stanovenim si priorit - my s muzom sa bavime bud pri vinku a hudbe ako tu baby pisali alebo co je super - vo vani😉 vy nemate deti, chodte vecer do kina, na veceru, na wellnes vikend - moznosti je milion a v ramci takehoto niecoho sa aj porozpravate - vadi ti ze sedi hodiny pri compe, ze ma kamosku, ze ti klame - to treba rozobrat - kludne, premysli si dopredu odpovede na jeho otazky a aky chces aby bol vysledok rozhovoru - chces aby s tebou travil viac casu? najdite si spolocne hoby - behajte spolu vecer, tancujte spolu, chodte na koncerty , na hokej - neviem co vas bavi..., chces aby s nou sa prestal stykat? daj mu ultimatum, daj mu vediet ake bude mat dosledky nedodrzanie ultimata - a nasledne slovo dodrz... inak sa toto podla mna riesit neda - len toto ho prinuti zamysliet sa, utriedit si myslienky, zacat pocuvat racio a nielen hormony...

ina moznost ak to nezaberie je potom len ta s tym odchodom zo spolocnej domacnosti... ja osobne nepochybujem ze vo vasom pripade neide len o kamaratstvo, v praci som zial uz takychto videla velmi vela☹

dai
27. aug 2013

@emakiki tak nevies aky maju oni vztah - to ze teraz ma vzburene hormony a zmenil sa neznamena ze sa nemoze zmenit naspaet - osobne neverim na vztahy bez kriz - ak maju teda trvat cely zivot - otazka je ako sa ku krize obaja postavia, ci ju spolu zvladnu alebo jeden z nich zdupka... a toto taka kriza je...
pises ze ten tvoj ti nikdy nepovedal ze ta lubi, asi ta teda ani nelubil... ale ten jej to hovoril a stale hovori, len teraz sa mu hold buria hormony - to sa moze stat komukolvek - otazka je ci to ustoji, ci sa uvedomi a ci mu jeho manzelstvo stoji zato to ustat - a v tomto neexistuju dvaja rovnaky ludia... ze tebe to nevyslo, neznamena ze inym to tiez nevyjde☹

emakiki
27. aug 2013

@dai ale ona napisala, ze jej skoro nikdy neopise, nepovie ze aj on ju lubi....a ocividne ju nelubi, ked s nou netravi ziadny cas!

dai
27. aug 2013

@emakiki no ano, ale napisala ze je to teraz - teraz ked ma tu kolegynu a ona novu pracu - cize to nebolo tak vzdy... jednoducho maju teraz krizu, to je ine ako ked vstupujes do nerovnocenneho vztahu kde si odzaciatku 5te koleso na voze☹

snehulienka82
27. aug 2013

Ja by som sa asi porozpravala s tou kolegynou, normalne, v klude, ako zena so zenou. Inak som mala podobne veci, tiez som si pozerala sms v telefone, a vacsinou to boli nejake blbosti iba, nic konkretne, aj tak mi to vadilo, lebo som mala podobne pocity ako ty, ze na mna kasle a s kolegynami z prace tvari vela casu a o vselicom sa bavia a pod. Ja som nasla v muzovom telefone fotku byvalej spoluziacky v bikinach. Tiez ma to nastartovalo, ze na co mu take ta "pani" posiela... ja predsa neposielam ziadnym svojim kamosom svoju fotku v bikinach... Tak som to nakoniec riesila tak, ze som napisala tej neznamej /pre mna neznamej/, ze si to nezelam, skratka, je to moj manzel a nech mu da pokoj. Kamaratstvo je o inom, nie o posielani fotiek v bikinach... asi tak... Drzim palce aby to dobre dopadlo! 🙂

eeffka
27. aug 2013

@snehulienka82 a co ti nato bikinymodelka odpisala? ci trapne ticho ? a co muz?

terezka1947
27. aug 2013

baby,nic v zlom,ale ja by som za tou zenou nesla...naco sa tak ponizovat....ved nech pan manzel sa spamata a poriesi problem....ak on nebude riesit kolegynu,ani ju to bavit nebude...moj nazor.
moze sa stat,ze tam autorka zazije trapas a este aj pred muzom bude vyzerat ako stihacka...a pred tou kolegynou ako zufala chudera... 😠

tanapeta
27. aug 2013

toto nie je nevinné, klame len ten čo robí niečo nečestné.

kveta
27. aug 2013

@adri266 Myslela som to inak. Bejsbalka pre "nevinnu" kamaratku. Nie pre manzela..

nini1010
27. aug 2013

Nie si hysterka.ak spolu este nič nemajú tak čoskoro budú mať.práve si myslím že reagujem až priveľmi pokojne! Ja by so toto nikdy netolerovala a len raz by si dohodol rande s inou a urobila by som take peklo že až...neviem čo urobiť ale rychlo čosi urob lebo veľmi skoro bude v jej posteli... :(

tanapeta
27. aug 2013

@nini1010 ak už nie je

viera27
27. aug 2013

suhlasim s @terezka1947. Nosny je tu manzel, nie ta nadhera. Manzelovi by som kludne povedala, co mi vadi. Jeho odpovede ci vysvetlovania by ma viacmenej ani nezaujimali (ja nepotrebujem dokaz jeho nevery ci vysvetlovania. Mna zaujima len jeho vztah ku mne a tu zjavne nieco nesedi.)
Je dospely, ma pravo robit so svojim zivotom co chce. Ale rovnake pravo mam aj ja. A kludne by som mu povedala, chod, rob ako myslis a citis, je to tvoje pravo. Ale vopred ti hovorim ze si na mojej hranici a nebudem to tolerovat, tzn. nebude to v mojom zivote. Nebudem ti robit sceny, nebudem ta prosit ani ti nebudem vraviet co je spravne a co nie. Ty to musis vediet. Mozes sa s nou kludne schadzat, sportovat, telefonovat zo sprchy, smskovat, len ja pri tom nebudem. Tak si to zvaz a len mi daj vediet, ako si sa rozhodol, aby som sa zariadila.
Mne nevadia kamarati opacneho pohlavia, nevadi mi ked volaju kolegyne manzelovi ci idu spolu na sluzobku a tak. Ale to je preto, ze mi nikdy nedal ani naznak dovodu mu neverit. Nikdy neklamal, netajil, neschovaval mobil a hlavne nas vztah je stale uplne rovnaky. Nech je kdekolvek, zavola mi aby som vedela ze v poriadku dorazil, vzdy mi zdvihne ked volam ja, popraje dobru noc, vyzna lasku. Jednoducho sa nemeni jeho spravanie ku mne. A to je dolezite.

kinna
Odpoveď bola odstránená
nini1010
27. aug 2013

@tanapeta podľa mňa ešte nie,to by boli si myslím tie sms už iného razu

simca06022011
27. aug 2013

@klarisa23 necitala som celu diskusiu ale toto som mala ja doma cca 4 roky dozadu, s jednou manazerkou od nasho klienta, vkuse vypisovacky, vyvolavacky, jedneho dna odisiel skor od svojich rodicov a domov prisiel dost neskoro, samozrejme ze s nou sedel na vinku. Vyriesila som to razne a to by som spravila aj na tvojom mieste, proste si to nezelas, nech si v praci riesia co chcu, ale v sukromi je to tvoj partner a nie jej, ked chce niekam ist nech vezme teba. Alebo nech sa spakuje a ide kade lahsie. Ja som to doma urobila, cirkus humberto, v tomto pripade si ma zastali aj jeho rodicia, lebo kedze som bola zduta tak sa pytali co je.. povedala som, ze synacik sa vyvlaca po vonku s tou a tou a bol klud. Bola som pevne rozhoodnuta, ze to budem riesit aj s nou, to by ho pravdepodobne riadne vytocilo, ale upustila som od toho, pretoze je to strata casu a treba si to riesit doma, ak si to chlap neuvedomuje ze to nie je ok, tak nepomoze nic. Ked uz tak osobne by som do prace nesla, treba jej zavolat po pracovnej dobe a vyriesit si to tak, jasne strucne.