icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

kveta
30. aug 2013

@anatalia77 Je to pre neho nevyhodne. Sudy casto horsie posudzuju muza, nim platene vyzivne, ak dal o rozvod muz.

suzi31
31. aug 2013

Ahojte baby... prečítala som si názvy tém, a vidím, že ani nemusím zakladať novú, toto je žiaľ presne prípad, ktorý riešim a neviem ako na to ... Zvyčajne si viem s väčšinou vecí poradiť, ale teraz som akosi vyhorela ... asi ma čaká najťažší víkend. Tiež mám problem s "kolegyňou"... S manželom sme sedem rokov, som jeho druha žena, prva manželka mu zomrela na rakovinu, ma s ňou dvoch synov, vychadzame fajn... veľmi túžime po spoločnom dieťatku, žiaľ zatial sa nedarí, pred dvoma rokmi som potratila, odvtedy sa snažíme, zatiaľ bezvýsledne. veľmi ho milujem, zatiaľ nam to klapalo veľmi dobre, toľko taky stručný úvod do nášho vzťahu. Pred pol rokom nastúpila do jeho roboty nová kolegyňa, dvakrat rozvedena s tromi deťmi, to najmladšie ma teraz 12 rokov (pre info, manžel ma 48, ja 31 a ona 49...). Scenár uplne podobný, jeho služobný mobil občas používam aj ja, na hovory rodičom predovšetkým, necháva mi ho uplne v pohode. Doteraz som sem-tam registrovala novu kolegyňu, spomínal ju uplne spontánne, najprv že nastúpila, potom že je celkom ok, v pohode baba, bola s nimi na podnikovej party, ok myslím si, skoro 50-tnička, však v pohode ... Postupom času som zistila, že sa mojmu mužovi akosi priliš často zveruje so svojimi osobnymi problemami, napr. ako ju jej druhy muž nechal v rozostavanom baraku a jej dcera nema ani detsku izbu lebo ju nedokončil, jej dcera a syn starší su v Anglicku a teda ona aj s malou su tu celkom sami ... moj muž sa často vyjadril že ju ľutuje. No a jadro problemu ... pani sa rozhodla že ide "svojpomocne" prerobiť poschodie aby dcera mala svoju izbu no a kto jej pritom pomohol s materiálom - moj muž, pretože sa do toho rozumie a je fakt šikovný, u nás robil v dome skoro všetko on... hovorím si ok... až tohto tyždňa, keď som mu v mobile našla sms-ku citujem " Srdiečko ´dakujem ti, ani neviem čo by som bez teba robila, som moc šťastná že mi osud dal do cesty práve teba ..." Tak ona píše mojmu mužovi srdiečko ???????? to čo je, baby, ja som zostala na vetvy, ale s nim som to zatiaľ neriešila, akurat, že na buducu sobotu jej tam ide niečo vybetonovať, akože v ramci priateľskej služby, pretože jej chudere to nema kto spraviť a je tak sama a to dieťa nema ani izbu .... ja mam akurat v tu sobotu nočnu a idem z toho zošalieť, s nim som to zatial neriešila robím sa, že tá sms neexistuje... čo myslíte??? som z toho chorá

ella555
31. aug 2013

@suzi31 Na kolegynu by som si dala velky pozor. Je zaujimave, ako muzi dokazu lutovat a pomahat cudzim zenam a vlatne manzeky prehliadaju.

anatalia77
31. aug 2013

@suzi31 bola by som ostražitá,a tý chlapci budú kde,kým ti máš nočnú? mal by byť pri nich doma nie?

dasamo
31. aug 2013

@klarisa23 nechcem ta strasit, ale takto skoncilo moje manzelstvo.... tiez iba kamaraka a on jej chudere iba pomahal a tak a my doma same akoby sme pomoc ani nepotrebovali. Nakoniec sme sa rozviedli je to pat rokov som znova vydata mam krasneho dvotyzdenneho synceka a super manzela. Rada? Ak ho milujes tak zakroc. Nerob sceny, ale mu chladne povedz, ze si nezelas odteraz ziaden kontakt s nou. Ze ta to ponizuje a zranuje a ci by sa jemu pacilo keby si pobehoval po meste a vysedavala na vinku s kamaratom a on si sedkal doma s detmi.... alebo co giez nie je zle. Zavolaj rovno jej. Slusne a jasne jej povedz co mas na srdci. A neboj sa. Drzim palce

suzi31
31. aug 2013

@anatalia77 chlapci su už veľki, obaja su na škole, iba jeden chodi občas domov ale to už nie sú deti, o ktore by sa bolo treba starať.
@dasamo ani nehovor ... ano milujem ho, a čo sa týka tej pomoci, tak ma to prekvapuje, lebo moj muž je skor typ introvert, všetko pre rodinu, pre nas ... nedokážem pochopiť, čím ho tak dotyčná dokázala "namotať" ... myslela som na to, že zavolať priamo jej, ale obávam sa toho. Ja robím na smeny, niekedy sa cely tyždeň vidime len po vikendoch s mužom, ke´dže zvyknem mať aj pobedné aj nočné. myslela som aj na to, či ho nechytilo prave to, že je akurat vo veku jeho prvej ženy, a tiež to že ma dieťa a my nemame .,... ja už myslím na take hovadiny až sa to aj hanbim sem napisať ...

suzi31
31. aug 2013

@dasamo prepáč, nevšimla som si, že neodpovedáš mne...

kveta
31. aug 2013

@suzi31 Cim ho dotycna namotala? Tym, ze aa citi uzitocny a potrebny a kvakanim o osudovosti ich stretnutia. Pre muzov je to mocne afrodiziakum.

suzi31
31. aug 2013

@kveta ale ve´d on je užitočny a potrebný aj doma a aj to dostáva najavo ... :(

tt247
31. aug 2013

@klarisa23 Draha klarisa, poviem Ti, že kamaratky u chlapov neexistuju a este raz neexistuju a ten tvoj ma vedlajsie umysly, ked su to este len umysly..si až velmi tolerantna a to je velka chyba..kolegyni by som zavolala z jeho mobilu už len preto, aby som vedela akym stylom dvihne a povedala by som jej s pokojom Angličana, že kde su jej hranice, tak nech sa za nich pekne krasne stiahne a na vykecavacky a vinka nech si najde kamosku a nie ženateho chlapa, lebo na take žteny mas len jedno pomenovanie..no a ked sa bojis ako bude ten tvoj reagovat, tak poviem ti, že na to možes kaslat a ked sa jej bude zastavat a na teba kvoli nejakej cudzej ženskej zvysovat hlas, tak by som mu tak zaludok vycistila, že by až plakal a aj ja by som si na tvojom mieste zasla na vinko s kamaratom ( hoci by si sa len do parku isla sama prejst 🙂 ale tak nech ho porazi 🙂

@suzi31 tak z toho co si napisala ti poviem, že nova kolegyna si brusi zuby na tvojho muža, tak to co najrychlejsie stopni a nestahuj sa do kuta a netvar sa, že neexistujes..na vypomoci pri dome nech si najdeslobodneho suseda a nie tvojho chlapa, je to len zamienka.

suzi31
31. aug 2013

@tt247 ano len ako ... nechcem sa strapniť lebo sa poznám, že už keď sa pustím z reťaze, tak som impulzivna ... najradšej by som tej "hajzelke" nakopala zadok, vypisovať ženatemu že srdiečko .... !!!! neviem hanbim sa priznať mužovi že som čitala tu sms ale keď som videla odosielateľa tak som to musela jednoducho otvoriť a prečitať ...

dasamo
31. aug 2013

@suzi31 zavolaj jej. Nemas co stratit. Samozrejme slusne. Skus bez emocii. Toto poznam. Chuderka sama s dietatom aj henta bola sama s deckom.

dasamo
31. aug 2013

@suzi31 mas to to iste.... radim za nic sa nehanbi a bojuj. Vacsinansa zlakne a zdupka. Aj ta moja jeno pat rokov starsia odomna....

suzi31
31. aug 2013

@dasamo ano chuderka, čo jej nik nechce pomoct .... no ak zavolam, tak to bez emoci nebude, žial som taka, že držim , ale len do isteho bodu a potom po mne potopa ... ty si to riešila ako?

tt247
31. aug 2013

@suzi31 no ja by som to urobila takto..ked budes mat po ruke jeho mobil..tak by som jej z jeho mobilu alebo aj zo svojho napisala sms, že.. srdiečko??? to kto je tu prosim vas srdiecko hm??? takto si oslovujte vase deti a vasich byvalych manželov a nie toho mojho.... s "pozdravom" jeho manželka. no a pockala, že co..uvidis ci mu to povie a podla toho sa zariadis, ak mu to povie..tak sa nehanbi, že si si pozrela tu spravu a povedz, že ked sa mieni takto titulovat s cudzimi ženami, tak si pozries aj nabuduce..

suzi31
31. aug 2013

@tt247 ano toto sa mi asi aj pozdava ... najviac ma štve že ja ak mam niečo riešiť po telefone alebo osobne niečo taketo tak ja hneď do plaču alebo sa mi začne triasť hlas a to akože ja som oproti nim "sproste decko" nechcem aby som tak vyšla z toho že ta sprosta žiarli a hysterči tomuto sa chcem vyhnuť ale niečo asi spraviť musim fakt sa citim ako sprosta ...

suzi31
31. aug 2013

@suzi31 ona sa totižto raz už o mne tak vyjadrila keď mali školenie v Polsku a moj sa mi neozyval keď tam už mali byť tak som mu volala viackrat na mobil, neskor sa ukazalo že mal vybity potom mi hned volal naspäť z hotela že všetko ok su na mieste a vraj ona vtedy povedala hlašku že no ako sa o neho boji jeho mlada manželka vidno že je o tolko mladšia

dasamo
31. aug 2013

@suzi31 cirkusy, hadky, vrieskanie.... uplne zbytocne a nic. Ale ja som nakoniec rada ze to takto dopadlo. Ale mala som jej zavolat.. teraz si brusim zuby ze ked jubstretnem tak jej jednu riadnu drbnem.... nikto nechapenpreco takto po rokoch ale to len za to ako svinskyba slizko na tonisla. A to podotulykam predtym chrapavala s byvalym manzelom spolocnikom. Hahahaha normalne mibto je uz smiesne. Tak to ries aj s emociami ale volaj

koniarova
31. aug 2013

@suzi31 Ja by som ešte počkala ak nemáš iný dôkaz. Neviem, to "srdiečko" by mi asi nestačilo. Možno tak infantilne volá všetkých okolo. Ja mám takú známu, tá vraví všetkým "miláčik". Ale pozorná by som bola. Ak mu povieš, že si čítala jeho sms, prestane ti dôverovať. Myslím, že keby to bral vážne, sms hneď maže a nedá ti predsa mobil.

suzi31
31. aug 2013

neviem asi ano, zdravy rozum mi toto iste hovori ...

koniarova
31. aug 2013

@suzi31 Podľa mňa rada, rieš to s ňou je absolútne zlá. Ona je bez záväzkov, môže si robiť čo chce. Ak riešiť, tak len s mužom. Ja by som na sobotu brala dovolenku, ráno sa hodila do pracovného a šla milej opustenej pani pomôcť s tou izbičkou spolu s manželom. 😉

suzi31
31. aug 2013

robiť čo chce, ja neviem, spada medzi to aj písanie ženatym že "srdiečko" a namotavanie na pomoc lebo ona je taka chuderka

suzi31
31. aug 2013

@koniarova ano to by som rada, lenže ja si volno brať na ten deň nemožem v mojej praci je to trošku komplikovane a moj muž povedal že teda maš službu tak aj tak nebudeme spolu, pojdem v ten deň to vybaviť ... je mi z toho ťažko

suzi31
31. aug 2013

PS. to už sa akože dohodlo predtym ako som tu sms - ku videla ...

tt247
31. aug 2013

@suzi31 tak teda este pockaj, ale ked by na nu prisla rec..zrejme ti tvoj manžel o nej rozprava, ked mas o nej take podrobne informacie..tak stale nieco poznamenaj ( ked aj ona mala taku trapnu hlasku)..nieco take, že tak ona sa zrejme o svojich mužov tak nebala ako ja o teba, ked je už 2x rozvedena..alebo ked ti povie, že je v pohode, že sa snou dobre keca atd...tak nieco take, že jej byvali manželia si asi nemyslia..a tak podobne..vieš ako to myslim..takymto stylom das svojmu manželovi najavo, že co si o nej myslis ty a ako ju zjavne vnima aj okolie..a mužovi sa ako keby znusi ta žena, ked uvidi, že ju iní podcenuju..ved vies ako to myslim..no a ak by nahodou pokracovala, tak potom jej napis tu spravu.

koniarova
31. aug 2013

@suzi31 Môžeš jej to zakázať? Môžeš, ale prd si pomôžeš. Tak sa k nej nasáčkuj na návštevu a omrkni situáciu. Vnímavá žena hneď zistí, ak sa niečo deje. 😉

suzi31
31. aug 2013

@tt247 to hej, ja som sa už potom povypytovala, nenapadne, že čo a ako .... a napr. si robila srandu aj z toho že si prezvaňame mame taky s manželom zvyk že si občas prezvonime a odzvonime naspäť a ona že "haha ake mile detinske" a potom sa dokonca spytala mojho muža či je "na voditku" to bolo všetko na tej služobke a viem to od kolegu ktory je aj naš spoločny kamarat

suzi31
31. aug 2013

preto si ja myslim že ona ma ma za soplanu čo nema rozum a neviem čo si dokazuje alebo o čo sa pokuša no proste sa toho nahromadilo .. !!!

ritusuk
31. aug 2013

ja neviem zeny.ja najst sms ze 'srdiecko' tak narobim bengal,nie u nej,u neho.ona je slobodna,moze si robit co chce.tvoj muz nie,ma zenu,dieta a pomahat ma doma,nie vonku.mozno sa zdam byt horuca hlava,ale toto by bolo u mna nepripustne.na takuto pomoc existuju ludia-remeselnici,ktori su zato plateni.a dovi,neni o com.a bola by som po takej sms striktne proti tomu,aby tam chodil.

tt247
31. aug 2013

@suzi31 Tak zaručene po nom ide..je to ale vybita bestia..tak teda začni pekne aj ty s poznamkami na jej adresu..takto mu ona dava najavo, že aka si ty trapna..och je to strasna mrcha..podla mna kludne svojmu mužovi povedz, že sa ti to velmi nepaci, že jej chodi domov pomahat..že ludia možu zacat rozpravat, že ved ona predsa taku povest..atd. a keby sa ta opatal, že aku povest..tak kludne aj popridavaj, hoci ani nemusis podla mna