Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
Ja si ale stále myslím, že keby tam "niečo" bolo, manžel sms určite vymaže.
@suzi31 nie. Never tomu. Ten moj byvaly mal hentej fotku v pc a to este chodila s jeho spolocnikom..... a to rok mi tvrdil ze je to kamaratka a za chvilu bola spolocnicka v jeho firme..... byvala casnicka. Tiez si nemazal sms. Co ma sokovalo. Tiez to boli iba take nevinne sms a ja som bola hysterka. Takze bacha
@anatalia77 čo pre nás znamená atraktívna žena je jedna vec, čo znamená pre muža vec druhá...a pre každého je to niečo iné, čo ho na žene priťahuje, inak by nás mohli naklonovať...ja sa o seba v rámci možností starám, ale je to asi viac pre môj vnútorný pocit...partner má rád prirodzenosť, nemyslím neupravenú divú Báru, ale v žiadnom prípade ho neohúrim čerstvým účesom, alebo dokonalým makeupom, skôr naopak. On tvrdí, že jeho striasa pri pohľade na ženu v kostýme, lodičkách....radšej má kvetované šaty so širokou sukňou a rozpustené vlasy....ale množstvo mužov priťahuje pravý opak, takže univerzálna rada neexistuje...
@klarisa23 je mi ľúto, čo prežívaš, ale ja by som na tvojom mieste dala manželíkovi jasné stop! Je mi jedno, či on to, že si píše s kolegyňou, berie si mobil do sprchy (už to je znakom, že má tajnosti) a tvrdí, že si hysterka a že o nič nejde....podstatné je, že tebe sa to nepáči a tolerovať to nemieniš. Na tvrdo mu povedz, že alebo s tým rýchlo,m ale veľmi rýchlo skončí, alebo končíš ty s ním! Rady, aby si si robila svoj vlastný program sú v tvojom prípade k ničomu, lebo jemu to momentálne vyhovuje. Odísť niekam - no to im urobíš len dobrú službu. A starať sa viac o seba....teraz to nejaký význam nemá, keď má oči len pre ňu. Nemá zmysel ani ísť z ňou, ani robiť scény, len mu jasne daj najavo, čo mieniš tolerovať a čo už v žiadnom prípade NIE!!!
@suzi31 ja by som určite nerobila zo seba histerku s krikom,pretože to muži nemajú radi,skor sa začne na teba pozerat ako na žiarlivu pubertiačku,čím sa potvrdia jej slova že si decko...skorej by som vyhladavala príležitosti stretnút sa s nou ale v manželovej prítomnosti a pred nou si navzajom prejavovat lasku,či už slovne,dotykmi,a pod...hlavne aby to videla a počula v zmysle:my mame radi .....robime radi....pri tom uvidiš ako sa budu obidvaja tvárit...ak to bude manželovi vadit a bude sa od toho dištancovat,je jasné že mu na tej druhej zaleží..ale ak ti to bude opatovat tak si možeš byt istá že je v tom nevinne a ona je neukojená chudera ktorá vam chce rozbit vztah...vtedy jej možeš dat najavo že na teba nemá a nech si hlada inde....
tak ja som mala dnes zazitok musim sa podelit lebo som zufala mame malu dceru tento tyzdem moj manzel isiel von dva krat co sa mi nezdalo.lebo odkedy sme spolu tak vzdy sme chodili von spolu ako rodinka no dnes mi to nedalo,ze zase je dohodnuty s kolegami,ze ide von ja som ovsem isla za nim a mala som prekvapenie miesto kamarata to bola zevraj kamaratka najlepsie v tom,ze som si sadla k nim a porozpravala som sa s nimi a este furt mi do oci tvrdili ,ze nic nie je medzi nimi no com mam na to povedat po 7rokoch sa mu zachcelo kamaratky a baby radte co mam robit
ide o princip a mne sa nechce riesit.tamoja je vybita ako poistka a chce sa uistit vies ked nevide snim tak asi so mnou su tam deti... len pravda je ta ze to uz nebude ako predtym. ja ti neviem teraz mam pokoj a stale sa zoznamujem s babami a mam pocit ze nieco nove ma caka ale nechcem sa hrnut do noveho.vies ked som zil 4 roky s jednou a teraz
.. jak je mozne a neviem pochopit ako to mohla spravit vymenit ma za druheho ked ja to nedokazem spravit.rozhodne nie teraz.mozno po sude to bude inac.dufam ze to uz bude coskoro
@klarisa23 tam existuje akurat len sex.a potom je vztah.
ide o to, že ma vytáča do nepríčetnosti, ako sa mojho muža snaží namotávať na to, aká je ona aj s malou chuderka že im nema kto pomocť. A potrebuje mu pisať sms.-ky aka je šťastna že ho stretla, a to netuším a nemôžem vedieť, koľko mu napríklad píše mailov alebo na skype pretože cela firma fungujú na skype. MNe to pripadá ako keby však aj tak so mnou asi podľa nej doma nemá čo robiť keďže nemáme deti 😖 a to je moj muž typ že len tak hocikoho k sebe nepustí príliš blízko, my sme rok aj pol sa len stretávali, kým si pripustil, že ano, doverujem ti a milujem ťa, máme pekný a pevný vzťah tak na čo sa taká medzi nás s.rie? silne rozmýšľam že tú sobotu tam pojdeme pekne spolu a hned ráno, nie tak že ,mňa hodi poobede do roboty a potom tam pojde, ako hovoril tak to je robota tak na dve hodiny, aj keby som bola rovno za stíhačku a trápne decko 😠
@suzi31 ahoj no ja som ako som pisala toto vyriesila hned v zarodku....Preco to nestopnes hned? ty si teraz len tichy pozorovatel a to je chyba.....pekne si to vybav najskor s manzelom, skus sa pozriet ako som to vyriesila ja, uz som o tom pisala....a manzelovi by som vobec nedovolila, aby tam chodil jej akoze "pomahat" a ty sa veru nemas za co hanbit, on by sa mal, ze ma doma mladu zenu a pokukuje po starene, moja rada, zakroc!!
@ella555 ono to ni je ani tak o tom, že on doma nie je vyťažený, mame tiež domček, síce menší ale je tu veľka zahrada a mame dvoch psov, teraz sme si vzali druheho, a okolo domku je tiež vždy čo robiť a on to aj robi a rad... a aj hodne pomaha ... a hlavne že jej syn bol v lete dva tyždne doma z Anglicka tak jej to nevedel vybetonovať??? 😠
@suzi31 podla mna si mlada kocka a on je o dost starsi ak som spravne pochopila ... ja by som si tiez urobila brigadu u nejakeho kamarata ci kolegu a poslala si sms na vas mobil s dvojzmyselnym textom ... alebo dovez si kyticu z roboty ze si dostala od toho a toho za pomoc... niekde sa zdrz a podobne ...
asi by som sa nestrapnovala s vybavovanim sa s nou ... 😒
@klarisa23 ano naznačila, potom ako som si prečítala tú sms-ku, to bolo v utorok večer, tak som zostala mierne mimo ale jemu som sa nepriznala že som to čítala, a potom keď sme sa rozprávali na druhý deň tak som sa spýtala, že či musí tam ísť a že či ona nemá nikoho kto by jej to spravil a vtedy som sa aj dosť na ňu povypytovala a on nemal problém sa o tom baviť normálne mi na všetko odpovedal a vtedy povedal aj to že už sa slubil a že je to robota na dve hodiny ...to je pravda že sa slubil už asi pred dvoma tyždňami lebo ešte mi písal že či ten víkend som v službe
@maznacik007 áno medzi nami je rozdiel 17 rokov ale nikdy sme to nejak zvlášť nepociťovali akurát on potreboval na začiatku trochu viac času kym mi začal veriť že ho naozaj lubim a aj chalani ma prijali uplne super, občas sa stane že hodi poznamku pri nejakych situaciach že veď ty si ešte mladučká čo ma niekedy vezme do vyvrtky ale tých situácií nie je zas až tak veľa ...to s tymi sms.kami a kyticou by u nás nezabralo bola by z toho len katastrofa
no asi to tak aj bude, že poviem otvorene, akurát aj tak tam pojde lebo on to berie tak že to už slubil a ona kúpila materiál teda myslím si že jej to pojde vybetonovať aj keby som sa postavila na hlavu už či sa tam nasáčkujem alebo nie ... nanajvýš mi povie že nemám "blbnúť" a je pravda že nemyslim si že on nejak po nej neviem čo ale opačne o tom začínam byť presvedčená že po ňom štartuje a vadí mi to lebo ... a pritom on neznesie ani len náznak niečoho takého keby to bolo opačne, teraz sme mali napr. zábavu kvoli psovi, lebo som si vzala druhu vlčiačku od kamarata, ktorý by ju inak musel predať tak to bolo v júni a on ju nechcel ani menom nazvať len že "Janov pes" síce ja som z Janom nikdy nič nemala ale bol z toho taký mierny problém už si na ňu zvykol ale stále ju nemá rád a taketo detailiky sa najdu vždy bol skor on ku mne žiarlivejší
práveže neviem či mám zahorúca spraviť scénu alebo počkať a pozisťovať si veci ďalšie ...
@suzi31 hmm tak to by som sa potom pozrela, ako by reagoval, keby si ty svojho kolegu ucila trebars chodit varit a piect len preto, lebo on uz nakupil veci a ty si mu to slubila....a keby vedel, ze ten kolega po tebe ide.....u nas tak isto...tvrdi mi ten moj, ze ona sa mu vobec nepaci, aj by som sa cudovala, keby sa mu pacila, ale ona sa mu zdoverovala so vsetkymi problemami a rozpravala mu o skole a o tom, ze ona nema vela kamaratov a podobne zvasty....najprv som sa na tom smiala, ale neskor mi to uz zacalo vadit a stretavat sa s nou urcite nebude to nestrpim.....
@klarisa23 no reagoval by zle to je jasné a asi sa s nim porozprávam išiel synka sťahovať na intrák keď sa vrati a najeme sa asi to spravim akurát som si ju našla cez FB moj muž nema FB ale ja aj chalani máme a aj ona tam je no tak to je peroxidka postava že "modelka" teda vychudnuta no je uplne ina ako ja ... ja som nikdy nebola chuda no a tie veci čo ma nazdielane same o láske a osude a o nešťastnej láske ako nemožu byť dvaja spolu .... asi ma porazi !!!!
@suzi31 tvoj manzelik mi velmi pripomina mojho, od srdca dobracisko a velmi ta lubi a myslim si, ze si ani sam neuvedomuje ze jeho kolegyna po nom ide. Tiez som mala pocit, ze po mojom manzelovy islo jedno dievca, pekne a zdrave, pochopitelne som sa bala, lebo ja som na voziku. Vidim na manzelovy ze ma nesmierne lubi ale...clovek nikdy nevie. Videla som, ze ked zrazu sme sa stretli sa zacal viac usmievat, bavit ale zaroven ho poznam, ze si to ani sam neuvedomoval. Raz vecer sme sedeli pri telke a povedala som mu ako by ma to velmi zranilo keby sa nieco stalo, nepovedala som mu, ze tam nieco vidim, ale proste, ze ako ho lubim a keby sa nieco takeho stale tak by som to nerozchodila. Potom ked sme sa znova stretli s tou kamaratkou tak uz sa viac tulil ku mne a potom som mu znova len v klude povedala, ze kvoli nej som taka smutna a neviem si predstavit zivot bez neho. Suzi ak ta lubi a povies mu to jemne co ta trapi, ziadne vycitky, ved on nic zle neurobil, nevies ci pisal aj on take spravy, tak moznoze si to uvedomi, urcite ti povie ako ten moj, ze neboj to si si len domyslala. A moznoze si sa uvedomi, ze naozaj ta to moze trapit a sam s tym prestane. Len ziadne kricanie, hadky, to neznasaju. A vies ak ta ma podviest podvedie ta, ci na neho budes kricat alebo nie, ale ak mu vklude a s laskou povies co ta trapi tak si to moze uvedomit, pravdaze musis rozhodnutie nechat na neho ale ukazat mu co moze stratit.
@zuzkat1 tak nejak ale jemnejsie 🙂 . Nepovedala by som natvrdo, ze tam nepojde, ze by si nebola rada keby tam siel a urcite by som to neriesila s nou. Lebo ked to budes riesit s nou, budes za chuderu a detsko a budu sa ti smiat obaja. Si dospela, co preboha aj si, tak ako dospela sa spravaj, mas problem ty s manzelom, ona je len pricina.

@suzi31 A inak ano tak ako ostatne pisu, že je slobodna a bla bla, ale tak tou sms by som jej potom dala najavo, že ty mas so svojim manželom tak doverny vztah, že dokonca ti da aj svoj mobil.. a nech sa hlupana citi trapne a možno pojde o dum dal, jak sa hovori