Manželove topánky pred bytom susedky
Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.
To bol u mňa
A oblečenie mal na sebe?
Suseda je čistotna, nebude sa jej nikto premávať v topánkach po byte. Ale kým tam nezabudol trenky, furt je to dobré
A čo si ty hľadala pred bytom susedky?
ako dlho nebol doma, ked si našla tie topanky?
treba nechtel zaspinit vasi rohozku,tak nechal boty pred sousedovic dvermi😎...a sousedovi nabidni,at si u vas taky priste odlozi
Povedal,ze bol u nej pozerat balkonove zabradlie,to este vcera.Ze si myslel,ze mal len papuce,ktore nenasiel,tak isiel bosy.
@kataina zeby souseda?kdyz u sousedky bylo obsazeno😀
Haha😀prazdniny zacali…
Ty si vzala tie topanky spred susedinych dvier? A co keby to boli niekoho ineho?
😀
Čo tu ešte nevymyslite....
to se stava,ze se zapomene,ze jel do obchodu na kole a prijde pesky, ze sel ven s kosem na odpadky a prijde bez nej, ze sel k sousedce v botach a mysli si ze to byli papuce,atd....vsak priste se bez na balkonove dvere podivat i ty😀
@dskjhfdlkdjhl No nie.Su jeho,ze je dobre,ze sa nasli.Susedka ma manzela.Nechce sa mi tomu verit.
Panenko skakava. A ty si tie topanky ako nasla?
V pohode,ja som tiez od susedy uz sla bosa,pes mi odniesol topanky domov😅😅😅
@kate211 No normalne.Isla som po schodoch a pred jej bytom som videla jeho topanky.Na to mi povedal,ze tam bol vcera a ze zabudol,ze tam prisiel v topankach.
@dskjhfdlkdjhl Možno upratovala schody a tieto boli tá správna veľkosť. Tiež by ma zaujímalo, či tie manželove topánky sú také nezameniteľné a ojedinelé, alebo podpísané ako u škôlkarov?
Autorka: Ty len uver radšej tomu, čo Ti ten manžel vraví. A akože čo bolo na tom balkóne s tým zábradlím? Zajtra zazvoň u susedky, že si tam manžel zabudol papuče či niečo iné. Možno Ťa prekvapí, čo všetko by Ti podala. 🙂
A keď išiel von si ich nevšimol 🤷🤦
@loliki mozno su specialne vycaptane😉
@nerya evidentne manzelka pozna lepsie manzelove topanky, ako sam pan manzel😉
Tak sa chod zajtra susedky spytat, ze kde ma manzel papuce :D :D
alebo ich davala skusat celej bytovke, ako v Popelke 😂 a boli jeho 😂🙈
Ale Ty si si zobrala tie topánky v domnení, že si ich zle odložil, alebo prečo? Veď jasne naznačil, že je vedľa u susedy. Keby to chcel utajiť, tak si ich nenechá pred dverami, nie?
@loliki Su to je topanky.Doma ich nemal a nasledne potvrdil,ze tam vcera bol.Neviem ako sa tam ocitli.Vraj zabudol,ze v nich k susedke prisiel koli tomu balkonu.
Tak asi tam bežne behá len v papučiach takže zabudol že tentokrát šiel v teniskách 😅
V akom veku je manžel a suseda? Stretávate sa bežne u seba zo susedou? Spýtaj sa jej muža či jej pomohol s tým zábradlím.
@sickynickyobsadene Stretavame sa vsetci spolu raz sa mesiac alebo dva mesiace.Ale asi nieco spolu maju,neni normalne chodit domov bosy,pretoze zabudol topanky u susedy.
A ako casto tvoj manzel zabuda co ma oblecene/obute?

A co ti na to povedal? Ze bol na navsteve, ci si aj vrzol? To chces pocut?