icon

Manželove topánky pred bytom susedky

18. feb 2023

Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.

Strana
ukulela
18. feb 2023

A co ti na to povedal? Ze bol na navsteve, ci si aj vrzol? To chces pocut?

stellarstar
18. feb 2023

To bol u mňa

bluka2
18. feb 2023

A oblečenie mal na sebe?

viestta
18. feb 2023

Suseda je čistotna, nebude sa jej nikto premávať v topánkach po byte. Ale kým tam nezabudol trenky, furt je to dobré

kataina
18. feb 2023

A čo si ty hľadala pred bytom susedky?

kataina
18. feb 2023

ako dlho nebol doma, ked si našla tie topanky?

anickabasnicka
18. feb 2023

treba nechtel zaspinit vasi rohozku,tak nechal boty pred sousedovic dvermi😎...a sousedovi nabidni,at si u vas taky priste odlozi

autor
18. feb 2023

Povedal,ze bol u nej pozerat balkonove zabradlie,to este vcera.Ze si myslel,ze mal len papuce,ktore nenasiel,tak isiel bosy.

anickabasnicka
18. feb 2023

@kataina zeby souseda?kdyz u sousedky bylo obsazeno😀

viera
18. feb 2023

Haha😀prazdniny zacali…

dskjhfdlkdjhl
18. feb 2023

Ty si vzala tie topanky spred susedinych dvier? A co keby to boli niekoho ineho?

kataina
18. feb 2023

😀

janinah
18. feb 2023

Čo tu ešte nevymyslite....

anickabasnicka
18. feb 2023

to se stava,ze se zapomene,ze jel do obchodu na kole a prijde pesky, ze sel ven s kosem na odpadky a prijde bez nej, ze sel k sousedce v botach a mysli si ze to byli papuce,atd....vsak priste se bez na balkonove dvere podivat i ty😀

autor
18. feb 2023

@dskjhfdlkdjhl No nie.Su jeho,ze je dobre,ze sa nasli.Susedka ma manzela.Nechce sa mi tomu verit.

kate211
18. feb 2023

Panenko skakava. A ty si tie topanky ako nasla?

aaadkaaa
18. feb 2023

V pohode,ja som tiez od susedy uz sla bosa,pes mi odniesol topanky domov😅😅😅

autor
18. feb 2023

@kate211 No normalne.Isla som po schodoch a pred jej bytom som videla jeho topanky.Na to mi povedal,ze tam bol vcera a ze zabudol,ze tam prisiel v topankach.

loliki
18. feb 2023

@dskjhfdlkdjhl Možno upratovala schody a tieto boli tá správna veľkosť. Tiež by ma zaujímalo, či tie manželove topánky sú také nezameniteľné a ojedinelé, alebo podpísané ako u škôlkarov?
Autorka: Ty len uver radšej tomu, čo Ti ten manžel vraví. A akože čo bolo na tom balkóne s tým zábradlím? Zajtra zazvoň u susedky, že si tam manžel zabudol papuče či niečo iné. Možno Ťa prekvapí, čo všetko by Ti podala. 🙂

nerya
18. feb 2023

A keď išiel von si ich nevšimol 🤷🤦

dskjhfdlkdjhl
18. feb 2023

@loliki mozno su specialne vycaptane😉

dskjhfdlkdjhl
18. feb 2023

@nerya evidentne manzelka pozna lepsie manzelove topanky, ako sam pan manzel😉

kate211
18. feb 2023

Tak sa chod zajtra susedky spytat, ze kde ma manzel papuce :D :D

kat_
18. feb 2023

alebo ich davala skusat celej bytovke, ako v Popelke 😂 a boli jeho 😂🙈

loliki
18. feb 2023

Ale Ty si si zobrala tie topánky v domnení, že si ich zle odložil, alebo prečo? Veď jasne naznačil, že je vedľa u susedy. Keby to chcel utajiť, tak si ich nenechá pred dverami, nie?

autor
18. feb 2023

@loliki Su to je topanky.Doma ich nemal a nasledne potvrdil,ze tam vcera bol.Neviem ako sa tam ocitli.Vraj zabudol,ze v nich k susedke prisiel koli tomu balkonu.

yvanielka
18. feb 2023

Tak asi tam bežne behá len v papučiach takže zabudol že tentokrát šiel v teniskách 😅

sickynickyobsadene
18. feb 2023

V akom veku je manžel a suseda? Stretávate sa bežne u seba zo susedou? Spýtaj sa jej muža či jej pomohol s tým zábradlím.

autor
18. feb 2023

@sickynickyobsadene Stretavame sa vsetci spolu raz sa mesiac alebo dva mesiace.Ale asi nieco spolu maju,neni normalne chodit domov bosy,pretoze zabudol topanky u susedy.

kate211
18. feb 2023

A ako casto tvoj manzel zabuda co ma oblecene/obute?

Strana