icon

Manželove topánky pred bytom susedky

18. feb 2023

Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.

marseillefan
18. feb 2023

Trošku nerozumiem...čo je ako hovadina na tom, že proste z toho bytu prišiel bosý? Otázka je, či tam bol pozerať zábradlie, alebo niečo iné, ale to s tými topánkami sa ani inak nemohlo stať.

bessie12
18. feb 2023

@loliki až taka mladá nie som. A ružové okuliare už dávno nenosím 😉 a áno, v tomto som si veľmi ista, lebo keby ma chcel podviest, tak to urobí už dávno a príležitosti ma viac nez dost keby chcel.

diewcatqoo
18. feb 2023

Jediny problem je v tom, ze nie si ochotna uverit tomu, ze prisiel domov bosy? Ehm.. no pokial nelieta, nelevituje a nenasla si doma nejake ine topanky, tak asi bosy prisiel. Ci? To je problem, ze prisiel domov bosy?

loliki
18. feb 2023

@bessie12 Autorke si týmto nepomohla a vlastne nikomu. Nevidím vôbec zmysel tvojich príspevkov. Veď prispej do inej témy, keď táto je podľa teba vymyslená.

marseillefan
18. feb 2023

A ešte jedna vec.. keď idem pichať susedu, tak sa nevyzujem na chodbe predsa, nie?Chcem byť čo najdiskrétnejší a šuchnem sa rýchlo za dvere. Čiže ak to nie je vymyslená téma, tak by som úplne veril tomu, že sa stalo presne to, čo manžel povedal. Prišiel pozrieť zábradlie, vyzul sa slušne ešte vonku na chodbe (zjavne nemajú najaký blízky vzťah, keď nevošiel suverénne s topánkami dnu), no a na ceste späť sa proste zabudol. To sa chlapom stáva...

petrahl
18. feb 2023

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Môj muž si tiež tresne topánky naprostred chodby, dobre že nie pred dvere susedky, ale ešte mi nenapadlo z toho robiť scénu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bessie12
18. feb 2023

@loliki zrejme máš problém prijat iny nazor. Skus ignorovat príspevky, ktoré sa ti nepáčia

autor
18. feb 2023

@marseillefan Zabradlie tam pozerat mohol,susedia robili cez tyzden novy balkon.O tom sa uz davnejsie bavili aj s manzelom susedky.Divne je na tom to,ze prisiel bosy a cely den neriesil,kde ma topanky.Ked idem k niekomu na navstevu,je asi logicke,ze v nejakej obuvi tam pridem.A pri odchode tuto obuv snad hladam,aby som mohol odist.Je divne,ze zabudol v akej obuvi k susedke vcera prisiel.Naviac vcera bol cely den doma,susedka je na rodicaku,bohvie odkedy tam bol.

torrente
18. feb 2023

To že bol na návšteve v susednom byte. Mne sa raz stalo že sa mi páčila jedna baba, ale najprv sa páčila kamošovi ale ten ju nakoniec nechcel lebo že niečo sa mu na nej prestalo páčiť, tak ju posunul mne aby som ju balil, ale ja som sa nepáčil jej, a nevedeli sme s kým chodí. Raz sme našli jej topánky pred dverami kamošovho suseda.

nenne9
18. feb 2023

Ale no...keby s nou nieco mal, tak si dava pozor a nenechaval by tam topanky.podla mna neklame.uz keby urobil taku chybu, tak si prespekuluje vyhovorku.

katyav
18. feb 2023

Akože išiel od nej domov bosý? To komu by nedoplo, že kua, veď k susedom som bosý nešiel? 😃 Či on bežne chodí po chodbách v paneláku ako pračlovek - bosý? 😂

kat_
18. feb 2023

tiez si myslim, ze bol proste roztrzity, no tam zabudol... keby chce nieco zatlkat, tak by si dal viac pozor

torrente
18. feb 2023

Áno ja keby som podvádzal, tak by som to robil v inej dedine a v takej kde viem že nemáme známych.

dennissa16
18. feb 2023

Tak nestačí, ze ich tam zabudol, ešte o nich pri odchode ani nezakopol a na úplne nešťastie ani susedka od včera nikam nešla, aby ich odpratala z dohľadu..

autor
18. feb 2023

@marseillefan To sa chlapom stava?Pridem k niekomu v topankach a odidem bosy,lebo som zabudol v com som prisiel?

rony2255
18. feb 2023

@marseillefan hovadina je to, že niekto má potrebu o tom písať na MK

loliki
18. feb 2023

@bessie12 Kdeže. To sa zase mýliš. Ale skús sebe poradiť niečo podobné. Skús ignorovať témy, ktoré sa ti zdajú byť vymyslené. Len tu vyvolávaš konflikt.

bessie12
18. feb 2023

@loliki 😂😂😂😂😂 pobavila si.

rony2255
18. feb 2023

@marseillefan keď ide človek k susedom oproti, prebehne aj bosý. Ale o poschodie nižšie?

kate211
18. feb 2023

A bol vcera doma aj manzel susedky?

nenne9
18. feb 2023

U mna to je normalne.som strasna chaosacka🙂

adka176
18. feb 2023

Podľa mňa celkom reálne... tiež poznám príbehy susedov kedy si chtiac nechtiac zabudli kadečo u susedov...aj si kadečo povymieňali....mne by to až také vtipné nebolo...

No čo manžel sa ti zamiloval.... možno nabudúce suseda zabudne u vás nohavičky....
Aj to sa stáva ...
Začni dávať väčší pozor na manžela

autor
18. feb 2023

@kate211 To neviem ci bol doma.On je kamionak,v stredu som ho videla,ale neviem ako mal sluzby tento tyzden.

majkamasar
18. feb 2023

@kate211 tak mu ver. Ak tam bol nico pozriet a hotovo. Nerozoberaj to neries to zbytocne si ublizujes.

flofi
18. feb 2023

spravne chapem ze teba trapi len to ze prisiel bosy ? 😀 nie to ze co tam robil ?

autor
18. feb 2023

@flofi Tak to s tym suvisi.My sa navstevujeme,o ten novy susedov balkon sa zaujimal aj predtym,takze sa mohol ist pozriet.Divne je to,ze pri odchode od susedky nehlada topanky v ktorych prisiel.Mozno ani bosy neprisiel,mozno si to len vymyslel.Mozno tam ma veci viac,mozno tam mal nahradne papuce a vcera prisiel domov v nich.Kazdopadne je divne od niekoho prist bosy,ved to nedava logiku.

adka176
18. feb 2023

Možno bežne ku nej chodí bosí....len včera si vzal topánky a zrovna preto ich aj zabudol, lebo chodieva k nej bosí, aby ho iní susedia nepočuli...predsa len keď ide bosí tak nedupoce ako v topánkach...

autor
18. feb 2023

@flofi A naviac robi zo mna debila a tvrdi,ze to je normalne,ked clovek nevie najst topanky v ktorym prisiel na navstevu,tak ide domov bosy.Ze to sa stava bezne.

loliki
18. feb 2023

A Ty si videla tie topánky, už keď si šla do obchodu, alebo keď si sa vrátila?

kate211
18. feb 2023

Autorka, pisala si, ze sa navstevujete vsetci spolu raz do mesiaca. Ked idete k nim, ako chodi manzel? Bosy, v papuciach alebo ma beznu obuv?

flofi
18. feb 2023

A) keby mal u nej nahradne papuce, a prisiel v nich nasla by si ich predsa doma
B) ak by tie nahradne papuce siel vratit k nej, vzal by si predsa svoje topanky
C) keby tam mal viac svojich veci vsimol by si to jej muz