Manželove topánky pred bytom susedky
Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.
Autorka, keby tam ide na zalety, tak topanky urcite nenecha pred dverami aby ich videl kazdy kto ide okolo.
nerieš topánky, zájdi k susede na kávu a otvorene sa porozprávajte možno budeš prekvapená čo ti povie
Moja verzia je, ze po sexe so susedkou bol taky ocareny, ze sa pri odchode zabudol aj obut.
vsetky zenske,ktore tu vypisujete na obranu muza a robite s prepacenim blbú z autorky, by ste si zrejme mali dat pozor na svojich muzov , lebo verite rozpdavkam starej matere. Urcite tam v ten den, ako tvrdil ze tam bol, nebol naposledy. Aj to je dost možne, ze kym ty si bola v obchode, skocil si vyprazdnit gule a mozno cez okno videl ze uz prichadzas tak letel domov a neriesil nejake obuvanie sa lebo mu islo sekundy. uplne najrealnejsie to vidim takto.Je mi luto, ale podvadza ta. Preco chodi sam k susede? a to len tak zaklope? nie..urcite si pisali, pozri mi mobil, sms alebo messenger, kde vedia komunikovat. som si ista ze tam najdes spravy a aj ked nie teraz, lebo momentalne ho podozrievas tak asi zmazal vsetko, ale ked sa ukludni situacia, nejake stopy tam najdes. Za druhe, chod za susedou a porozpravaj sa snou, aka bude jej verzia, ako s avude tvárit atd. pekne ta tahaju za nos, ten kto to nevidi v to to fore je asi velmi velmi naivný, az mi ho je luto. drz sa a nenechaj zo seba spravit debila, ani reci o kradezi papucov a ine absurdne hovadiny. daj na svkj vnutorny pocit, ako zena ho mas urcite, ten nesklame nikdy.
@snazilka_bio_mamka A ty si im pri tom svietila baterkou, ze tak na 100% vies? 🤭
@dadis Nie, len si nebola schopná nájsť normálneho muža, ktorému by mohla dôverovať. Môj muž má kolegyne, kamarátky a normálne sa s nimi baví, stretáva aj bez mojej prítomnosti. Ja mám kolegov, kamarátov a normálne sa s nimi zhováram aj stretávam, dokonca občas idem na nejakú chatu aj bez mužovej prítomnosti. Ani jeden z nás nie je zvieratko, čo v každom jedincovi opačného pohlavia vidí sexuálny objekt, lebo nemáme potrebu mať sex bez vzťahu. A už vôbec nechce ani jeden z nás zničiť úžasný vzťah, čo máme a ktorý nie je postavený výlučne na sexe.
@annm81 Ano, presne, nepozna ani tych dvoch, ani aky maju vztah, ale na 100 % to je nevera, lebo topanky 😅😆. Ano, su ludia, co dokazu podvadzat, su vztahy, ktore su nefunkcne - ak je to tak, tak lepsie ked sa to "prevalenim" ukonci. Ale tu ide o taku banalitu s tymi topankami, ze tu hovorit o prevaleni nevery sa neda ani okrajom, aj ked nevera to moze byt, kto vie 🤷♀️. Moj osobny nazor - ze nie. Nevernici si zvyknu davat velky pozor, aby neboli odhaleni, takato "chyba" s topankami by sa im pravdepodobne nestala.
@lucka_ke Susedka tiez pravdepodobne robi zo mna debila.Vraj vcera videla,ako odchadza domov bosy,ale ze neriesila,preco sa neobul,ze si myslela,ze on sam chcel odist bosy,vraj sa to tak robi,ze je to moderne chodit bosy,ze tento vraj zdravy zivotny styl ma vela ludi.Tvrdila,ze topanky chcela priniest vcera.
ja normalne zasnem. toto forum nikdy nesklame. uz tolko krat som si povedala - toto je strop, to uz nic neprekona a ono sa vzdy nieco najde.
uprimne si myslim, ze ak robievas taketo dramy castejsie z podobnych debilovin tak toho chlapa doslova donutis ti zahnut.
Inak pravda, ja aj teraz cez zimu stretávam ľudí chodiť na boso😄no ale, ja neviem, mňa by až tak neprekvapilo ze zabudol ze isiel v topánkach, podľa mňa nič výnimočné 😄
Ako prepac ale ty aj poznas svojeho manzela, si tie topanky mala zobrat hodit mu ich ze co robia u susedy teda …
Mam pocit ze tu robis z toho krimi dramu….
@neanonymna Ozaj to tymto pokazila 🤣 To uz ozaj nikto neuveri takejto kravine.Pochybujem,ze normalny clovek by sa neopytal odchadzajucej navstevy preco ide bosi,ked mu jeho topanky ostavaju pred mojim prahom 🙈
Tak mas dve moznosti: bud je susedka a zaroven manzel totalny flegmos stylom: "Nemam papuce za 3 eura, tak ich ukradli, cital som internete", "Co nosim doma na nohach ani neviem, nevadi ze mi to mali udajne ukradnut", "bezne topanky mi nechybaju, neviem kedy som ich mal naposledy", "Ked niekto pride obuty a odide bosy, tak asi to je koli zdravemu zivotnemu stylu". Chovanie jak na zakladnej skole. Alebo druha moznost: rozhodli sa z teba cielene spravit osobu, ktora riesi kazdy prd (mozno nieco spolu maju) a nechape, ze vyssie uvedene situacie (jak zo zakladnej skoly) su vlastne v normalnom zivote uplne bezne. Tymto chcu z teba spravit debila, aby sa obisla nejaka ina podstata veci.
🤣🍿🥤
však Ok keby že som ja tá suseda a vidím, že chce ísť bosý tak mu podám topánky do ruky a dovi dopo, tomuto vážne neverím, prepáč
Ak toto nie je vymyslené a je to ozaj pravda, tak manžel so susedou ťa majú za totálnu hlupaňu. Suseda mohla vymyslieť lepšiu výhovorku.
@kate211 Cielene to robia.Obaja rovnakym sposobom.Na tom vraj neni nic divne,vsetko je normalne a bezne,chodenie bosy,kradnutie prapuc po bytovkach,manzel mi ukazuje aj nejake ponozkotopanky na internete,ze sa to bezne nosi aj po vonku,ze to tak vela ludi robi.Pritom v zivote vonku alebo po schododch nechodil nikdy bosy,nikdy nam nic v bytovke neukradli,ale zrazu, zo dna na den je to vsetko bezne.
Tak uz nic nehovor, ani susedke ani manzelovi, lebo zachvilu bude bezne aj chodit nahy :D Ser na to a uvidis co bude.
Milá autorka, nezávidím ti, je to naozaj všetko zvláštne.
Moc možnosti na vyriešenie nemáš.
Ja by som to na tvojom mieste uzavrela, ale dôvera v manžela by bola v keli a dávala by som si sakramentský pozor na ich oboch.
Držím ti palce a nedaj sa 👍
Je to divné, určite by som zvýšila pozornosť, lebo ich správanie mi príde podozrivé.
Autorka už to nechaj tak. A skús mu tie topánky niekde teraz odložiť ty… Tvár sa ako že ty nič, nevieš kde sú. Ešte kľudne povedz, že možno sú u niektorého suseda 🤷🏽♀️ a že ich opäť niekde pred dverami zabudol 🤷🏽♀️😂

Mne príde divné, že išiel k susedke sám od seba a bez teba a ani ti nespomenul že tam bol. Topánky mu určite nevylozila ona, však by ich niekto mohol ukradnúť, normálne by vám ich zaniesla keby ich našla. On si ich nevšimol lebo bol roztrzity, a inokedy zrejme prebehne potichu v ponožkách. No chcelo by to Agátu Christie, mne by to teda tiež vrtalo v hlave. Kamolionista chodí na viac dní preč?