icon

Manželove topánky pred bytom susedky

18. feb 2023

Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.

autor
19. feb 2023

@bettie Prisiel domov bosy,lebo si myslel,ze u susedky bol v papuciach(nie topankach) a tie papuce nenasiel,tak si myslel,ze mu ich ukradli.A tvrdi mi,ze sa bezne kradne,ze o tom aj cital.V com skutocne prisiel domov neviem.

karolina196
19. feb 2023

Ja z tejto temy odpadnem asi. 😂 On hladal na chodbe papuce a to,ze ma svoje topanky pod nosom,tak to nevidel? 🤣 Ze pozdravujem vsetkych akterov tejto temy🤓

autor
19. feb 2023

@karolina196 Nie,vraj ich nevidel,bol vraj presvedceny,ze prisiel v papuciach,tak sa sustredil na papuce.A ziadne tam neboli.

kate211
19. feb 2023

A preco ti vlastne manzel ukazoval ponozkotopanky, ked nikdy bosy nechodil a to, ze chodenie bosy je zdrave si sa bavila so susedkou a nie s manzelom?

karolina196
19. feb 2023

Gratulujem autorka.Mas muza zaletnika,z teba robia debila a ty to posuvas dalej na MK a riesis tu papučo-topanky,ktore nedavaju absolutny zmysel.Bud sa bav dalej vo svojom sukromi alebo prefackaj chlapa,ktory prisiel domov bosi. 🤣

autor
19. feb 2023

@kate211 Tym chcel poukazat akoze nato,ze ked niekto odchadza bosy je uplne v poriadku.Ze to neni divne ani susedke ani beznej populacii,lebo ludia bezne nosia nejake ponozkotopanky.Ze sa to normalne vyraba a nosi,tak mi to ukazoval na internete.Ja som to videla prvykrat.

podmostom
19. feb 2023

A už bol niekedy sam bez teba u susedy? Alebo jeho muž u teba? Ja len ci sa bežne takto chodíte na niečo pozrieť bez partnera. A jej mužovi by som tiež príhodu porozprávala. Doveruj ale preveruj. Tiež závisí, aký máte vzťah, či všetko v poriadku
.. Ale chodiť bosy po špinavých schodoch bežné nie je ani zdravé. Možno niekde v lete po tráve.. Závisí aj aký je tvoj chlap. Či rad a iniciatívne preraba veci vo vašom byte. Ja toho svojho musím do všetkého dokopať. Ak by sám od seba šiel zisťovat ako si v byte niečo prerobili susedia, bolo by mi to divné.

autor
19. feb 2023

@podmostom Vacsinou chodime vsetci spolu,my dvaja,oni dvaja a deti alebo som tam bola sama len ked bola doma susedka alebo susedka bola u nas,ked som bola doma sama.Moj manzel a jej manzel sa stretavaju vacsinou spolocne s nami,jej manzel je casto prec.Manzel ak sa do niecoho pusti,tak to potom aj dokonci.Ale prvotnu iniciativu ma malokedy.Ma aj svoje kutilske obdobia,ale tak raz za 3 ci 4 roky.

mam1na
19. feb 2023

Škoda, že si ich nevyzul u susedky v byte. 😉🤭 By ich hľadal doteraz. 😊 😁

dadis
19. feb 2023

@autorka nechaj to tak a zasmej sa na tom. Mna keby takto vypocuvas, tiez znejem podozrivo. Ako ti maju dokazat, ze nic sa medzi nimi nestalo? Vernost sa dokazat neda. Darmo sa v tom vrtas. Ver mu. Dovera sa vzdy vyplaca viac ako nedovera. S doverou ta moze podviest a znicit nie uplne dobry vztah, ale s nedoverou si znicis aj kvalitny vztah. Posli ho, nech ti ide kupit kvety a ze si tym vsetko vyzehli 😊😉. A vecer si to poriadne vssnivo rozdajte.

kate211
19. feb 2023

Autorka, fakt sa na to vyser. Zjavne ta podvadza, priamy dokaz na to nemas. A z toho co zatial mas, si robia tak akurat srandu v dost znacnej miere. Zacni si z nich robit srandu tiez, alebo sa zariad ako potrebujes. Kazdopadne nevera tam asi je.

kate211
19. feb 2023

@dadis Tam je tych veci uz prilis na to, aby sa dalo verit:

1. Ide k susedke fotit balkon. Pritom balkon ho az tak nezaujima a autroka si nespomina ze v minulosti by jej manzel bol niekedy sam u susedky. Nepocka na autorku a ani autorke nespomenie, ze u susedky bol sam.
2. Pride v topankach a mysli si, ze prisiel v papuciach. Toto mi pride vtipne. Pokial to neni nejaky flegmos alebo nema iq 5, takmer nerealne. Vsak mu muselo dopnut, ze predtym bol vonku, tak mal na sebe topanky.
3. Nenajde papuce a vyhodnoti to tak, ze mu ich ukradli. Kto ide kradnut papuce za 3 eura v priebehu par minut, co si on ide odfotit balkon?
4. Doma si nasadi papuce, ktore mu udajne pred par hodinami ukradli a vobec to neriesi. Nie vobec ho to nenapadne.
5. Pouziva vysvetlenia typu: bezne sa kradne v bytovke, poplietol som si farbu papuc a naramne presviedca, ze chodit bosy je v poriadku, hlavne ked autorka ani jej rodina tento styl nikdy nepreferovala.
6. Podporuje vyjadrenie susedky, ze nieco je normalne a bezne a hlavne, ked to pre neho doteraz bezne nebolo.

nikaeli
19. feb 2023

... Zhrnutie. Vyjdem bosá z bytu, prázdna chodba. Nič, iba moje topánky. Hľadám papuče, nie sú tam. Idem domov bosá, lebo nevidím ani moje topánky. Doma manželovi ukazujem ponožkotopánky, lebo je to zdravé. Smejem sa a hovorím mu o krádežiach v bytovkách 🤦🏻‍♀️

Udivuje ma, že si pamätáš, že to boli papuče z Tesca kúpené v akcii za 5€ pred 3 rokmi 😉

dadis
19. feb 2023

@kate211 Neries. Jasne, ze sa muz na tom zabava, lebo to vtipne je 🙂. A rovnako to s neverou moze, ale aj vobec nemusi suvisiet. Su to len zabudnute topanky.

h2
19. feb 2023

Ja skapem! 😁 Práve som tu našla túto 9 stranovú diskusiu o zabudnutých topánkach. A taká dráma z toho! Úprimne priznávam, že som nečítala všetko, lebo je tu toho príliš veľa. Ale hneď som si spomenula, ako som si nie raz zabudla vyzuť návleky, stalo sa mi to aj v nemocnici a dokonca viackrát v škôlke, kam chodil môj syn. Človek aj zabudne, že to má na nohách. Tak, ako tento muž zabudol, že je vyzutý. Alebo ani nie, že zabudol, ale proste nad tým vôbec nerozmýšľal. Chodil bosý u susedy, bol tak zrejme aj na tom balkóne, tak potom na chodbe v bytovke nemal na nohách iný, netypický pocit, ktorý by mu pripomenul, že sa má obuť. Predpokladám, že sa pri odchode so susedou rozprával, pritom premýšľal nad tým zábradlím... topánky si ani nevšimol a išiel domov. Nad konšpiráciami typu "musel rýchlo utekať, aby sa stihol vrátiť z trtkačky u susedy" mi rozum zastáva, veď to je úplne mimo! Ak by bol u susedy za tým účelom, tak: 1.) nenechá si topánky pred dverami, 2.) nepôjde tam v čase, kedy sa žena už-už má vrátiť domov (keďže sa musel tak strašne ponáhľať), 3.) určite by on, ani suseda, nepozerali pri sexe z okna, či sa už nevraciaš, aby mohol rýchlo vytiahnuť a zdrhať domov bez topánok, 4.) keby aj všetky tieto nepravdepodobné veci nastali, nenechal by tam topánky do druhého dňa, keď vie, že chodíš po schodoch. A určite by sa našli ďalšie body, len sa mi už nechce nad takou kravinou dlhšie rozmýšľať. Prestaň vypočúvať muža, ten už, chudák, nevie, čo ešte má povedať na svoju obhajobu. Ver tomu, že keby trtkal susedu, žiadne jeho topánky by si pred jej dverami nikdy nenašla.

kate211
19. feb 2023

@dadis Su to len zabudnute topanky. Ale chovanie a vyjadrovanie manzela autorky je prilis podozrive az jasne. Budem jej drzat prsty, nech to pre nu dobre dopadne.

deginko
19. feb 2023

Je mi to ľúto,ale neverím im ani slovo,už len to susedkino vysvetlenie,že videla,že ide bosý...a že to je normálne..no áno,to je v poriadku,ale hádam,keď vidím,že chce ísť bosý a topánky nechá pred dverami ,ona o Tom vedela,prečo mu ich teda nedala do ruky?nech si ich odnesie...som v klube ,,nevera,, i keď si v tak blbej situácii,že z teba robia blbca a nemajú ti to ako dokázať.A čo sa týka fotky,ak to fotil on nech ti to ukáže ešte raz...keď si klikneš na fotku...daj si zobraziť,, podrobnosti,, a pekne sa ti ukáže či fotku fotil on v aký deň aj o koľkej.....a uvidíš či ti bude sedieť dátum a čas...ak to fotila ona a poslala mu ju do správy tak sa nebudú dať zobraziť podrobnosti o fotke...pretože podrobnosti o fotke sa ti zobrazia len ak ich cítiš vlastným mobilom...nie z preposlanej foto

dadis
19. feb 2023

@kate211 Ved pisem, ze pri takajto drame by som sa previnilo citila aj ja. Ako maju dokazat nevinu? 😀 Nie je to nic, preco by mali byt vypocuvani a podozrivi. Iba sama seba autorka zbytocne strapnuje.

podmostom
19. feb 2023

@kate211 aj tá susedka, že videla, že išiel domov bosy ale jeho topánky si nevšimla. Tá má tiež nejakú selektivnu slepotu

podmostom
19. feb 2023

Tak keď ma kutilske obdobia, tak je tam nádej že sa to stalo tak ako opisuje muž. Ale teda je to celé divné. Držím palce nech to dobre dopadne.

kate211
19. feb 2023

@dadis Tak urcite by som to riesila uplne inym stylom ako autorka. Ale to co trepe autorke jej manzel, to uz je na cez drzku. Ja si vazne neviem predstavit, ze by zo mna niekto robil takehoto debila. Ak je autorkin manzel priemerne schopny, samostatny a zmyslajuci jedinec, tak je toto cele nerealne. Si to predstav: vyzuvam sa u susedky a za 5 minut (odfotim balkon) zabudnem co mam obute, nenajdem papuce, tak mi ich ukradli, pritom svoje vlastne topanky z ktorych som sa vyzul pred piatmi minuatmi su pred bytom, pridem domov, ukradnute papuce tam su, ale neriesim lebo zabudnem a hladam obrazky ci clanky na interete ako ludia chodia bosy alebo sa kradne. Ja sa fakt divim, ze niektore sa priklanaju na jeho stranu a podporuju ho v robeni debila z autorky.

flofi
19. feb 2023

autorka, pises ze suseda videla ze odchadza bosy.. a topanky chcela potom priniest, kde ich teda ona nasla ? vo vnutri bytu alebo na chodbe pred dverami ?

vevapeto
19. feb 2023

Poučenie do budúcna- u milenky sa vyzúva až v predsieni.

autor
19. feb 2023

@flofi Ja neviem,asi boli vonku,keby si po ne neprisiel,vraj by ich priniesla.

autor
19. feb 2023

@kate211 Vidim to uplne rovnako.A som rada,ze niekto zdiela podobny nazor.Uz sama sa citim ako debil,lebo zrazu je vsetko bezne a vlastne aj normalne,ze sa mohlo toto cele takto odohrat.

kate211
19. feb 2023

Nie autorka neni to bezne ani normalne. Je to dost ubohe, celu situaciu takto popisat. Je tam toho prilis, ze "myslel som si" alebo "bezne sa nieco nejak robi". Normalny jedinec takto nemysli a ani pre neho neni toto bezne.

atinkaa
19. feb 2023

@autorka musela som si to precitat, blbost na 9 stranach, ale nedalo mi. Je to ako nepodareny serial. Stretavate sa vsetci 4, on by tam prakticky sam nesiel, vlastne ho ani balkon nezaujimal, ale ma jeho fotku. Nespozna si svoje vlastne topanky! a uplne vpohode kedze sa poznate odijde bosi. Ty ides okolo jeho topanok, je ti jasne ze su jeho ale nevezmes ich, neriesis, a ani ona sa neozve, ze si tam zabudol topanky.

Je to cele divny pribeh a myslim pri tom na Jakubiska, ktory tvrdil, ze to najabsurdnejsie z jeho filmov bolo paradoxne vzdy zo zivota a real life situation, aj ked to posobilo ako zle vymyslena konina....tak toto je mozno na ten styl.

Najma ak vezmes do uvahy, ze on si z teba robi srandu a vobec ta neberie vazne a ty mu neveris. Pretoze to je asi ta pointa, ktora je na tom najviac divna, ak by to boli boty nejakeho zabudlivca tak zvonis, ze ich beres, ak nie je prave teraz tam ....alebo ich ona este v ten den nesie. Mozno to mal byt test co by ste vy na to vsetci povedali, ak by sa to prevalilo....alebo mozno ozaj letel aj tym zabradlim ... o kolko poschodi ste nizsie, vyssie? na kolkom byva suseda?
Alebo sa mozno ozaj bavia dochodcovia od naproti. Vsetky varianty su zaujimave, akurat mi pride extra nefer nas v tom nechat, teda vezmi mobil a podobne ako ti manzel ukazuje clanky o tom ako boty ala ponozky sa teraz nosia a kde vsade sa co kradne, tak mu daj precitat, ze ma zaujima ako to ozaj bolo.😀
pretoze je jasne, ze balkon asi neriesili ako prioritu, ked este nemas objednane podobne zabradlie, ak by bol prioritou balkon, tak by mozno prisiel bosky, ale po cely cas by spieval o tom, ze to musis vidiet, ci to nechcete tiez. Inak je to zvlastne.

Za mna, moj tip na koniec bakalarov je - ze bol tam a cosi spolu maju, ci prave vtedy mali sex 😀 neviem, no pohadku o chodeni na boso a kradnuti si vymysleli chabo. Skor letel a na boty nebol cas, podla mna skor letel kvoli niekomu kto prisiel k nim akoze by to bolo kvoli tebe, asi prisiel niekto, ak nie jej manzel, tak niekto blizsi, kto moze aj na balkon a volne chodit po celom byte, teda na srandicky, kde su boty nebol cas. Otazka je preco to teraz hraju tak blbo a robia z teba hlupacika, ktory nerozumie trendom slovenskych domacnosti, teda ze ukradnes stare topanky susedovi, ci pripadne chodis kade tade na boso, lebo je to zdrave a nenapadne ta to zacat pestovat od vlastneho bytu, teda doma sa rozhodnem, ze je to parada chodit naboso a aj sa tak vyberiem k susedom.

Inak uplne mimo, ale ked uz sa tu preberalo kde bol kto ako u susedov kedy, ci tam chodite v pozicanych papuciach, naboso alebo obuti a v com, tak mna by ani nenapadlo ist na balkon bez topanok, teda ak chcem byt spravodliva a len ozaj obaja neodolali tomu fotit balkon, tak tie jeho boty mohli byt najprv dnu, aby v nich mohol byt na balkone a potom ich nemal na ceste spat. Otazka preco bol tak roztrzity on aj pani suseda a uplne asi najvacsia preco tebe to zrazu tak neda. Asi sama vies, ak je to real pribeh, co ti na tejto storke nepasuje najviac a o tom by som sa teda kludne porozpravala aj s panom kamionistom, naj je pritomny, mozno v stvorici sa vam bude vsetkym argumentovat menej srandovne.

linduska86
19. feb 2023

Suseda je na rodičakh a decko dala kam do komory kým ju on pichal??? 🤣🤣🤣

flofi
19. feb 2023

@linduska86 staci mobil do ruky, to kazde dieta zabavi na isty cas.. ale kludne mohlo dieta aj spat poobedny spanok

linduska86
19. feb 2023

@flofi 9 strán o tom, že ju asi možno podvádza, čo tak sa ho opýtať? Sak musí vedieť, že je iný pri sexe s nou....