Manželove topánky pred bytom susedky
Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.
A nemohla k tej susedke vcera prist nejaka necakana navsteva? Mama, sestra, zazvonili dole. A susedka v obave, ze cez vchod ich pusti nejaky iny sused a pridu nevhod, rychlo vypakovala tvojho manzela a ten sa proste vysral na cele topanky a letel. A susedka nejak nepredpokladala, ze pojdes peso alebo ze niekam pojdes, a proste ich nechala tam.
@kate211 Jej matka byva daleko,skor si myslim,ze jej svokra,pretoze ta byva 2 ulice dalej.Proste prisla jej svokra necakane,nieco jej priniesla,susedke sa nechcelo vysvetlovat co tam robi cudzi chlap sam,tak ho vyhodila a to narychlo,nechal tam topanky.Mozno si myslela,ze ho napadne zist dolu a tie topanky si vyzdvihnut,keby chcel niekam ist,tak ich nechala pred dverami.K tomuto sa zatial priklanam najviac.Uz to ale nechcem riesit takto verejne.
Je to možné, ale prečo ti potom nepovedia pravdu, takto vznikajú kadejaké konšpirácie.
Mňa teda okrem iných veci zarazilo, ak si aj myslel, že mal obuté papuče, tak v nich predsa mohol vojsť aj do susedkinho bytu, nebudem si predsa vyzúvať papuče pred bytom a nepôjdem bosý na balkón.
A teda je vrcholne nehygienické chodiť bosý po schodisku v paneláku, ešte v lete bosý po tráve prosím, ale toto je na hlavu.
Škoda, že sa tu ešte neozvala tá susedka 😂
Zjavne ho niekto vyrusil ze bezal od nej , aj sa zabudol/nestihol obuť. Oblecenie si tam nezabudol ?
baby ale rozmyslajte trochu. ak by aj bezal od nej narychlo o tie topanky by musel zakopnut a urcite by ich tam suseda nenechala. ved prave by ich skryla ked bezne pred dverami nemavaju topanky.
ako pisem susedia by si vsimli keby k nej chodieva casto ten chlap.
tu su take konspiratorky ze dovi dopo. vobec tieto konspiracie nedavaju zmysel. ani trochu. podla mna autorka fakt nemoze byt skutocna lebo cela tato tema nedava hlavu ani patu
viem ,ze by ma niektore tu za tuto radu ukamenovali ,ale mozno by bolo dobre mu prekutrat telefon a konverzacie so susedou
Milá autorka, ako pokračujete 😊?
a co ma suseda s tym balkonom?isiel na fusku, pomahat,pracovat?ak byvate v byte oproti,prejst bosi ok, ak ine poschodie, tak ist bosi...kde by si tie papuce nechal, pod stolom, maju psa, ktory odnasa, presuva papuce?!
Čo si nakoniec zistila?

ja si mylsim ze oni si z nej uz bohapusto robia sradnu pretoze to vyslovene k tomu zvadza. nemyslim si ze spolu nieco mali. ved ma doma male dieta.
mam doma male dieta a ano zabavi ho kadeco ale nikdy nie natolko ze by nebolo zvedave kde som a co robim. zaabavi ho to len vtedy ked ma presne zmapovane kde som a co robim. 13 mesacne si nevystaci ani 10 minut s mobilom same v miestnosti. neverim tomu, decka v tomto veku potrebuju presne vediet kde je rodic. jedine ze by spalo ale ja fakt neverim ze by oni dvaja urobili taku chybu s topankami uz len kvoli inym susedom. obzvlast ked ona ma starsich susedov. ti by vedeli hned vsetko.
a teda fakt je ten ze nevernici byvaju celkom dobre obozretni a taketo skolacke chyby nerobia.
ale ona tolko do toho ryje a sprta sa v tom ze to uz si clovek ani ine nemoze z toho robit len ako srandu. ja by som si robila tiez keby to bolo u nas.