Manželovi sa nepáčim odlíčená
Manželovi sa nepáčim, keď som odličená. Vždy má na mňa hlúpe pripomienky, keď som odlíčená. Keď ma vidí odlíčenú večer, tak povie, že ho aj prešla chuť na sex. Je mi z toho do plaču 😔
@mata1001 je mi z toho na nič, to važne chcem veľa od života, trocha úcty od vlastného manžela?
Jednoduchá odpoveď. Nepáčim sa ti? Nájdi si krajšiu.
možno si nemala ísť na prvé rande ako zmaľované vajce. či vtedy si bola odlíčená a zaľúbil sa do teba? ak áno, tak potom si niekoho našiel. ak nie, tak si mala počítať s tým, že akú ťa videl prvýkrát, keď si sa mu zapáčila, takú ťa bude chcieť vidieť vždy. "Dokonalú".
nemám slov. Ako môže byť k tebe taký hnusný? Ty mu povedz tiež sa si vôbec nepáči, že ťa nepriťahuje....a som zvedavá ako sa bude tváriť...
ty mu rano povedz ked sa zobudi strapaty s neumytymi zubami ze je strasny a este mu aj smrdi z ust... nech ma hned rano trochu vytriezvenie.. krasavec
@veronikaa006
@trema
@julliska len dievčatá, na niektorých ženách je to fakt extra rozdiel, keď sa zmaľujú a potom, keď nie sú vôbec... možno je toto ten prípad, že ju ani nespoznáva :( alebo ako spomínam vyššie, tak si našiel niekoho a hľadá všetko možné, aby ju urazil a aby to časom ešte stupňoval
no neviem veru, predtým ťa nikdy nevidel nenalíčenú, alebo čo??? Alebo, ako píšu dievčatá predo mnou, našiel si inú a teba sa potrebuje zbaviť.
čoo ? to čo má byť ? mu povedz a ty ako vyzeráš ? si sa videl ? ja by som mu normálne jednu šlahla :D
@panelacikova tak hádam ju nevidel prvý krát nenalíčenú až po svadbe..toto by si mohol dovoliť tak nejaký chruno po pár týždňoch randenia keď ju prvý krát uvidí nenalíčenú,nie manžel..
@dollyzv ťažko povedať, nech sa vyjadrí autorka. ale ja poznám ženy, čo vstávajú ráno skôr ako chlapi, aby sa nalíčili. ako sa hovorí, ani hovno neumyjú nenalíčené... nejdem súdiť, len som napísala názor. autorka nech sa vyjadrí
Buď si pred ním doteraz chodila namachlená, alebo je to proste len kus chuja. Nech si teda ide za druhou.
Presla ho chut na sex ked ta uvidel? Povedz mu ze aj tebe, lebo sexovat s takym primitivom by si nedokazala...
@panelacikova tak ale to hádam ešte počas toho prvotného randenia nie? Nie už v manželstve,to čo ak by chlap náhodou vstal skôr 🤣🤣 či mu nasypu nejaké lieky na spanie aby sa tak skoro nezobudil 🙈🤣🤣 ja sa napr. Naozaj čudujem môjmu chlapovi,lebo ako nenalíčená mám čierne kruhy pod očami,strapaté vlasy,vyzerám naozaj ako strašiak do poľa a keď mi vtedy povie že som krásna tak neviem či sa smiať,či plakať 🤣🤣 ja som naozaj 100 a 1 keď som upravená a keď nie..ale hoci viem ako to je,naozaj by ma ranilo keby mi niečo také povedal ako autorke..to by som zvolila tu panvicu,najlepšie nejakú liatinovu 🤣🤣
to preto kámoš vždy pozýva na prvé rande dotyčnú na plaváreň....

Mne je do plaču z tých debilov ktoré maju volaktore ženy za manželov, prepáč ale toto je mega debil. On je dúfam vychýrený krásavec, božský a večne dokonalý.
'Hm, tak to ma mrzi, ze ta pohlad na mna tak uraza. Ty tiez nie si dokonaly, ale nevyhadzujem ti na oči tvoje nedostatky, pretoze ta lubim. Ci chces sa odteraz rozpravat takymto stylom???'
Otocka na pate a do jeho ospravedlnenia ticha domacnost 😂😂😂
ja by som mu povedala, že kvôli nemu sa neoplatí babrať s makeupom, že to si nechám pre takých, čo za to stoja 😀
On musí byť princ KRASOŇ... By som ho do riti poslala!!!
Praveže vôbec nie som ten typ ženy zmachleného vajca, ako tu niektoré píšete. Keď sa nalíčim, tak len jemne..ale ked sa odličim rozdiel tam samozrejme je. Ale to nikomu nadáva právo komentovať môj vzhľad.
@panelacikova My sme tak boli na rodinnej oslave orkuhlych narodenin, bolo to v hoteli, cela siroka rodina a jeden bratranec z druheho kolena nam tam predstavil priatelku. Na druhy den rano sme sa stretli na ranajkach a vsetci pozerame, ze s kym to on ide, ze kto je ta slecna a kde nechal priatelku - bola to ta priatelka, ale bez nanosov makeupu, bez konturovania tvare, bez zvyraznenia oci, bez umelych mihalnic - vyzerala ako uplne ina zena :D :D
A k autorke: Doteraz ta nevidel nenalicenu? Alebo mu to zacalo vadit az teraz? Ak az teraz, tak co sa zmenilo? A nemate ziadne problemy, vsetko je uplne idealne, len zrazu mu toto vadi?
Autorka: no ono by také poznámky nemal mať ani keby si ten typ zmalovaného vajca bola..je to doslova urážka..ale pred tým keď si nebola nalíčená také poznámky nemal? Nerypal do teba? Alebo od kedy ti začal takéto vravieť..
je to vrcholne nevhodné od tvojho muža a ak mám byť úprimná, pre mňa by to bola cesta k rozvodu. Pretože za tou vetou je nulový rešpekt, žiadna úcta voči svojej partnerke, a nemyslím si, že ťa taký muž miluje. Keby mal aspoň gule to priznať na rovinu a ukončiť ten vzťah ako chlap, a nie ťa primitívne urážať.
Žena sa má samozrejme o seba starať, ale logicky pred spaním sa odlíči - aj to je súčasťou starostlivosti o pleť. Takisto sú situácie kedy je žena všelijaká len nie krásna a normálny muž si to možno ani nevšimne, alebo to jednoducho nebude komentovať.
Toto je fake alebo si šikovná make up artistka, keď si vieš spraviť druhú tvár. 😂
@dollyzv praveže takéto narážky ma už dosť dlho..nie je to "novinka". Ja sa snažím vždy namaľovať, ale su dni,kedy sa mi nechce. Ani do obchodu nechodim nikdy odlíčená,lebo ja sa sama sebe nepáčim odlíčená, ale aj tak nemá právo urážať môj vzhľad..
@acrobaleno nechápem otazke....
Podľa mňa sa snaží ťa od seba odohnať..aby keď sa rozvediete nebol on ten zly čo to chcel ukončiť..ako som písala vyššie,ja som ako strašiak do poľa keď som nenalíčená,ale môj chlap by si to nikdy nedovolil povedať . U vás nie je žiaden rešpekt,úcta voči tebe..
Tvoja namaľovaná tvár sa mu páči ale odlíčená nie? Tak tam musí byť asi veľký rozdiel potom nie? 😂

Priprav si k posteli panvicu a ked ti to povie, drbni mu jednu po hlave...