icon

Manželovi sa nepáčim odlíčená

18. sep 2020

Manželovi sa nepáčim, keď som odličená. Vždy má na mňa hlúpe pripomienky, keď som odlíčená. Keď ma vidí odlíčenú večer, tak povie, že ho aj prešla chuť na sex. Je mi z toho do plaču 😔

acrobaleno
18. sep 2020

Ja sa priznám, ako začala korona, tak sa nemaľujem, iba maskaru a krém na opaľovanie. 😂 Nechápem ako môže niekto stráviť pol hoďku denne natieraním ksichtu. Umelé mihalnice, púdre, korektory, bronzery...

panelacikova
18. sep 2020

@dollyzv inak, ja som tiež taká tuctová a mužovi sa páčim iba nenalíčená. akože príležitostne, raz do roka na nejakú slávnosť sa dám upraviť (lebo ja to neviem haha), ale najprv ma odhovára, že som krásna i tak... ale i potom je spokojný 😀 vlastne, on je spokojný vždy so mnou, takže ma miluje 🙂
autorka: nikto ťa nehodnotil, to boli domnienky. tak potom ak je to tak, ako píšeš, tak si narazil druhú a teba sa chce zbaviť tým, že ti ubližuje

acrobaleno
Autor odpoveď zmazal
suzitok
18. sep 2020

Ja ťa chapem...tiez som ten typ, ze staci špirála a trochu lesku na usta a vyzeram uplne inak...ked si predtym nechodila vyslovene zmalovana, tak by som hladala problem na jeho strane, co ho vedie k takemu chovaniu voci tebe..zhadzuje ťa a uráža, asi by som na to reagovala tak, ako ti tu pisali vyssie...

sense
18. sep 2020

@irusa aj môj brat vždy vravel keď chceš vidieť ako žena v skutočnosti vyzerá treba ju vziať do bazénu... 😉😇

panelacikova
18. sep 2020

@fokuska no vidíš to. má to ale svoje výhody, spáva s dvomi 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
sense
18. sep 2020

Predpokladám ze to nie je 1x co ta videl nenalucenu takže ta nechuť na sex a táto j... Uta pripomienka ma iny dôvod... A po takomto výroku by mal ten môj len to co si navarí a na oblečenie len to co si operie

evkakozickova
18. sep 2020

Fuu,ja sa maľujem fakt že každý deň ale toto mi môj muž nikdy nepovedal. Nedaj sa ponížiť od takého muža,ak to teda muž je lebo neviem ako ho mám nazvať.

acrobaleno
18. sep 2020

@panelacikova Každý deň je z nej iná žena. 😂

acrobaleno
18. sep 2020

Ale prosím vás, toto je fake jak vyšitý. 🙄😂

trema
18. sep 2020

toto urcite nie je vas jediny problem, ze?

autor
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
18. sep 2020

@sense @irusa naivni chlapi. asi vzivote nepoculi a vodeodolnom make-upe.

co sa tyka autorky, tak zial, ale tam je len jedna rada. zober zvysky sebavedomia a kopni ho do... prec. urcite ti bez takeho debila bude lepsie a budes sa citit aj krajsia. este by som mu povedala nieco stavnate v podobnom zmysle ako on tebe, urcite to je najvacsi krasavec.

acrobaleno
18. sep 2020

Nemôžem? 😂 Kto mi zakáže?

jana_eyre_2
18. sep 2020

To je debil prepáč za úprimnosť... 🙊🙊

daisylucky
18. sep 2020

Ma dáke komplexy a ventilu je si ich na tebe, asi to bude len horšie, možno by si mala začať uvažovať nad rozchodom, lebo toto normálny chlap nepovie.

autor
18. sep 2020

Keď niekam ideme na oslavu alebo podobne, vzdy sa snažím vyzerať dobre a on to nevie oceniť, napr.obyčajným "vyzeraš dobre..." ale keď sa odličim to už "oceniť" vie.. Ked vidím nejaké páriky napr.na svadbe,oslave, kde zena je mozno troška plnšia, alebo aj "neupravená" a vidím,že jej manzel ju tam objíma, pobozká...a ja upravená, "za peknú" a nezaslúžim si ani držať za ruku ..je mi to vždy ľúto

medyna
18. sep 2020

jasné, že ťa to trápi, ale problém veru nebude v tom, či si alebo nie si nalíčená, ale v tom, že si ťa vôbec neváži - istotne máte ja iné problémy, ale to vieš aj sama.

zuzanapjat
18. sep 2020

ponižuje ťa... povrchný kkt. pravdepodobne mu to buď robí dobre, že ťa ponižuje, alebo má už narazenú inú parádnicu. čudujem sa ti, že po takýchto narážkach sa cítiš uvoľnene počas sexu a čudujem sa ti, že vôbec máš chuť na sex ty. Máš chuť? S takým kktom ľahnúť do postele a cítiť sa dobre? Čo bude nasledovať? Narážky na celulitídu, nedajbože kilo navyše, vrásku? Veď on je ľudský odpad. Porozhliadni sa po niekom, kto ťa ocení takú aká si a kto bude nadržaný aj z toho keď budeš s mastnými vlasmi a zafŕkaným tričkom za sporákom stáť. Zatiaľ si mala šťastie na riadny hnoj.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
tosomja
18. sep 2020

A povedala si mu to?

acrobaleno
18. sep 2020

Chceš mi tvrdiť, že manžel ťa pred svadbou nevidel nenalíčenú? Nikdy ste spolu neboli na dovči pri vode? Vždy si mala nahodený face 24/7? A ak ťa videl nenalíčenú a toto ti hovoril a aj napriek tomu si si ho vzala, tak bude chyba inde.

ajka0207
18. sep 2020

A nie je to skôr také "podpichovanie" na zasmiatie? Niektorý chlapi majú divný zmysel pre humor. Ja môjmu tiež poviem, že má pupok a neviem či si iného nenájdem, keď to takto pôjde dalej. Ale on sa zasmeje a neriešime to ďalej. Manžel vie že sa ta to dotýka? Ja si zas myslím, že veď kto iný by mal komentovat tvoj vzhľad ak nie manžel?

mareka49
18. sep 2020

Tak v tomto vztahu asi bude iny problem ako jemny makeup a ziadny makeup.
Mas doma chrapuna.
Nevie ako by ta zhodil, tak utoci trapne.
Mrzi ma to aj za teba

autor
18. sep 2020

@ajka0207 nie, to nie je podpichovanie..

lia_nka
18. sep 2020

Ukáž pošli fotku toho princa všetkých ko..... toto keby mi chlap povie ma vybité všetky zuby namiesto raňajok

autor
18. sep 2020

@lia_nka praveže manžel je fešák..ja mu aj velakrát poviem,že sa len zobudí, nemusí nič urobiť a už vyzerá dobre...

marcellka32
18. sep 2020

Prvé rande má byť v saune..bez sminiek

autor
18. sep 2020

Aby to zas nevyznelo,že zo seba robím chudinku..tak ani ja nie som žiadna "škrata". Ked som upravená, myslim,že som za peknú aj postavu si udržiavam. Áno suhlasím, keď sa odličim sama sebe sa až tak nepáčim, ale to manželovi nedava právo slovne ponizovať moj vzhľad