Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?

michala11111
26. jún 2016

Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

sissy27
26. jún 2016

@michala11111 rozhodne nie si tučná a nevidím ani kilá navyše... obávam sa, že za správaním tvojho manžela je niečo úplne iné ☹
všimol si tých -5kg? pochválil? podporil? motivuje?

kakatulik
26. jún 2016

@michala11111 hlavne nehladaj chybu v sebe. Je dobre,ze na sebe pracujes,ale rob to hlavne pre seba .
JA si myslim ze tvoj muz maevidentne nejaky Problem a vyvrsuje sa na tebe....

alaguema
26. jún 2016

@michala11111 si krásna žena a tvoj muž asi potrebuje nejaký kopanec od života, aby prestal riešiť nepodstatné kraviny. Ja nie som vôbec za to, aby sa žena opúšťala a priberala a chápem mužov, ktorých také manželky nepriťahujú, ale to zjavne nie je tvoj prípad.

mima4
26. jún 2016

@michala11111
vôbec nie si tucna.

ja by som mu na tvojom mieste povedala, ze ma takymi poznamkami, recami zranuje, a je mi to neprijemne a ze sa citim, ako keby ma nelubil ale islo mu len o moje telo, vyzor..a pritom toto su vsetkov veci len docasne...

ale ak chces sa s nim porozpravat, musis mu to povedat jasne, nie v naznakoch... ak je to citlivy, empaticky clovek, a lubi ta, zamysli sa nad svojim spravanim a bude sa krotit, ucit lepsie komunikovat to, co si mysli...

andrejka1974
26. jún 2016

@michala11111 ja na ten zakusok by som mu povedala ja si dam a daj si aj ty nech tak biedne nevyzeras 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 za par rokov sa a tom zasmejete aj on priberie 🙂 🙂 🙂 🙂 a ty si fakt kocka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lubkavargova1
26. jún 2016

pekna postava..taka akurat..ole daj nam tu aj draheho pana manzela nech toho alfa samca zhodnotime 😀

macatink82
26. jún 2016

@michala11111 a pan mangel (sorry ja ich tak volam) ma urcite six pack na bruchu, drepuje s 80 KG, a biceps dviha so 40 KG ...ma dokonalu plet, huste vlasy bez sedin, vonia ako babatko a namiesto zubov perly?
Vyzeras dobre. Ak chces zacat so sebou nieco robit, tak to rob preto, lebo ty chces, lebo sport je dobry pre zdravie tela i ducha. Lebo ti to robi radost atd. Jednoducho to musi byt tvoje slobodne rozhodnutie.
To, co je podstatne, je ale to ako to ma on pochopit a byt ti oporou. je velmi tazke radit, co ma na tvojho platit. Ci su to rozhovory alebo nejake tvrdsie ci sofistikovanejsie metody.
Kazdopadne urob asi maximum preto, aby zaznel tvoj razny nazor, co si nezelas, co ti je neprijemne. Ak to nebude uspesne, tak ak sa da, zapoj doveryhodneho clena rodiny alebo priatelov, ci uz priamo alebo subtilne cez poznamky.

sibalka21
26. jún 2016

kopla by som ho doprdele, vobec niesi tucna a nemas ani kila navyse... Tvoj muz je hlupy a myslim ze za tym bude nieco ine ale hlada si vyhovorky... Nepocuvaj ho pokial sa mu nepacis nech ide kade lahsie.... Ani on urcite neni dokonaly

katka1981
26. jún 2016

@michala11111, na fotke si chuda. Ono to nie je o tom, ze kolko rokov ste spolu, ja mam vahu od svadby max. 3 kila hore, ked neratam tehotenstva a teraz pred otehotnenim som mala len o pol kila navyse oproti svadbe. Ale zas za tych 14 rokov, co sme solu, som uz mala aj plus 15 kg, co som pribrala z liekov na stit. zlazu a nikdy nic take nepovedal. Aj zakusky mi nakupil a viem, ze je na stihle. Skor je problem vo vzasom vztahu, je ochladnuty, preto mu vsetko vadi. A myslim ze nie je spokojny ani sam so sebou.

roxy2
26. jún 2016

@michala11111 Prepáč, ale tvoj muž je asi hlupák. Veď vyzeráš skvelo!!!! Čo by som ja za takú postavu dala. Evidentne má nejaký problém a vŕši sa na tebe, čo je nefér. Neviem ako by som to riešila. Ja mám oveľa viac kg a môj muž s tým problém nemá. Nikdy ani náznak toho, čo hovorí ten tvoj. Držím ti palce, nech sa ty cítiš spokojne!

liavan
26. jún 2016

Absolútne nejsi tučná!!! Si krásna žena a ako hovorí @kakatulik , tvoj manžel má obviously sám nejaký problém, ktorý si vyvršuje na tebe. Možno ho neberú vážne v práci, alebo sa mu celkovo nedarí. Každopádne, na každú jeho priblblú narážku odpovedz, že ak sa mu nepáči, môže si nájsť krajšiu. Alebo že ak si myslí, že si taká neatraktívna, môže sa dívať on, v akom krátkom časovom intervala si schopná nájsť hneď niekoľkých chlapov, ktorí ťa považujú za viac než atraktívnu.

V prvom rade musíš byť ty sama spokojná sama so sebou! Potom ti bude úplne ukradnuté, čo si myslia iní. Aj mne manžel kedysi párkrát povedal, že mi narástol zadok, lenže nakoľko mne sa veľké zadky na ženách fakt páčia, brala som to ako kompliment, normálne som sa s úsmevom spýtala, či to myslí vážne 😀 a tiež mal v tom období poznámky, napr. ako píšeš ty, ohľadom koláča a mňa tým tak nasral, že som pred ním zjedla 3 a provokačne som sa na neho dívala 😀 a povedala som, že keď on bude vyzerať ako vin diesel, môže mať nejaké poznámky ohľadom mojej postavy. A ako čerešnička na torte, keď sme išli von na prechádzku, len aby bol v obraze, som hodila očko na pár strán a na základe reakcií dotyčných drahý hneď vedel, že o chlapov by som nemala núdzu. Odvtedy je ticho a žiadne poznámky z jeho strany nepadli.

Musíš ľúbiť samú seba, potom ani ostatných nenapadne o tebe pochybovať! Posielam pusu a veľa šťastia. Poriadne to manželovi ukáž 😉 :-*

guinevre
26. jún 2016

@michala11111 Tucna nie si, mas super postavu na to, ze mas aj 3rocne dieta - vybornu. Problem ma tvoj muz, a na tvojom mieste keby to pretrvavalo, nasla by som si muza komu sa pacim a tomuto by som zamavala cau-papa.

mihula
26. jún 2016

@michala11111 nuž čo stým?Najdi si inehé.
A mohla by si sem šupnut aj jeho foto,potešilo by nas určite

empathia
26. jún 2016

a manzel je TIP TOP?

evelynm
26. jún 2016

problem ma tvoj manzel, nie ty. Bolo by treba vediet, preco ma taku az chorobnu obavu z toho, ze by si bola tucna. Tam treba hladat priciny jeho spravania. Sposob, akym ta obmedzuje, nie je fer. Dostava ta do stresu, vyvolava v tebe vycitky svedomia. Do toho sa nenechaj dotlacit.
Mimochodom, vyzeras bohovsky dobre!

terezka1947
26. jún 2016

@michala11111 vyzeras dobre...celkom nerozumiem tvojmu manzelovi....ON vyzera tak uzasne,ze tebe vycita nieco?????alebo?
inak...dnes je uz doslova posadlost "fyzicnom"....ano,aj mna to ovplynuje a clovek chce vyzerat dobre,ale tak...urcita zdrava miera by byt mala....

miriam11
26. jún 2016

@michala11111 za tymi jeho neadekvatnymi poznamkami je nieco uplne ine, nie tvoja postava. Ako tu uz mnohe zienky pisali, vyzeras velmi dobre. Patraj po pricine.

janynkaaa
26. jún 2016

Fiiha ved si kocka a vobec nevidim ziadne kila navyse ....

moni244
26. jún 2016

@michala11111 si nádherná, postavu máš super, nepribral náhodou tvoj muž? nechce ti znížiť sebavedomie blbými poznámkami, aby si si náhodou nevšimla, ako sa on zmenil a nehľadala náhradu inde?

oldman50plus
26. jún 2016

Sú muži ktorým žena nikdy nebude dosť štíhla ak priberie čo i len kilo. Správna odpoveď na otázku čo s tým bude robiť (po sebakritickom zamyslení či náhodou nie je to čo hovorí objektívna pravda a nejako to nenabralo zlý kurz) je "drahý, mne sa zase zdá že už ti nestojí tak ako voľakedy čo s tým budeš robiť" (opäť po sebakritickom zamyslení či to náhodou nie je pravda, ak áno, zo zdravotného stavu sa nevysmieva) 😀

simik14
26. jún 2016

Mas v pohode postavu no muzi nikdy nie su spokojni nech sa daju vypchat mojmu zasa vadi ze mi vidno kazdu kost ako on by dal za to zeby som mala tvoju postavu ozaj vela no uz si z toho nerobim nic citim sa az na paru nedostatkov dobre vo svojom chudom tele a podla mna vyzeras uzasne a nie jednemu muzovi ako atraktivna prides 🙂

vroni
26. jún 2016

Nuz, ja som zlomyselna potvora a pan by mal rychlo na tanieri svoje brucho, chybajuce svaly, plesinu, krive zuby, smatlave nohy (nieco z toho alebo podobne sa najde na kazdom chlapovi) a ak by "nepochopil", tak by nastupil aj jeho znizeny sexualny vykon, zvyseny pach tela ci zapach ust, fantazii sa medze nekladu. A zakusok, ktory by som "nemala" by s vysokou pravdepodobnostou skoncil v jeho ksichte. Ja netvrdim, ze je v pohode, ak zena priberie x kil a z modelecky sa zmeni na babkinu almaru a ze muz sa ma na to divat a ani nemuknut, ale 5 kil od 19 rokov (ked ma vela zien doslova dievcensku vahu) mi pripada kdesi uprostred levelu normalne. Takze pan si riesi svoje komplexy alebo zle svedomie na tebe, otazne je, ci mu to budes dalej hltat alebo mu das jasne najavo, ze tuto hru s nim hrat nebudes.

veruka
26. jún 2016

Neumím Ti poradit ale jen jedno Ti napíšu,že je manžel somár.Jsi krásná ženská a vůbec nejsi tlustá,spíš jestli jste se trochu neomrzeli nebo jestli na Tebe nežárlí,že se po tobě dívají cizí chlapí,protože mi přijdeš atraktivní a nesnaží se Ti snížit sebevědomí ☹,já vypadat jako ty jsem spokojená žena!!! 🙂

jema_suri
26. jún 2016

@michala11111 máš postavu jak lusk, skôr vidím problém v tom, že tvoj manžel nemá rád ani sám seba a preto hľadá chyby na tebe...vieš kto nemá rád sám seba, ten nedokáže mať nikoho naozaj rád takého aký je...žiaľ

lanczi
26. jún 2016

Máš super postavu,netreba ti chudnut..problem ma tvoj manžel zo svojim sebavedomím..ten kto nie je sám so sebou spokojni,hladá chybu na druhom..

stary_ujco
26. jún 2016

Riešenie je jednoduché. Najbližšie pri spoločnej chvíľke si počkaj na moment tak minútu pred najlepším a potom vybehni na chlapa: drahý, zlez dole, nejaký si ťažký, čo si pribral?

natalym
26. jún 2016

Vždy bol taký? Že mu záležalo na vzhľade?
Vadilo by mi to, že sa takto vyjadruje, zvlášť ak vyzeráš pekne. Opýtala by som sa ho čo je pravý dôvod?

leangela
26. jún 2016

@stary_ujco tak to by som si pozrela ako by sa zatvaril 😀

radsej_knihu
26. jún 2016

@michala11111 Na fotke tucna nevyzeras, ale niektore saty vedia zakryt kila navyse.

Tiez hlasujem za fotku pana manzela 🙂 Dufam ze uvidim tehlicky na bruchu.

ervenka
26. jún 2016

Prosim si foto manzela, kludne aj so zakrytou tvarou. Rada by som videla toho pana dokonaleho, ked ta tak kritizuje. Vyzeras uplne super!!! Tiez by som mu nieco "pekneho" povedala,ako radia muzi vyssie..