Manželovi sa nepáčim odlíčená
Manželovi sa nepáčim, keď som odličená. Vždy má na mňa hlúpe pripomienky, keď som odlíčená. Keď ma vidí odlíčenú večer, tak povie, že ho aj prešla chuť na sex. Je mi z toho do plaču 😔
Daj foto keď si nalíčená a aj keď si odlicena, a posúdime kde je pravda..
"... Ani do obchodu nechodim nikdy odlíčená,lebo ja sa sama sebe nepáčim odlíčená..."
Keď si ty toto k sebe myslíš, prečo čakáš, že ťa okolie bude vnímať inak?
On je co....model ?
Stale upraveny...?
Poslala by som ho..hajde...sebca jedneho..
Ja napr. poznam muzov, ktori svoje partnerky nikdy nevideli nenalicene. :D a jeden z nich ma taku vyslovene maskaru, co sa neskutocne maluje, ale fakt ze hrozne, nevkusne a vela ,martinka z turca je pri nej len slaby odvar. A ta teta vstava o 4 hod, aby na seba stihla do 7 -mej vsetok ten sajrajt nahodit. Tym padom ten chlap nema sancu ju niekedy vidiet nenalicenu. Proste nestihne
Ja som si vždy myslela, že manželstvo/partnerstvo je v dobrom aj v zlom. Ak má takéto poznámky kvôli sprostemu make-upu čo by to bolo keby si nedajbože ochorela!!!
@acrobaleno Ty si fake.
Ehm. Môjmu mužovi sa nepáčim nalíčena a to ani od profesionalov lebobzw to je fuj mi na makeup dávať pusu a pod. A že krajšia SIM bez toho. Btw pre toto som na vlastnej svadbe mala namaľované len oči a na perách balzam.. A žiaden makeup. Nemohla by som s takým mužom ako máš ty byt 🤷♀️🤦♀️
ty mu skritizuj jeho bimbasa...že tiež keď vidíš to čudo malé tak nechápeš prečo by si mala mať niečo s ním....
Ako sa môžeš páčiť mužovi, keď sama sebe sa nepáčiš??
Tiež nie som krasotinka, cítim sa "zdravšie" keď mám aspoň oči namaľované. Keď som nenalíčená, strapatá, v teplákoch, vtedy sa najviac páčim mužovi 😁 hovorím mu, že má vkus 😂😂
Je to podľa mňa dosť ponizujuce, keď muž povie svojej žene, že sa mu nepáči keď nie je upravená.
Ja mu tiež nepoviem, nech sa najprv ide umyť, keď príde z garáže po hodine, čo leží pod autom a smrdí jak stará karoséria 😄
Povedz mu narovinu, že ti to ubližuje, ponižuje, že sa pri ňom necitis sama sebou.
A to že je fešák, neoprávňuje ho povysovat sa nad nikoho. Určite nie je taký krásavec. Každá žena má iný vkus ako aj každý muž.
@deti95060810 presne má to napadlo. Po takejto jeho poznámke sa nahnut k nemu, potiahnuť pyžamove nohavice, pozrieť dolu a okomentovať: vieš čo , vlastne ani ja nemám chuť na teba.. otočiť sa a odkráčať preč.,.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=224...
Ak to pôjde prehrať... Tak presne zobrazuje aj môj názor aj túto tému
@ljzozv nechcem byt zla alebo trápna, ale co ak ho ma velkeho :D
Ľudia si o nás myslia len to,čo si sami myslíme o sebe..Ty sa nemáš rada,nepáčis sa sebe samej,zdravé sebavedomie je o tom prijať sa aj s nedostatkami,ostatné, nikto z nás nie je dokonalý,ale to je v pohode,sme každý unikát,a dokonalý tak ako sme. Keď sa budeš mať rada skutočne, aj bez farbičiek, manžel prestane"prekladat" do slov tvoje pocity. Nie jemu hovor aký je krásny,ale sebe,trebárs aj pred zrkadlom,a každý deň sa pochval,k sebelaske sa dá naučiť,ale treba stym pracovať.
Vymyslené.....
@petkasaurus no tak daná poznámka sa použiť potom asi nedá... 🤣🤣🤣
Mna zas nema rad namachlenu 😂😂
Kdesi som čítala... Ak chceš doma modelku z Victoria Secret, začni kur*a vyzerať ako model od Calvin Klein😃to mu kludne povedz dežovi neokrôchanému. A ešte mu navrhni nech začne nosit tangáče, že ťa to strasne priťahuje a ze v trenkach vyzerá ako Shrek.
A čo ťa pred svadbou odlúčení nevidel ?

Mne praveze zakazuje malovat sa, resp. sa mu to nepaci.. Ze preco zena musi na seba davat umele farbicky, aby vyzerala pekna, ze to je jak maskarada nejaka.. Ja sa aj tak malujem, ale velmi jemne.. Stale si ale neodpovedala na tych milion istych otazok, co tu padli- pred svadbou si s nim chodila aj nalicena k moru, do bazena.. Atd..? Ved ta musel vidiet..