Manželovi sa už nepáčim
Porodila som dve krásne zdravé deti (dvojčatá), ale veľmi som pribrala (možno to je až 21kg) a aj keď je to už 6 mesiacov, tak aj tak sa mi ešte nepodarilo schudnúť. Mám pocit, že sa manželovi už nepáčim. Odmieta so mnou spať (myslím sex), vôbec mi už ani nehovorí, že som pekná, ako pred tým. Mávam chvíle, keď sa len pozerám do zrkadla a plačem... Snažím sa chodiť si zabehať, ale pri dvoch malých babätkách na to veľakrát proste nie je čas. A to, čo dneska povedal brat bola už fakt rana do srdca ,,Kde máš tú svoju krásnu postavu za ktorou slintal každý chalan v dedine?"A začal sa chechtat, ako keby to bol dobrý vtip... Moje sebavedomie upadlo úplne na dno a cítim sa fakt veľmi zle 😔 Nečakala som, že to bude všetko také ťažké. Neviem spať, pretože každú chvíľu maličké plačú a všetko okolo toho je na mňa samu proste veľa...
Neuraz sa, ale Tvoj brat je riadny kretén.
A on je kto, vyzerá ako Alan Delon? Biceps, triceps, balík buchiet na bruchu? 😀😀😀 Klidek, mnoho žien pribrali 20 kíl a viac, švagriná dokonca 30. ( z 50 na 80- to už bol extrém). Schudla, no až o 2-3 roky nazad.
Ano, berem to tiez tak... porodila som 2 deti, nieco pribrala, resp.ostalo po 2.porode... ale☝️☝️stale som manzelka a chcem sa pacit sama sebe a muzovi samozrejme . Pridala som vela zdravej stravy,vody,, zmenšila porcie - nie zeby boli ako pre slona no zmensila som ich... muz ma spoznal ako 50kg po porode mi ostalo okolo tych 60... a nebola som s tym vyrovnana.zacala som skakat na svihadle denne.kedze do fitka alebo von behat sa mi neda doteraz 🥴mladsi bezo mna nevydrží. ale da sa aj doma takze chce to len pevnu volu. Svokra ide zosaliet ze kolko som schudla a boji sa ci nie som chora.ale to je len jej komplex.to je ina tema.
nazor mojho muza s ktorym sa aj ja stotoznujem.ano vekom sa nejake to kilecko prilepi na kazdeho, po porode jasne... ale je ine sa opustiť a vyzrat sa na neviem akú vahu - nevravim ze je to tvoj pripad ale su aj take a potom sa cuduju ze muza nepritahuju... no ani mna by nepritahoval 100kilovy muz.
Neboj sa zacnu chodit a ty za nimi behat, hned schudnes. Nestihneš ani jest pri nich 😉. Podla mna to tak ma vacsina zien, ze ten prvy rok je náročný aj psychicky. Pri dvojckach to musi byt este náročnejšie. Kila pojdu potom dole, ked začnete robit nejake aktivity, odrazadlo, vela vonku behat za nimi. A brata neries, je to debil. Hlavne treba byt v pohode, lebo aj psychika robi s váhou svoje. Maj radost, ze mas zdrave deticky. A muzovi povedz, ze ti chyba milovanie s nim. Uvidis sama aka bude reakcia.
Ahoj ja som zistila ma sebe, ze ked mizerne malo spim, priberam. Po dvoch rokoch mam stale este 7-9 kg naviac a nejde to dole. Niekto prave schudne az ked kojit prestane. Ak mas moznost, skus kontaktovat lekara - moze to byt sj porucha stitnej zlazy, kamoska mala vzdy velkost 36 a po druhom porode koli tomu az 50 Ak to lekar vyluci tak skus vizivoveho poradcu. A ku kojeniu, ked zena chce, som zasadne za jej podporu v tom. Ale uvazovala si, ze by si tej placucej mohla dat UM a potom pripadne odsat mlieko a dat to svoje aspom cez den? Prajem vela uspechov a radosti naprik vsetkemu 🙂
pri dvojickach som rok !jeden cely rok! nespala v noci vkuse dlhsie ako hodinu. velmi dobre ta chapem a rozumiem ti, lebo unavenemu cloveku su rady najdi si hodinu na cvicenie na facku! ked chyba zaklad - spanok. ked som mala hodinu tak som odvalena radsej cumela do steny a oddychovala a uzivala ticho. och hrozne hrozne to bolo. A hlavne ked su to prve deti. Prosim ta, vydrz. teraz sa venuj babatkam. este par mesiacov a bude lepsie az potom prides na rad ty. ved aky to ma zmysel do naprateho programu este dalsiu aktivitu pchat. Zatial si skor gugli motivaciu, vymyslisi fajn dietny rezim a ked budu dievcatka trosku viac odchovane vsetko dobehnes.
Ahoj, nemas to lahke, no je velmi dobré, ze si to uvedomujes, co nechces, aké máš moznosti , a co by si chcela. Svoje moznosti si skus za pomoci rodiny trosku rozsirit, aby si mohla behavat nerusene a tolko, kolko mozes. Keby bol brat inteligent, co zial nie je, sam by ti ponukol pomoc s detmi, aby si ty mala priestor pre seba. Takze ziadne nareky kvoli hlupakovi!!!! Ani nech ta nenapadne. Ty si tu dôlezitá! A chod nato po malych krockoch a postupne. Kto drzi diety,neschudne. Snaz sa jest vsetko, len sleduj porcie, zdravsie a pohyb musí byt. Brat zrejme nie je doma a nema na sebe dve male deti potom by hubou inak mlel. Male kroky su dolezite a skus to dať. Kvoli sebe.
Ahoj netráp sa nie je to tak veľa 20 kg ja som mala pri pôrode 105 dnes mam 55 schudla som do roka....necvicila som len prísna dieta
No čítala som komentáre a za toto si to tu asi zliznem ,ale tak napíšem svoj názor . To je pravda že porodila si mu deti ,a chlap si ani len nedokáže predstaviť aké je to byť mamou ,aké to je byť vycerpana na smrť a aj tak ďalej fungovať , aké je to rodiť atď ...ale pre mňa to že je žena matka neznamená že už nebude ženou,manželkou ,milenkou ...aspoň teda u mňa to tak je . Osobné ani nemám rada keď žena priberie a hneď na to povie že ,ale veď som porodila zdravé deti 🤷 to je úžasné naozaj ,ale .... Ja som v tehotenstve pribrala 11kg ,7 hneď ostalo v nemocnici a doma namiesto toho aby som schudla ako mi všetci vraveli ,že toľko budem behať okolo malého že schudnem ,som pribrala ďalších 10kg 😁 je pravda že muž mi nikdy nedal pocítit že som tučná ,pribrata alebo sa mu nepáčim ...ale ja som začala chudnúť hlavne aby som sa ja dobre cítila ,aby som pri pohľade do zrkadla neplakala. Lebo ja som nemala rada svoje telo ,aj keď dokázalo vynosiť a porodiť dieťa . Tak som sa zaťala ,zmenila stravu ,začala bicyklovať doma na stacionarnom bicykli a začal som aj cvičiť cez fitshaker ..parádne som schudla , 20kg za necelý rok 👍 teraz som znovu tehotná ,a mám doma aj bežiaci pás ,takže po pôrode plánujem cvičiť na ňom (aj teraz si dávam rýchlu chôdzu na ňom ) ,a zase aj stravu upraviť ...verím že dve deti sú viac ako jedno ,ale tak sa s mužom porozprávaj ,ak ti nepomáha s deťmi a ešte sa aj oduva že si pribrata ,tak je somár 🤷🤔 alebo skús tiež upraviť stravu a zadovaz si niečo na cvičenie domov ,a môžeš cvičiť keď deti zaspia 🤷 len ide o teba ,nie o druhých . Ak sa necítis s kilami navyše dobre tak to rieš hlavne kvôli sebe lebo spokojná mama = spokojné deti aj rodina ❤️
@zazrak1991 tiež mam telo, kt. po pôrodoch priberie 😔, po 3 som mala menej na váhe, ako keď som ostala tehu a bum do pol roka všetko späť aj viac. Moje telo sa správa hrozne skrz únavy a stresu. Malý ma 1.5r a v noci 100x hore. Ale verím, že keď pôjdem do roboty to pojde už dole, aj keď všetci hovoria, že už nemáš 20 a nepôjde to tak ľahko, ale ja tomu verim. Už som skúšala aj menej jesť, aj pohyb, ale vyčerpanosť robí svoje.
Ak môžem poradiť mám overenú výživovú mentorku,poradkynuktorá ti urobí jedálny lístok pre teba a aj naučí ako si ho urobiť sama.na FB Jarka hritzova by fitness
Moja draha, tvoj brat je debil akeho svet nevidel. Nabuduce mu to pekne povies na nablizsiu sprostu poznamku. A ty sa netrap. Schudnut trva max 6 mesiacov ked je na to aspon trocha casu. Ale najst vhodneho muza, postavit vztah, otehotniet, porodit a vychovat deti trva cele roky. Ty to vsetko zvladas na jednotku - len teraz mas trosku ine starosti ako len starostlivost o seba. Povedz muzovi, ze ta to trapi a povedz mu ako sa citis. Som si ista, ze v nom najdes podporu. A nebud smutna. Byt mamou niekedy fakt znamena dat svoje potreby na druhu kolaj. Ale je to len docasne. Dvojicky su super, ze coskoro sa sami spolu zahraju a ty budes mat cas na seba 🙂 Mamicky jedinacikov zial skacu okolo prveho dookola (vidim to u seba) a kto sa rozhodol prinies surodenca tak riesi xy inych problemov cele roky, kym sa deti spolu zahraju. Ty si to odrazila na prvy krat a ver mi, ze sa ti to vsetko vrati. Hlavu hore, coskoro budes mat viac casu na seba - ale s muzom, rodinou kde su dve deti a kocka budes rovnaka aka si bola, kym si nebola mamina.

Keby si mala normalneho manzela miloval by ta este viac ako predtym kym ste nemali dve nadherne babatka..u mna chrapun..a tvoj brat?nech sa pozrie do zrkadla a kludne sa moze smiat na svojej debilite..nevyzrety chlap😏....si krasna uzasna zena aj matka..dala si zivot dvom detom..hlavu hore..si super zenska aj maminka..