Manželovi som našla niečo, čo som nájsť nechcela
Ahojte.Stala sa mi taká vec.Manžel má zaheslovaný mobil.Vraj kvôli deťom.Ale ja heslo viem.O čom on nevie.Kedykoľvek som mu len tak z nudy pozrela mobil, nič som tam nenašla.Až teda dnes.Mal tam otvorenú stránku, neviem či Instagram, alebo čo to bolo.Ale mal tam screenshoty rôznych žien.Akoby to fotil z videa.Keby to boli normálne ženy.Teda normálne vyzerajúce.Asi by ma to tak nepobúrilo ako toto.Boli to staré, škaredé a dosť pri sebe ženské.Neupravené, normálne sa mi z nich zdvíhal žalúdok.Ani som sa pre to s ním nedokázala baviť.Neviem či mu o tom mám povedať, alebo mám byť ticho.Ale normálne som z toho mimo.Vlastne ani neviem prečo som to sem napísala.Asi iba preto, že to potrebujem zo seba dostať von a normálne sa o tom hanbím s niekým rozprávať.Preto som to napísala anonymne.Ďakujem za každý postreh...
Nahlodana uz ostanes navzdy, to sa neda len tak odfiltrovat. Ale tak zatial snad neprevadza starenky domov cez cestu, ani si nehlada pracu v domove pre seniorov… 😀 Najhorsie je, ze casto takito ludia, co maju navonok usporiadany zivot, bezproblemovi, mozu mat nejaku deviaciu. Neviem ako z toho von, ja by som asi nevydrzala a nadhodila to. Teraz bola afera s nejakymi servermi, co tam zdielali fotky, by som asi premostila, ze co to je za ludi, ze si ukladaju fotky, co ich na tom vzrusuje alebo nieco take…
@senta_sofia veď to.že nikdy ani nevyzeral, že by mal k takým babkám blízko.dokonca aj jeho mama keď s nami žila, chcel aby sme sa čo najskôr od nej odsťahovali.keď ju bolo treba kúpať po operácii, tiež som musela ja, lebo jemu to bolo nepríjemné.ale tak to som chápala.ako synovi.ja to tiež asi nevydržím a určite mu to časom poviem.toto nedokážem v sebe dusiť dlho.ale je to taká vec, že pre mňa dosť nepríjemná
pride mi prehnane robit z neho uchyla. “iny” vek na fotkach nespada do “uchyliek” pokial to nie su detske fotky a deti ako objekt.
mozno ho raz vzrusila nejaka konkretna zena vo vyssom veku a zaujalo ho to. tak sa na to teraz upriamil.
@sasa1310 áno.sme spolu 20 rokov, ale toto mu nedokážem len to šplechnúť do tváre.🤷tak som asi divná..no..
@modrava možno...
hej divná. Hlavne, že to dávaš takto do sveta a vlastnému mužovi, ktorý ti toto robí, to schopná nie si povedať. A teraz sa doma tváriš akože sa nič nedeje hej? To potom ako dokážete spolu žiť 20 rokov, keď sa pretvarujete jeden pred druhým. Ja si myslím, že toto je väčší problém tento váš vzťah plný pretvárky, ako samotné fotky.
@sasa1310 jooj.ty si len premúdrelá..ako vieš kto som?práve preto píšem anonymne, lebo sa za to hanbím a určite by som toto verejne na môjho muža nepovedala.ty máš určite krásny usporiadaný život a si úplne úplne šťastná a absolútne nič ťa netrápi 😉tak ak nevieš poradiť, radšej buď ticho.
nie, nie som premúdrelá. Som v manželstve rovnako cez 20 rokov, manžel je vedľa mňa a neviem si predstaviť, že by som teraz vedľa neho bola a vedela niečo obdobné ako ty a pretvarovala sa pri tom, že je všetko v poriadku. Toto mi hlava neberie. Ak toto dokážeš, tak potom niečo nie je v poriadku vo vašom vzťahu. Okrem toho, prečo by som mala byť ticho, si to dala verejne, tak si čítaj. Ja by som to verejne nedala, ale rovno riešila s manželom, s človekom, ktorý je pre mňa najviac a nie iba spolubývajúci
@sasa1310 keď myslíš..názor ti neberiem 🤷
teraz dokedy budeš čušať a tváriť sa doma, že je všetko v poriadku? A on detto
dobre , lenže ty to síce tu prekecaš ale reálne to neriešiš, nenašla som nič okrem toho že udajne sa už nepozrieš do mobila nič
máš potrebu to porozpravat dostat zo seba ale reálne som nič nenašla ako to ideš riešit
otázka nie je vek ale čo je na tom iné na tých fotkách , to že vyzeráš dobre staraš sa o seba je niečo čo má , čo berie ako samozrejmost , čo si môže kedykolevek nazvem to fakt hrubo užit
čo je na tých foktách ine oproti tebe , čo mu chýba ? viac odvahy, sol, korenie, chilli , gule že sa tak vedia odfotit ? sebavedomie ... ty si videla tie fotky poznáš seba , jeho tak by si mala vediet zodpovedat
možno to ty tak nevnimaš ale skutočne najviac riešiš vek a ako vyzeraju tie baby a nenapísala si to na rovinu ale tak ako to tu vnimam a nielen ja dost hnusne proti starším babám - celkovo ,ale to nie si len ty, robí to viac žien, mužov - "staršia žena odpad " má sa spravat na vek podla nejakých pravidiel, vybavené
možno sa len ten tvoj manžel nudí , je to stále len zasun už rovnaky, ulavenie hormonov
to sa dost vela chlapov ale aj žien nejak nudi ,
a zasiahlo ta to slušne, podpasovka pretože pokial tu niekto ta nemojka nelutuje nefuka tak hned si utočna, rozhodená , .. priklad "bud ticho" sa dá napísat aj inak
hod si to na seba teba tiež predsa nepritahuje tvoj otec , tak prečo to dávaš do roviny žeby ho mala pritahovat jeho mama
mama je iná kategoria proste vždy, rodič je vždy v tomto ina kategoria
Asi je u vás viac problémov a vás vzťah nieje úprimný ked mu opakovane lustruješ mobil .A po 20 rokoch vzťahu ako prvé sa ísť pýtať na fórum, či to je normálne miesto rozhovoru s mužom už nekomentujem .
@sasa1310 možno je to len ulet z nudy nič viac , nemusí byt hned uchyl
ja som si vedomá že môj chlapovi sa mu páčia ako mladšie tak staršie , tak ako mne , tiež sa mi stane že zajo 30 je k sežráni,
ano my baby nepotrebujeme fotky , teda aspon ja vôbec nie ale chlapi na tom dost "ujíždejí " pokial by sa prevalili fotky - ja osobne nemám potrebu lustrovat mobil vôbec - by som to nejak neriešila , viac by som mala problém keby sa prevalilo nejaké četovanie na telegrame - mužské skupiny , ked som čitala reportaž bab čo sa tam infiltrovali tak ano s týmto by som už reálne mala problém ...
pozri tebe sa to možno bude zdat hnus ale chlapi to beru vnimaju inak
mne osobne teda jedno kolkoročna vagina je to nepripada mi na nej nič vzrušujuce, pritažlive vôbec, dokonca detajlnešie zábery ako fakt hnus ... a vidíš chlapi sa idu zblaznit
@modrava No chcela by som vidiet, ako si v pohode, keby si nasla manzelovi v mobile fotky starych, obeznych a zanedbanych zien nad 70
@sara07 Z nudy? Bezne si z nudy davas do mobilu fotky nahych starcov
Ok, tvarme sa, ze to je len ulet z nudy, a je to uplne normalne, vsak akurat tych fotiek su tam stovky
Evidentne ste asi ochotne tolerovat vsetko, no ja teda toto nie
@mircalla ja si nedávam žiadne mužské fotky, nemám tu potrebu,
takže netahaj sa za slovíčka
beriem vzorku ludi z práce, my si tak pokecame poobidivujeme ked pride živý chlap ale nemáme ani jedna nejak potrebu mat v mobile fotky nahych alebo iných chlapov ako manželov v mobile , to isté rôzne tik toky a podobné ..
zato nepoznám kolegu ktorý by nemal nejaku tu žensku v mobile, bežne zahliadnem že četuju, fotky si vymienaju atd .. podla toho ako sa culi nad mobilom je mi jasné že asi si so svojom manželkou nepíše atd ..
chcela som poukazat že mužské a ženské vnimanie je rozdielne
@mircalla celé baroko je o babách plných tvarov, obezna žena nemusi byt škareda
vôbec nemusi byt škaredá
ja poznám baby pri tele a teda su pekné ,vedia sa obliect a maju chcut a su pozitvne
nezatrpknute a to im pridava viac ako keby mali menej kil
ale ano chlapom sa proste pačia aj baby oblých tvaroch, také nadehrne velke prsia uchch
@sara07 Asi hovoris o sebe....co sa tyka tej vahy. Nemyslim si, ze tu az tak ide o vahu, ale nejako si na to vysadena, zrejme sa ta to dotklo. Ide tu o nieco ine.
V poriadku, beriem to, ze u tvojho manzela by ti nevadilo, keby mal plny mobil nahych babiciek ci prababiciek...kedze hufne rozdavas rady, ze ulet z nudy.
Dakujem ze info

ste spolu 20 rokov a ty mu nevieš takúto vec povedať? To čo ste robili tých 20 rokov potom? ja nechápem a nikdy nepochopím tieto typy žien, ktoré sa boja niečo vlastnému mužovi povedať. A je jedno čo