icon

Manželovi som našla niečo, čo som nájsť nechcela

22. mar 2025

Ahojte.Stala sa mi taká vec.Manžel má zaheslovaný mobil.Vraj kvôli deťom.Ale ja heslo viem.O čom on nevie.Kedykoľvek som mu len tak z nudy pozrela mobil, nič som tam nenašla.Až teda dnes.Mal tam otvorenú stránku, neviem či Instagram, alebo čo to bolo.Ale mal tam screenshoty rôznych žien.Akoby to fotil z videa.Keby to boli normálne ženy.Teda normálne vyzerajúce.Asi by ma to tak nepobúrilo ako toto.Boli to staré, škaredé a dosť pri sebe ženské.Neupravené, normálne sa mi z nich zdvíhal žalúdok.Ani som sa pre to s ním nedokázala baviť.Neviem či mu o tom mám povedať, alebo mám byť ticho.Ale normálne som z toho mimo.Vlastne ani neviem prečo som to sem napísala.Asi iba preto, že to potrebujem zo seba dostať von a normálne sa o tom hanbím s niekým rozprávať.Preto som to napísala anonymne.Ďakujem za každý postreh...

ankare
23. mar 2025

Ideš ho konfrontovat?

mircalla
23. mar 2025

@autor Ano tie ubohe starenky, co nemaju problem sa v tomto veku vyzliect a hodit to na net...tiez som zasla

sara07
23. mar 2025

ja sa hlboko ospravedlnujem za to že si liezla svojmu mužovi do mobilu
keby si napísala opis fotiek čo si napisala na 6 strane tak by som ti rovno napísala čo ukulela 😂
a stále si nenapisala čo ideš robit teraz

vilma7
23. mar 2025

@ukulela je rozdiel 70 a 70...podľa popisu autorky, jej manžel nemal v telefóne fotky upravených a zoperovanych žien, ktoré sa o seba starajú, precitaj si jej reakcie.
A áno, žiaľ život je po mnohých stránkach absurdný.

mircalla
23. mar 2025

@sara07 Ty asi fakt budes hrat blbu az do finale....Asi tak 5 krat ti ich opisala, ale tebe nestacilo, stale si hadala, ze to nie je pravda.

autor
23. mar 2025

@ankare určite áno.
@sara07 ja normálne pochybujem či si normálna.nič nejdem robiť!! stačí??

kvadrinkaaa
23. mar 2025

@alguno a čo, su manželia, dnes je moderné mať každý vlastne súkromie a podvádzať sa jedna radosť.

aurora33
23. mar 2025

Autorka to si asi myslela mňa. Za mňa je tvoj muž uchyl a áno, ja by som si vedľa takého ani neľahla. Asi by som sa hneď dogrcala.

sara07
23. mar 2025

a ideš sa ho spytat niečo alebo nie ?

autor
23. mar 2025

@aurora33 tvoj robí možno ešte väčšie prasačiny, len to šikovnejšie skrýva 😉.už ozaj nemá zmysel s takými ako ste vy sa baviť.pekný večer

ukulela
23. mar 2025

Pozri, úprimne, sadni si s ním, povedz rovno, ze "malý sa ti hral s mobilom, nemusel by si tam prasaciny držať" ... a otvorene sa pozhovarajte. Ináč sa budeš zozierat a konstruovat si scenáre....

autor
23. mar 2025

@ukulela presne toto chcem spraviť.no pri deťoch sa o takých veciach baviť nedá.🤷

patrikjames
23. mar 2025

Ja napríklad dakedy urobím screen a pošlem kamošovi a komentujeme tu ženu. Není to správne keďže obidvaja máme ženy ale nemyslím si že kvôli tomu by ma žena zabila. Nikto nie je dokonalý

autor
23. mar 2025

@patrikjames nieeee....tu by z teba urobili úchyla, už by si vedľa teba nikdy neľahli a ešte sa z teba aj dogrcali 🙈 čo po tom, že je s tebou žena 20 rokov a prechováva k tebe nejaké city.

Toto by som pri mužovi ani ja neriešila.keby má nejakú babu odfotenú.dokonca viem, že si s kamošmi aj posielajú sem tam nejakú.ale normálne vyzerajúcu.viem o tom, lebo mi to koľko krát aj sám ukáže.ale toto je vec, čo sa ma dosť dotkla..preto som sa chcela o tom s niekým porozprávať.

patrikjames
23. mar 2025

Ja by som sa osobne ho nepýtal čo to má znamenať lebo bude urazený ze ho kontrolujes a druhá vec je že máš výhodu lebo vieš prístup k jeho telefónu. Áno ľudia ma tu zožeru lebo nemá sa kontrolovať partner, musíme si veriť na 100%. Ja som zastanca ver, ale preveruj. Troška sebecké ale bohužiaľ. Ja by som radšej osobné zobral telefón keď nebude vedieť a prehľadal všetko. Komu to mohol posielať a prečo škaredé ženy.

leskovael
23. mar 2025

No tak ho vzrušujú starsie. Keby tam mal 18rocne školáčky, alebo 100kilove ženské, bol by to tiež problém? Asi áno.. Neviem síce na čo si to necháva v mobile🤦‍♀️ ale tiež nepochopím z akého dôvodu mu chodíš do mobilu z nudy... Teraz asi budeš spokojnejšia..

autor
23. mar 2025

@patrikjames toto som napísala aj ja.ale podaktoré dokonalé s tým majú obrovský problém.ja mám telefón stále na stole.kedykoľvek si ho môže vziať.berú mi ho aj deti bežne.nevidím problém v tom, pozrieť sa aj do toho jeho.doteraz tam aj tak nič nemal.len samí hokej a správy.dokonca mi hovoril, aby som si aj ja nainštalovala Instagram, že sú tam všelijaké super správy.ale ja nemám čas sedieť furt na telefóne.nezaujíma ma to.ale s týmto s tebou nesúhlasím.ja mu o tom musím povedať.nedokážem to v sebe dusiť.a reči, že nedokážem si k nemu ľahnúť a dogrcám sa z neho dokáže povedať len niekto, čo má z partnera totálne hovno.pre mňa niečo ten človek za tie roky znamená a preto ma to trápi a chcem sa snažiť nejak to s ním riešiť.ale tebe ďakujem za dobre mienenú radu 🍀

aurora33
23. mar 2025

Jasneee za to že tvoj je nechutne prasa, tak musí byt automaticky každý. Len sa ďalej utesuj 😂😂😃😃

yollanda
23. mar 2025

Tak ma rad staršie ženy a čo!

pasomnica
23. mar 2025

Neposiela si náhodou takéto fotky s kamošmi zo srandy? A sú to real fotky? Nie sú vytvorené pomocou AI?

mircalla
24. mar 2025

@pasomnica 50 rocny chlap si posiela stovky takychto fotiek zo srandy so svojimi 50-rocnymi kamosmi
Fakt by zaujimalo, kam chodite na tuto naivitu niektore....to je neskutocne, co ste si schopne vsugerovat

autor
24. mar 2025

@mircalla no..písala som mu do práce, že ani nevie čo mi bolo a že asi by to asi ani nechcel vedieť.. samozrejme, že mi volal späť.tak som mu povedala, že v sobotu mu malý vzal mobil, mal ho odomknutý a videla som čo posledné pozeral.začal sa smiať, že nemám riešiť sprostosti.že nič sa nedeje a toto sa mu ozaj nepáči.že to mu tam vyskakujú všade také obrázky.tak som sa ho pýtala, či by mu nevadilo, keby som mala mobil plný starých dedkov...sa smial, že toto ozaj riešiť nemusím a všetko je v poriadku 🙈že jemu by asi tí dedkovia boli smiešni.ja ozaj neviem teda.neviem čo si o tom mám myslieť 🤷

aurora33
24. mar 2025

Jasne že odrbáva :D

pasomnica
24. mar 2025

A sú to ozaj screenshoty čo má v galérii? Tam by mu samé takéto obrázky asi nenaskákali 😁 a ešte screenshoty

autor
24. mar 2025

@pasomnica však to mi nejde do hlavy... Teraz už ani sama neviem čo som videla v tej rýchlosti..ale podľa mňa to bol screenshot 🤷ale viem, že v galérii to isto nebolo...tam som hľadala ako prvé, keď mi to zmizlo.no v každom prípade tebe ďakujem za pomoc 🍀

pasomnica
24. mar 2025

V galérii ako medzi fotkami bežnými myslím čo má každý v telefóne, však asi chápeš, nie? Ak to bolo len v nejakej apke/sociálnej sieti, že človeku to tam ozaj začne vyskakovať, stačí keď len raz na niečo klikne, tak možno ti ozaj neklamal. Dosť záleží, kde to presne mal

autor
24. mar 2025

@pasomnica nie ..v galérii to určite nemal.ale myslím že keď som dala screenshot tak tam bolo.ale ja sa v jeho telefóne absolútne nevyznám.a ak to bol Instagram tak v tom už vôbec nie 🤷ja napríklad takú položku screenshot v telefóne nemám 🙈

aurora33
24. mar 2025

Ak mal screenshot tak to je v galérii. Proste je to prasa.

mircalla
24. mar 2025

@autor Nikto nikdy nevyskakuje, pokial to negooglis. Takze povedala by som mu, ze ty si sokovana, co si tam nasla....a ze si ti tiez nepacilo
Never kecom, ze ti daco zacne vyskakovat len tak same od seba....musis to predtym vyhladavat. Taketo bludy, co ti tu pisu, ze niekto nahodou niekam klikol....to nie je bezna stranka

autor
24. mar 2025

@mircalla ja si tiež myslím, že musel na to kliknúť.inak to nevyskočí.dnes s ním už nebudem, lebo keď príde z práce ja už budem v robote..ale zajtra sa ho na to opýtam opäť