Manželovi som našla niečo, čo som nájsť nechcela
Ahojte.Stala sa mi taká vec.Manžel má zaheslovaný mobil.Vraj kvôli deťom.Ale ja heslo viem.O čom on nevie.Kedykoľvek som mu len tak z nudy pozrela mobil, nič som tam nenašla.Až teda dnes.Mal tam otvorenú stránku, neviem či Instagram, alebo čo to bolo.Ale mal tam screenshoty rôznych žien.Akoby to fotil z videa.Keby to boli normálne ženy.Teda normálne vyzerajúce.Asi by ma to tak nepobúrilo ako toto.Boli to staré, škaredé a dosť pri sebe ženské.Neupravené, normálne sa mi z nich zdvíhal žalúdok.Ani som sa pre to s ním nedokázala baviť.Neviem či mu o tom mám povedať, alebo mám byť ticho.Ale normálne som z toho mimo.Vlastne ani neviem prečo som to sem napísala.Asi iba preto, že to potrebujem zo seba dostať von a normálne sa o tom hanbím s niekým rozprávať.Preto som to napísala anonymne.Ďakujem za každý postreh...
@autor Ja fakt zasnem, ako sa tu niektore snazia nakecat, ze to sa same, ked niekam nahodne kliknes....Vsak take stranky nemas ani v ziadnej appke ci inde v ponuke, to si musis cielene vyhladat....To nie je, ze si kupis kufor a nasledne na teba vyskakuju reklamy na kufre....
Kazdopadne Ti manzel neposkytol ziadne vysvetlenie....nemas riesit a o nic nejde nie je vysvetlenie
@mircalla @zobaka mne vyskakuje bezne, kedze chodim pozerat serialy napr na kukaj to atd, niekolko takych stranok mi otvori na dalsej karte, kym otvori video... Ano je to fakt, ked sedim a tukam do google alebo som na FB alebo tu .. tak nic take samo nevyskoci :D Ani ked to googlis tak to samo nevyskakuje, pochybujem,ze ma niekto na taketo veci platenu reklamu cielenu :D ale tak kto vie, neskusala som.
Ale to ci nieco pozeral, nepozeral , nemeni nic na mojom nazore, ze prehana :DD Hlavne ked vlastne ani nevie co to otvorila, ci to bola jeho stranka, ci aky tam bol zdroj. Nejak sa mi tazko veri, ze niekto ma instagram plny screenov kadejakych fotiek "z videi".
Hlavne nechapem, aky by bol rozdiel keby tam mal 20tky hole, ako ked tam su "stare zeny".
@simca06022011 ved je to jasne, ze obkukava take, ma na nich uchylku otazkou je ci hodia pokec, to mu tie predstavy z hlavy asi nevytrhne uz sa len nejak zmierit
@simca06022011 tak ak to bolo medzi fotkami, kde ma aj fotky ich rodiny, tak asi to nebolo len také náhodne ťuknutie na reklamu.
Tak ste zlaté.všetky čo ste sa snažili mi poradiť a pomôcť.už sa mi naozaj nechce v tom rýpať.ešte si počkám na jeho dovysvetľovanie.no určite nebudem z neho robiť úchyla najhrubšieho zrna a vyhadzovať ho na ulicu.na to ho ozaj že milujem za tie roky 🙈 budem veriť, že to je ozaj iba nedorozumenie.a keďže vie, že o tom viem, snáď sa to viac nezopakuje.pekný deň všetkým...
@simca06022011 na kukaj.to mi vyskakuju rozne opzle reklamy, ked si idem pozriet serial, ale len ked to pouzivam,potom uz nie. Toto je tak specificke nieco,ze to nema kde vyskatovat (stare nahe zeny), jedine ak to vyhladaval
@mircalla lenže sk to okno vedľa nezavries, ostane tam
@aurora33 ja neviem kde to mal... z toho popisu ťažko povedať.. 😂 A iste na instagramw asi nebude takéto fotky mat, čiže jedine ak to ma uložené v mobile potom.
@simca06022011 Ano, ale aj na kukaj.to su to mlade sexy baby

Áno, kliknúť najprv musíš aby sa ti to potom viackrát zobrazovalo, ja tiež na hocičo klikám aj na blbosti, len zo zvedavosti/aby som sa pohoršila alebo zasmiala, potom len pozerám, že mi začne tieto blbosti stále vyhadzovať a teda ak sa v jeho telefóne nevyznáš a moc tieto veci neovládaš ako soc. siete, tak by som možno hneď unáhlené závery nerobila, ak ani nikdy predtým si mu takéto fotky v mobile nenašla