icon

Manželovi vadí, že sa o seba starám

23. mar 2023

Neviem prečo, je pravda, že predtým som tak vzhľad neriešila, ale s pribúdajúcim vekom sa snažím o seba starať viac. Je iné keď máte 20 a iné 30+ atď.
Peniaze problém nie sú, pracujem aj ja, starám sa o domácnosť, venujem sa manželovi, neviem dôvod pre ktorý by som sa nemohla o seba starať.
Pre predstavu, takéto sú moje mesačné rituály:
1 x za mesiac manikúra
1x za mesiac obočie
teraz som bola na kyseline hyalurónovej, kvôli mimickým vráskam, vydrží to cca 12 mesiacov, je to individuálne.
Kupujem kozmetiku ako pleťová voda, odličovač očí, sem - tam riasenku keď treba a tak .
Rozhodne nemíňam horibilné sumy, teraz akurát tá kyselina bola drahšia.
Do toho sa snažím cvičiť, manžel poznamenal, že nie som žiadna vychrtlina, tak sa mi to nepáčilo, tak začínam cvičiť. Cvičím doma a zdravo sa stravujem. Mám dlhé vlasy a kaderníčke som nikdy nechodila, ale už mám viditeľné šediny. Tiež som spomenula, že asi by som išla kaderníčke, to mu tiež vadí. Že vraj načo, že to nepotrebujem a viem sa pekne upraviť aj sama.
No mne už lezie na nervy, keď prídem domov napríklad z manikúry a hneď otázka, že koľko to stálo. Snáď mám právo si dopriať.

kotricka
23. mar 2023

povedala by som, ze proste zacal ziarli ta boji sa, ci to vsetko proste robis kvoli sebe alebo kvoli niekomu inemu. to si myslim, ze je normalne, len sa s nim musis o tom poropzrava a vysvetlit mu, ze to robis pre seba a pre neho, nic viac a nic menej

srferreira
23. mar 2023

Hm. Tazko povedat, ale my tu mozeme len dumat. Vsak sa ho na rovinu opytaj co mu vadi. Tieto nase zenske polemizovacky ti budu na nic.

zobaka
23. mar 2023

zalezi ake mate prijmy, ja sa musim krotit teraz, u kadernicky som nebola ani nepamatam, jedine na co chodim pravidelne su nechty, aj to lamentuje, ze drahe, ale viem, ze keby mame lepsie prijmy, tak pre nho za nho, aj jednorozi roh za 1000 e nech si namontujem 😂 mam zname, co su 2 x tyzdenne pecene varene na roznych procedurach a stale nieco nakupuju, takze si nemyslim, ze by si to prehanala, kebyze si to mozem dovolit aj ja by som tak chodila, takze mu pekne povedz, nech sa nestara do teba

pinkgirl
23. mar 2023

Veď mu povedz, že ho chceš primerane reprezentovať, aby ho neohovárali, že má doma "puťku domácu" 😉 ...nerobíš nejak extra veľké výdavky na seba.
A ku kaderníčke začni kľudne chodiť, zaslúžiš si to. Mimochodom, tvoj muž sa doma strihá sám? keď teda nie je nadšený predstavou, aby si ku kaderníčke chodila ty?!

autor
23. mar 2023

@pinkgirl On ide raz za mesiac sa ostrihať, inak si nič nekupuje, ani na seba, nemíňa vôbec na seba .

mladena
23. mar 2023

Môžno ťa ma rád proste takú aká si bola, takú na akú si zvykol a proste mu tvoje nové zvyklosti podvedome nesedia.

anita6666
23. mar 2023

V tomto veku by si mala byť hlavne pani sama sebe a nepocuvat sprosté reči akéhokoľvek chlapa

alzbeta1301
23. mar 2023

Zaujimalo by má ešte ako doplnenie či to platíš zo spoločných penazi alebo zo svojich. To by mohol byt kamen úrazu, niektorým muzom sa takéto veci zdajú zbytočne. Alebo potom ako pisu baby vyssie ziarli mysli si že sa chceš pacit inemu.

miriam11
23. mar 2023

Nevšímaj si jeho poznámky. Niektori muži su prepnuti. Chcú mat doma krásavice, ale co to obnáša si neuvedomujú...rob ako citiš a ešte dnes sa objednaj ku kadernícke.

autor
23. mar 2023

@alzbeta1301 No platím zo svojho účtu, občas mi dá on peniaze lebo chce. Ale ako som písala vyššie, nie je moje a jeho, je naše, takže máme dve karty, on svoju a ja svoju, ale obaja máme prístup na ib toho druhého. Všetko platíme spoločne, sú to naše peniaze čo zarobíme.

marseillefan
23. mar 2023

Povedz mu, že sa o seba staráš preto, lebo je úžasný muž a nikdy ho nechceš stratiť. Preto sa snažíš, aby si sa mu čo najviac páčila... aby netúžil po iných ženách. Že chceš, aby mal doma modelku, ktorá ho bude na verejnosti reprezentovať .. .to by ho mohlo uspokojiť.

autor
23. mar 2023

@marseillefan Na to mi povie, že som krásna aj bez toho 🤷

marseillefan
23. mar 2023

No veď určite si, ale s týmto budeš ešte krajšia.. a konkurencia žien je veľká, nechceš, aby si ho nejaká uchmatla. Proste pointa je, že ak ti vyčíta, že sa skrášľuješ, tak sa zrejme bojí, aby si ho neopustila. Preto najlepšia protitaktika je zahrať to tak, že mu pohladkáš jeho vlastné ego.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
toskanka
23. mar 2023

To je ale truľo. Čo by iný muž dal na to, kebyže sa jeho žena o seba stará.

dadis
23. mar 2023

@zoro9836 ??Hm

ropucha6
23. mar 2023

Tak co ja viem, mne manzel povie, aka som pekna, ked dojdem od kadernicky 🤷‍♀️ Bud je lakomy alebo ziarlivy, vyber si.

tykat
23. mar 2023

Nemusi to byt lakomost. Nie je to o tom ze nedopraje. Jednoducho mu to pride ako vyhodene peniaze (mne napr.tiez).

babulkomale
23. mar 2023

@zoro9836 zas si si dal nesprávne tabletky? 🤦 "Blablabla feministky" ( ani nepoznas vyznam tohto slova) "blablabla som popleteny lakomec blabla."

som_realistka
23. mar 2023

Tak sa bojí, že si ťa niekto vsimne

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dadis
24. mar 2023

@zoro9836 Ahoj, nie som feministka, len ma zaujimalo, preco nesuhlasis s marseillefan "až na to že toto je nanič. Dôležité sú dnes deti. Žiaľ ženy majú vzťah reaktívne za nič dlhodobo.Takže sa báť že prídeš o ženu je k ničomu". Ze ako si to myslel? Co je mat vztah reaktivne?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal