icon

Manželovi vypadol z vrecka obal z kondómu. Podvádza ma?

28. sep 2020

Ahojte, neviem čo mám robiť a myslieť si o tom všetkom.. 😞 Dnes ráno som dávala prať naše veci a ako vždy vytahujem drobnosti z vreciek. Z manželovych nohavic som vytiahla otvorený obal z kondomu. Sme spolu už 14ty rok, mame 2-ročnú dcérku, momentálne čakáme druhé bábätko. S manželom od začiatku tehu spolu nespávame (som na rizikovom, beriem lieky na udržanie, snažím sa vacsinu dňa ležať a doktor neodporúčal milovať sa). Vzťah sme mali vždy pekný, akurát v poslednej dobe býva manžel nervózny, nepríde sám za mnou objať ma alebo mi dať pusu. Pripisovala som to vždy tomu, že ma toho veľa v práci - ma dosť úspešnú firmu, teraz rozbehol druhú - tiež to vyzerá na úspešný projekt, navyše prerába niekoľko nehnuteľnosti tak býva aj často prec. Neviem čo si mám po dnešku myslieť a neviem ani ako mám reagovať, čo robiť keď príde z práce. 😔

Strana
sona96
28. sep 2020

Normálne, pokojne sa ho na to opýtaj, nič iné to neostáva. Držím palce.

ekyna
28. sep 2020

uf držím palce

h2
28. sep 2020

Ahoj, je mi ľúto, ale myslím, že áno. Neviem vymyslieť žiadny nevinný dôvod toho, aby mal vo vrecku obal od kondómu. Sorry. ☹️

zuzana_ilkova
28. sep 2020

Ahoj urcite je ti z toho nanic, ale mysli na babo, led pride pokojne sa spolu o tom s nim porozpravaj a uvidis co dalej...

renatka1985
28. sep 2020

treba sa ho na to normalne opytat, sama som zvedava, ako to vysvetli

tanyan
28. sep 2020

Ja by som sa ho opýtala či má takých vtipných kolegov, že si z neho chceli vystreliť...
Taký šikovný chlap hádam nebude taký blbý, aby si strčil do vlastného vrecka prázdny otvorený obal od kondómu a dal ti tie nohavice na pranie. 😉

acrobaleno
28. sep 2020

Ukáž mu obal a normálne sa ho opýtaj.

jana65l
Autor odpoveď zmazal
autor
28. sep 2020

@tanyan no on je veľmi inteligentný, neskutočný fešák, vtipný, a dobre zabezpečený.. neprekvapovalo by ma keby si ho chcela nejaká uchmatnúť 😞😢

sissy27
28. sep 2020

asi si netreba nič nahovárať, kondómy / obaly od kondómov nenosí človek vo vrecku len tak, hlavne, ak s tebou ich nepoužíva...
Môžeš ho konfrontovať, ale priznanie by som nečakala, skôr nejakú báchorku, že ani nevie ako sa mu tam dostal alebo že to mu museli kamoši podstrčiť...
@tanyan ty by si verila tomu, že x-mesiacov s mužom nesexuješ a obal od kondómu mu podstrčili kolegovia, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou vedia, že má doma ženu na rizikovom a žiadny sex?

h2
28. sep 2020

@tanyan Keď sa ho to takto opýta, dá mu návod na ľahkú odpoveď. Neverím, že by mal niekto kolegov, ktorí by chceli byť "vtipní" týmto spôsobom. A neviem si predstaviť situáciu, pri ktorej mu dávajú niečo do vrecka nohavíc bez jeho vedomia.

vve
28. sep 2020

Och to je strasne :( toto je jasny dokaz ze ano.. pis potom ze co ti povedal

acrobaleno
28. sep 2020

@tanyan Navyše je šéf, teda z autorkinho rozprávania...to by si nedovolili, nie? A autorka ty sa nepodceňuj, máte dieťa a druhé na ceste a ste spolu 14 rokov, pre niečo s tebou stále je.

asia83
28. sep 2020

Myslím, že poznáte odpoveď.

autor
28. sep 2020

@tanyan on je majiteľom firmy tak si nemyslím, že by mu to kolegovia podstrčili, hoci majú všetci vo firme kamarátske vzťahy.. navyše cela firma vie, že čakáme druhé babo, prečo by to kto robil?!

nairia
28. sep 2020

kamoskin muz, tiez na veducej pozicii, chodieval na tyzdnovky... raz tiez takto nasla par este zabalenych kondomov a jeden prazdny obal v jeho veciach na pranie. podstrcili mu to tam kolegovia, co si mysleli, ze to bude strasna sranda a ona s dvoma detmi doma na materskej. chlapsku logiku niekedy je tiez tazko pochopit. drzim palce, aby aj toto bol len nejaky nepodareny vtip.

katkati
28. sep 2020

Je mi to veľmi ľúto, že musíš niečo také prežívať. Si na rizikovom, nápor na psychiku a ešte také niečo riešiť. Ty vieš, čo to znamená, len sa v tom potrebuješ utvrdiť, aj keď sa ti zrúti svet. Ale nikto iný ako on ti to povedať nevie. Pochybujem, že sa prizná, priprav sa na výhovorky, typu, že mu to tam dali zo srandy kolegovia a pod.

janush
28. sep 2020

držím palce, vyzera to na neveru, ale keď to vysvetlí a ste k sebe úprimný, može to dobre dopadnúť...

jedencloviecik
28. sep 2020

To mi je ľúto :( a veru neviem kto toto by považoval za formu srandy. Mne len napadá otázka, čo urobíte ak by to potvrdil? držím palce aby to tak nebolo...

h2
28. sep 2020

@nairia A to jej takto vysvetlil on? Že mu to tam dali kolegovia? A ona tomu uverila? No, každý verí, čomu veriť chce.

thoughtfulweirdo
28. sep 2020

Taky pracovne uspesny chlap zeby bol taky hlupy? No uz nezostava nic ine, len ziadat vysvetlenie.

nikiki29
28. sep 2020

Nezostáva nič iné, len a ho na to opýtať... my ti žiaľ neporadíme, všetko budú len naše dohady. Držím palce, daj vedieť ako to dopadlo 🙏

cistykvietok
28. sep 2020

Chápem, že máš momentálne zdravotné problémy a nemôžete mať sex, ale si dospelá a myslím, že nemusím písať, že manžela sa dá uspokojiť aj iným spôsobom. Zdravý chlap nevydrží bez sexu tak dlho. Určite sa teraz nájdu aj také, ktoré majú doma sv. Jozefov a tí vydržali uuurčite v takých prípadoch aj rok bez sexu a určite nemastubovali a blá blá...😂 Kľud, vyventiluj sa najprv na niečom a potom sa s ním o tom porozprávaj. A hlavne, začni sa mu venovať intímne podľa možností. A sleduj, či sa niečo mení k lepšiemu.

hindakus
28. sep 2020

Príde mi to ako vymyslená story, aby tu nahnevané a súcitné ženy písali, aký je to debil. Inak osobne si myslím, že nevera vždy len odráža, čo sa vo vztahu deje, a nebýva "trestom" za rizikove tehotenstvo...

autor
28. sep 2020

Potvrdilo sa mi, že to nebol žiaden vtip. Ten kondom bol s najvyššou pravdepodobnosťou z balíčku kondómov, ktoré sme mali doma v komode. Teraz v ňom chyba jeden a aj expiracia na obale a krabičke sa zhoduje. 😢 Neostáva nič iné len čakať kým príde domov, neviem čo mám robiť.. a ani neviem ako reagovať na čokoľvek, som úplne mimo.

vikusjk
28. sep 2020

zial, ja si myslim, ze ano. Rataj s tym, ze ti bude mozno klamat, zapierat, vymysli si totalnu blbost, ale zdravy rozum ti jednoznacne povie, ze ta podviedol. Otazka je, ci s tym dokazes zit a odpustit mu, kazda zena je nastavena inak. Mas na vyber - rovno sa s nim o tom porozpravat, ci ma vas vztah podla neho zmysel, alebo ake ma plany, alebo to nechat tak a cakat, ci sa to zlepsi narodenim dietata, ci sa dostanete do starych kolaji. Ak je to len o sexe a jeho potrebe, stale mas aj ine moznosti, ako ho uspokojit, nemusite mat priamo styk... Drzim palce!

nairia
28. sep 2020

@h2 nie, kolegovia sa mu potom priznali a aj ospravedlnili. ale hovoril, ze doma mu nebolo vsetko jedno, lebo vedel, ze nic neurobil, kamoska bola v prdeli z toho (ktora by nebola, ze?), ale teraz sa na tom uz smeju

renat04
28. sep 2020

Normalne by som sa ho na to spytala, ste dospeli ludia, treba sa o tom otvorene porozpravat

h2
28. sep 2020

@nairia Tak chválabohu, aspoň, že tak.

sissy27
28. sep 2020

@hindakus určite to nie je také jednoduché, že nevera odráža len to, čo sa doma deje 🙂 chlapi na neveru väčšinou nepotrebujú špeciálny dôvod, často im stačí len príležitosť, alebo proste chcú zažiť adrenalín, niečo iné, zdvihnúť si ego a podobne.

Strana