icon

Manželovi vypadol z vrecka obal z kondómu. Podvádza ma?

28. sep 2020

Ahojte, neviem čo mám robiť a myslieť si o tom všetkom.. 😞 Dnes ráno som dávala prať naše veci a ako vždy vytahujem drobnosti z vreciek. Z manželovych nohavic som vytiahla otvorený obal z kondomu. Sme spolu už 14ty rok, mame 2-ročnú dcérku, momentálne čakáme druhé bábätko. S manželom od začiatku tehu spolu nespávame (som na rizikovom, beriem lieky na udržanie, snažím sa vacsinu dňa ležať a doktor neodporúčal milovať sa). Vzťah sme mali vždy pekný, akurát v poslednej dobe býva manžel nervózny, nepríde sám za mnou objať ma alebo mi dať pusu. Pripisovala som to vždy tomu, že ma toho veľa v práci - ma dosť úspešnú firmu, teraz rozbehol druhú - tiež to vyzerá na úspešný projekt, navyše prerába niekoľko nehnuteľnosti tak býva aj často prec. Neviem čo si mám po dnešku myslieť a neviem ani ako mám reagovať, čo robiť keď príde z práce. 😔

autor
28. sep 2020

@amelie2017 veď toto, ak sa to stalo muselo to byt plánované, nie spontánna akcia. A z toho mi je smutno najviac. Skrat sa da ospravedlniť, každý robí chyby.

katkati
28. sep 2020

@h2 Nemusí byť nováčik, stačí keď má toho veľa, nestíha a je roztržitý.

autor
28. sep 2020

@h2 myslím si, že ak to urobil tak to bolo prvý krát. On nie je ten typ čo by sa obzeral za každou sukňou. Mám des z toho, že tato sukňa musela ale potom fest stáť za to, keď podviedol tehotnú manželku. 😢😢 ak tam je láska, tak to neprežijem. 😔

h2
28. sep 2020

@katkati Tým by sa vysvetľovalo, že zabudol vyhodiť obal. Ale nie to, že zobral kondóm z krabičky doma.

acrobaleno
28. sep 2020

No...divila by si sa, že s čím muži od rodín podvádzajú svoje ženy. Väčšinou to nie sú žiadne Claudie Schiffer. Možno je tupá ako bota...taký tvoj protipól, kto vie.

whatever1
28. sep 2020

Kondóm môže mať viac využití😂, napríklad, že si ho môžte dat na hlavu, akože ochrana proti korone(videla som video na youtube), alebo spraviť balón😂, alebo zo zvedavosti skontrolovať ci to balenie nie narusene, či tam nie su prepichnute kondomy(počula som ze su individuá čo ich zo srandy prepichuju a také potom predávajú), alebo keď súrne potrebujete niečo elastické na opravu niečoho, alebo spraviť gumičku do vlasov....toto len tak nahlas uvažujem na čo môžu použiť kondomy😂. Neberte ma vazne.

pravdivy_chlap
28. sep 2020

babulka nespavate spolu, tak isiel cez zafo alebo amaterky za nejaku vonavu mladu pruznu pipku sa vyventilovat, nic si z toho nerob, bezna vec ked nema chlap sex, cmuk :*

pravdivy_chlap
28. sep 2020

@acrobaleno ale díra jak díra 😎

birika
28. sep 2020

@nikolka1986 to som mala 10 rokov, ale dik ze nie som "normalna"

acrobaleno
28. sep 2020

@pravdivy_chlap Tak to bude zrejme rozdiel vo vnímaní...keď už má muž podviesť, tak s niekým lepším a nie s nejakou "dierou". 😂 Veď to nechápem, pekná žena doma a on vylezie na hocičo. Prečo?

nikuska744
28. sep 2020

napíš potom ako to dopadlo...

basska_b
28. sep 2020

Moja nádejna ex svokra takto odhalila mužovu neveru. Klamal jej, že to kamarát mu tam dal... ale boli už okrem kondomu aj iné indície, bolo to jasné. Znervóznel, sklopil oči

deti95060810
28. sep 2020

hm... mm asi veľké zábrany nemá že. ... Príde mi to od neho blbé.... opýtaj sa , ale samozrejme nečakaj že ti povie pravdu... isto si niečo vymyslí. Pozeraj sa mu po tvojej otázke rovno do očí - uvidíš ako sa zatvári.... to ti napovie veľa...😉

mpg
28. sep 2020

@acrobaleno Poznala som taký prípad, že muž mal doma ženu na úrovni a on v práci chodil za upratovačkou, keď som premýšľala, že čo v tom okrem chýbajúceho sexu môže byť, tak v tom prípade bola tá upratovačka taká spontánna a ústretová, vhodná na rozptýlenie.

acrobaleno
28. sep 2020

@mpg A rozišiel sa so ženou a ostal s upratovačkou? Lebo s ústretovosťou a spontánnosťou zájdeš len určitú vzdialenosť.

zdencaaaa
28. sep 2020

Jaj chlapi, ruzovo to nevidim a myslim si ze ta podviedol/podvadza. Snad ti nebude klamat do oci a vyklopi pravdu. Drzim palce

0kristina0
28. sep 2020

Mila autorka, urcite sa ho nepytaj kde sa mu zobral vo vrecku obal z kondomu, neni si predsa na hlavu padnuta. Jasne ako facka. Ja by som od neho ziadala vysvetlit preco to urobil a s kym? Prepac ale on si ta absolutne nevazi, nosis mu pod srdcom druhe dieta, si na rizikovom a on si kludne vrza s niekym inym? To mate doma aku komunikaciu, ved ked je nadrzany tak nech ti povie, zlatko pod ma vyfajcit alebo vyhon mi ho. Jasne ze ked ma chlap nuteny celibat tak moze zlyhat a vo vasom pripade zlyhal, este otazkou zoastava ci to bola iba jednorazovka.

deti95060810
28. sep 2020

nebolo by lepšie teraz sa nato vykašľať a mať v hlave len tehu a jeho zdarný koniec? Lebo čo si počneš keď ti povie že ťa podvádza? Prospeje ti to? no asi ťažko...

mpg
28. sep 2020

@acrobaleno Nerozišiel sa s manželkou, ale s tou upratovačkou chodil až do smrti, umrel 56 ročný.

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
weronika171717
28. sep 2020

Autorka
Držím ti palce, aby ste si to vysvetlili nejako. Vyzerá to byt na jasnú neveru. A to, že býval zamyslený, možno to bolo tým, že ti to chcel povedať, ale nevedel ako, aby neublížil tebe a ani babatku. Určite ho trápi svedomie, keď bol taky. Daj potom, prosím, vedieť ako to dopadlo.

klaudiakaja
28. sep 2020

Milá autorka jedna vec mi nejde do hlavy a to tá, že zoberie kondóm z vašej spálne a ešte nechá aj obal z neho vo vrecku..tak už keď idem podviesť tak ho kúpim niekde cestou na pumpe...
Som zvedavá na jeho argument, ak sa teda oň s nami podelíš ale je to od neho pekné svinstvo a veľmi by som zvažovala čo ďalej a nepočúvaj tu priblblé komentáre že však čo nemáte doma sex tak si šuchol inde..debilina, veď čakáte vytúžené bábo a taký múdry chlap teda aspoň ako si ty opísala.. Aj keď dá sa všelijako uspokojiť, keď aj umelú by som mu kúpila, no neviem 🥺
Ale! Aspon ten kondóm použil a nedoniesol nejakú pliagu domov...

jaskolka
28. sep 2020

Normálne sa ho opýtaj, lebo inak budeš len hádať, domnievať sa a trápiť sa tým. Podľa odpovede, alebo aj spôsobu odpovede budeš múdrejšia, o čo vlastne ide...

acrobaleno
28. sep 2020

@mpg To je charakter.... ale dobre že žena vydržala, aspoň dedila 😂

cookie29
28. sep 2020

Na to treba dvoch. Opýtaj sa ho

dobkovci
28. sep 2020

😟😟😟

veverickav
28. sep 2020

Potom daj info ked dojde domov, ake výhovorky daval. Drzim palce.

charlinka111
28. sep 2020

Mne sa páčila reakcia mojej známej. Zistila, že ju mm podviedol. Tak mu povedala, že s ním končí, a že deckám nájde lepšieho otca, nie k... . Samozrejme, že hovoril, že nič sa nestalo, ale nie je blbá. Tak mu povedala, že ak prepíše všetok majetok a fy len na ňu, tak jedine vtedy stiahne žiadosť o rozvod. Súhlasil, prepísal a tým zistila, že mu na nich aj fakt záleží a je si istá, že ju už nepodvedie. Máš to teraz ťažké ale dávaj pozor aby sa mu to moc ĺahko neprepieklo, vedel by, že ťa môže ľahko podvádzať celý život. Posielam veĺa pozitívnej energie a pomodlím sa za teba.

budemmamca
28. sep 2020

@mpg 😂

martinuska
28. sep 2020

A nemohol si kupit nejaku sexualnu hracku, kde by kondom potreboval? Aby uspokojil svoje chute?