icon

Manželovi vypadol z vrecka obal z kondómu. Podvádza ma?

28. sep 2020

Ahojte, neviem čo mám robiť a myslieť si o tom všetkom.. 😞 Dnes ráno som dávala prať naše veci a ako vždy vytahujem drobnosti z vreciek. Z manželovych nohavic som vytiahla otvorený obal z kondomu. Sme spolu už 14ty rok, mame 2-ročnú dcérku, momentálne čakáme druhé bábätko. S manželom od začiatku tehu spolu nespávame (som na rizikovom, beriem lieky na udržanie, snažím sa vacsinu dňa ležať a doktor neodporúčal milovať sa). Vzťah sme mali vždy pekný, akurát v poslednej dobe býva manžel nervózny, nepríde sám za mnou objať ma alebo mi dať pusu. Pripisovala som to vždy tomu, že ma toho veľa v práci - ma dosť úspešnú firmu, teraz rozbehol druhú - tiež to vyzerá na úspešný projekt, navyše prerába niekoľko nehnuteľnosti tak býva aj často prec. Neviem čo si mám po dnešku myslieť a neviem ani ako mám reagovať, čo robiť keď príde z práce. 😔

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
mishach
28. sep 2020

Ja by som šla ďalej, iba by som sa mala viac na pozore.

olino17
28. sep 2020

Nechaj to tak, skus mu verit, uz vie, ze si si nieco vsimla, bude sa snazit viac a aj keby nieco bolo, tak to uz neurobi (btw preco by si nekupil kondomy na pumpe, ale bral z vasich a este si nechal obal?) ja nehovorim, ze je svaty, moznoze sa nieco stalo, ale pozri sa hore na oblaky, tie stale plynu, Zem sa toci dalej... vsetko prejde, preboli to a tato skusenost vas ako rodinu posilni. Urcite to tak je. Vsetko bude lepsie a budete sa lubit o to viac. O nejaky cas ta to nebude az tak zrat a mozno na to aj zabudnes. Majte sa dalej radi a prajem vela zdravia celej rodine, nech sa male narodi do stastnej rodiny ✊

ivca88
28. sep 2020

Píšeš že ste sa dva roky snažili o bábätko, tak ozaj ste toho času používali ochranu ?.
Neviem no, môj by si len tak obal z kondómu do nohavíc nedal - dal by ho do košu .
Nosil tie nohavice od vtedy?
Od mája by si mu to asi našla skôr keď by si prala.. 🤷
Ale zas, môj nosil tiež v lete kraťasy a teraz je chladno, tak vyťahoval dlhé nohavice 🤷

olino17
28. sep 2020

A nepocuvaj tu zeny na mk, len deptaju... zavri sa do seba, pocuvaj svoje srdce a svoje myslienky - iba tie vies ovplyvnit ty sama. Co hovoria ini, to nepocuvaj. Je to o tebe a tvojej rodine

hennyinnsbruck
28. sep 2020

Anonym... Písala si ze si dala prať veci.. Takže ich mal na sebe nie? A boli v kosi na prádlo.. Prečo vravel ze ich nenosil? Ci si mu ich len tak vybrala zo skrine?

autor
28. sep 2020

@ivca88 ochranu bežne nepoužívame odkedy sme manželia (5 rokov), používame len pri inom druhu sexu raz za čas... ale nejde mi do hlavy čo robí obal vo vrecku nohavíc... nepamätám si predtým kedy tie nohavice nosil, tvrdí, že dlho nie až teraz ich mal po dlhej dobe na sebe keď bol na výlete v tatrach..celé je to zvláštne a ak aj podviedol teraz si da sakra záležať, aby som na nič neprišla... ako píšu kocky, nechať to asi plávať a život pôjde ďalej.. teraz je to asi už len na mne či veriť a či nie..

ivca88
28. sep 2020

Ano. Toto je pravda že ženatý chlap by si dal určite záležať na takýchto "základných dôkazoch".

Na výlete v Tatrách ste boli spolu ?

hennyinnsbruck
28. sep 2020

@ivca88 ak nie je to jasné....

autor
28. sep 2020

@ivca88 s dcérkou bol na jednu noc..

ivca88
28. sep 2020

@hennyinnsbruck ani nemusí byť
Ak by som bola ja chlap a idem na výlet s nejakou milenkou, tak kúpim big pak kondómov na pumpe a nie, že zoberiem jeden z krabičky čo je doma v komode 🤷
Lebo písala že len jeden z balenia chyba

ivca88
28. sep 2020

Tak to by bol strašný kkt keby ťa podvedie a má aj dcérku. Je už väčšia ? Povedala by keby bol niekto s nimi, nie ?

hennyinnsbruck
28. sep 2020

@ivca88 ale chlap rozmýšľa inak ako my ženy.
Môj názor že podviedol.
Pise používajú na iný druh sexu(asi anal- to je nepodstatne) takže pouzijem a zahodim a nedám do nohavíc... 🤷‍♀️

adulik2
28. sep 2020

Ako teraz mal nohavice oblečené a pocas celého dna si nevšimol ze ma vo vrecku obal z kondomu a nevyhodil by ho?? Btw preco by sa ti mal priznať? Ved sa boji rozvodu musel byt ti dal polku majetku kvoli tomu muži zatĺkajú milenky aby zeny netušili a nemuseli sa rozvádzať a deliť majetok. Ale ak ste mali sex len doma preco by ho stekal po sexe ten obal do nohavíc snad doma by ho hodil do kosa nesiel by vytiahnuť nohavice zo skrine len aby tam dal obal ktory predtym ležal napr na stloliku pocas sexu.

mondolina
28. sep 2020

Neverila by som.

cervenaruza123
28. sep 2020

Tazko povedat, kde je pravda, ale uz len tym, ze nemal vymyslenu ziadnu skvelu vyhovorku, tak by som mu mozno uverila. Ako sam povedal, nema ti to ako dokazat, neviem ci neverny chlap by sa nesnazil vyhovorit sa nejak lepsie a prefikanejsie. Lebo nejde mi do hlavy, preco by si zenaty chlap po nevere daval otvoreny kondom do vrecka nohavic a tie daval prat svojej zene a este by ani nemal vymyslenu nejaku vvyhovorku, lebo aj keby si kondom nenasla, musel mysliet na to, ci na to neprides inak. Uz ked je niekto neverny, tak si hadam bude davat vacsi pozor na to kde da balicek od kondomi. Ale ze si chlap necha vo vreckach veci spred mesiacov a zabudne na nich, to by ma neprekvapilo. My sme tak nasli uz vela stratenych veci vo vreckach.

adulik2
28. sep 2020

@ivca88 ale niekto zoberie z domu “keby nieco bolo tak pre pripad si jeden zoberiem”

ivca88
28. sep 2020

@hennyinnsbruck no mohol mať chuť skôr a plánoval to, tak si ho dal do nohavíc, nech je na chystaný keď žena príde.

Záleží kedy ho otvára. Ak ho otvára že má nohavice na sebe, tak by som chápala že si ho dal do vrecka dozadu.
Poprípade ak to robili inde než doma, tak tiež beriem že si ho tam dal a zabudol

marca12
28. sep 2020

Akoze co by si si o tom chcela mysliet?ze nasiel na chodniku obal a strcil si ho do vrecka? Nebudme naivne. Bohuzial podvadza ta.

autor
28. sep 2020

@ivca88 zaručene tam bol s dcérkou sám..

ivca88
28. sep 2020

Počuj, ak ho ešte máš.
Je vnútro obalu vlhké ?
Od mája by tam už asi ani lubrgacia neostala a bol by suchý..
Možno blbý nápad, ale ja by som to pozrela 🤷
Ak je tam ešte nejaký ten lubrikant a ty si nohavice nestila oprať, tak by som sa snažila vypáčiť z neho viac

hennyinnsbruck
28. sep 2020

@ivca88 sak to je to... Ci to robia aj inde ako doma... Keďže majú deti skôr áno ako nie.. Ak len doma tak na 99.9% berú kondóm zo suflika.. Ale to musí autorka vedieť.... Kde to robia 😊

autor
28. sep 2020

@ivca88 nie, je to suché. Hneď som sa na to pozerala.

simca06022011
28. sep 2020

TAk moj chlap ma vo vreckach aj mesiace veci odlozene, jeho to ani nenapadne vyhodit, cize to sa da celkom pochopit, aj doma.. isiel okolo stolika/alebo cohokolvek, kdekolvek/ supol do vrecka zabudol vyhodit, lebo... Ak neperiete veci hned po pouziti a mohol ich mat pol roka odlozene v skrini.. ja som tak fakt kadeco nasla hlavne v bundach.

autor
28. sep 2020

@hennyinnsbruck len doma a večer - práve preto, že mame dieťa, ktoré je na mne veľmi naviazané a stále sme spolu.. takze hneď zo sufliku...

opica_skorica
28. sep 2020

Ver mu.
Mohol to tam mat dlho.

ivca88
28. sep 2020

Tak ma chlapec aspoň plusový bod.
Strašne ma to mrzí, že sa takto stresujes.
Skús ešte od neho vypýtať telefón.
Či ti ho da.
Kamoška vieš ako prišla na neveru ? Že síce si idiot všetko mazal, tak si nemazal svoje body záujmu z GPS navigácie.
Možno ak by chodil kdesi, tak by si to vyhľadal.
Ale jej muž chodil po privatoch no... Tam je to už asi ine

opica_skorica
28. sep 2020

Nenechaj si pokazit vymodlene tehotenstvo domnienkami.

autor
28. sep 2020

@simca06022011 moze byt a mohlo sa stať, že som zrovna vtedy vačky nevyberala - ale ten obal nevyzerá ako vypraty. Otázne je, ako po oprati vyzera.

hennyinnsbruck
28. sep 2020

@anonym Tak mu tam ten kondóm nemá čo robiť. Môj názor je ze na 99, 9% podviedol.