icon

Manželovi vypadol z vrecka obal z kondómu. Podvádza ma?

28. sep 2020

Ahojte, neviem čo mám robiť a myslieť si o tom všetkom.. 😞 Dnes ráno som dávala prať naše veci a ako vždy vytahujem drobnosti z vreciek. Z manželovych nohavic som vytiahla otvorený obal z kondomu. Sme spolu už 14ty rok, mame 2-ročnú dcérku, momentálne čakáme druhé bábätko. S manželom od začiatku tehu spolu nespávame (som na rizikovom, beriem lieky na udržanie, snažím sa vacsinu dňa ležať a doktor neodporúčal milovať sa). Vzťah sme mali vždy pekný, akurát v poslednej dobe býva manžel nervózny, nepríde sám za mnou objať ma alebo mi dať pusu. Pripisovala som to vždy tomu, že ma toho veľa v práci - ma dosť úspešnú firmu, teraz rozbehol druhú - tiež to vyzerá na úspešný projekt, navyše prerába niekoľko nehnuteľnosti tak býva aj často prec. Neviem čo si mám po dnešku myslieť a neviem ani ako mám reagovať, čo robiť keď príde z práce. 😔

autor
28. sep 2020

@amelie2017 tak to je trafená ženská... nemám slov.

ivca88
28. sep 2020

@marysa21 toto je pravdepodobne, avšak dovolím si povedať že ak je chlap rodinne založený, tak by mu ozaj vadilo páčiť prostitútku vedľa detskej autosedačky v aute.
To jedine že by ju predtým vytiahlol a preniesol do domu alebo že autosedačku v aute nemá.
Ale myslím že by to takto asi nešlo 🤔

0kristina0
28. sep 2020

To bezne po kazdom sexe vyhadzuje obal z kondomu do gati? Ved ty musis vediet co s nim po sexe zvykol robit, ak ste teda sexovali iba doma, tak predpokladam, ze po sexe isiel vyhodit kondom aj obal. Ci obal si strcil do vrecka gati? To ma aku logiku? Ine by bolo keby ste si dali niekde mimo domu nejaku rychlovku tak to pochopim ze narychlo strcil do gati ale ked som doma tak zahodim do kosa. Male percento chlapov sa prizna k nevere.

aandrea9
28. sep 2020

Nervózny nie je len tak pre nič za nič možno 🤔 na nejaký FB by som kaslala, ved profilov môže mať 154. Najhoršie je, že je z tvojej strany narušená dôvera takže by sa mal chlapec snažiť aby ju opäť získal a ani pre teba to nebude jednoduché, ver mi. Možno to bola jednorazovka a má výčitky. A možno sa to ťahá ďalej a on nevie co s tým. Čas nakoniec odhalí pravdu, vlastná skúsenosť.

danim
28. sep 2020

Podľa toho čo si o ňom napísala aký je a aj ty o sebe a rodine ti len dávam za pravdu, že všetko je Ok. On vie dobre čo doma ma.. akú manželku akú rodinu. Ver, že by mu to nestalo za taký hlúpy krok. Upokoj sa a ver vnútorného pocitu a už sa v tom nesparaj. Stretla vás nová skúsenosť.. ona mnoho preverí... oboch a vás vzťah- a u vás isto v dobrom. Držte sa a budujte si krásne manželstvo rodinu. Ty ozaj v prvom rade mysli na seba a dieta v bruchu. Pre neho je tato situácia silný výkričník. Lubi ta a celu vašu pevnú rodinu. Ver mu. Aj keď toto vyzeralo rôzne, mnohokrát je fakt iný. A podľa toho ako to rieši ako prišiel domov- ver mu. Viem, že je to pre teba veľmi tazke bolestivé, isto aj pre neho - lebo môže stratiť dôveru- on vie čo ohrozil! Upokoj sa nesparaj sa už v tom... prejde to.. a ešte vás to upevni. Držte sa. Všetko dobre Vám prajem. 🍀🍀🍀

mondolina
28. sep 2020

Treba sa rozpamātať kedy s tebou naposledy súložiť s kondómom a či mal oblečené tie nohavice. Keď hej no problem.

ekyna
28. sep 2020

suhlasim s ivca88. chlapi su neskutocni motaci a dokazu vyrobir aj tu najmenej uveritelnu situaciu a vyjsť z toho omnoho horsie ako by reálne boli schopni. Ja z reakcie tvojho muza, ktora bola prirodzena, uprimna a nekrcovita usudzujem ze to myslel vazne a jeho rodina mu je vsetkym.

evaachesa
28. sep 2020

@ekyna plne súhlasím...dobre si to napísala že sú to motáci občas 😅

whatever1
28. sep 2020

Ak tie nohavice ozaj tak dávno nemal na sebe, tak by som mu verila.

iveta7677
Autor odpoveď zmazal
vesperkaa
Autor odpoveď zmazal
tanika
28. sep 2020

Držím ti palce , chápem ta neviem či mu budeš už veriť . Pozorujem preveruj . Muži sa riadia tým dolu a nie hlavou . Hlavne keď stretne ženu čo mu ukáže aj 7 divov sveta . Prepáč možno som hnusná ale ženy moje to je realita , ani ja za vstneho muža nedám ruku do ohňa a to je tutko muťko podnikateľ . Lebo okolo nás sú ženy zlatokopky ktoré vedia ako na nich . Áno ženy je to tak . Verím ake keď niečo preverujem všetko pre prípad .

evita11223
28. sep 2020

ja by som mu verila, viem, ze niekedy to v cloveku hloda, ale cim viacej to budes pitvat tym horsie pre teba, povedal ti svoje odovodnenie a tam by to pre mna haslo, pokial nemam nejako ine podozrenie, tak ozaj by som verila

ivca88
28. sep 2020

@tanika byť verný je vnútorne presvedčenie a nie len otázka príležitosti.
Dovolím si tvrdiť, že muž ktorý je obletovaný odjakživa ľahšie odolá, ako ten, čo má komplexy či malé sebavedomie a takáto náhla náklonnosť mu opantá hlavu.
Tak či tak, tak ako muži podvádzajú ženy, tak aj ženy podvádzajú mužov. Rozdiel je v tom, ze chlapi to potom nepíšu na koníka ( aj keď niektori áno).
Ale väčšinou je žena prefíkana líška a myslí na každý detail, a chlap je väčšinou nevsimavy , takže mnoho krát má parohy a ani nevie.
Môj muž mi raz rozprával, ako v práci počul rozhovor skupiny žien a že si vtedy uvedomil, že ženy sú horšie ako chlapi. Že jemu bolo až zle z toho, aké sú a ako rýchlo roztiahnu nohy.
A ja súhlasím, my ženy sme veľmi naivné. Stačí že by atraktívny muž pochválil ako dobre vyzeráš, aký máš účes a krásne oči, a ona si ho už bude predstavovať každú noc pred spaním 🤷
Takže tak ako platí, že ani za muža by som nedala ruku do ohňa, tak to oplatí aj opacne.
Ak chces byť verný, tak to musí vyplývať z tvojich hodnot a priorít, a len vtedy sa ti podarí byť skutočne verný aj keby mu druhá tých 7 divov ukazovala ☺️

tanika
28. sep 2020

@ivca88 úplne súhlasím presne :
Ak chces byť verný, tak to musí vyplývať z tvojich hodnot a priorít, a len vtedy sa ti podarí byť skutočne verný . To súhlasím ..,,
Ale .......aj keby mu druhá tých 7 divov ukazovala .... no o tých 7 divov sveta .....nie som celkom presvedcena .... ale snažím sa naivne veriť že sú taký muži . No neviem ....ako muži tsk aj ženy podvádzajú to je pravda .
Ale nie každý si uvedomí že ubližuje dvom stranám a hlavne že on sam nemá žiadnu hodnotu ako človek keď je schopný žiť na dve strany ako keby sa nič nestalo ..... je to ťažké a dlha a hlboká téma , ja len jedno viem ze mi ženy sme strašne naivne, že mi by sme to nedokázali spraviť samozrejme tie čo mame (hodnoty ) a tie a ty ostatný s tým nemajú žiadny problém rozbiť rodinu 😏je to smutne ake je to realita. Len malo ktorá si to chce pripustiť . Robíme si to vlastne sami . Samozrejme pokým v tom ozaj nie je vážny problém vo vzťahu . A nie či mu doma žena fajčí či nie . Ženy prepáčte je to tak .

ivca88
28. sep 2020

@tanika to áno, ale často sa v takýchto témach objavuje názor, že muž podvádza a vždy bude a že vlastne autorky sú sprosté že veria v opak.
Netvrdím, určite boli niektorí z nich aj neverní, ale určite to nie je každý.
Tak ako viem porovnať môjho brata, môjho otca alebo môjho manžela, tak ani jeden nie je rovnaký.
Tak ako sú muži čo vyhľadajú lacnú spoločnosť, tak sú a aj takí, ktorí proste milujú tu svoju ženu a jednoducho aj keď by sa takému mužovi slečna páčila, tak by to proste nedokázal urobiť.
Ja osobne by som mala asi okamžite alarmy v hlave, štýlom " deti " .. a jednoducho nechcela by som prísť o našu krásnu rodinu.
Len tam je to, že nie každý má to šťastie na partnera. Keď nie je spokojný s partnerom, tak to je už potom iné.
Ale autorka ich opisuje ako naozaj peknú rodinu.

tanika
28. sep 2020

@ivca88 bohužiaľ bude dá musím s tým popasovať a hlavne mu začať veriť . Alebo rýchlo zabudnúť čo našla ? Pre mna by dá isto zapla kontrolka . Je všetko v poriadku našom vzťahu . Asi tak .

katpox
28. sep 2020

no je to neprijemne,ale vies co, ked,sex z vaznych dovodov mat nemozes a je tam uz nejaka ta neistota, nahovor muza na klietku na penis,pas cudnosti,aj moj muz,to ma,kluciky mam ja, viem,ze je na fb a neviem kade sa tula, z roboty a uz mi je to jedno lebo je tam dole nepouzitelny a sam sa z toho 100 perc.nevyvlecie, kluciky nosim na retiazke, je to take ine, vypustis iba ak chces ty , moze v tom byt v klude dlhdobo,vacsiu istotu nemozes mat...a pre muza je to vzrusujuce, vsetko zalezi len na tebe, moj zacal byt viac pozornejsi,okorenilo to aj vztah a suplo novu iskru,

rooberta
28. sep 2020

@katpox Čo to? 😳

mrkvicka060
28. sep 2020

Uplne normalne. Po sexe vyhodis plny kondom, obal spadne na zem vedľa, pripadne kusok pod postel. Rano pri obliekani si vsimne na zemi obal, rychlo ho vezme, strci do vrecka gati, ze ho potom vyhodi ked sa oblecie. No vyhodit zabudne. Vrecka na nohaviciach ale bezne nepouziva, pretoze sa mu do nich ani poriadne nezmestia ruky, takze si ani nevsimne, ze dany obal zabudol vyhodit. Po nejakom case hodi rifle prat. Alebo do skrine, neskor si ich chce obliect, ale zisti, ze su vlastne spinave, tak ich smari do prania. Preto sa prali tak neskoro od ich posledneho sexualneho aktu s kondomom. Alebo sa obal kludne mohol medzitym uz raz vyprat. Tie obaly su dost odolne voci vode. Toto co som popisala su u nas uplne bezne situacie 😅 ja by som mu verila

ivca88
28. sep 2020

@katpox ja som si práve cvrkla... 😂😂😂
Ako to že pás cudnosti, a všetko okolo, žiarlivosť, bla bla... Okey,.každý sme nejaký. ... 🤷😂
Ale keď som si predstavila, ako by môj muž v takom niečom vyzeral , tak neviem neviem, či by som radšej nechcela, aby si ten pas rovno nechal navždy 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Máš po takom niečom vôbec chuť na sex ????

andrea_ff
28. sep 2020

@nini1010 presne, aj ja si myslim, ze kaslat na to. Ak ju ma rad, a ma rad rodinu, deti...stara sa.... ja neviem? Ak by sa aj jednalo nahodou o nejake "posmyknutie" ja by som to asi odpustila....urcite by som nerozbijala vsetko, co by sme spolu ako rodina mali....za jeden skratovy okamih....samozrejme, ak by to bol stabilny milenecky pomer, tak to uz je ina kava.
Takze prajem krasne zdrave babo a vsetko dobre 😀

ave17
28. sep 2020

@katpox no ty musíš byť strašne zakomplexovana a chlap strašný chudák, ze si toto nechá, chorí obidvaja.... 🤔

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
pallacinka29
28. sep 2020

to je pud prvej signálnej sústavy, to nemá s inteligenciou nič spoločné...

evaachesa
29. sep 2020

@katpox to je niečo ako v starom Robinovi Hoodovi? Tie gate na kľúč? Ilustračná foto nebude? 😂

pravdivy_chlap
29. sep 2020

presne tak babulka uver mu, ty budes spokojna a on moze šukat nadalej v pohodicke inde a "zabudat" si polrocne obaly z kondomu 😂 boze taka naivita ach jaj

kassandra25
29. sep 2020

@andrea_ff hmmm, moj bratanec mal za takyto skratovy okamih nemanzelske dieta a to mu tehotna manzelka lezala na rizikovom v nemocnici. Obe tie deti sa sucasne narodili. Manzelka sa s nim rozviedla. Neodpustila. Dobre spravila. Potom mal dalsiu, a dalsiu, a dalsiu, a pri kazdej jednej mal skratovy okamih, akurat uz deti neurobil. Takze, tento tu je dobry, lebo neurobil dalsie dieta, number three, ale sa nasiel len dokaz? Tak uz autorka nech s nim ostane, lebo je velky dobrak a ma rad rodinu? Uplny happyend, vsetci sme stastni. Mozno aj autorka po case zisti, aku ma velku a krasnu rodinu a kolko deti v tej rodine skutocne je. Take veci sa proste stavaju.

danim
29. sep 2020

@pravdivy_chlap jedine ak by bol taký sedliak ako ty .... tu vidno podľa seba súdim teba. Neuveríš, ale aj inteligentní gentlemani s hodnotami ziju