Manželovi vypisujú kolegyne
ahojte, chcela by som počuť váš názor...
S manželom sme spolu osem rokov, pred rokom prešiel do novej práce a odvtedy je náš vzťah ako na hojdačke. Ide o to, že môj muž je veľmi spoločenský človek, srší humorom, v spoločnosti je žoviálny a extrémne priateľský. Zrejme aj kvôli tomu si ho obľúbili viaceré kolegyne. No a problém je, že dve z nich to preháňajú.
Najprv bola kauza s jednou kolegyňou, ktorá mu vypisovala ráno, v noci, cez víkendy.. Vždy, keď mu volala, používala príšerne koketný a preafektovaný tón. V správach ho oslovovala zdrobneninami a on najprv odpovedal rovnakým tónom, no keď sme sa kvôli tomu pohádali, zmenil prístup. Potom sa s ňou stretával pod zámienkou dohadovania nejakého džobu, z dvojmesačných stretnutí napokon žiadny džob nebol a zase sme sa len pohádali. Do toho však prišla iná kolegyňa, mladá, pekná baba.. A takisto to na neho skúša, posiela mu správy, fotí si ho pred budovou práce a posiela mu fotky s komentárom typu "ten výhľad stojí za to". Všimla som si to, keď som išla na PC, chcela som si vybaviť poštu a on tam mal otvorený whatsapp. Nebolo by na tom možno nič zlé, keby ďalších desať správ nebolo premazaných. Paradoxne začiatkom roka sme sa tiež pohádali, pretože som zistila, že konverzácie s týmito dvoma osobami cielene zatajuje a presúva do iných priečinkov. Opäť som na to prišla náhodne, keď nešťastne predo mnou otvoril práve tento priečinok v telefóne (boli sme u rodičov a nevšimol si, že stojím za ním).
Ďalšia vec je, že mi klame v niektorých veciach. Napr. hovoril, ako bol na služobke s kolegami piť a že boli do pol 3, no stretla som jeho kamaráta a medzi rečou sám spomenul túto tému a povedal, že bolo fajn a že on potiahol, ale môj muž odišiel podstatne skôr.
Na druhej strane musím povedať, že stále ma zahŕňa vyznaniami lásky, posiela mi kvety, kupuje darčeky, snaží sa nám robiť program, perfektne vychádzame so svojimi rodinami. Neustále rozpráva, ako túži po dieťati so mnou. Dlho sa nám nedarilo, takže ideme podstúpiť umelé oplodnenie, no priznám sa, že som z tohto celého zmätená a neviem, čo robiť...
@sunshine_007 ja som bola naposledy s mojou sesternicou a jej mužom na pive.bol tam aj môj muž.
Normálne sadneme,môj muž oproti mne,sesternica pri mne ,jej muž oproti nej. Sedeli sme na terase,veľa ľudí sa premelie pod ňou,je to ulica,kde to žije.
On vždy keď išla nejaká v obtiahnutých šatách,alebo kraťasoch, otáčal hlavu za ňou,obzeral od hlavy po päty.
Mne bolo trápne za moju sesternicu,chcela som tomu prasatu naplut do tváre!
Nebudem to preberať ani s ňou,je to ich business,ona to videla,sedela oproti.
Je to matka ich 2 detí,áno,aj on rozprával o nej pred nami,aká je krásna a podobné detinské blaboly. Aku majú situáciu doma(flirtovanie s kolegyňami ecc,to nemám šajnu)
Vravíš rozdiel rande a manželstvo?
Pre mňa je to vec inteligencie a hlavne taktu.
Prasa a chlap je obrovský rozdiel
A on im. Podľa mňa už značne prekračuje hranice. Maže, zatajuje, klame. Robí toto úprimný človek čo nemá čo skrývať?
Myslím, že odpoveď poznáš.
@nini1978 To je totalne nehorazne!! Ak by som bola svedkom podobnej situacie, asi by som sesternicinmu partnerovi dala najavo vtipnou sarkastickou poznamkou, ze je viditelne, ze svojim pohladom vyzlieka ine zeny.. napr.: “Ci mu nestacii dvojita zenska spolocnost pri stole, ked sa pozera po inych?”.. idealne bez jej pritomnosti, ked by napr. oddisla napr na toaletu, ak by neoddisla, kludne aj v jej pritomnosti. Ocakavala by so, ze ho to aspon zahanby a snad by bol schopny sebareflexie.
@sunshine_007 myslím si, že on by si z tejto poznámky nerobil nič (možno by ju ani nepochopil) a ona by sa cítila o to trápnejšie :(
@panelacikova asi tak
Snáď aj žena keď mužovi vysiela signály že ho chce, tiež sa musí pri tvojom mužovi cítiť žiaduca.
S chronickým klamárom a zaletnikom som žila 4 roky. Nikdy som mu cielene na neveru neprišla. Ale strašne ma takéto správanie voči ženám urážalo, doslova sa mi smiali do očí za mojím chrbtom. Po rozvode som sa dozvedela že mi bol neverný s niekoľkými ženami. Niesla som to ťažko, ale som rada, že sme spolu nemali rodinu. Nenechaj sa oblbnut recickami, môj nasľuboval hory-doly, ale nikdy to nikam neviedlo, po čase sme boli znova na začiatku. Tiež ma zahŕňal láskou aby mi zalepil oči a nič som si nevšimla. Nenechaj robiť zo seba chuderu. Rodinu by som zatiaľ nezvazovala, ale poslednú šancu mu skús dať. Otvorene mu všetko povedz. Buď si vstúpi do svedomia, alebo je čas povedať pa-pa. Myslí na to že by bol prípadným vzorom pre tvoje dieťa a rozvádzať sa s deťmi je oveľa náročnejšie.
@sunshine_007 vieš čo?
Ja strácat čas s takým človekom,ktorý nevie kontrolovať svoje primitívne inštinkty nemienim.
Vieš,možno teraz ženy napíšu niečo v zmysle "pes kt.steka' nehryzie"- akože môže to byť verný človek,ale ostane stále primitivom.
Najhoršie na tom všetkom bolo to,že on hľadal aj očný kontakt so ženami, vieš... proste úplne na vracanie'
Ďakujem za všetky názory (aj kritické na moju osobu), chcela som si prečítať nezainteresované pohľady na tému od ľudí, ktorí nás osobne nepoznajú. Pretože moje okolie si muža tiež extrémne obľúbilo (rodina, kamošky) a nič iné nepočúvam len to, že on to tak určite nemyslí, že by mi zniesol modré z neba atď atď atď. Dnes sa s mužom otvorene porozprávame a nechám si pár dní na premyslenie, čo a ako ďalej.
Držím veľmi palce ,nech to dopadne podľa tvojich predstáv,aj keď predpokladám,že môj názor na situáciu si pochopila.
Nech sa darí.
On by ti zniesol aj modré z neba... To áno.. Ako vycitku svedomia za to, že niekde s nejakou bol.
Kašli na reči okolia. Hlavne teraz kašli na umelé oplodnenie.
Žiaľ, tento sa nezmení a pri písaní to neostane, to je ako droga, bude potrebovať viac a viac dvíhať ego.. Až to skončí v nejakej inej posteli.
Bude taký typ, že mu to robí dobre.Ked to už nezašlo ďalej...aj on musí vedieť povedať kolegyni nech mu nevypisuje, že je zadaný.Co také súrne potrebovala v noci, cez víkend...vadilo by mi to veľmi a to nie som žiarliva.
už len kvôli tomu klamstvu ohľadne dĺžky služobky, by som celý vzťah ukončila. Ja by som na to nemala nervy stále nedôverovať človeku, s ktorým by som plánovala deti. V žiadnom prípade. Môj mi napr. darčeky stále nenosí, a to len preto, že nemá výčitky.
Mam kamosa, ktory je presne takyto. Po niekolkych vztahoch sa ozenil s rovnakou ako on. Dodnes su spolu a non-stop sa obojstranne podvadzaju.
Ja som mala kratky vztah s podobnym muzom. Pisem kratky, lebo som na to nemala zaludok. Vlastne kamosky mi vraveli ako flirtoval s cudzimi zenami ked ja som nebola pritomna. A vobec mu nevadilo, ze mne to vadi. Samozrejme ze doma som bola pre neho ta osudova. 🙄 Momentalne ma dceru z nemanzelskeho vztahu a pokial viem, je viac menej sam (ak neratam nejake tie aferky).
Takyto muzi nie su do zivota, pokial to nemas tak isto nastavene ako oni ... a hlavne je dobre si uvedomit, ze takyto muzi sa nikdy, ale nikdy nemenia...
A myslim si ze nema daleko od aferky (ak uz k nej nedoslo). Prepac za otvorenost.
A vie tvoja rodina a kamarátky o týchto jeho "výpadkoch" vo vzťahu? Asi by rýchle zmenili na neho názor, ale to im asi na nos nechceš vešať.
Tento typ chlapov -extrovert ,prahnúci po pozornosti ,sa nikdy nezmení .Je to jeho vlastnosť ,povaha ,jeho ja.Môžeš mat x-rozhovorov ,nič nevyriešiš a ešte môžeš dosiahnuť opak -začne ti viac klamať .Tito ľudia neprahnú len po pozornosti žien ale celkovo ľudí ,milujú keď sa okolo nich stále niečo deje .Majú často veľa kamarátov ,chodia veľa do spoločnosti ,keďže ich to nabíja energiou a získavajú nové kontakty .Býva to väčšinou úspešný ,vzhľadný muž ktorý má dar reči a ľahko si získava ľudí ..Ak si ty skôr introvert ,zišla by som z kratšej cesty keďže to uz teraz riešiš ,aký je ..A to ,že sa Vám nedari bábätko ...možno to tak malo byť a s druhým to pôjde hneď .Tento typ chlapov ,nieje moc vhodný do rodinného života .Najradšej sú samostatná jednotka a dlho im to vo vzťahu ,manželstve so žiadnou nevydrží ...pokiaľ ho žena neakceptuje takého ,aký je .
Hlavne sa s nim porozpravaj…
@number19 ja sa nerozculujem,ja sa nestačím diviť
Mňa to rozhodiť nijak nemôže.mozno to tak vyznelo,ale nie je to tak.
Napísať,že je to kamarát,ktorý veľa pomohol ostatným je to isté,ako som napísala ja o chlapovi,kt.slinta' pred svojou ženou keď vidí hocijakú sukňu. A pritom môže byť verný.
Súdim? Asi súdim,aj keď sa ma to netýka osobne,mrzí ma to pre moju sesternicu a vlastne pre všetky ženy, ktore sa trápia pre chlapov bez rešpektu.
Nečítala som komentare, ale skusila by som sa za nim vybrat do prace a spoznat osobne kolegyne. Dala by som mu fotku nasej rodiny na stol a tvarila sa, ze sme čerstvo zamilovani 😉
Ja osobne si myslim, ze takmer nejestvuje muz, ktory netuzi po mnohych zenach z biologickeho hladiska, avsak nie kazdy ma povahu, krasu alebo neviem co, aby mu to fungovalo. Ale tuzba podla mna v hlave je sem tam aj u utiahnutych muzov. Tam uz zavisi od charakteru a kvality vztahu. Videl som minule video od spisovatela co napisal knihu Muzi z Marsu a zeny z Venuse, taky muz pohodak, ziaden zvodca to nevyzera. a spominal, ze aj jemu sa stalo, ze zeny ho zvadzali, raz ho jedna zavolala, ze po prednaske na stretnutie a bola pripravena v peknom oblecku a tak. Ale on odolal kvoli svojej zene, asi mal dobry vztah a mal tam ten poud sebazachovy. Sam vsak priznal takto, no samozrejme, ze to bolo tazke, jasne ze som po nej ako chlap tuzil. Takze aj tento nenapadny muz, ktory nevyzera ako Casanova jednoducho funguje vo vnutri ako muz 🙂. Druha vec ci aj kona ci nie, tento nekonal vraj 🙂.
V jednej knizke sa tiez pise zaujimavo. Ze zena ma casto dvoch manzelov, tooho co si ona vysnivala ten ideal svoj a toho realneho 🙂.
Podľa mňa chyba nie je v Tebe, chyba je v ňom. Evidentne Ta podvádza. To, že nemáte dosiaľ deti, to tak zariadil osud, takže sa to nesnazte zmeniť umelým oplodnenim. Držím palce!
Ahoj autorka, ako dopadol rozhovor s mužom?
@cippi nehnevaj sa,ale to,čo si opísal skoro ako román vie každá žena.
To ale neznamená,že tieto primitívne inštinkty majú byť tolerované ženou,ktorá je s tebou vo vzťahu.
Takže autor knihy urobil presne to,čo od neho milujúca žena očakáva. Rešpektovať ju a vážiť si ju.
Je to aj známa osobnosť,kludne môže mať toľko žien,koľko len nechce.ale podľa všetkého mu viac záleží na JEDNEJ. A o Tom to je
Neviažem sa na jednu osobu,keď mám potrebu užívať si s ďalšími,lebo tým áno,uspokojujem svoje potreby a citim sa supermam,ale ublizujem pritom niekomu inému.
A to ok nie je
@nini1978 Ja sa nehnevam 🙂. Tak ja viem ako to je, len vela zien jestvuje co si myslia, ze vlastne muz sleduje iba ju a ma v hlave iba ju co je maokedy pravda, ze maju tie rozpravkove predstavy este, ja som len poukazoval na to, ze aj tak nevinny muz naoko seriozny a ziaden Kasanova vyzorom ma proste zakodovanu niekde tu tuzbu po roznorodosti biologicky. Pretoze u neho som to necakal ze hento povie 🙂.

@nini1978, narazala som na zacinajuci sa vztah, ked sa dvaja otukavaju.. nemyslim si, ze muz alebo zena, kt sa ocitne v spomenutej situacii musi byt prasa, skor si myslim, ze travi cas s nespravnou osobou, na kt nevie upriamit svoju celu 100% pozornost. A samozrejme suhlasim, ze chyba ucta v takomto pripade, ale to nebude jadro problemu.