icon

Manželská nevera

kredog
29. sep 2018

Dlho som zvažovala, či napísať svoj problém pod svojim nikom, ale čo už nemám čo skrývať. manžel bol dlhodobo v zahraničí, domov chodil asi 5x do roka. My sme chodili za nim v lete aj v zime na mesiac. Doteraz som si myslela, že mne sa to nestane, veď sme ideálna rodina bez väčších problémov a hádok. Pred včerom mi povedal, že bol v bordeli, ale veď sa nič nestalo, že sa mu nepostavil. Ako neviem, čo na to povedať, nerozprávam sa s nim. som dva mesiace po pôrode, tehotenstvo som mala rizikové, na začiatku mi zomrela mamka a na konci otec. Žiadna psychická pohoda, chuť na sex nebola, no snažila som sa vyhovieť panovi. Manžel má záľubu v sado-maso, bondaž, mna to nejak veľmi neoslovuje, no vždy som sa snažila vyhovieť. Až včera som si uvedomila, že ja sa vždy každému snažim vyhovieť, no mne nikto, musím byť spokojná s tým, čo dostávam. Neviem variť, som zlá matka, mám nevychované deti, sedela som na riti doma, kým on v zahraniči makal na nás. Je pravda, že to nemal Ľahké, no jemu šichta skončila večer, ale mne pokračovala aj večer, ja som nemohla deti nechať samé, nestarať sa o ne. Pritom som viac peňazí našetrila ja z tej sumy, čo mi posielal ako on, a to sme šli skoro napoli. A vlastne neviem, čo chcem dokázať týmto príspevkom, možno sa len vyplakať, čo už pol roka neviem, a len v sebe všetko dusím. My ženy sme asi fakt kravy, staráme sa o všetko na náš úkor, vďaka žiadna, len podpásovky.

kredog
autor
Autor odpoveď zmazal
eva112014
30. sep 2018

@kredog Ahoj! V prvom rade mi je najviac z tohoto príbehu ľúto tvojich rodičov, že ich nemáš! Vieš, v živote asi toto je jedna z najväčších strát! Je mi ľúto, že tvoje detičky z tvojej strany nemajú babku a dedka! Muža nahradiť môžeš, ale ich nie! Stále máš dar! Aký? Máš deti, máš zdravé deti, si zdravá aj ty a dokážeš šetriť! To vôbec nie je málo! V živote treba nielen dobre zarábať, ale vedieť aj dobre ušetriť peniažky!

A teraz k manželovi! Ak chceš naliať čistý pohár do vody, tak nech ti vyklopí všetko! Aj keď to bolí a aj keď to má bolieť mnohonásobne viac. Ide o tvoje zdravie (rakovina krčka maternice ...) Chceš zostať zdravá, že?! Potom je na tebe, či zostať s ním, alebo nie. Tu sa radiť nedá! City sú tvoje, tvojho muža a seba samú poznáš len TY SAMA!!!

P.S. Aj môj robil, robí v záhraničí! A veru rozprával mi veľmi takýchto príbehov ako tam chodia manželia do bordelu. Dokonca jeden jeho kolega chodí tak, že povie svojej priateľke, že ide auto umyť a medzitým skočí si aj do bordelu. A prečo prišiel domov tak neskoro? Však zase bola kolóna áut. Chcem napísať, že kto je taký, ten si vymyslí hocičo a hocikde! ....aj v zahraničí, aj na Slovensku! A je úplne od veci teraz sa obviňovať, čo som dala, nedala, aká som .... Si dobrá, tak ako si! Ako sa vraví? Na každé vrece sa nájde záplata! 😉

axusha
30. sep 2018

@sasa1310 tie Vaše debilne nazory su do neba volajuci nezmysel !!! .. vety tipu "5x do roka sa hrať na rodinu " alebo "za 5 dni ma doma sado maso zadarmo" . Ste normalna ?!?!
Nie len muži ale aj ženy maju radi kadejake uchylky v posteli . To že Vy doma praktizujete len misionara neznamena že to musí vyhovať každemu . Sme individualisti a každemu vyhovu niečo ine !!! Stale meliete , meliete, meliete o tom že sa "hraju" na rodinu , aka je autorka naivna (čo vlasne čakala) a sado maso 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Asi funguju normalnym rodinnym život keď si nič nevšimla - NEMYSLITE ?!?! Keď nemate pochopenie pre inu ženu/ matku/ manželku a nieste schopna ju podporiť tak si svoje hlupe primitivne nazory nechajte sama pre seba a venujte sa svojmu dokonalemu manželstvu !!!

sasa1310
30. sep 2018

@axusha vy by ste mali vypnúť váš signál. Ubližuje vám

anabella111
30. sep 2018

Ale ta sasa nehovori od veci...prakticky ma pravdu..a prakticky vo vsetkom...a tam v jej ,,nie prijemnom "poukazani na neidelalne podmienky..ktore su hrozbou pre rozpad akehokolvek vztahu..presne tam je aj priestor na napravu..Ak sa ukazalo ..zial uz na dosledkoch..ze takym sposobom im vztah nefungoval..tak je na mieste rozumom zvazit ..poucit sa.Dve tretiny chlapov dlhodobo zijucich mimo svojich rodin je nevernych a ja verim..ze muzi vsetkych zien co toto citaju su z tej jednej tretiny...Autorke prajem vela sil..do buducna -pekny vztah so svojim manzelom..ktory bude pri nej..a rychle dusevne vystrabenie sa zo sklamania..ktoremu svojim dielom prispela, ako druha zodpovedna osoba...Objatie..usmev...a prianie naj doriesenia v prospech manzelstva..❤

axusha
30. sep 2018

@sasa1310 Vas by trebalo vypnúť a to čim skôr 😉

sasa1310
30. sep 2018

@anabella111 ideálny vzťah, keď on niečo vyžaduje v intímnom živote a ona sa podvoľuje. Fakt ideálny vzťah.

axusha
Autor odpoveď zmazal
axusha
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
30. sep 2018

@axusha ak je pre teba toto ideálny vzťah. Tak ťa potom hlboko ľutujem. A prosím ťa, dúfam, že zaspíš kvôli mne dneska.

rybkoava
30. sep 2018

Píšeš, že už máš manžela doma, len nepíšeš či bordel navštívil keď bol v zahraničí. Teraz je tu, netreba brať hneď všetko čierne. Skús nájsť na svojom mužovi aj pozitíva, či ti pomôže keď je teraz doma s deťmi alebo v domácnosti, či trávi s Vami voľný čas, ale aj to ako sa k tebe správa. A keď je doma, tak už si vlastne môžeš nájsť aj chvíľku pre seba.

axusha
30. sep 2018

@sasa1310 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ o to sa vôbec nemusíte báť. Mňa ľudia ako ste Vy nerozhádžu 😉

sasa1310
30. sep 2018

@axusha tak to ma teší. Myslela, som, že bezo mňa ani nezaspíš, keď ma musíš riešiť pomaly vo všetkých príspevkoch.

kredog
autor
30. sep 2018

@axusha
sasa1310

ženy nehádajte sa, iba si zvyšujete tlak a ja ho mám už i tak dosť vysoký. v bordeli bol , ked bol vonku. ono je ťažké hľadať chybu na niekom 100%. Ked bol doma tak sa nám venoval naplno, všetko sme si užívali, venoval sa deťom, pomáhal v domácnosti- ideálny partner. Kým robil na Slovensku, skoro sme sa nevideli, robil od pondelka do nedele a to robil u brata. Finančne sme boli na tom tak, že do práce chodil len preto, aby si udržal pracovné návyky. Zvoli li sme zahraničie, vystrabeme sa z biedy a vráti sa domov. Vždy, keď žena púšťa muža do sveta, tak berie riziko, že niečo sa môže stať, no stať sa to môže aj doma a je to len o človeku, či sa podvolí, alebo odolá. Ja som ho tiež mohla privítať s novým priateľom vo dverách, ako to urobila jedna známa a tej muž posiel domov 3000e o čom som ja mohla snívať. Chlapi šli, šiel aj on, bo chcel vedieť, aké to je s kur..u. odpoved hodná chlapa. Ja som len zvedavá, či povie aspon prepáč. NO možno sa mu nakoniec ja ospravedlnim, že som len mala jesenný splýn.

anabella111
30. sep 2018

@sasa1310 ...ono to podvolovanie je relativny pojem...niekde sa tomu moze povedat aj kompromis..on ich voci nej mozno robi v inej sfere manzelskeho zivota...Problem vidim skor v tom medzicase..ked bol mimo rodiny..kde sa ten vztah nemohol utuzovat beznym sposobom..skype nie je pohladenie..Suhlas cez phone..nie je suznenie..to akesi teplo ziveho cloveka jednoducho musi byt aj pre vytrvanie o to viac..ze jeden z paru ma ,,inakvejsie potreby"..ktore sú prekonatelne a ovladnutelne vo fungujucom vztahu.

puklica13
30. sep 2018

@kredog mna by vcelku zaujimalo preco sa priznal? To len tak prišiel a pri kavicke povedal? Ze mimochodom bol som v bordeli? Ci?

0silvia0
30. sep 2018

@puklica13 presne, aj mňa by to zaujímalo a čo vlastne očakával tým priznaním? Že nič nebolo, tak sa nič vlastne nestalo ide sa ďalej? Ja tohoto chlapa nechápem...

sasa1310
30. sep 2018

@anabella111 tu nejde len o to. Ten vzťah je celý zlý. On si príde a ju berie ako jednu neschopnú, ktorá nevie uvariť, deti vychovať a pod. Hlavne, že ju tu s tými deťmi samú nechal. Tak asi neschopná nebude, keď to zvládala. A do toho egoisticky jej povie, že bol v bordeli. To malo aký význam? Aby sebe uľavil, že nemal kameň na duši a uľavilo sa mu, že už neklame? Alebo z akého dôvodu. Po polroku sa priznať k niečomu takému? Alebo ju len zraniť a dokázať jej, že on je tu pán a ona tá podriadená? Keby mu na nej záležalo, tak čuší ako voš pod chrastou a ako sa vraví, čo oči nevidia, srdce nebolí.

anabella111
30. sep 2018

@sasa1310 ...Som opatrnejsia vo vyjadreniach...lebo tá vypoved frustracie moze byt len naboptnana emocia ..Vieme pramalo..aby sme konkretne toto manzelstvo odsudili na nefunkcne..Kazde manzelstvo tak v krize posobi..Tu mozeme len vseobecne konstatovat.. viacmenej hádat...ako to vsetko majú...☺..No a celkom v prvom rade ..kedze je smutna..tak ju trochu podporme..☺

kredog
autor
30. sep 2018

Dievcata dakujem za vsetky komenty. Tie negativne komenty mi ukazali ako to moze u nas dopadnut, ked sa nepozviecham a nezacnem konecne zit a nie len prezivat. S muzom sme na seba boli jak dve macky vo vreci. Rano som mu vravela,ze neviem ci mu odpustim, tak sa len zasmial a zdrhol, mna to tak nasralo,ze nedokaze povedat prepac. Vecer prisiel a spytal sa,ze ci som to uz poriesila. Mna to zas nastartovalo. Tak sa len smial a povedal mi,ze nikde nebol. No a na co si mi to hovoril,ked to nebola pravda. Aby som sla ku kadernicke,bola som pred 2 tyzdnami, ku kozmeticke s kamoskami na kavu, nech sa vykecam. Kedy si obleciem tricko s velkym vystrihom, nech som rajcovna. Ja som len kukala o com toci. A ked som mu vravela, ved si to mohol normalne povedat, tak len odvrkol, ze mi to vravel, len som nepocuvala. Rehotat som sa zacala, ked mi povedal" nemysli si, na MK su aj stranky kde si chlapi radia ako dostat manzelku do postele",
Cela tato situacia bola pre mna sok, druhy po telefonate z ara, pridte sa rozlucit s mamkou. Asi som to potrebovala,aby som sa prebrala zo smutku a sebalutosti straty rodica, s ktorym som sa nerozlucila a nebola na to pripravena. Krute prebudenie. No uz dlho som nemala tolko energie ako tieto dva dni. Ci bol v bordeli, neviem, no dufam ,ze nie. Najviac ma hnevalo,ze sa nespytal co mi vlastne je, ze s nim nekecam. Na to mi povedal, ved by si nevydrzala ani 3 dni. A keby hej? Zvykol by som si. 🙂. Asi sa budeme musiet zamerat na spolocne zitie a nie kazdy vo svojej ulitke ak chceme, aby nam to fungovalo do dalsej pohromy.

eva112014
30. sep 2018

@kredog Happy end?! 😍👍👍👍

katarinka289
30. sep 2018

Pises... "manžel bol dlhodobo v zahraničí, domov chodil asi 5x do roka. My sme chodili za nim v lete aj v zime na mesiac"... a myslis si, ze mate idealne manzelstvo??? To teda v ziadnom pripade nie je idealne a uz vobec nie manzelstvo

kredog
autor
30. sep 2018

Tak to asi nie, len skusime byt rodinou. Mozna strata dalsiho cloveka v mojom zivote mi ukazala,ze mozeme smutit, no musime aj zit. Ps: tlak mi pomaly klesa.

katarinka289
30. sep 2018

@kredog dajte si pozor na to, akym vzorom ste pre vase deti. To v com vyrastaju, budu raz sami povazovat vo svojich manzelstvach za normalne

kredog
autor
30. sep 2018

@katarinka289 co je v dnesnej dobe normalne manzelstvo?

marion09
30. sep 2018

@sasa1310 veruze taký existuje

katarinka289
30. sep 2018

@kredog harmonicke. Ziadny z rodicov nechodi na tyzdnovky. Ucta a respekt aj po rokoch manzelstva... Moje 😀

kredog
autor
30. sep 2018

@katarinka289 ja dufam, ze sa k niecomu takemu raz dopracujem.

katarinka289
30. sep 2018

@kredog vsetko sa da, ked dvaja chcu. V prvom rade zacnite spolu zit. Drzim palce

romiada
30. sep 2018

@kredog ja nerozumiem ako Ti mohli volat z Ara ze pridte sa rozlucit s mamkou. Ved si pisala ze Ti zomrela na zaciatku (otec na konci) ....ja asi neviem citat s porozumenim,ci? 🙈 a prepac nechcem byt morbidna