icon

Manželstvo a ochorenie manžela

1. aug 2022

Neviem co si od tohto sľubujem, snáď možno že nájdem niekoho kto prežíva niečo podobne, kto sa bude vedieť vcítiť a bude vedieť dať radu, možno len pár povzbudivych slov...Môj manžel má viacero diagnóz a ťahá sa to s nami už niekoľko rokov, ale za posledne mesiace sa mu zhoršil stav, caka ho operacia, rekonvalescencia a následne ďalšie zákroky a liečenie... Bojujeme, ale už strácame sily...Manžel začal upadať do depresii...zúfalstvo je možno lepší výraz...minule so slzami v očiach mi povedal, že nám s dcérkou nechce zničiť život, že by najradšej odišiel žiť niekde sam..., aby nám nebol na príťaž...nesúhlasím sľúbili sme si,že budeme spolu v dobrom aj v zlom , v zdraví aj chorobe. Mame pekný vzťah, rozumieme si...po materiálnej stránke sa mame dobre nič nám nechýba... žiaľ nevieme ako ďalej, čakajú nás náročné týždne možno mesiace...Mame väčší dom s pozemkom o všetko sa treba starať a už fakt niekedy nevládzem, manžel už nemá veľmi zmysel co aj chápem ma bolesti... O rodinu sa oprieť veľmi nemôžeme, vzťahy nie sú najlepšie... Jedno je však isté, že manžela neopustim ...je to náročné, zúfalstvo prepadá aj mňa ale je to môj priateľ, manžel, kamarát všetko v jednom. Je to úžasný človek a môj život bez neho význam nemá, ale potrebujem radu ako to zvládať, aby som bola silná. Dokázala mu byť oporou, pomôcť mu a robiť ten život ľahším ... zároveň aby naša dcérka bola šťastná...množstvo povinnosti je na mojej hlave a nie je to ľahké byť usmiata, keď sama vo vnútri sa trápim co bude a co nás ešte čaká....či ten boj zvládneme... Ak ste si niekto presiel alebo prechádzate niečím podobným budem vďačná za radu, ako to zvládate...

Strana
z2
h2
1. aug 2022

@oslo1 My, ženy z koníka, ťa všetky obdivujeme, ako to zvládaš, myslíme na teba a sme tu pre teba, kedykoľvek budeš potrebovať. Si úžasná a silná. ♥️♥️♥️

oslo1
1. aug 2022

Dakujem x

lapalma
1. aug 2022

@oslo1 ....ty si jedna výnimočná, múdra a skvelá žena....klobúk dolu pred tebou 🙂
Tak rady by som ťa objala 🙂
Drž sa !!!

kakawah
1. aug 2022

@oslo1 tvoj príbeh som tu čítala už viac krát. Aj my sme v UK , sami, bez rodiny. A práve toto je naša nočná mora, že niekto z nás ochorie... A ďalej radšej nepíšem. Si neskutočne silná. Príjem tí, aby si ešte bola šťastná v živote 🙏❤🍀 aj autorke silno držím prsty, aby to zvládli asi by som sa vykašlala na záhradu a také veci, nepodstatné. Skôr trávila čas s manželom a deťmi. 🙏🙏🙏

autor
2. aug 2022

@oslo1 Vďaka, že ste si našli čas napísať...čítala som uz Vás príbeh , so slzami v očiach som Vás obdivovala aka ste silná a obdivuhodná žena ❤
Tie pocity dôverne poznám, ťažoba na srdci ...niekedy mam pocit,že mi pukne srdce...Nebojím sa práce, námahy ani tej cesty, ktorá nás čaká...jedine z toho mam strach, že ho stratím... že ostaneme s dcérkou samé bez nášho milovaného človeka...
Máte pravdy, v tom ze zbytok sveta nám môže byt ukradnutý...na tom ešte musíme popracovať...zvažujeme predať firmu, dom a odsťahovať sa ďalej od rodiny a začať nový život...len to musí dovoliť manželov zdravotný stav . ..
Prajem Vám zo srdca len to najlepšie, aby Vás životom sprevádzalo...❣

autor
2. aug 2022

@zirafienka
@blancheporte
@daniela2202
Ďakujem Vám za podporu dievčatá ❤

kacena4
2. aug 2022

pomohla velmi prve 3 mesiace boli najhorsie potom uz lepsie a lepsie

cacianka
2. aug 2022

🍀🍀🍀

modrykonik1237
2. aug 2022

Milá autorka, prečítala som si tvoj príspevok plný lásky, oddanosti ale i bôľu. Si úžasná manželka, úžasný človek! Rozmýšľam nad tebou, ako by som ti pomohla. Som veriaca žena, a tak som sa rozhodla modliť sa za tvojho manžela. Ak si aj ty veriaca, popros vášho kňaza aby odslúžil sv. omšu za neho. Popros rodinu, známych o modlitbu. Prosím aj žienky, ktoré tu prispievajú a sú veriace, aby sa pripojili. Viem, o čom hovorím. Prežila som v rodine niečo podobné. Myslím na teba a 🙏.

autor
2. aug 2022

@modrykonik1237 Ďakujem ❤ za Vaše slová, podporu a ochotu mi takouto cestou pomôcť, napriek tomu že sa nepoznáme...

kvetinka75
2. aug 2022

zabezpeč si na nevyhnutné veci okolo záhrady a domu pomoc. Ty sa venuj podstatným veciam a keď niečo nebude spravené, kašli na to. Venuj sa manželovi a rodine.Nič a nikto nie je teraz dôležitejší

Strana
z2