Manželstvo bez problémov
1).Nečítať manželove sms, mms, emaily, listy.
2).Nečudovať sa a ani sa nerozčuľovať na manžela, ak vám zahlási, že bude sedieť na pive s kámošmi.
3).Nerozčuľovať sa, ak vám manžel nepomôže v domácnosti.
4).Počas rozhovoru s manželom sa tváriť, že ho ľúbite ako nikdy predtým.
5).Nehnevať sa a ani nekričať na manžela, ak nedodrží čo sľúbil.
6).Nehnevať sa na manžela, ak zabudne na váš sviatok (meniny, narodeniny a pod.)
7).Dopriať manželovi inú ženskú spoločnosť (komunikácia na firemných akciách, chaty a pod.)
8).Nehnevať sa na manžela, ak si vás nevšimne a bude si viac všímať iné ženy.
9).Nehnevať sa na manžela, ak sa vám zdôverí, že ho veľmi vzrušujú iné ženy.
10).Nežiarliť na manžela, ak venuje inej žene viac času ako vám.
11).Nehnevať sa na manžela, ak sa nebude venovať deťom.
12). Nehnevať sa na manžela, ak si vás za celý deň ani nevšimne.
Ak dodržíte všetky tieto body, manželstvo budete mať ideálne a dosiahnete dokonca aj to, že váš manžel vás začne mať naozaj rád. Ak sa tieto body nedodržia, tak sa netreba čudovať, že manželstvo sa bude topiť v problémoch. Oplatí sa dodržiavať tieto body. Ja ich dodržiavam a vidím, že je to dobré a nemáme problémy.
@skvelemanzelstvo tu nikdy nevies 😀 😀 😀
@luba28 odkedy si čítam príspevky na MK, tak mám pocit, že manželky bežné problémy považujú za neriešiteľné. Týmito bodmy som chcela poukázať nato, že ak sa manželky naučia žiť s manželovými prešľapmi, tak sa manželstvo môže úplne zlepšiť. Ono pozrite sa na manželstva. Keby sa ženy nad bežnými dennými problémymi pousmiali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj deň mi mali lepší. Život nie je taký zložitý ako si ho niketoré žienky robia.
@skvelemanzelstvo a nie sú to náhodou jeho výčitky svedomia ??? vieš keď ťa podvedie tak ti potom drhne doma dlážku aby vykúpil svoje svedomie ... môj muž tieto veci robí sám automaticky od začiatku vzťahu, bez toho aby som mu musela niečo vyčítať ... keby sa môj muž nestaral o deti a o mňa, kašlal na sviatky a očumoval iné ženy, či chodil po žúrkach to by som sa nehnevala ani nerozčulovala, jednoducho by som sa rozviedla ... veď čo s takým chlapom ...
Pripomína mi to Simpsonovcov 🙂 😀
13).Nehnevať sa na manžela, ak sa vám zdôverí, že ho veľmi vzrušujú iní muži. 😀 😀
@skvelemanzelstvo muži, ktorí trpia syndromom neprispôsobenia sa v manželstve, nech zostatnú slobodní.
Ak muž venuje inej žene viac času ako mne, tak to nazývaš bežný denný problém? tak toto by bolo asi smiešne môjmu manželovi, že aká som priťapnutá asi a čakajúca dáma v rade a trpezlivo a bez rečí. 🙂
To co je za hovadina??
@hradnapani Veď hej 😀 😀 😀
film stepfordske panicky to pripomina 🙂 ale tak obdivujem zakladatelku, ze tak funguje, teda ak to odporuca 🙂
Naše staré mamy a prastaré mamy mali heslo : AKÝ PEŇ, TAKÝ PEŇ, HLAVNE, ŽE VRHÁ TIEŇ... a nemenili chlapa pri každom "prdnutí"... nerozumiem, prečo si niektoré myslia, že ten "druhý" bude lepší... možno v niečom áno a v inom zase podstatne horší... šťastné manželstvo? 50% lásky a 50% úcty...
@juliana77 no neviem ako to chapes ty, ale mne to pride tak, nech muz je spokojny a zena je ticho, ak reagujem na moj druhy prispevok a ak na prvy, tak idealne manzelstvo neexistuje podla bodov zakladatelky, aspon podla mna, ja nastastie mam skvele manzelstvo na ktorom pracujeme kazdy den 🙂 a milujeme sa viac ako na zaciatku cmuk 😀
@skvelemanzelstvo fuha....dat najavo, ze nesledujem manzela, ze ho neobmedzujem....mne skor toto pride chore...manzelstvo je PARTNERSTVO..to znamena, ze su v nom dvaja rovnocenni partneri...spravam sa tak, ako chcem aby sa spravali ku mne a naopak...toto co si napisala je vyplod zeny, ktora si nevazi sama seba a vlastne nikoho, deti, manzela....kazdy muz chce sebavedomu zenu, matku, deti potrebuju mat mamu, ktora ma vlastny nazor...a toto co si tu napisala je scestne....ale samozrejme kazdy je strojcom svojho stastia....uprimnu sustrast, prepac, neda mi to napisat, pretoze takyto vztah, ako si ho opisala je odsudeny...pokial sa nenajde osoba ako ty a dokaze tak fungovat...brrrrrrrrrr....
@skvelemanzelstvo fuha....dat najavo, ze nesledujem manzela, ze ho neobmedzujem....mne skor toto pride chore...manzelstvo je PARTNERSTVO..to znamena, ze su v nom dvaja rovnocenni partneri...spravam sa tak, ako chcem aby sa spravali ku mne a naopak...toto co si napisala je vyplod zeny, ktora si nevazi sama seba a vlastne nikoho, deti, manzela....kazdy muz chce sebavedomu zenu, matku, deti potrebuju mat mamu, ktora ma vlastny nazor...a toto co si tu napisala je scestne....ale samozrejme kazdy je strojcom svojho stastia....uprimnu sustrast, prepac, neda mi to napisat, pretoze takyto vztah, ako si ho opisala je odsudeny...pokial sa nenajde osoba ako ty a dokaze tak fungovat...brrrrrrrrrr....
@skvelemanzelstvo Apropo..kolko si vydata????Kolko mas deti???
Ono je lepsie ucit sa na chybach inych ako na vlastnych....ale zjavne tu to nebude mozne....
@skvelemanzelstvo Ak je toto podľa teba návod na šťastné manželstvo, tak nechápem, načo ste sa potom brali.....My "obyčajné" ženy dokážeme mať normálne a šťastné manželstvá aj bez týchto úžasných rád, ktoré si tu rozpísala. A je mi úprimne ľúto každej ženy, ktorá musí pre svoje šťastné manželstvo tolerovať také veci ako napr. body 7,8,9,10.
@barny mne to skôr príde tak, akoby niektoré ženy boli celé bez seba, že sa vôbec vydali preglgajú aj nestraviteľné.
Manželstvo môže fungovať aj tak ako píše zakladateľk, ale zrejme väčšina žien uprednostní zdravý a kvalitný vzťah podladení veľkou úctou. Ale tie body nie sú určite o úcte k partnerke.
A príde mi to také detinské, pomôžem umyť riad manželke, lebo na noc mám vychádzku.
@skvelemanzelstvo a keby to bolo naopak????ako by to vyzeralo,hm???chcela by som vydiet jedneho chlapa,ktory by toleroval tychto 12 bodov,......ani jeden jediny,......
7, 8, 9, 10 je blbost..
@skvelemanzelstvo tak tato prirucka je vhodna jedine v krajinach a rodinach, kde vladne silny patriarchat, alebo kde je zena povazovana za velke, bezvyznamne h.vno...
ale, ak to zoberiem z druhej strany, z pohladu skvelej manzelky, tak je to prirucka pre slepice domace. nijak inak sa k tomu nemozem postavit. prepac mi, moju prostorekost a otvorenost 😉
dobre som sa na tom pobavila, ale nieco na tom bude 😉
Źenyyyyyyy, toto isto píše - písal nejaký chlap.
7).Dopriať manželovi inú ženskú spoločnosť (komunikácia na firemných akciách, chaty a pod.)
8).Nehnevať sa na manžela, ak si vás nevšimne a bude si viac všímať iné ženy.
9).Nehnevať sa na manžela, ak sa vám zdôverí, že ho veľmi vzrušujú iné ženy.
10).Nežiarliť na manžela, ak venuje inej žene viac času ako vám.
To sú jasné body na povolenku mať milenku, flirtovať s kozatou susedou, cicmať sa so sekretárkou, lebo čo je v práci, to sa neráta 😀 😀 😀 😀
11).Nehnevať sa na manžela, ak sa nebude venovať deťom.
12). Nehnevať sa na manžela, ak si vás za celý deň ani nevšimne.
A tieto body sú jasné signály k tomu, že autor, teda chlap, chce iba sex, nie domov. Manželstvo je istota zabezpečujúca jedlo a vypraté, ožehlené veci so sexom zadarmo. Ako bonus, ak si ma chlap celý deň nevšimne, tak nech domov nechodí 😀 😀 😀
Že sa namáhate s vysvetľovaním podstaty manželstva. Toto by žena nenapísala. Ak áno, asi je psychicky, možno aj fyzicky týraná a treba jej poskytnúť odbornú a priateľskú pomoc.
dobra tema veru chlap si moze robit co sa mu zapaci aj byt s inymi zenami a zena sa bude tvarit ze je to vsetko skvele a hlavne najstastnejsie manzelstvo.ach no u mna by taketo co si veru nepreslo ja sa riadim oko za oko zub za zub.takze by to asi velmi rychlo skoncilo.este ze mam super muza ktory chodi sice od rodiny 100vky km aby zarobil a nie este minal na pivecku co neni zivotu nutna vec a to mal tolko prilezitosti.raz je to otec 3 deti tak sa aj podla toho sprava.
no nastastie ja som vo svojom zivote ziadneho chlapa tak nemilovala, aby som dodrziavala uvedene body 😀 ..ale tak niektore zeny sa asi riadia heslom: radsej zly chlap ako ziadny 😀
@skvelemanzelstvo
1).Nečítať manželove sms, mms, emaily, listy. - citam vsetko. ak mu zazvoni sms, precitam mu ju. to iste on s mojimi.
2).Nečudovať sa a ani sa nerozčuľovať na manžela, ak vám zahlási, že bude sedieť na pive s kámošmi. - nerozculujem sa, ale ak tam je dlho, tak mu zavolam a poviem, ze by uz mohol ist aj domov. s kamosmi nespava, tak nech sa nedivi, ze mi chyba viac, nez im 😉
3).Nerozčuľovať sa, ak vám manžel nepomôže v domácnosti. - nerozculujem sa. on totizto sam zistil, ze kym nie su decka okupane v posteliach, nalozena pracka a umyvacka, pozehlene pradlo, pochystane tasky do skoly, atd atd, tak do postele nejdem a on ma proste smolu. 😉
4).Počas rozhovoru s manželom sa tváriť, že ho ľúbite ako nikdy predtým. - on vie, ze ho lubim aj vtedy, ked nanho kricim a z oci mi slahaju blesky 😀
5).Nehnevať sa a ani nekričať na manžela, ak nedodrží čo sľúbil. - rozlisujem podla situacie. ak nedodrzi cosi dolezite, tak ma je pocut. keby som bola ticho, tak by si myslel, ze nanho dlabem
6).Nehnevať sa na manžela, ak zabudne na váš sviatok (meniny, narodeniny a pod.) on na to nezabuda, akurat mi namiesto 4teho dava darcek 5teho. uz 16 rokov si to myli 😀
7).Dopriať manželovi inú ženskú spoločnosť (komunikácia na firemných akciách, chaty a pod.) ale tak doprajem, ale ked sa ja zabavam s druhym, tak on aj tak pride a "dava na mna pozor" 😀
8).Nehnevať sa na manžela, ak si vás nevšimne a bude si viac všímať iné ženy. toto by mi nespravil, zas taky chrapun nie je.
9).Nehnevať sa na manžela, ak sa vám zdôverí, že ho veľmi vzrušujú iné ženy. ak nejaka zena naozaj miluje svojho muza, tak tuto vetu asi nebude mysliet vazne....
10).Nežiarliť na manžela, ak venuje inej žene viac času ako vám. neziarlim, zacnem venovat viac casu inemu muzovi a hned sa vykasle na inu zenu. aj keby to bol klon angeliny jolie 😉
11).Nehnevať sa na manžela, ak sa nebude venovať deťom. tak to by ma teda nastval. detom totiz chyba, ked je dlho v praci. toto nie je o nom alebo o mne, toto je o detoch.
12). Nehnevať sa na manžela, ak si vás za celý deň ani nevšimne. ak by si ma za cely den ani nevsimol, tak to uz by muselo byt nase manzelstvo v riadnej krize. to uz by som sa nehnevala, to uz by som proste rezignovala a pisala ziadost o rozvod. nevsimavost je totizto horsia, ako keby na mna reval cely den.
inak sme spolu 16 rokov, co je polovica mojho zivota a mohla by som tu tiez napisat 12 bodov stastneho manzelstva, ktore by ale vypadali uplne inak
@ladywitch26 tak napíš tie body, mňa by to celkom zaujímalo. 🙂
@ewellina 😀 no mozem hodit vecer, ked decka zalahnu
Toto nie je stastne manzelstvo,to je spoluzitie vedla seba, kazdy za seba. Tolko "slobody" a ziadna zodpovednost az nie su trecie plochy, ale zaroven ani vztah samotny.
Pochopila by som u zeny ktoru muz vydrziava a tak ho toleruje so vsetkym co k tomu parti a jej to tak staci a vyhovuje.
Inak lutujem taku zenu. 😢
😀 😀 😀
no bárs by nebol spokojný 😀 😀 😀
ak dodržiavaš všetky body na 100% 😀 😀
slepú, hluchú ženu mať 😉
a možno stíha aj bokovky užívať 😀
keď ho vôbec neriešiš 😀 😀 😉
@skvelemanzelstvo
mne to už hraničí s ľahostajnosťou k partnerovi
a to ja teda do mobilu mu nechodím a na net k jeho účtom tiež
nemám dôvod a ani sa mi nechce 😀

@hradnapani ja som žena 😀 😀 😀 😀 😀