icon

Manželstvo v kríze: Ako rozdeliť majetok spravodlivo?

20. nov 2024

4roky sme manželia išli sme obaja do vzťahu z dvomi deťmi..moje deti maju 19 a 13 jeho 10 a 7 plus máme spolo dcéru.. kupili sme dom na hypotéku a zrazu ma všetko patriť celý majetok čo má iba jeho detom a našej spoločnej dcére .. mňa to zabolelo ako matku ved všetkým deťom rovnako to sa mu nepáči.. ja budem splácať ,starať sa, manžel robí na týždňovke a moje deti nedostanú nič. Bývame zatiaľ v mojom obecnom byte ale všetko sa vo mne zmenilo odkedy to povedal. 4 roky sa tváril hral na otca že všetkým detom rovnako a zrazu je pravda inde. Moja 19 ročná dcéra je šikovná býva s priateľom 2 mesiac samozrejme ze potrebuje pomoc na začiatok ale tiež sklamanie od manžela za hovädzie mäso...kupili sme mäso viac a on ze keď ľúbi jesť nech si kúpi ... úplne som ostala v šoku.. čakala som keď príde ze povie daj im 2 kilá keď ľúbi...strašný zmätok vo mne nastal až odpor. A viem ze , taky chlap sa nenarodil aby som odsunula vlastné deti. Až mam nechuť ďalej v manželstve pokračovať..

Strana
z10
grof_monte_christo
25. nov 2024

@earlgrey Ved kludne si mohla napisat, nech nemudrujem, kedze nemam deti. Lenze ja som toto nenapisala pretoze nemam vlastne deti, ale ja som to takto zazila v povodnej rodine a nemam z toho ziadnu traumu, ze mi rodicia nedavali to posledne, aj keby sami mali suche rozky jest. Vieme obe, preco som to teraz napisala.

Strana
z10