Mať doma veľa zvierat: Ako to zvládnuť?
Ahojte
Prišla som si sem po radu čo by ste robili na mojom mieste
Moji rodičia sú dosť tvrdohlavý a darmo je im niečo vysvetľovať ..
Ide o to že mame na rodinnom dome veľa zvierat (psy/mačky) čo niekdo môže brat úplne normálne veď prečo nie lenže problém je v tom že moja mamina ich nevie vychovať a úprimne si myslím že moja mamina by nemala mat žiadne zviera 🙂 moju maminu mám najradšej na svete ale je dosť nezodpovedná ..pred rokom zachránila mačku z ulice a zobrala domov a darmo do nej hučím nech ju dá vykastrovat (nebrala to za dôležité) pritom vedela že mame doma kocúrov..nakoniec bola ta macka 2x tehotná ..prvý vrh 3 mladé ..druhý vrh 6 mladých ..nakoniec sa mama macka nestihla dať ani vykastrovat keďže mame suseda čo zabíja všetkým v dedine zvierata a nám ostali malé mačky bez matky bez mlieka čiže kupovať sunar a kŕmiť ich ručne bolo veľmi vyčerpáve…toto je trosku minulosť..v prítomnosti si 4 malé mačky našli nové domovi keďže mamine docvaklo že z baraku si urobili wc a zivit toľko mačiek ide dosť do peňazí ..len mna najviac mrzí že mna vždy poprosi o pomoc aj keď som jej to hovorila skôr mna poslala do prdele že to počúvať nebude ..dávala som teraz už druhý krát inzerát a keď sa zbavila 2 mačiek už chce aby som ho odstránila pritom 2 malé mačky má ešte doma a povedala som si že ich darujem aj keby som jej je mala zobrať..najhoršie je že mame doma veľa kocúrov a jednu macku z prvého vrhu ktorá má už 6 mesiacov a už som jej hovorila nech sa dohodne na kastracii u veterinára ale zasa na to kašle a už vidím že toto bude všetko dokola ..aby toho malo nebolo mame doma 4 psov a jeden z nich je potkanak bez výchovi ktorý nemá problém vás kedykoľvek kusnut plus ďalšieho francúzskeho ktorý sa z tým potkanakom pravidelne byje ..až do krvi alw mrzí mna že si mama nechce nechať poradiť aj keď som jej povedala nech dá z baraku všetky mačky preč aj týchto dvoch psov ..čo by ste robili na mojom mieste alebo na mieste mojej matky keby ste žili v cirkuse medzi nevychovanimy zvieratami

@ghoul_ bože dajte mi pokoj z takými hovadinami 🤦🏻♀️ ja už nekomentujem a nestarám sa o zvierata mojej mamy