Máte aj vy problémových susedov?
Ahojte pre sťahovali sme sa pred rokom ale mne tá staršia pani pod nami pili nervy riadne 😂 začalo to nevinným klopkanim jedného dňa že či by nás mohla poprosiť nefajčit v byte. (priateľ fajčí keď je na záchode 😂 inak chodí na balkón) samozrejme pre dobre susedske vzťahy chodil už iba na balkón. O 2 týždne znovu klopkanie ze jej vadí že priateľ fajčí na balkóne lebo všetok dym jej ide ja šaty. To som jej už slušne vysvetlila že na balkóne fajčiť bude bohužiaľ keby aj ide pred bytovku aj tak by jej to išlo na šaty mame 3 poschodovu bytovku. Potom mi klopkala za koláč že keď pečiem ci musím piect ovocné koláče lebo kek to vadí také vône. Smiala som sa snáď toto nemysli vážne. Dnes klopkala ci si môžem zvesat prádlo z balkóna lebo kek voda Frka na okná
Skúsila by som ju najprv poriadne uzemniť a ukázať jej, kde je hranica. Ak by neprestala, riešila by som to so zástupcom vlastníkov, že ťa obťažuje, nech to rieši nejakým dohovorom, v rámci dobrých susedských vzťahov. Evidentne by jej nezaškodila nejaká návšteva psychiatra. Ale pravdepodobne len skúša, čo si môže dovoliť.

@nikolka1986 ano, ja viem, len ide o to, že ich tiež počuť u nás aj do polnoci alebo aj dlhšie, nemajú zrejme koberce a počuť každý krok a dosť po sebe niekedy hulákajú a stále im niečo padá na zem. Ale to, že ja som sa rozprávala alebo zasmiala v obývačke, bolo na rozdupanie stropu podľa nich.. nemohla som ich vyrušiť pri spánku, pretože určite majú spálňu, nad našou spálňou, keďže v noci odtiaľ počuť hrozne hlasné chrápanie a zjavne ani tam nemajú koberec a o štvrtej/piatej ráno počuť už chodenie. A počuť bohužiaľ tak skoro ráno - keď ma už zobudí to ich chodenie asi v drevákoch - aj prdenie a iné uľavovanie si z ich kúpeľne.. Čiže do polnoci sú ešte hluční v obývačke a už o štvrtej-piatej ráno ide od nich hluk zo spálne a kúpeľne. Mne hlavne vadí ich štýl komunikácie, to dupanie do stropu, teda ich podlahy. Nikdy nepovedali narovinu niečo o tom, že sme hluční (čo ale vážne nie sme, to asi ešte len budeme, keď sa nám onedlho narodí dieťa.. doteraz sme boli dvaja, nezvykneme sa skoro vôbec hádať, kričať po sebe už vôbec, možno raz za uhorský rok, nerobíme tu žiadne party, keď aj máme návštevu, tak skôr cez víkend poobede, podvečer). Plus mám podozrenie, že niekedy nevedia odkiaľ počujú zvuky, pretože nám zopárkrát začali zhora trieskať, keď už sme zaspali a hrozne som sa strhla.. podotýkam, že sme zaspali pri filme a telka nám nehulákala, lebo sa sama dávno vypla 🤷♀️ (ale telku aj tak pozeráme na hlasitosti okolo 9-10 zo 100 lebo mám hrozne citlivé uši, asi preto totálne počujem aj chrápanie suseda, môj muž to nepočuje 🙈) takže niečo nebude celkom v poriadku v ich hlavách..