Máte doma lenivého chlapa?
Caute baby , po mnozstve rozhovorou, staznosti a vyplakavania od kamaratok a znamych , by som sa chcela opytat , ci poznate tem pocit ked si uvedomite ze Vas chlap je vlastne jeden lenivy clovek , alebo stale velke nedozrete decko , ktore nema ambicie, je ziarlivy , je namysleny , stale s vami v niecom superi , jeho konicky vam pridu primitivne, tak isto ako aj jeho nazor na zivot vseobecne ..... a tak dalej ....
Specialne ma zaujima do akej miery vam to narusa zivot, ahlavne ak ste uplne odlisna ako on .
Zaujimaju ma pripady kde su taketo partnerstva bezdetne, taktiez aj ked uz maju deti , vlstne , nevlastne .to je jedno ....
Zaujimalo by ma ak poznate niekoho kto tutu ,,trofej,, doma ma , alebo ste same v takejto situacii ako si spolu nazivate , alebo ako sa s tm pasujete ?
@sopka10 kde v svojom uvodnom prispevku spominas paranoju????
ako citam, tak citam, spominas lenivost a nevyzretost. Vies vobec, co paranoja znamena???
@janickacrazy No však práve preto si tú kondičku budujem ďalej a nie som ako skleníková kvetina 🙂 Ktovie aké časy nás čakajú, aká budúcnosť a potom sa ľudia bez vymožeností nebudú môcť o seba postarať. Fyzická práca nikdy nezaškodí...ale samozrejme je to ináč na dedine, kde sme na to zvyknutí a ináč v meste.
@obsadenemeno ziarlivost, sa casto pomenuvava slovkom paranoia...
@sopka10 paranoja nie je ziarlivost....paranoia will annoy ya.... ☹
a pomenuvat sa tak moze, hlavne tymi, co nemaju sajn aky je tam rozdiel.
Pozri sa
@obsadenemeno je mi to jedno , ak mi niekto povie ze ma paranoidneho priatela, viem o co sa jedna , ak ty nie je to cisto tvoja vec, aj ked ano paranoia ma viacerodefinicii, ale budiz... nebudem ti odpovedat na tvoje komentare, bavim sa tu s ludmi ktory sa bavia k teme a nie k definicii slova takeho alebo onakeho... hra kto z koho alebo kto je lepsi ma presla cca po mojich 15-tich a nemienim sa tu s tebou vypravdovat , rozumny clovek si proste domysli a zakomplexovanec ktory si niekde potrebuje zvysit ego nejakou slovnou vyhrou ma nejak netrapi... :D maj pekny vecer
@sopka10 tak potom preco prehliadas otazku, co sa pytam ja? A teda aky je dovod zalozenia tejto temy, ak teda tvrdis, ze ty priatela nemas (leniveho ani ineho) a ze je to cisto teoreticky? Cisto teoreticky by sme totiz mohli debatovat aj o nesmrtelnosti chrusta. Lebo teoria je jedno. ale ked dojde na prax, teoria ide vacsinou von oknom. Takze snad by bolo lepsie, ak by si prestala "teoretizovat" a vyklopila, o co ti vlastne v tejto teme ide. A ak ti niekto povie, ze ma paranoidneho priatela, porad, nech uz nehuli a paranoja prejde. Lebo vacsine ludi ak spomenies paranoju, tak to automaticky neznamena ziarlivost. Lebo aj ta ziarlivost ma rozne grady.
A ja len reagujem na teba, najprv mi napises, ze si mam precitat uvodny prispevok, dokonca dvakrat a ja citam ako najata ale o paranoji ani zmienka...... paranoja a ziarlivost su dve veci. Ak si chces mylit pojmy s dojmamy, prosim. Ale taketo "teoreticky vymyslene" temy nemaju ziadnu vypovednu hodnotu.
@sazumak On variť vie, a dobre....len robí to len sem-tam...Zase nemôžem povedať, ked som bola v nemocnici, postaral sa o domácnosť. Ale ked som doma, tak sa spolieha na mna a veľa vecí sa mu zdá zbytočných. Cez týžden sa vraj poriadky nerobia, lebo sa chodí do práce a cez víkend si zase treba od práce odpočinúť....🙂
@tiper24 tak s takym clovekom by som nezila a pri prvej prilezitosti si delime veci .... ak ma muz zenu v pazi, muz je vychcana svina, ze si nechava zadarmo porobit od zeny "zenske prace" .. a ta zena je chudina slepa, co mu aj jedlo predzuva, len aby si ho udrzala .. asi tolko k tomu
Ked citam tie rozumy od muzov, mam pocit, ze tych chlapov treba len bit ako zito. Hrozna diskusia. 😀 A to mam pritom doma vcelku samostatneho, sikovneho, mudreho a milujuceho muza.
Moj manzel nieco urobi, ale vacsinou, co ja poprosim, aj to nie na prvy, druhy, treti krat. U nas je skor iny problem - napr. volakedy som zehlila a naukladala pekne do skrine - lenze manzel otvoril skrinu a vytiahol si oblubene tricko a cely kominek rozhadzal. A mna sa to dotklo, zesi nevazi moju robotu. Po rozhovore s nim nedoslo k naprave, tak som prestala zehlit a poskladane veci mu polozim na postel, reku nech si robi s tym co chce. A neuverite! Po par rokoch od tejto udalosti som ochorela a bolo treba dat oprat a tym padom zvesit zo susiaka suche a dat detom do skrin. A on mi hnusnym tonom vravi: aj to tvoje? A mam ti to hodit na postel ako ty mne? Takze krivdu citi, len zabudol o com to bolo...
A tot pred par tyzdnami, to by ma zaujimalo ci Vam to pride normalne - idem na wecko a pod misou nejaka zlta mlacka. Tak sa pytam, ze co to tu je, ci sa niekto vycikal vedla? A spoza dveri sa ozyva manzel - aj ja som to tam videl, ale neviem co to je.... chapete? A handra do ruky, utriet nic?
Som ja nenormalna?
Este sa bude ofukovat, ked ho obcas zdrbem (ked mi fakt pretecu nervy), ze ho buzerujem, ze som prilis narocna.
@lilitela Obnovíme tému? Baby písali, že muži sa nemenia. Ja tvrdím, že menia. A oni by povedali, že aj my, ženy, sa meníme. Aj to je pravda. Aj chod domácnosti funguje inak, keď sú deti malé, väčšie, dospelé, alebo keď z domu odídu. Keď sa narodili deti, manžel napr. vysával. Robil to dovtedy, kým nedorástli deti a upratovali oni. Keď vyleteli z hniezda, upratujem ja. Manžel nikdy nevaril, teraz pár rokov varí, čo mne ani nevyhovuje. Naučil sa poriadku, odkladá po sebe veci, čo v mladi nerobil. Zase má viac chlapskej roboty okolo domu, ako keď sme bývali v bytovke. Ale je pravda, že chlap veľa vecí sám od seba neurobí, nemá totiž ženskú optiku. Pre neho sú mnohá ženské veci nepodstatné.Napr. tú mláku vo WC by si tiež nevšimol 🙂 . Takže trpezlivosť, dievčatá, chlapi sa iste rokmi zmenia /niektorí k lepšiemu, iní k horšiemu/ , len vydržať s nimi dovtedy 🙂
@oli18 Vies, mne nevadi, ze nema na to "optiku", ale ze ked ja o nieco poprosim, tak aby urobil a neriesil, ci to on povazuje za nutne alebo nie. Lebo prd vie o chode domacnosti. Ked ide menit pneumatiky, tak si mydli a umyva kolesa. Pytam sa ho, na co to robi? Vraj aby boli aspon rak do roka ciste. A ja sa pytam ze na co, ved sa nimi jazdi po hnusnej ceste... 😂🙏
Mala ostat doba kamenna, pekne by sme si zeny cucali spolu s detmi v jaskyniach a muzi by mohli chodit na ten lov...
@lilitela Vidíš, a tomu umývaniu pneumatík nerozumieš. Totiž ak ju umyješ tak ju prezrieš a pozrieš nielen či tam nie sú zapichnuté nejaké šrauby ktoré ju potenciálne prerazia, ale či tam nie sú aj nejaké trhliny ako som práve našiel na zimnej pneumatike jazdenej sezonu a kvôli ktorej som práve objednal nový pár. Taká trhlina ak nabehneš do jamy vo vysokej rýchlosti môže spôsobiť že pneumatika sa rozletí a či ostaneš na ceste je otázkou hlavne šťastia a reflexov. Pod blatom to nevidíš okrem toho ak ju umývaš ju prezrieš systematicky a mydlová voda ukáže aj mikrotrhlinu. Takže nerieš či to považuješ za nutné alebo nie, je to rozhodne dôležitejšie ako zakopnuté hovienko pod gauč - to nikoho nezabije. Každý sa starajte o to svoje.
@oldman50plus My kontrolujeme stav auta vratane pneumatik pred kazdou jazdou, ty nie?
@23donca v prvom rade je presne pravda čo si napísala nikdy sa nezmení ale hlavne že ty tie chyby vieš a nie si zaslepena láskou Lebo presne o tom je človek je zaslepený láskou ale život nie je len o tom po rokoch tá láska vyprchá abo vzťahu musí byť vzájomná Dôvera rešpektovanie jeden druhého úcta. Presne Minule som tak sedela v aute a išlo v rádiu jedna doktorka psychologička tam rozprávala že veľa žien alebo rodičia ostávajú v partnerskom vzťahu kvôli deťom ale že to nie je správne že práve že kvôli deťom by sme nešťastnom partnerskom vzťahu nemali odsávať pretože sa to všetko odzrkadlí na nich. Ale máš odo mňa veľký rešpekt že si taká úprimná niekedy je lepšie byť úprimný a otvorený aj keď vieme že život je jedno veľké divadlo

@obsadenemeno Vsetky z tych vlastnosti su aj v tom uvodnom prispevku, ktory si udajne citala , vsetci sa vyjadrovali vacsinou len k lenivemu... tak som sa spyatala aj na tie dalsie,.... a ano chcem vediet aj nazor inych ludi , vlastny totiz mam, no nevidim nic zle na tom sa opytat, po prip.o tom diskutovat... vies osobne si myslim ze tato stranka je vlastne o tom ..a kedze som pridala diskusiu tak diskutujem, aj ja aj ini ludia... ved som uz napisala, ze ak sa ti diskusia nepaci a nemas zaujem na tuto temu diskutovat, tak si proste najdi inu diskusiu a diskutuj tam .... nikto ta nenuti odpoedat , a ani nic podobne