Máte kúsenosti s bývaním u rodičov s dieťaťom?
Ahojtemate niektora skusenost s byvanim u rodicov aj s dietatom? Od manzela odchadzam a musim ist so synom k rodicom byvat. Rada by som vase skusenosti
@tajnahostka tak, ked "nemas na vyber", respektive ine moznosti su horsie, tak smelo do toho... blbost je tam ist byvat dobrovolne... toto je z nudze...
Nie je hanba poziadat o pomoc rodicov, ak mas blba partnera a rozhodla si sa odist. Drzim Ti palce. Samozrejme, je na mieste riesit si byvanie a zivot co najskor samostatne, ze u rodicov bude prestupna stanica, ako pomoc, kym si zariadis veci co treba.
Boli sme chvilku kym sme prerabali. Aby deti neboli v neustalom prachu a hluku. Ale aj ked u rodicov... bola som rada ked sme vo svojom.
Darmo uz to skor bolo o navsteve. My sme tam boli navyse. Prisposobili sa co sa napr pozeralo v telke. Ked chceli klud tak klud...
snazila som sa ale co najviac pomoct. Varit. Nakupit. Upratat. To si zas mama uzila nicnerobenie.
Mňa by moja mama vzala domov aj s 5 deťmi. A tvoji rodičia ?
@maca1984 Koľko detí reálne máš? Koľko má tvoja mama vnúčat? Lebo toto sú také silné reči zväčša bezdetných a bezvnukých žien. Stačí, ak máš dve nepodarené deti, ktoré nonstop mrnčia, pištia bez dôvodu a bijú sa... a mama by si to veľmi rychlo rozmyslela uz po týždni.
@maca1984 Koľko detí reálne máš? Koľko má tvoja mama vnúčat? Lebo toto sú také silné reči zväčša bezdetných a bezvnukých žien. Stačí, ak máš dve nepodarené deti, ktoré nonstop mrnčia, pištia bez dôvodu a bijú sa... a mama by si to veľmi rychlo rozmyslela uz po týždni.
@anonym_9529dd čo ťa je do toho koľko detí mám ? Nie som povinná sa ti spovedať. Ja viem, že mama by ma domov aj s tými 5 prijala. A nikde nepíšem že by som u nej čučala x rokov
je jedno kto má aké skúsenosti, každý má aj iných rodičov, ale ty asi nemáš inú možnosť
Nemám skúsenosť. Dúfam, že nikdy mať nebudem. Ale keby ma moje dieťa poprosí, či môže žiť u nás doma, nikdy by som ho na ulicu nevyhnala
Mňa by moja mama vzala domov aj s 5 deťmi. A tvoji rodičia ?
@maca1984 aj ja mam taku maminu, vdaka Bohu a pevne verim, ze budem rovnaka. Len sama budem mat coskoro 5 deti a logicky, vsetky si vziat k sebe nebudem moct, ale ak by moje dieta potrebovalo pomoct a mohla by som, tak velmi rada. Nechapem niektore zeny tu, ze im vadia ich vlastne deti a vnucata (ze su nepodarene a taketo vyjadrenia), naco si tie zeny robia co i len jedno dieta. Co je to za rodina, ked chyba cit a empatia k vlastnym detom? 😔. Ci ked dceru muz tyra napriklad (ci uz emocionalne, fyzicky, ekonomicky, je nestastna) a poprosi ma o pomoc, tak sa mam otocit chrbtom, lebo "co si si navarila, to si zjedz" , ved to je strasne...🫣. A ja si budem akoze s cistym svedomim zit, ze vsak nech sa stara? Toto su tie moderne vztahy asi, ktorym nerozumiem.
bývala , ale musela som sa prispôsobiť. Keď rodičia povedali že ideme robiť na pole - tak som s nimi robila na poli.

keď ťa vaši zoberú? 🤷♀️
skúsenosti s tým nemám - ale ako matke by mi to nevadilo, pokiaľ by som vám nemusela robiť slúžku a brali by ste ohľad na mňa a moje potreby… nie ja na vaše - vy na moje…