Máte niekto problém s manželom sukničkárom?
Dnes kedže mi malá konečne zaspala po prebdenéj noci tu čítam velmi veľa tém a tak mi napadlo, že tu niečim prispejem. No k veci a hlavne v skratke, lebo toho čo som zažila pri manželovi je viac... počas môjho tehotenstva a prvé dva mesiace života našéj dcérky si manžel cez pokec písal s pipkami .len spomeniem že to dokázal robiť aj ked som oproti kojila malú, alebo som ju kúpala... a samozrejme ked som bola v pôrodnici. neskôr si už dohadoval schôdzky...Potom čo to celé prasklo a musel s tým skončiť preorientoval sa na sexvideo chat a aspoň takto si ulahodí skoro každý večer. V meste sa obzrie skoro za každou...Prisahal mi že ma nikdy nepodviedol, no ja mu už neverím...Napriek všetkému ho stále milujem. Nepýtam sa vás čo mám robiť, pretože sama viem, že rozviesť sa nemôžem a ani nechcem. Chcem len vedieť či aj niektorá z vás má podobný problém s Pánom Božským. a ps
@alzbeta79 ahoj,aj my sme mali s priatelom krizu samozrejme tiež koly pokecu trvalo to tri mesiace..moj priatel je velmi fešny a nakolko mal fotku vela babeniek mu pisalo,navrhovali mu rozne stretnutia a podobne a on samozrejme odpisoval...vravel vraj v ramci slušnosti...tak som raz presvedčila dve kamošky aby mu pisali a chcela som vediet či sa da nalomit na dake stretnutie či flirt,naštastie nie..aj spomenul že ma priatelku....viedol velmi zdlhave komunikacie čo mi teda vadilo...a naštrbilo tak moju doveru...ktora trva ešte do dnes..Chcela som vlastne zistit čo je moj priatel zač.či nahodou ma nepodvadza....Inokedy sa zas prihlasil cez brata a tvrdil že on to nebol a zvaloval vinu na brata a podobne,a potom sa pod mojim natlakom priznal...dodnes neviem čo vlastne hladal...žeby zavislost od pokecu...bavilo ho asi zoznamovanie aj ked to nikam neviedlo...Po tom všetkom som sa s nim na kratko rozišla,plakal tvrdil a prisahal na moje začinajuce tehotenstvo že ma nikdy nepodviedol..Cez svoj nick sa už 4mesiace neprihlasil..ani cez bratov nick..do dnes...Prišiel 10týžden mojho tehotenstva...moj doktor mi už len povedal smutnu spravu že som potratila..a nemala som žiadne priznaky..išlo totižto o zamlknuty potrat....žeby ta prisaha... ☹
@natalia ja na pokeci nie som, ale minule mi tiez chalani poslali plny adresar asi 300 ludi so sukromnymi fotkami z pokecu, sa na tom bavili (hole baby na dovolenke, na plazi, pred zrkadlom v roznych polohach a pekne aj s nickom). Neviem odkial to mali, ale tak odniekadial asi ano 😉
napriklad jeden so sposobov ako sa dostat k fotkam na pokeci http://www.inet.sk/clanok/631-prezeranie-zahesl...
Neviem ci to uz odstranili, neskusala som. To bol len prvy odkaz uja googla
@lussy211
@natalia http://ozene.zoznam.sk/cl/100296/258098/Socialn...
Niečo na tom bude. raz som citala clanok, v ktorom sa pisalo, že ak sa napriklad manzelia povadia a jeden z partnerov sadne k pokecu a tam mu bude niekto milucko vypisovat a hladit jeho ego, tak v tom momente sa ten virtualny kamarat moze zdat ovela lepsim clovekom, ako partner, ktory nas nahneval, lenze je to len klam...
@natalia @lussy211 hej, ale zas facebook pri spravnom nastaveni sa pouzivat da. Netreba primat ziadosti od vsetkych moznych ludi a dat si tam skutocne len priatelov a vtedy ta tam nikto neotravuje. Ja facebook pouzivam, kedze sme 2000 km od domu, ale mame s muzom jeden profil stale otvoreny, cize sa tam dostaneme obaja... Ale narozdiel od inych tam mam par priatelov, rodinu a to je vsetko. nikoho ineho.. zablokovala som aj to, aby mi cudzi mohli posielat spravy, takze naozaj sa ku mne dostanu len moji priatelia... kdežto na pokeci ti moze napisat hocijaky magor...
@lenka3007neviem ako sa to nadstavuje na facebooku aby cudzi spravy neposielali...ja tam mam tiež iba priatelov,a cudzich radšej nepridavam...poekc je len predurčeny na nadvazovani novych znamostí
@alzbeta79 ahoj, prepač ak som zareagovala nejako nevhodne. Mna to len proste zarazilo že sa žena može zmieriť s takymto niečim. TEraz nehovorim len o tom pisani si na pokeci ale aj s tymi sexvideochatmi. Ked ti mm povedal že si myslel že to je už za vami tak čo tym myslel? KEd stale robi taketo hluposti. ISto chceš aby si taketo veci nechaval len pre teba, ved to je normalne a chapem že si z toho nešťastna. On to berie že to je niečo normalne? Ty mu na toto nič nehovoriš?
@vejula To je v poriadku 🙂 Ale ja som nikde nepísla, že som sa s tým zmierila. Ako som tu už písala, s manželom to stále riešim. Myslím, že sa u neho vytvorila závislosť s ktorou musí bojovať. Robil to dlhé mesiace, takže to nepôjde len tak. Teraz je u nás lepšia atmosféra. Na počítači je minimálne a aj to vidím čo robí no a večer ho vypína a chodíme spolu spávať. Dúfam, že mu to vydrží... lebo ak nie, tak to bude ako som mu vravela ked sme sa dohodli, že začneme odznova proste ešte raz a je koniec.
zakladateľka témy chcela vedieť či podobné veci zažíva aj nejaké iná manželka..nie čítať múdrosti 😀 😀 😀

@martina2001môj manžel bol na začiatku vzťahu úplne iný človek, ale to nepochopíš ked si to nezažila. A ako sa hovorí nikdy nie je neskoro.