icon

Matka je na mňa zlá

20. apr 2021

Dobrý deň prajem, som na SŠ a problem je vtom že moja matka je na mňa stále zlá. Nikam ma s nikým nepusta a je akoby cholerik. Kričí po mne len tak ze je to všade počuť. Bezdôvodne proste. Robí mi zle. Jednoducho povedané hnusná osoba. Stále mi ničí náladu keďže ona mi dáva tu zlu energiu. Hlavne je domyslava chorá na hlávu( mylsim ze ma na to aj papier) a falošná a zatrpknuta. A ničí mi vzťahy proste ja som ako vo väzeni a jzs keď sa na mňa tak hnusne pozerá tal mam jej chuť naplut do tváre. Predomnou je zlá ale keď niekto príde tak je strašne milá zrazu. A ta najhnusnesjia vec ze ona sa preodmnou premáva nahá, ja sa na ňu nepozerám keďže mi je to nepríjemné a do plaču. A keď ona urobí niečo na figu tak dáva vinu na mňa a nadava mi a ponižuje ma že som ja na hlavu, krava atď. Ja normálne poslúcham všetko aj sa učím. rodina mi vraví ze ale sak kašli na ňu ved vieš aká je. Lenže toto není normálne. Neznášam ju. Už som aj veľa na plakala a ešte ma veľa plaču čaká. Niekedy mám debku že či to ešte tých pár rokov vydržím kým už konečne dovŕšim 18 aby som odišla. Len som sa potrebovala vyrozprávať...... Je mi ťažko.

Strana
z3
autor
20. apr 2021

@number19 práveže mne hudba robí úplný opak, cítim sa oveľa horšie.

number19
20. apr 2021

Tak nieco ine, premosti to, citaj je vela je klasickych knih. Super pre tvoj vek. Grycska carodejnica (tu som v tvojom veku hltala), Bratia Karamazovci, Anna Karenina...

ayanamirei
20. apr 2021

@littlebubble asi si nikdy nekojila,ked mas take predstavy o tom,co dojcenie prinasa 😉 nevadi, mozno v buducom zivote, v tomto mas skusit nieco ine.
takze ano, dojcenie je prirodzene do samoodstavenia (svetovy priemer je 4,5roka), nahota je prirodzena ,co ale neznamena,ze na verejnost chodis naha,alebo ze lezis naha na gauci ,ked tam je dieta... 🙈😂
aj orgazmus a sex je prirodzena sucast ludi a nerobia to na verejnosti 😉
@martinajurkechova bezne idem naha zo sprchy, nikomu to zilou netrha 😉 ak vedies dieta k tomu,ze nahota je v pohode,tak to neriesi ani vo vyssom veku.

littlebubble
20. apr 2021

@ayanamirei Mamila pre mňa nie je dôveryhodná stránka a ani laktačné poradkyne ktoré deptajú ženy lebo odmietajú dojčiť do 3 rokov.Počula som skúsenosti v okolí.Viem odkiaľ máš tieto informácie.

Napísala som to kvôli tomuto.

„Budem dojčiť, kým sa dieťa samo neodstaví.“ Tak presne toto si povedala päťdesiatročná matka štyroch detí Sharon Spink z North Yorkshire s najmladšou dcérou Charlotte. Lenže to trvalo dlhých deväť rokov. Až po tomto čase dievča matke povedalo, že chce s dojčením skončiť.

Dojčiť skoro menštruujúcu dcéru mi nepríde normálne a preto som to spomenula 🙂

Ja nezazerám po nikom ani nedávam najavo, že mi to príde divné nech si každá dojčí koľko chce aj na verejnosti a hlavne mi nevadí dojčenie bábätiek, ale môj osobný názor aj názor psychológov sa zhoduje.

Dieťaťu sa buduje sexuálne vnímanie a ja by som si teda nechcela pamätať masírovanie a dudlanie prsníkov mojej matky.V 4,5 roku som už nemala rada keď sa somnou niekto rozprával detskou rečou a nie ešte to aby som sa hrala na bábätko.

Žiadne puto medzi matkou a dieťaťom sa nebuduje.Existuje len osobný pocit matky, že robí niečo úžasné.Dieťa sa vie s emóciami vysporiadať už dávno bez toho, že by potrebovalo mať niečo v ústach.Je to zlozvyk ktorý mala aj moja sestra a urobila si z toho dudel aby mama nešla robiť niečo iné.Udržiavala si tak jej pozornosť nehovoriac o tom, že na nej bola závislá aj keď chodila do školy a každý deň sa začal hodinou plaču.Ani dnes sa nespráva na svoj vek.

Odstavenie bolo plné hysákov a myslím si, že to dieťaťu spôsobuje stres a oveľa väčší než keď má dieťa pár mesiacov a za 2 dni zabudne.

Samoodstavenie je vhodné ak to vyhovuje matke a dieťaťu.Mne to príde divné a niekedy až hraničné s pedofíliou, ale pre mňa zamňa nech si synáčikovia ohmatujú mamku aj keď im pinďúr bude stáť 🤷 a kľudne nech sa pozerajú aj na chacharu vlastnej matky.

Nesúdim, ale nepodporujem to.

Pre mňa je veľa ak je dojčené aj 3 ročné, ale to ešte tolerujem.Ak však vidím predškoláka na prsníku tak sa obávam o jeho duševné zdravie v budúcnosti.

Nie sú to moje deti takže v reálnom živote si len pomyslím svoje a idem ďalej 🙂.

malva123
21. apr 2021

Ach jaj....mama je na hlavu...ako toto moze dcera z huby vypustit ....

malva123
21. apr 2021

@littlebubble nepomylili ste si temu?Autorka pise o niecom inom.

littlebubble
21. apr 2021

@malva123 Odpovedám.Nepomylíla som si tému.

babovka2321
21. apr 2021

@littlebubble napisala si mi to z duse, aj ked podla mna uz 2 rocne dieta kojit je prilis. Zubate dieta co beha po dvore nema co visiet na cicke. A to nie som proti kojeniu, normalne kojim.

littlebubble
21. apr 2021

@babovka2321 Tak ja som to spomenula lebo autorka píše, že jej mamina behá nahá a jej to prekáža tak som spomenula, že pre niektoré je v poriadku sa nechať obchytkávať aj školákom a nejak som mala potrebu reagovať lebo fanatizmus mamila stránky je už niekedy naozaj cez.

Ani ja nemám nič proti dojčeniu veď je to prirodzené, ale ešte aj zvieratá vedia kedy odstaviť mláďa aby sa rozvíjalo a nie ukľudňovať deti na ceckoch.Veď dieťa sa nemusí odstaviť nikdy.Čo odstaviť...veď to je už len o dudlaní suchej bradavky tak si cucne aj v 15 keď bude v strese 😂.Veď stále je to jeho matka 🤷 aký je rozdiel v 10 a v 15.
Myslím si, že ak má dieťa zuby tak keď už tak mm do fľaše odsať.Mne to príde smiešne keď vidím veľké deti ktoré už vedia rozprávať aj všetko aby ešte cecku potrebovali.A o skoro 5 ročnom decku sa baviť ani nebudem 😂.Sa nečudujem, že si to zadok nevie utrieť samo keď sa ešte hraje na bábätko a kvôli buchnutému kolenu si musí dudnúť.Stránka ako je mamila vníma dojčenie ako najdôležitejšiu vec a deti ako ja vraj nemilujeme svoje matky, sme choré, hlúpe.Ja som doma mala úplný opak a ani vzťah ani imunitu dojčenie u veľkého decka neudrží.Ja mám toto všetko aj bez toho nadrozdiel od mojej dojčenej sestry.
To bude asi tým, že imunita sa buduje a matka poskytne dieťaťu len svoje základné protilátky a vzťah sa buduje inak než orálne.
Ja mám skúsenosť, že také deti sú urevané a dlho závislé na matke, ale ak toto nejaká potrebuje lebo podľa mňa im ide len o to aby sa cítili dôležité tak nech sa páči nech dojčia aj navždy.Ja svoje decko nechám rásť normálne a nechcem aby si pamätalo, že mi liezlo pod tričko.Matka to vníma inak než dieťa ktoré si na to spomenie v puberte.

snehulienka639
21. apr 2021

@littlebubble super si to napisala

tinatitti
21. apr 2021

Zlatko, napíš mi súkromnú správu. Viem presne, čím prechádzas. Zažila som veľmi podobné s mojou matkou

claudia44
20. júl 2022

Aj moja mama je taká istá, lenže mám 15 rokov. :´(((((

Strana
z3