icon

Matka mi bráni v stretávaní sa s dcérou

sklamanyotec
5. apr 2015

Viem, ze toto forum navstevuju prevazne zeny a tie taketo problemy nemusia riesit, ale skusim.
Mame s byvalou partnerkou dcerku, ktora bude mat 3 roky. Odisla aj s dcerou a sud nam stanovil stretavanie aj vyzivne. Malu mozem vidiet kazdu druhu sobotu od rana do vecera a v utorok od 15 do 18h. Dcerku mam velmi rad a mam s nou dobry vztah. Navstevujem ju pravidelne, nevynechal som ani jeden termin, vyzivne platim pravidelne. Po sude mi byvala slubila, ze mozem dceru navstevovat aj mimo urcenych dni, ale davala mi ju mimo toho co mame urcene sudom asi mesiac, potom ked videla, ze sa nas vztah zlepsuje, tak to hned stopla. Teraz mi nedovoli malej ani zavolat, pritom ked pridem, dcerka sa na mna vzdy tesi a nikdy nechce ist odo mna domov. Poraddte, co mam robit, ked mi matka brani v castejsom stretavani a telefonovani s dcerou? Neviem preco to robi, ci zo ziarlivosti alebo je to pomstychtivost. Keby som mal na malu zly vplyv a nechcela by ma, tak by som to pochopil, ale prave naopak, dcerka ma ma rada a ja ju tiez. Chodim za nou rad, aj napriek tomu, ze musim cestovat 50 km. Nechce mi ju dat ani na prespatie, pritom u svojich rodicov ju nechava bez problemov.

Strana
z5
klariska1
6. apr 2015

@moni244 veľmi múdro píšeš

rybiatko123
6. apr 2015

@moni244 lepsie by som to nenapisala, do bodky súhlasím.

moni244
6. apr 2015

@klariska1
@rybiatko123 ďakujem, už som si myslela, že pochádzam z inej planéty

maminuska
6. apr 2015

Je zaujímavé ,že veľmi často je to tak že tam kde je žena ( otec ) umožňuje široký rozsiahly styk , napr. ja mám jeden den v týždni od 15 hodiny 17 hodiny , každý druhý víkend , sviatky sa striedajú po roku , jarné prázdniny striedanie po rokoch , cez letné prázdniny celý mesiac, tak tam nie je ani minimálny záujem a takých žien je veľa , a na druhej strane kde otec má záujem sa podieľať na výchove detí tak tam to matky okliešťujú .
Čo by bolo keby som bránila ?. Dosiahla by som zvýšený záujem otca ? Niekedy mi to pripadá ako pôsobenie prírodných síl , čím viac tlačíš , tým je väčší odpor, čím je to viac dosiahnuteľné tak tým viac sa stráca záujem .

sklamanyotec
autor
6. apr 2015

Dakujem za rady a prispevky...vidim, ze toto forum asi nebolo to prave miesto na vyriesenie mojho problemu, pretoze ma tu napadlo dost zatrpknutych feministiek, ktorym zrejme v minulosti nejaky muz ublizil...nastastie su tu aj rozumne a mudre zeny, ktore maju na vec triezvy nazor a snazili sa mi pomoct a poradit, za co im velmi pekne dakujem. 🙂

maryem
6. apr 2015

@sklamanyotec Prave preto sa vzdy cudujem muzom, ktori tu ziadaju o radu.. Ale vidim, ze si pochopil 🙂 Ak nahodou naberies odvahu a zalozis temu-je uplne jedno, o com-casto sa stava, ze ako naschval sa objavia akurat tie, ktore nemaju radu k veci, len pocituju potrebu hned cloveka posudit. Ale vzdy je mozne nieco z toho dobreho aj menej dobreho si vziat k srdcu.

mladena
7. apr 2015

@sklamanyotec Žiaľbohu nie si prvý ani posledný, ktorý toto zažíva, vitaj v realite. Môjho muža psychicky vydiera bývala prostredníctvom ich dieťaťa a výživného s veľkou chuťou už dobrých 16 rokov. Snáď to až v takej miere nepostihne aj teba. Držím palce.

Strana
z5