Minula som 500 eur v hre: Ako sa z toho poučiť?
ja som minula 500€ v hre.. mám chuť plakať… nikdy som do trápnych hier neposlala ani korunu nikdy som nestávkovala vlastne nikdy som nerozflakovala peniaze nefajčím a nemíňam na hlúposti a tak som si včera večer povedala že si pošlem 40€ potom 19€ potom 5€ potom 2 a tak ďalej ďalej a teraz pozerám účet a dokopy to robí 496€ ja nechápem ako sa mi to tak mohlo vymknúť z pod kontroli strašne sa za seba hanbím je mi na grc zo seba nie som odkázaná na tie peniaze ale nie je to málo a mám strašnú ťarchu v žalúdku som krava😭😭😭😭
Ja hrajem Gardenscapes na mobile a veru aj ja niekedy prepadnem tomu ved euro tak ci euro tu no stale si poviem ci mi to bolo trebalo kvoli tomu jednemu tahu co mi chybal ... 😀 stalo sa co uz ;)
Tiez hravam online hry ale este nikdy som za ne neminula ani cent. Tie hry mi zato nestoja.
poviem ti, ze 500 je vela, ale su pripady, kedy napr, deti hraju online hry, a rodicom minu aj 5000 E
bhru odinstaluj z mobilu a hotovo
Prvý krát sa to asi nestalo
@liz_lemon what? 😂 To sa kde komu stalo? Ako môže dieťa prehrať rodičovi 5000€ v hre?
@dominikamacakova ano ja som sa v ramci prace stretla s vela pripadmi, ked sa taketo nieco stalo, stane sa to tak, ze rodic ulozi kartu u obchodnika, a dieta sa hra a veselo nakupuje, a rodic to ani netusi, lebo niektori si asi ani nekontroluju zostatok, ani notifikacie nemaju
@dominikamacakova prvý a posledný keď si predstavím čo som mohla za 500€ mať
zbytocne sa tym netyraj, odstran kartu z aplikacie, zrus to cele, a hlavne sa pouc
prosim, aka hra?
no tak si krava, ale veľmi pozitívne je, že si to uvedonuješ. Na tieto pocity si spomeň vždy, keď sa ťa zase zmocní túžba poslať peniaze niekam do r..i...
Zober si z toho ponaucenie, peniaze ti uz nikto nevrati.
Tak za 500 eur si sa fajne zabavila, zasa neslo to len tak do luftu, netyraj sa tym uz, zivot ide dalej. Clovek sa uci na chybach, na tom nie je nic zle

Uz sa stalo, netrap sa tym, mas ponaucenie do buducna