Mladé baby na Tik Tok
Ahojte, kde začať. Som žiarlivá, alebo mi šibe, ja neviem. Manžel má 39, sme manželia 10 rokov. V poslednej dobe si ma fakt že nejak extra nevšíma, spali sme spolu naposledy asi pred 2 mesiacmi (sťahovali sme sa a bolo toho proste veľa).
No a k veci - včera som kupovala ročné Diaľničné známky cez jeho telefón na viac áut, tak som si ukladala ŠPZky do poznámok nech sa mi to nepomýli. A všimla som si, že tam má uložené fakt veľa poznámok také divné heslá alebo čo, tak som si to rýchlo screenshotla a poslala sebe na messenger. No a dnes som to hodila do Googlu. Boli to slová typu anittanatashy a
nativaargs, atď bolo tam toho veľa. No a vyskočil mi odkaz na tiktok a tam také 17-18 ročné šťandy s mega prsiami natriasajuce sa. Ja tiktok nepoužívam, on tvrdil že to je pre deti. No ako vidím nejaké štetky z tiktoku sú pre neho zaujímavejšie ako ja. Ach. To všetci sú takí? Či len ten môj? Je mi do revu.
Autorka uuuplne ta chapem..

@moonlight1210 To je tiež pravda, ďakujem.
Ale od stredy idem s deťmi k našim do nedele lebo bude dokončovať plot a nejaké betónovanie, takže bude mať doma raj ...teda že môže si v kľude pozerať čo chce :/