Ako preniesť starú časovú os v Google Maps?
Google Maps mi po výmene telefónu akoby zabudol niekoľko rokov života 😅 Na starom mobile som mala v časovej osi uložené výlety, dovolenky aj navštívené miesta, na novom vidím len novú históriu.
Dá sa tá stará časová os ešte preniesť, alebo ostala uložená iba v pôvodnom telefóne?
@anonym_autor si na novom telefóne prihlásená (len) do pôvodného google konta? Na starom mobile si konto korektne odhlásila (zrušila)? Aj na počítači/notebooku, keď sa prihlásiš svojím pôvodným google kontom, história chýba?
@anonym_1853d6 Áno, na novom som prihlásená do toho istého Google účtu. Starý telefón ešte mám a konto som z neho neodhlasovala, tam tú pôvodnú časovú os stále vidím. Na notebooku ju už nevidím vôbec.
Nezaoberal som sa konkrétne tým, ale vyzerá, že Google maps históriu nemáš synchronizovanú. Ale ako to nastaviť, neviem. Pýtaj sa AI
Nie je to o synchronizacii, Google to prekopal. Casova os uz nesedi na ucte, ale v samotnom telefone - preto ju na notebooku nevidis vobec, webova verzia casovej osi bola zrusena.
Kym mas stary mobil pri sebe, da sa to este zachranit. V Mapach na starom telefone klepni na svoju fotku vpravo hore, potom Vasa casova os a v nej ikonka oblacika. Zapni zalohovanie a nechaj to na wifi dobehnut. Potom to iste otvor na novom telefone, klepni na oblacik, pri zalohe tri bodky a Importovat.
Este jedna vec, na ktorej to najcastejsie padne. Google prestavil automaticke mazanie historie polohy na 3 mesiace, takze ak si to nastavenie nikdy nemenila, starsie dovolenky uz nemusia existovat. Over si to skor, nez sa pustis do zalohy.
A stary telefon zatial neresetuj ani z neho neodhlasuj konto, kym import na novom naozaj nesedi.

@anonym_autor si na novom telefóne prihlásená (len) do pôvodného google konta? Na starom mobile si konto korektne odhlásila (zrušila)? Aj na počítači/notebooku, keď sa prihlásiš svojím pôvodným google kontom, história chýba?