icon

Mladý priateľ

25. júl 2021

Ahojte začali by ste si s mladým chalanom 27 a ja 43?(aj keď nevyzeram a ani on na vek) poznáme sa dlhšie a veľmi nám to klape..on by chcel viac aj ja je veľmi super a ja stále váham predsa mám 2 deti on nemá a viem že vek je len číslo ale predsa

katkami123
25. júl 2021

Tak ako každý chlap aj on si bude chciet určite založiť rodinu s deťmi. Teraz ma 27, nemusí to tak cítiť, ale iné to bude o niekoľko rokov, keď všetci jeho rovesníci budú mat tiež deti a založené rodiny, určite sa potom na to bude pozerať zase z iného uhla pohladu. Druha vec, poznám taký pár, len medzi nimi je nižší vekový rozdiel ako medzi vami a problém nastal, keď ona už mala cez 60 rokov a on 50. On ešte sexuálne aktívny a ona už nie, tak ju chodí podvádzať. Ona už so zdravotnými problémami a vynechavanim pamäte a on ešte aktívny 50-tnik, ktorý chce chodiť na bicykel, na túry, na tenis a ona mu už nevládze. Aj na toto sa treba pozrieť. Ze teraz je to fajn, ale za 20 rokov a viac ten vekový rozdiel bude čoraz viac citeľnejší.

savanna
25. júl 2021

Nesla by som do toho, uz teraz po 30tke so smutkom pozorujem prve vrasky a sediny, a mat o 16 rokov mladsieho chlapa by mi ich este viac pripominalo. Mali sme taky pripad v rodine, chalan si nasiel o 15 rokov starsiu s dvomi detmi, samozrejme, ze uz spolu nie su a chalan uz ma mladsiu.

deti95060810
25. júl 2021

no zbohom... mám syna vo veku 26 r. a keby mi domov doniesol ženu vo veku 43 r. s 2 deťmi tak mu poklepem lopatou po hlave....🙄
však to by sme boli pomaly rovesníčky ....😉

vilma7
25. júl 2021

Ja by som určite do toho nešla. Mám 45 a mať 30 ročného? Nie. Kamoška mala o 9 rokov mladšieho a už aj to bolo dosť cítiť. Hlavne keď on deti ešte chcel a ona už bola na deti stará. Skončilo to rozchodom.

A hlavne ak ti už kňučíš, ako budeš rozchod zle znášať... každý vzťah sa predsa môže skončiť, aj s menším vekovým rozdielom.

Takže záleží len na vás. Aké mladé, staré sú tvoje deti? Budú ho vedieť ako tvojho partnera akceptovať? Lebo to by u mňa tiež zohrávalo rolu.

liljana
25. júl 2021

Ak od toho cakas lasku do smrti, tak skor nie, priroda nepusti. Ak prijmes to, ze vydrzite spolu 5-10 rokov, preco nie.

bennn
Odpoveď bola odstránená
osky
25. júl 2021

Ty brdo...
Sory ake to uz mi pridu uplne pedofilne sklony...
Neblika ti kontrolka????.
Ved taky mladas potrebuje mladu cicku,a nie opotrebovanu zenu pomaly v prechode-orepac ze som priama.nechcem ta urazit,iba poukazat na ten rozdiel.
Myslim,ze si chce vyskusat ake to je so zrelou zenou ,ale po case ho to omrzi.
A navyse,zena casom potrebuje ten sex stale menej-väcsinou,kdezto muz ho potrebuje casto a dlho.
Cize predstav si to tak o 10rokov,o 20...on bude na vrchole svojej enetgie,ty uz budes blizko dochodku...no,neviem.
A ak vravis,ze zit treba teraz,ok,zi...
Ale potommusis ratat aj s tou variantou,ze ti zdrhne za mladsou...

desore
25. júl 2021

@osky Evidentne nevies o com hovoris. Po sexualnej stranke je to idealny par. To kde je napisane, ze zena to potrebuje menej s pribudajucim vekom?
Preco si mladsi hladaju starsie? Lebo najdu to, po com tuzia. Zrela zena neriesi kg navyse, uziva si zivot. Ma svoj pohlad na svet a naozaj ju nedokaze uz nic sokovat.
Btw kamaratka sa takto vyjadrila o druhej... a sama ma manzela o 7 rokov mladsieho 😂

21oktober
26. júl 2021

@osky no ja by som si dovolila oponovať , muž je sexuálne najaktívnejší do tej 30-35max tky, potom to postupne pomaly klesá a veru prevažná časť dnešných 50 tnikov stojí za nič. Poruchy erekcie, vysoký krvný tlak , srdcová arytmia , čo vplýva na ich potenciu . Takže sa ani nečudujem že mnohé ženy medzi 40-50 tkou idú do sexuálneho dobrodružstva s mladším mužom až zajacom . Ak by som bola rozvedená , a naskytla by sa mi takáto príležitosť, určite by som ju nevymenila za sex s 45 + chlapom ak by som mala možnosť pomeru s 30 tnikom . Ale určite by som nešla do nejakého vážneho vzťahu , ani by som ho k sebe nesťahovala a ani nerozmýšľala o budúcnosti . Žila by som pre prítomnosť, vyrovnaná s tým čo príde.
Moja kolegyňa 45 ročná , rozvedená mala pomer s 29 ročným mužom , trvalo to 5 rokov, ale ako povedala neľutuje jeden jediný deň a boli to pre ňu najkrajšie roky sexu .

21oktober
26. júl 2021

Mnoho dnešných 50 ročných mužov si myslí že žena po 40-45 + , rozvedená alebo vdova s deťmi by im mala nohy bozkávať ak o ňu zavadia penisom , ale mnohí páni ani len netušia že zrelá žena veľmi často nemá záujem o odkvitnutý kvet ktorí často nosia medzi nohami a ani nemá záujem si takého 50 tnika nasťahovať natrvalo domov a starať sa o neho . My po 45 si už nechceme komplikovať život ale si ho užiť. A starý chlap s ktorým nás neviaže žiadne citové puto je už osobne pre mňa komplikácia.
Inak som vydatá a spokojná v manželstve a ja osobne nechcem na tomto statuse nič meniť.

autor
26. júl 2021

@osky trošku preháňas nie? Pedofilne sklony no dik

andreatytler
26. júl 2021

Skor by som povedala ze neist do vztahu ale nie koli veku, ale koli tomu ze nema deti a raz moze chciet. Ako pises... nechtiac by si ho obrala o tu moznost...

canany
26. júl 2021

Napisem ti moju skusenost. Mam 40, dve deti, rozvedena a vies co? Pritahuju ma 30tnici a nie nemam pedofilne sklony. Obetovala som 17 rokov jednemu poloplesatemu pupkatemu lenivemu zmrdovi o 12 rokov starsiemu, ked prisli deti, nemienil vystupit zo svojej pohodlnej komfortnej zony. Vzdy mi hovorili, ze vyzeram mlado, teraz aj na 30-35. Mala som rok a pol vztah s jednym 30 rocnym, poznali ma aj jeho rodicia a cela sirsia rodina, boli uplne v pohode, keby im nepovedal kolko mam rokov ani nevedia. Uzili sme si, lubili sme sa, len potom prisli jeho psychicke zdravotne problemy, pre ktore odmietal byt s detmi a zacalo to byt dost psychicky narocne aj pre mna, tak ja som to ukoncila. Obcas prespaval aj u nas. Deti to vobec neriesili, neriesili rozchod, ze tu nie je. Maju svojho otca a hotovo, ten tu bude pre nich navzdy az do smrti.
Dva roky si pisem a volam s jednym, co ma na zaciatku oklamal, ze ma 30, ale mal 27. Uz sa chce aj stretnut, predtym nestihol, lebo som si nasla ten vztah vyssie. Vekovy rozdiel mi nevadi, viem, ze chce mat zenu a vlastne dieta, ale tiez nema stastie na vztahy, tak preco nevyuzit par rokov a stravit ich spolu. A zamilovana som bola na zaciatku, teraz som uz triezva 😅 Nie som ziadna stara raspla, ze by som si nemohla tiez nieco pekne zobrat z tohto zivota, aj keby to malo trvat rok-dva. Chlap 60 rocny moze mat 25 rocnu a opacne nie? Niektore zeny aj v 50tke vyzeraju lepsie ako dnesne 20tky.
Ja ked vidim tych dnesnych 40+ je to otras. Vypapkani zanedbani, vobec ma to nelaka, cest vynimkam, ktori su vsak zadani 😅
Nevzdavaj to a hlavne neanalyzuj, ja som tak prisla teraz o jeden krasny vztah, vsetko som analyzovala rozoberala, namiesto toho aby som si to uzila kym sa da. Drzim palce a nedavno bol na stene citat ze neexistuju nahodne stretnutia, kazdy clovek v nasom zivote je bud testom, trestom alebo darom, casom zistis cim je on a posunie ta to dalej.

katkami123
26. júl 2021

Mne tieto vzťahy s veľkými čelovými rozdielmi prídu neperspektívne a je otázka času, kedy skončia. Ale to je na autorke, či hľadá niečo dlhodobé alebo chvíľkové.

alka234
26. júl 2021

treba si uvedomiť , že ty si o generáciu dopredu už nie si mladá 20 ročná....A aj rozmýšľať treba, máš dve deti, určite majú viac ako 10 rokov.... On tiež bude chcieť mať deti a ty biologicky ako žena ideš za chvíľu do prechodu.... Za pár rokov..A on bude stále aktívny... Zasa sa netreba robiť mladá, keď vnútorný vek neoklameš.... A povedzme si pravdu, decko, lebo on je decko oproti tebe , sa dá ľahko zmanipulovať.....ja by som ho nechala, nech si žije svoj život mladého chalana, podľa mňa zžita žena má za sebou už všetko, on nie. Jeho to prejde, treba mu seberovnu v jeho veku kvôli vývoju... A možno si chce len užiť, mladí vedia byť veľmi dobrí herci.... Mala by si začať rozmýšľať , vek na to máš.

moonlight1210
26. júl 2021

Agatha Christie mala druheho manzela o 15 rokov mladsieho. Vydrzali spolu do jej smrti. Ibaze on uz deti nechcel, zaujimala ho kariera a bol skor taka stara dusa. Navyse ona s nim jeho vasen pre archeologiu zdielala a pomahala mu (nemala problem ani prebyvat v podmienkach vyskumnych taborov na blizkom vychode - vtedy naozaj daleko za beznou civilizaciou). Toto ich spajalo.
Kedze bol archeolog, ona obcas zartovala, ze je to skvela volba, lebo cim je zena starsia, je pre takeho muza zaujimavejsia.
Ale da sa natrafit aj na info, ze neskor uz pocas manzelstva mal milenku, nad cim Agatha proste radsej zavrela oci. Mala to zena, s ktorou sa kratko po Agathinej smrti ozenil.

Su aj taketo manzelstva/partnerstva, ktore mozu vydrzat. Ale chce to spravne nastavenie z oboch stran a tiez vysoku davku tolerancie a rozumnosti. Teda neziadat po tej druhej strane zazraky. Predvidat a chapat, co sa bude rokmi diat. Nie byt tym zaskoceny, a potom sa citit oklamany/sklamany.
Ak maju vydrzat, byvaju zalozene nie az tak na vonkajsej pritazlivosti (teda preto, lebo ta zena vyzera mladsie. Raz ju vek dobehne. Niekedy to pride aj razom. Ze dlho vyzera dobre a potom rychlo ostarne). Ale na vzajomnom dusevnom prepojeni, pochopeni, podpore a rozumnosti. V tom je ich sila.
Presne ako aj u manzelstiev rovesnikov, ked uz spolocne prekrocia prah istych vekovych milnikov. Len toto manzelstvo na tom musi byt zalozene od zaciatku, nema tolko casu k tomu dozrievat, ako maju rovesnici, ktori zacinali od mlada.

autor
26. júl 2021

@apolka77 ja som si to tiež nikdy nevedela predstaviť ale sa to nedá porovnať so staršími. . komunikácia a intimita...len nechcem byť naivná a sebecka

gabika20
26. júl 2021

Ja by som na tvojom moeste do toho išla..máte sa radi, ťahá Vás to k sebe..užívaj si teraz, zaľúbenosť a všetko, teš sa zo života..ono opustiť ťa kvôli mladšej alebo hocijakej inej môže aj 40tnik..stále tu na MK čítam ako chlap podviedol, nestará sa o deti a to sú častokrát rovesníci, starší chlapi..čo môžeš stratiť? 🙂

chrumka120
26. júl 2021

Nie

gleep1
26. júl 2021

Poznám takých- žena mala jedno 8 ročne dieťa, 40 rokov, naháňal ju čerstvo vyštudovaný 26 ročný, myslela si že to nemysli vážne ale myslel, on deti nechcel a schválne si takú hľadal. Po 15 rokoch spolu si povedali že sa aj zoberú. Ona dominantná, rozkazovacna, on submisivny pucko- našiel si presne čo potreboval. Hlavne že im to klape a sú šťastní. A syn nemá náhradného otca ale kamosa. 🙂

ndrag
26. júl 2021

Nie, 27 rocny chlapec stale nemusi mat jasno v tom, co chce v buducnosti aj ked tvrdi opak. Co ty budes potom s nim riesit, ked si napr po 30tke zaumieni, ze chce vela deti, velku vlastnu rodinu? Ak by som do niecoho takeho isla, tak bez ocakavani v spolocnu buducnost.

0kristina0
26. júl 2021

Budte iba priatelia s vyhodami, ziadne city tam netahajte

ollynka
26. júl 2021

máš 43 rokov , snáď to prežiješ a predýchaš keď odíde. Skôr by mi bolo viac ľúto detí, že sa na neho naviažu a potom on odíde, to je snáď skôr viac dilema ako tvoja zamilovanosť. Niekde som to tu zazrela, že mať s ním dieťa? Len to nie . Poznám manželov kde bol rozdiel 10 rokov a funguje to tam ako hodiny a poznám aj takých kde to nefungovalo. Keď zistí, že s tebou nechce byť, zostaneš sama s 3 deťmi. A nehnevaj sa, ak by sa aj k tebe nasťahoval, má 27 rokov a keď zistí, čo obnášajú dve deti, finančná stránka domácnosť, deti, neviem či máš úver alebo nie,...ale myslím, že to dlho nevydrží, takže sa možno ani nestihneš poriadne zamilovať. Ale úprimne ti držím palce aby bol iný, pracovitý a trpezlivý , aby ťa nevyužíval a nezamieňal si ťa so svojou matkou a miloval vás všetkých, nie len teba.❤

malibu21
26. júl 2021

Myslím si že si moc protirečiš. Píšeš že nevies bez neho byť,potom že skôr nezáväzne. Myslím že chlapec vie skôr viac ako ty čo chces.
Nerada dávam príklad ale ja som vždy mala starších partnerov nevedela bych si ani len o pol roka mladšieho predstaviť. Teraz mám o rok od seba mladšieho a myslím si že má viac rozum ako niektorí tí moji ex starší 🙂
Keď si si není istá nechaj tomu čas

makova333
26. júl 2021

Nie, ked on bude mat 40,ty budes mat 56. On bude vtedy mozno tuzit po detoch, ty po dovolenke kde by ti dal kazdy svaty pokoj. Za nim sa budu obzetat tridsiatky a teba bude oblievat horucava z menopauzy. Nuz, ale tak komu ako vyhovuje. Ak si chces uzit, na to vztah nepotrebujes...

penelope10
26. júl 2021

@deti95060810 😀 aspon by nebol problem s vykaním , onikaním

janka1011
26. júl 2021

NIE, nešla by som do toho. Celkovo takéto veľké rozdiely sa mi nepáčia. Ako mama so synom. Skús si predstaviť, či by sa ti páčilo, keby tvoj syn mladý bezdetný si priviedol zrelú ženu s 2 deťmi...mňa by švihlo! A ďalšia vec- píšeš že deti už nechceš. On chce zostať bezdetný len preto, že ty už deti máš???

21oktober
26. júl 2021

@janka1011 a keby ti dcéra priviedla domov muža o 16 rokov staršieho ? To by bolo v poriadku ?

retatka
26. júl 2021

Tak,tak ako ženy vyššie píšu,no nebolo by mi jedno ,keby môj syn doniesol domov,zrelu ženu so zavazkami.Naštastie ho zaujímaju rovesničky a nie ženy staršie a so zavazkami.

iva812
26. júl 2021

Vek nie je len číslo, ale keď Vám to klape a ste radi spolu , tak prečo nie ?