icon

Ako riešiť vzťah s príliš žiarlivým partnerom?

Včera o 13:18

Prv než začnem, poznáme sa rok. Všetko okrem jednej veci klape, partner je veľmi žiarlivý. Na začiatku vzťahu bolo všetko dobré aj je úžasný v intímnej oblasti. Včera mi napísal či som bola s nejakým chalanom vonku za tú dobu čo sa poznáme a či sme mali niečo intímne. Odpovedala som nato že nie. On napísal že sa len chcel uistiť lebo má veľmi ľúbi. Keď som s kamarátkami vonku tak mi píše že mám poslať fotku či naozaj som s nimi. Minule som volala s kamarátom od detstva (intímne sme nič spolu nemali) a začal žiarliť že si s ním volám častejšie jak s frajerom 🤦‍♀️
Myslíte že je to normálne ? Okrem tejto ŽIARLIVOSTI je priam úžasný partner

Strana
z3
rachel36a
Včera o 13:26

Nie, nie je to normálne...ja si neviem predstaviť, že by som posielala fotku kde som a s kým som...to by na mňa skúsil raz a skončil by...

komplikovana
Včera o 13:27

Nie je to normalne. Vo vztahu by mala byt dovera. Ty mu nemas co posielat fotky s kym a kde si ako dokaz. Bud ti veri, alebo nie. A v takom pripade vztah nema zmysel.

komir63
Včera o 13:27

Utekaj, lebo ťa s ním čaká peklo!

zobaka
Včera o 13:28

ma nejaku traumu z minulosti a potrebuje sa uistovat, ale pokial nic nenasiel tebe, ze ho klames tak posielanie fotiek je cez

0silvia0
Včera o 13:31

@anonym_autor keby ta velmi lubil, tak by ti veril, toto nie je laska, ale majetnickost. Oni tito ziarlivci si myslia, ze tym, ze toto budu robit si zenu priputaju, ale opak je pravdou, je to odpudzujuce a odstrasujuce

nikoll29
Včera o 13:33

Vzala by som nohy na plecia okamžite, moja. Keď robí takéto veci teraz, čo bude potom? bude ti kontrolovať spodné prádlo, či tam nenájde stopu milenca?

anonym_df37d2
Včera o 13:37

No a skončíš ako ja raz.... S takýmto partnerom... Manželom u mňa.. Skončila som hospitalizovana so zlomeným rebrami asi tak.. Tak ak chceš pokračuj ďalej. Sú to manipulatori

nadijaeren
Včera o 13:37

Napíš mi. Partner tebou manipuluje. Skrytá porucha možno?

anonym_08d299
Včera o 13:48

Ked trpi chorobnou ziarlivostou na dlhodoby vztah je nepouzitelny. Dovera je jednym zo zakladnych pilierov vztahu, on ti nedoveruje vobec v nicom. Lepsie to nikdy nebude, len horsie. Ja by so utekala rychlo a daleko. A este sa priprav na cirkusy, co pridu ked ho posles do muky.

januska12323
Včera o 13:51

@anonym_autor nie, nie je to normálne. Nechápem, že sa vôbec musíš pýtať.

anonym_aa9951
Včera o 13:56

Nie je to normálne, lebo si to uvedomuješ, že to nie je OK. Takto začínajú vzťahy, ktoré končia ako vzťah s manipulátorom, s človekom s nízkym sebavedomím, rôznymi poruchami osobnosti.. Na začiatku je všetko úplne úžasné a postupne peklo.

anonym_e28e6f
Včera o 14:00

@anonym_autor " pošli mi fotku, kde si" úd, tak toto je dosť problém. Smeruješ do kategórie " jedna zo štyroch", teda jedna zo 4 žien v partnerstve je tyrana. A tvoj partner je priam ukážkový, vzorový model žiarlivca. Len aby si o 2-3 roky neskončila v nemocnici, lebo si dostala nakladačku, lebo si neposlala fotku, ako ideš rovno domov z práce.

autor
Včera o 14:02
@anonym_aa9951

Nie je to normálne, lebo si to uvedomuješ, že to nie je OK. Takto začínajú vzťahy, ktoré končia ako vzťah s manipulátorom, s človekom s nízkym sebavedomím, rôznymi poruchami osobnosti.. Na začiatku je všetko úplne úžasné a postupne peklo.

@anonym_aa9951 prvý vzťah som mala s úplným sebcom ktorý namna nemyslel a ani sa o mňa nezaujímal, za roky mi nepovedal ani že ma ľúbi a k tomu má ešte podviedol. Keď som stretla konečne chlapa ktorý je v každej jednej veci dokonalý a sa o mňa zaujíma ako o ženu, tak je žiarlivý. Neviem či niesom náhodou ja tá vadna, som z toho sklamana.

autor
Včera o 14:07
@anonym_df37d2

No a skončíš ako ja raz.... S takýmto partnerom... Manželom u mňa.. Skončila som hospitalizovana so zlomeným rebrami asi tak.. Tak ak chceš pokračuj ďalej. Sú to manipulatori

@anonym_df37d2 normálne rozmýšľam že sme mali debatu keby ideme niekde do klubu tak povedal že by mi rozbil hubu ak by sme šli naspäť. Neviem či mu mám písať či to myslel vážne ?

anonym_586387
Včera o 14:08

Utekaj rýchlo a ďaleko. Toto je taký 🚩🚩🚩🚩🚩 že dovi dopo. Dôvera je základ a tá tu nie je
Môže tá aj na rukách nosiť a práškový cukor fúkať do hádkou, ale neverí ti

anonym_e28e6f
Včera o 14:12
@anonym_autor

@anonym_aa9951 prvý vzťah som mala s úplným sebcom ktorý namna nemyslel a ani sa o mňa nezaujímal, za roky mi nepovedal ani že ma ľúbi a k tomu má ešte podviedol. Keď som stretla konečne chlapa ktorý je v každej jednej veci dokonalý a sa o mňa zaujíma ako o ženu, tak je žiarlivý. Neviem či niesom náhodou ja tá vadna, som z toho sklamana.

@anonym_autor tento je taký istý ako ten prvý a ešte aj o kúsok horší, lebo sa pretvaruje. Máš asi nejaký vnútorný problém, keď takých chu.jov priťahuješ. Nedaj sa zmiasť pekným jednaním na začiatku. Tento týpek ti ukazuje svoju pravú tvár a je na tebe, či to spoznáš a ochrániš sa, alebo varovné signály prehliadneš potom skončíš omnoho, omnoho horšie. V lepšom prípade, len so zlomeným rebrom, bohužiaľ.

anonym_f84182
Včera o 14:13
@anonym_autor

@anonym_autor Tieto typy vedia vycítiť, čo potrebuješ a to Ti dajú, aby Ťa dostali, kde potrebujú. Známa mala takého partnera. Nechala ho, keď sa to dostalo z fázy, keby si ma milovala, nepôjdeš von s kamoškou/na stretávku/na služobku... do fázy, keď pôjdeš, niečo si urobím/tvojej rodine niečo urobím/tebe niečo urobím. Riešiť seba a liečiť sa, o to záujem nemal. Lebo veď on ju len zbožňuje ana tom nie je nič zlé.
Takto to znie v skratke, ale dlho, dlho sa trápila, kým to ukončila, našťastie nemali deti.

anonym_b6fb4f
Včera o 14:18

ziarlivca nieeeeeeeee.. zblaznis sa

anonym_35821f
Včera o 14:18

@anonym_autor nie je to normálne. Mala som kamosku ktorej priateľ toto robil. Bola na káve s kamoskou a dobehla si na wc a telefón na stole nechala. Keď a vrátila mala 6 neprijatých hovorov a medzitým zavolal jej kamoske že kde v riti je a načo ma ten mobil. Nehovoriac o tom že ju raz znásilnil vyslovene proti jej voli a teraz sa hrajú na dokonalú rodinu.
Žiarlivosť nie je dobrá v žiadnej forme. Chlapec ma očividne komplexy alebo nejaký vnútorný problem a určite by som to nebrala na ľahkú váhu. On ti nedôveruje

marianarem
Včera o 14:29

@anonym_autor Nie je to normalne a casom to vzdy prerastie do velkeho trapenia. Z uzasneho partnera uvidis coraz menej a coraz viac bude tychto scen. Ano, nepochybne mu na tebe velmi zalezi, ale ze to dava najavo takto, svedci o nejakom vacsom probleme v jeho vnutri. Tu ozaj len bud terapia alebo rozchod.

anonym_0d5cbe
Včera o 14:32
@anonym_autor

@anonym_df37d2 normálne rozmýšľam že sme mali debatu keby ideme niekde do klubu tak povedal že by mi rozbil hubu ak by sme šli naspäť. Neviem či mu mám písať či to myslel vážne ?

@anonym_autor
Jasne ze myslel to je blazon jasne ze ta umlati pri prvej sebamensej prilezitosti

anonym_35821f
Včera o 14:36

Ešte by ma zaujímalo že v com je taký úžasný dokonalý partner? Je dokonalý lebo sa boji že ho opustíš alebo je úžasný lebo platí účty? Podľa mňa ti kontroluje instagram a sociálne siete 5x denne či si nezačala sledovať nejakých nových mužov. Lebo to ziarlivci robia

autor
Včera o 14:43
@marianarem

@anonym_autor Nie je to normalne a casom to vzdy prerastie do velkeho trapenia. Z uzasneho partnera uvidis coraz menej a coraz viac bude tychto scen. Ano, nepochybne mu na tebe velmi zalezi, ale ze to dava najavo takto, svedci o nejakom vacsom probleme v jeho vnutri. Tu ozaj len bud terapia alebo rozchod.

@marianarem som z toho sklamana lebo som si myslela že som stretla toho pravého a dlho som hľadala aspoň niekoho trochu normálneho a asi aj tak nič z toho 😥
Ako o ženu sa o mňa veľmi zaujímava, je k dispozícii 24/7. Ráno len čo sa niekedy prebudim tak sú už spravené raňajky, hneď ma príde pobozkať a povedať ako ma ľúbi a čo by všetko kvôli mne urobil, intímny život neviem či môžem rozoberať lebo som maximálne spokojná a také orgazmy som ešte nemala pri nikom inom, dopraje mi kedykoľvek si niečo zaumienim, 10x do dňa mi povie jak ma ľúbi, rodičia mi nechceli dovoliť psa a keď som mu to povedala tak ma chytil za ruku a povedal že on by si toho psíka kvôli mne kúpil. Dokonca auto mi svoje núkal žeby som si vlastné neničila a tak. Samozrejme som to odmietla. Navarí, poprata a takého chlapa som ešte proste nemala 😔 Pamätám si keď som chcela len nejakú somarinu z bazosu za 150€ a nebola som rozhodnutá či to naozaj chcem alebo nie a on sa vtedy pre ten darček trepal 250 kilometrov len žeby mi to mohol priniesť a hovorila som mu že to nemal robiť a určite nie za takú cenu a mne to bolo veľmi blbé zobrať tento darček. On nato povedal že to je maličkosť. Tiež ho veľmi ľúbim proste cítim sa taká chcená pri ňom ako nikdy predtým a ak sme rozoberali tému žiarlivosť tak povedal že on ešte nikoho tak veľmi neľúbil tak preto taký je.

marianarem
Včera o 14:47
@anonym_autor

@marianarem som z toho sklamana lebo som si myslela že som stretla toho pravého a dlho som hľadala aspoň niekoho trochu normálneho a asi aj tak nič z toho 😥
Ako o ženu sa o mňa veľmi zaujímava, je k dispozícii 24/7. Ráno len čo sa niekedy prebudim tak sú už spravené raňajky, hneď ma príde pobozkať a povedať ako ma ľúbi a čo by všetko kvôli mne urobil, intímny život neviem či môžem rozoberať lebo som maximálne spokojná a také orgazmy som ešte nemala pri nikom inom, dopraje mi kedykoľvek si niečo zaumienim, 10x do dňa mi povie jak ma ľúbi, rodičia mi nechceli dovoliť psa a keď som mu to povedala tak ma chytil za ruku a povedal že on by si toho psíka kvôli mne kúpil. Dokonca auto mi svoje núkal žeby som si vlastné neničila a tak. Samozrejme som to odmietla. Navarí, poprata a takého chlapa som ešte proste nemala 😔 Pamätám si keď som chcela len nejakú somarinu z bazosu za 150€ a nebola som rozhodnutá či to naozaj chcem alebo nie a on sa vtedy pre ten darček trepal 250 kilometrov len žeby mi to mohol priniesť a hovorila som mu že to nemal robiť a určite nie za takú cenu a mne to bolo veľmi blbé zobrať tento darček. On nato povedal že to je maličkosť. Tiež ho veľmi ľúbim proste cítim sa taká chcená pri ňom ako nikdy predtým a ak sme rozoberali tému žiarlivosť tak povedal že on ešte nikoho tak veľmi neľúbil tak preto taký je.

@anonym_autor No pozor aj na tu prilisnu dokonalost, mne by aj tam blikali kontrolky. V spojeni s tou ziarlivostou to moze naznacovat nejaku poruchu osobnosti. Dost casto to byva tak, ze napriklad narcisisticky muz na zaciatku vztahu pomaly uctieva zenu ako bohynu a az postupne sa odkryje jeho prava povaha.

martinmmartin
Včera o 14:59
@anonym_autor

@anonym_autor Vie ze vo vnutry ma obrovsky problem a vsetko co robi je divadlo aby to nemusel ukazat. Hra ti taku pesnicku co potrebujes pocuvat. Ale vo vnutri presne vie ze keby ukazal pravehi seba tak mu zdrhnes na mieste - nech uz ten dovod je akykolvek. Cize podvedome ma non stop paniku ze ci si uz odhalila co je zac a ci si mu uz zahla, lebo vie ze kazdy druhy je potencialne lepsi ako on .
Bude ta vzdy kontrolovat , ovladat ta

anonym_e8c0fe
Včera o 15:01

No vidíš dáva ti čo potrebuješ slová lásky aj 150x za deň. Mne by s tým liezol na nervy, a stále by som rozmýšlala čo za tým je. Ako level mamiii ha ťa ľúbi. Aj ja teba. A nebudeš sa hnevať že koberec je zničený, že, lebo ma ľúbiš - také zo života keď som bola dieťa😂Ale u toho tvojho skutek utek, v jeho správaní nie je dôvera a ani láska. Iba kontrola. Utekaj.

moonlight1210
Včera o 15:03

Prave ta ZIARLIVOST jedneho dna rozlozi vsetko uzasne, co si myslis, ze s nim mas. Kusok po kusku.
Ziarlivost je taka.

A utekaj uz teraz. Lebo ja to vidim tak, ze uz ste v bode, kde citi na teba narok a moze mat pocit, ze ti musi odchod nejak skaredo vratit.

Ak to bude len ohovaranim, este dobre obides.

Neznamena to, ze mas cakat. Prave naoapk. Cim dlhsie s nim budes, tym skaredsi rozchod to bude. Darmo sa budes snazit rozist v mieri.

Takze utekaj hned teraz.

anonym_35821f
Včera o 15:04
@anonym_autor

@anonym_autor vola sa to love bombing. Zo začiatku ti dá pocit že si jeho vesmír a potom začne vystrkovať rožky a stiahne sa. V tomto prípade žiarlivosť, neskôr môže prísť na rad urážanie sa, vypínanie telefonu, vyhýbanie sa kontaktu.. bude ta trestať tichom a ty budeš závislá na tom aby ta opäť nosil na rukach. Tak budeš robiť všetko preto aby si si ho opäť naklonila na svoju stranu a aby on zas bol taký uzasny. Ale nebude. Bude ti dávať vždy menej a menej až sa z tej čo ju nosili na rukách stane vlastne obeť ktorej nálada bude závislá od toho ako sa jej priatel vyspal.

anonym_b6fb4f
Včera o 15:07

raz by mi chlap povedal, ze by mi rozbil hubu.. ale ved s nim kludne zostan, ale potom nevyplakavaj

autor
Včera o 15:08
@moonlight1210

Prave ta ZIARLIVOST jedneho dna rozlozi vsetko uzasne, co si myslis, ze s nim mas. Kusok po kusku.
Ziarlivost je taka.

A utekaj uz teraz. Lebo ja to vidim tak, ze uz ste v bode, kde citi na teba narok a moze mat pocit, ze ti musi odchod nejak skaredo vratit.

Ak to bude len ohovaranim, este dobre obides.

Neznamena to, ze mas cakat. Prave naoapk. Cim dlhsie s nim budes, tym skaredsi rozchod to bude. Darmo sa budes snazit rozist v mieri.

Takze utekaj hned teraz.

@marianarem
on je takýto celý rok, od prvého stretnutia čo sme sa videli. Práveže je neskutočne dokonalý a preto neviem či sa dá prekusnuť ta žiarlivosť alebo nie. On vie o tom že je žiarlivý ale povedal že sa snaží to zmeniť.
Pamätám si keď som mala problémy so žalúdkom a skončila som kvôli tomu pri lekárovi (moja vina, jedla som s prepáčením somariny) a keď sa to dozvedel tak začal variť iba on a nosiť mi jedla každú nedeľu do bytu s tým že sa trepal 30 kilometrov aj keď som mu tvrdila že nemusí že už aj tak je dokonalý že ho ľúbim a tak. Po robote hneď písal že aj večeru pripravil, či môže priniesť a tak. Normálne mi bolo trápne keďže som mu ja nemala čo ponúknuť a aj tak to robil. Pamätám si keď som mala meniny a kamošky samozrejme, mali toho veľa tak ani neprišli a on mi takú oslavu urobil že som iba pozerala. Niekedy ide len tak na nákup a ešte mi prinesie kvietok lebo vie že má to poteší.
Myslíš že sa dá ta žiarlivosť prekusnuť ? On je fakt dokonalý okrem tejto veci 😔
@moonlight1210

Strana
z3