icon

Mohol kvôli tomu ostať priateľ smutný?

27. dec 2021

Ahojte....začalo to tým,že moja kamarátka sa zasnúbila, poslala mi foto prsteňa, tak som to ukazovala aj priateľovi, lebo že sme pozvaní na svadbu, a zo srandy hovorím "pamätáš na ten vtip,že žene treba kúpiť snubný prsteň v sume 3 výplat?".
On samozrejme zo srandy odpovedal,že tak dá výpoveď a z podpory to bude lacnejšie, zasmiali sme sa.
Na to som mu povedala,že veď ale my sa nepotrebujeme vôbec brať, ja ťa budem ľúbiť, aj keď sa nevezmeme. Všimla som si,že mu vtedy nejako zmizol úsmev z tváre, nejako sme to potom zakecali, no ubehlo pár dní, a nejaký je bez nálady,keď sa ho pýtam,čo sa deje, odpovie,že nič.
To by malo byť skôr opačne,nie? Ženám predsa nič nie je 😀
Haha ale nie vážne 🙈 mohlo sa ho to nejako dotknúť?
Mám sa ho to rovno opýtať,či je to preto,lebo som povedala,že sa brať nemusíme.
Nie že by som sa svadbe vyhýbala, ale ja by som ho fakt ľúbila stále aj bez toho, aby som si ho zobrala 😀
Vďaka za názory.

Strana
z2
aurorastone
27. dec 2021

Nechcel ta požiadať o ruku? 🧐

lenka7477
27. dec 2021

Samozrejme že sa ho to dotknúť mohlo .
A ty si tiež úplne pravdu hádam nepovedala, keď si odpovedala že sa nepotrebujete brať ... pekne si to vysvetlite a budete si na istom 🙂

autor
27. dec 2021

@aurorastone 🤷🤷🤷 šajnu nemám 😀 ale obávam,že ak sa ho to dotklo, tak už nechce 😀🙈

autor
27. dec 2021

@lenka7477 ako... netlačim nejako ma pílu, ak by sme sa aj nevzali, a boli do konca života spolu.
Pre mňa by bolo hlavné,že mám pri sebe jeho, nie že mám na ruke snubak/obrúčku 😀
Ale keby ma o ruku požiada, poviem áno, to je jasné haha 😀

zmrzlinka2021
27. dec 2021

Povedať človeku, že o neho nestojis ako o manžela je dosť drsné. Takže áno, mohlo ho to ranit, hlavne ak s tebou počíta do buducna

kitycat
27. dec 2021

Vsak sa spytaj, mne odkedy sa vydala blizka kamoska som len pilila usi, ze "kedyy kedy".

Ak si s nim predstavujes buducnost aj o tomto by ste sa mali vediet otvorene pozhovarat, ze co planuje on. Ja som obcas velmi otvorene povedala, ze ci ak pojdeme tam kam on chce ist ci ma tam caka nejake prekvapenie, tak pivedal, ze tam. Urcite nie. A nakoniec to doslo ked som to vazne necakala

lenka7477
27. dec 2021

lenže obrúčka je dosť dôležitá - ak sa nebodaj s jedným z Vás niečo stane... život je taký

autor
27. dec 2021

@zmrzlinka2021 to som nepovedala 😀
Len som povedala,že aj keby sa nevezmeme, stále ho budem ľúbiť

evkamotka
27. dec 2021

Obávam sa,že ty si myslela jedno ale povedala druhé. Povedala si mu,že sa nechceš brať ale myslela si,že ho budeš ľúbiť nech to bude akokoľvek.
Toto treba určite vysvetliť priatelovi

autor
27. dec 2021

@kitycat veď práve....že my sme sa nikdy nejako vážne o svadbe nebavili, len teraz sa kamarátka zasnubila,začali sme sa o tom, v konečnom dôsledku o tom nepokračujeme.
Bavili sme sa skôr na témy spoločne bývanie a pod.

janewithane
27. dec 2021

Manželstvo predsa nie je o obrucke.. je možné že ho to zneistilo..

autor
27. dec 2021

@lenka7477 hej,v tomto zmysle to dôležité je 🤔

autor
27. dec 2021

@evkamotka však tohto sa obávam,že som to asi skomolila a pochopil to tak, ako to pochopil 😀
Takže asi ma večer čaká dlhý monológ haha 😀

miadi
27. dec 2021

To nie je “ vtip” su ludia co to tak robia. Ked kupuju diamantovy prsten. Nemusis mat dlhy monolog muzi nemaju radi kopec reci bez pointy. Staci ked mu povies ze nepotrebujes drahy prsten ale vies si predstavit byt raz jeho manzelka.

kitycat
27. dec 2021

Ako dlho ste spolu? My sme v Cechach a ked sme sa teda bavili, resp. som sa pytala kolko penazi mam na prste tak som sa pytala ci to 3 brnenske platy alebo 3 prazske platy.. Nepovedal 💁‍♀️

evita_g
27. dec 2021

na rovinu mu povedz to, čo si práve povedala nám... že sa ti zdá, že sa ho to dotklo bla-bla-bla... určite si už počula o tom, že komunikácia je základ vzťahu 😉

mikadooo
27. dec 2021

Možno ťa chcel požiadať o ruku a teraz vlastne nevie chudák či má, alebo sa nechceš vydávať, tak ostal taký zamrznutý. Určite sa s ním treba porozprávať, mne sa stalo čosi podobné, napokon sme si to vysvetlili a už sme 13 rokov zobratí 🤭.

jumama
27. dec 2021

A co ked sa ho dotklo uplne nieco ine? Napr. ze by nedal tri vylaty na prstienok? 🙂 Mozeme tu vsetci len hadat 🙂

0silvia0
27. dec 2021

Najprv akoze vtipkujes o prsteni, spominas prachy za prsten, potom povies ze akoze sa nepotrebujes vlastne vydavat, tak nevie na com je... ci si na prachy a o co ti ide🤷‍♀️

autor
27. dec 2021

@miadi akože....určite sú muži,ktorí kupujú také drahé prstene, to určite áno.
My sme to skôr brali s humorom, lebo by nás to finančne zruinovalo 😀 ....ale ono to bolo z nejakého vtipu, preto som to spomenula.
Samozrejme, ja drahý prsteň nepotrebujem, ja som skromna duša,mne stačí on, nejaké to jedlo, a strecha nad hlavou 😀

autor
27. dec 2021

@kitycat no 😀 sme spolu,no už to bude 8mesiacov.
Ale poznáme sa 3roky, my sme boli veľmi dobrí, blízki kamaráti, až nakoniec preskočila aj iskra a sme spolu ako pár ❤️😁

autor
27. dec 2021

@evita_g dobrý nápad 😀

autor
27. dec 2021

@mikadooo hej hej, hodíme reč 😀

autor
27. dec 2021

@jumama veď som napísala,že to zobral s humorom.
My sme o tom srandovali...

jana_eyre_2
27. dec 2021

Neviem si predstaviť že toto by sa napríklad k môjho muža dotklo, fakt toto by nezobral nijako osobne.. úprimne ja tiež nie keby to bolo opačne.. ale tak svojho priateľa poznáš aký je, normálne sa s ním porozpravaj.. mňa len napadlo, keď ste spolu tak krátko - povedal ti už on že ťa ľúbi?

autor
27. dec 2021

@0silvia0 keby som na peniaze, tak by som mnou nebol 😀 poznáme sa 3roky, z toho sme spolu ako pár 8mesiacov.
Ja si práveže nepotrpím na drahé veci, je to proste len materiálna vec, ktorú môžeš stratiť, zničiť...

autor
27. dec 2021

@jana_eyre_2 áno....ako som písala, my sa poznáme 3roky, my sme boli (aj sme 😀) dobrí, blízki kamaráti. Rozumieme si, máme veľmi veľa veci spoločných, názory....ja ho milujem, on ma miluje tiež (aj mi to povedal, aj to z neho citim)
Ale vážne bude ideál sa s ním porozprávať....lebo fungujeme normálne,no vidím na ňom,že je proste nejaký taký....sklesly :/ a to ma trápi

0silvia0
27. dec 2021

tak ty ho poznas lepsie... my mozeme len hadat podla toho, co si napisala. Ak nie si na peniaze,, tak sa ho mozno dotklo ze sa nechces vydavat? 🤷‍♀️Co my vieme?

oktoberka
27. dec 2021

No,v každom príspevku nejaký smajlík,či xixi
No skús trošku normálne riešiť túto tému,lebo zbytočnými srandickami na odľahčenie si kazis potenciálne snahy tvojho priateľa.

janickacrazy
27. dec 2021

No tak neviem prečo si mu povedala takú blbosť, potom sa ženy čudujú, že sa chlapi nechcú ženiť. On to zjavne pochopil po svojom. Asi tak, že keby si ho ľúbila, tak sa zaňho budeš chcieť vydať. Takto zostal zmätený a nevie na čom je. Skús mu to vysvetliť. Ak budete mať raz spolu dieťa, tak asi budeš chcieť byť vydatá alebo nie? Ja osobne nechápem prečo ženy dobrovoľne majú deti s priateľom.

Strana
z2