Mohol mi ten chlap nejako ublížiť?
Ahojte..
Stala sa mi taka zvlastna vec. Bola som na vecer behat, na danom mieste takmer nikdy nikto nie je, no tentokrat za mnou slo auto. Zastavilo kusok predo mnou a chlap v nom sa ma zacal pytat otazky typu, ci som tu sama, ktorym smerom idem a ci pojdem naspat tym istym smerom. Ani nechapem ako tato konverzacia vznikla, odpovedala som mu za radom na vsetky otazky, ze „Ano, preco?”, odpovedal len na tu poslednu, ze vraj „Uvidis.”. Dost som sa zlakla. Potom sa uz nepytal nic, ja som sla svojim smerom, on vystupil z auta a cely cas na mna pozeral, az pokym ma bolo mozne vidiet. Naspat som sla radsej inou cestou, ale ked som sa vratila, z dialky som videla, ze tam stale je (uz bola takmer tma a svietili tam svetla z auta)… Dost ma tato skusenost vylakala, neviem, co podla vas mohol ten chlap chciet? Myslite si, ze sa mam bat a chodit behavat inou trasou alebo si len domyslam?
Nechodievaj sama a určite nie tou trasou. Ja chodim behať len s manželom presne kvoli takým situáciám.
Juj teraz čítam, že máš 17. Je ozaj najvyšší čas začať sa učiť odbijat reči/dotierave otázky cudzích chlapov. Naučiť sa povedať rázne NIE. A fakt prestaň chodiť po tme na opustené miesta sama. Nie je to ani trochu paranoidne báť sa ísť takto von, je úplne normálne mať obavy a je namieste báť sa. Nikdy nevieš kto je aký psychopat
@dominikac321 neviem, detaily som sa nepýtala, ani si to vôbec nepredstavujem. Len mi je ľúto tej manželky
@leuska15leuska15 tak toto je čistý grc... Ale máš pravdu, všade navôkol je plno psychopatov. Ja to vidím o to viac, že moja svokra robí na psychiatrii a muž v base...
Len tak pre výstrahu, nenapíšeš kde sa to stalo? Po svete behá plno čudných ľudí, ťažko povedať či to bol vtip alebo mu fakt o niečo išlo :O
Ano, viem, ze to bola chyba, ze som mu vobec odpovedala.. teraz sa na to inak pozeram, ale uprimne, ja si pridem ako typ, ktoremu by v takejto situacii nepomohlo nic, pretoze ma prepadne strach a konam iracionalne, vid. to rozpravanie sa s neznamym. Takze uz zostava len zmenit trasu.😏 Dakujem vsetkym, ktori odpovedali normalne a nemali potrebu trapnych reci ako jedna komentujuca.
A nesla som zas po tme.. sla som okolo siedmej, ked bolo este svetlo.. lenze tou druhou trasou mi to trvalo naspat dlhsie, plus som este spadla a nieco si spravila s nohou, tak som domov dokryvala uz takmer po tme.😅
Pre odľahčenie: otec sa o Teba bojí a tohoto pána naplánoval, keďže jeho reči o bezpečnosti leteli jedným uchom dnu a druhým von.
Pred 8 rokmi som robila v bare, vtedy som bola ešte kosť 😀nabiehali mi vseliaky chlapi až kým mi jeden poliak pri odchode nepovedal...cav kobieta o pol noci... Čakal má pred barom s rozbitou vinovou fľašou v ruke. Skoro som sa od strachu posrala domov má bolo odprevadiť 5 kamarátov. 😀😀😀
Ja nie som poserutko, ale v tomto pripade si podľa mňa mala šťastie. A ak to potrebuješ v jednoduchej reči : áno, mohol ti ublížiť
Bože. Ja keď som bola mala ( a asi každý) stačilo aby ma niekto poslal zhasnúť svetlo do kuchyne a vrátiť sa do izby aj keď v dome bolo veľa ľudí- teda rodičia a ja a nie to ešte ist behať večer v tmavej ulici kde niesu ľudia 🥵🥵🥵. Jemine mna by porazilo. Mala si fakt šťastie a ja vôbec nezávidím ti.
@sszuzu8 no to povedz potom tym znasilnenym zenam, ktore niekto vecer v meste prepadol, ze je to o nastaveni v hlave. To nie je o nastaveni, ale casto o totalne blbej nahode-si v nespravnej chvili na nespravnom mieste. A je zname, ze pachatelia si casto vyhladavaju miesta, kde je nahodna obet sama a bez moznosti zavolat pomoc...
@sszuzu8 myslim, ze si neuvedomujes, ze len vyhlasujes nahodnu korelaciu za svoj vplyv na situaciu.
To nie je rozumne.
Naozaj odporúčam brat so sebou kaser (slzný sprej), naučiť sa ho použiť, najlepšie ma kurze osobnej obrany.
Mne to pomohlo, bola som na kurze Krav magy,a naučilo ma to nestuhnut od strachu, využiť moment prekvapenia ,ked uz vies ze si v sracke a clovek oproti ti naozaj chce ublížiť, on o tebe nevie ,ze ty vies sa brániť...
Behavaj dalej, kondicka je skvelá vec,maj viac trás,a kludne si prejsť aj únikové moznosti,ak by náhodou ta niekto prenasledoval...
Poučenie si dostala touto udalosťou,co si prezila.
Bože, toto mi pripomenulo, čo sa mi stalo keď som mala cca 18. Išla som z mesta domov, okolo jednej ráno a oproti išiel týpek, starší odo mňa o pár rokov, poznala som ho z videnia z jedného baru. Keď sme sa míňali na chodníku, pozdravil má, ja som odzdravila, zrazu ma schmatol a že poď, ideme sa spolu zabaviť. Ja reku nejdem, ponáhľam sa domov. Začal ma ťahať ku takým stromom, vraj ideme spolu piť...to už som kričala nech ma pustí, ale nepomáhalo, navôkol absolútne nikto...tak mu vravím, že vieš čo, tak ja teda s tebou idem, len si cigu zapálim. On že super, daj aj mne, tak som sa začala hrabať v kabelke akože hľadám cigarety...ja som však vytiahla telefón s už naťukanym číslom polície a začala som na neho kričať že už volám policajtov, nech sa rýchlo spakuje. Tak začal utekať a ešte za mnou vykrikoval že ty k*rva, ty p*ca .....
Preto behavam v lesoch, paradoxne aj keď sú plné vysokej zvery, diviakov dokonca aj medvede su u nás cítim sa tam bezpečne,

@leuska15leuska15 pockaj pockaj...co?? to ako sa do nej dostali?