icon

Môj brat a manželova sestra

niika90
16. okt 2016

Ahojte, nie je to čudné, ak by chodil môj brat s manželovou sestrou? Veď už sú vlastne rodina.... neviem, čo si mám o tom myslieť....ako nechodia spolu...ale myslím, že sú si sympatickí...

Strana
z2
falbala132
17. okt 2016

poznam par, kde chlapec chodi s vnuckou nevlastneho otca, uz 2 roky im to klape 😀

jana_eyre
17. okt 2016

Ved nie sú biologicki príbuzní.. Môj svokor ma sestru, ktorá mala za manzela brata jeho svagrinej (čiže je to svokrineho brata manželka) viem znie to komplikovane ale neviem to inak napisat 😅

mysga
17. okt 2016

Ale brat môjho švagra mi nie je žiadna "oficiálna" rodina, nie? Myslim rodina natolko, že by to malo nejake pomenovanie. :D či?

elenita
17. okt 2016

Ja som sa tu už vo Vami opisovaných rodinných vzťahoch a konšteláciách celkom stratila 😀 Nechce sa mi rozmýšľať 😀
Švagrinej sestry brat, otcova vnučka a podobne 😀

mijo53
17. okt 2016

@elenita vnučka nevlastného otca, čiže otčima, to nie je rodina, švagrinej sestry brat, taký nie je, buď je švagrinej sestra, alebo švagrinej brat, t.j. tvojho brata manželky sestra alebo brat - už rozumieš?

lavinis
17. okt 2016

@niika90 myslím, že je to ich vec a nie, nie je to divné. Nie sú pokrvná rodina

bona
17. okt 2016

Moja sestra si vzala brata mojho manzela 😉 Ked sa dali dokopy, tak trochu to predychavala cela rodina, ale tak srdcu nerozkazes 🙂 A je to sranda, ked mame so sestrou opat rovnake priezvisko 😀
@niika90

elenita
17. okt 2016

@mijo53 Ten môj koment bol samozrejme myslený zo žartu 😉 Ale inak Ti ďakujem za vysvetlenie 😀

moonlight1210
17. okt 2016

@niika90
mna by zaujimalo, preco mas pocit, ze asi ziarlis.

marisha1982
17. okt 2016

divne to bude az vtedy, ak by vztah nevysiel a oni sa budu na rodinnych stretnutiach musiet nadalej vidat a stretavat.

Strana
z2