Môj "chlap" asi nevie ako je orientovany
Vztah s mojim "priatelom" nikdy nebol ako z romantickych filmov...bolo mi s nim dobre od zaciatku..no on bol vzdy divny akoby nevedel prejavit city a lasku voci mne. Ze ma lubi mi vedel povedat az ked som mu povedala ze koncime a ideme od seba. Vzdy to vydrzalo mozno mesiac.
Medzi tym siel do zahranicia na misiu a chodil na 2tt dovolenku domov a vtedy sa nam podarilo babenko. Bude mat 5mes.
Odkedy sa vratil ide to dolu vodou. Cele tehu ziadna opora nic akoby sa ani netesil. Porod zmeskal lebo siel rehabilitovat po misii. Asi mu to bolo viac dolezitejsie ako zena 4dni pred porodom. Mesiac po porode ako tak fajn. A potom to zacalo..vkuse mobil hry..tajnosti oblbovacky...
Jeden vecer bol na mojom pc a samozrejme je prepojeny s mobilom tak ma napadlo pozriet co tolko googli a hodku a pol si prezeral a doslova hladal damske topanky cizmy proste obuv c.42. No reku zelezo sa kuje za horuca tak som vybehla a vsetko zrusil...a ja ze ci uz nasiel topanocky a ze pre koho to je. Neskor mi doslo ze on nosi c.42. Ze mal povedat a na vianoce by som princeznicke kupila crievicky a ne pansku kozmetiku. Samozrejme nemal ani snahu mi to vysvetlit..doma ticha domacnost a az ked ho doma cakali zbalene kufre spustil zopar vyhovoriek typu ze s kolegami sa bavime o roznych blbostach a pod. Samozrejme som mu to nezozrala len som mu vynadala.
nanom zakazdym vidim ked sa nieco deje klame taji alebo spekuluje cosi. Ubehlo par dni a dosla som mu zas na nieco. Zistila som ze z 3r co sme spolu ma 2r nick na pokeci a odomna to ziadal zrusit.
Zalozila som si zensky nick a pisala mu...samozrejme chytil sa aj ked bol opatrny..no a prejdem k tej ceresnicke na torte..prepozicany pansky nick bol uspesnejsi. 😲. Vsimala som si prihlasenia a miestnosti kt.navstevoval.
Zakazdym ako vysiel z domu niekam prec G&bi, D/S vztah a klasika sexzoznamka. Rano cez den v praci vecer noc ak ostal prespat u rodicov. Napisala som z muzskeho nicku a normalne odpoved som nevedela ci plakat alebo sa smiat... 😲 😢 ci ho mozem vy.ebat...
Tak reku ja ta doslova vy.ebem aj s kuframi. 😠 K stretku zatial nedoslo aj nejako prestal pisat...nevie ze ja viem. Zrazu ma nejakeho kamosa Jana a nikdy s nikym nechodil na pivo. Zrazu sa objavil Jano. Co je to jeho pichac? Ci? 😖 Najvyssi cas to doriesit co myslite?
Chybat mi nebude. Zhnusil sa mi. Ved ani neviem s kym zijem. Som z toho sklamana kvoli malemu. Byvame v mojom dome. Takze byvat mame kde a rodina mi vzdy pomohla financne ked bolo treba.
Mozno potrebujem podporit nakopnut...
Ako drobcovi vysvetlim co alebo kto je tato? Zacne rozpravat mama baba a tato co? Princessa?
Uz teraz s nami neni moc. Ma chripku tak je u rodicov.. A mne to tak vyhovuje. Nechcem aby sa uz vratil. Maximalne pre tie kufre. Uz dostal tolko sanci ze uz by aj stacilo.
Toto ani Pilcherova nevymysli 😔
Robim spravne???
@kukurica13 sorry za tvrdky slovencina 0 bodov som doma po 20 rokoch pisna ci....pysna.?
rozid sa s nim. nie ste manzelia, nech si najde toho praveho partnera.
Dakujem VAM 🙂
Ako to spravit? Este nie je doma. Od pondelka bude. K stretku sa zrejme nedopracujeme.. Ci len tak pri veceri aby mu zabehlo. Ci? 🙂 spratat sa a nechat liebesbrief a dokaz vytlacene fotky..komunikaciu a miestnosti ktore navstevoval? Co ako zacat? A hlavne aby dvihol rit a siel? Nie ako davnejsie..kufriska tyzden zbalene a ono nic? Poradte.. Bojim sa toho ze tu bude jak pijavica prilepeny a ja budem vo vlastnom dome jak väzen
@kukurica13 niečo ma napadlo, nemáš náhodou nejakého kamaráta, čo by do toho šiel?
že by si mu ho predstavila, že pôjdete do trojky, aby bol úplne uspokojený..
alebo mu povedať, že ťa vzrušuje predstava ako ho niekto pred tebou vy....
ktovie, či by sa priznal
No tak ja by som mu zbalila kufre a dala ich pred dom. Potom by som mu brnkla ze kde ich najde a zamkla sa na dva zamky. Ja neviem ako si to s nim mohla vydrzat, ved on moze kludne byt nejaky zatajeny uchylak. Ja by som sa obavala o buducnost syna kedze takito zatajeni sa obcas ulakomia aj na deti.
No mozno mas s chlapmi aj ty daco spolocne. Slovnik mas totiz snad horsi ako chlapi. Nic v zlom, ale vulgarne zeny mi zrovna sympaticke nie su. Teraz k veci - ukonci to, toto by som nezniesla
@mircalla neviem kde som sa vulgarne vyjadrovala...a kludne som mohla. Ak ide o vetu co napisal tak ju nebudem prikraslovat ale pisala aom tak ako sa veci maju. Ak ti zrovna sympaticka nie som tak sa predsa nevyjadruj. Nikto nad tebou nestal s trstenicou v ruke a nenutil ta. Ci ano?
Za nazor ti vsak dakujem a popracujem na tom aby som dalej nepohorsovala ludi mojim vyjadrovanim. Pekny den.
@trubi nepriznal veru. Uz to ze som na to prisla bude zapierat. Aj ked ukazem konverzaciu a ake miestnosti navstevuje zaprie..pripadne povie ze to si len pisal ale nikdy by sa nestretol. Pritom ktory normalny chlap by pisal chlapovi aby ho vy....??? Asi ziaden
@kukurica13 Ahoj, ak si tak este nespravila, odporucam ti precitat si nieco o transexualoch. Nedocitala som sa kolko ma manzel rokov, moze to v nom driemat od malicka ale az teraz sa rozhodol ist s tym von. Ked si pozeral zenske oblecenie, mala by som sa urcite napozore. Spomen si na signaly pocas vasho spolconeho zivota, aj drsnejsi chlapi uz sa k tomu dokazali priznat...cely zivot snivali o tom ze bude zenou a zili vpodstate dvojaky zivot..Dalsia vec je jeho sexualna orientacia, ak je niekto transexual nema to vplyv na jeho orientaciu, moze byt na muzov aj zeny, pripadne bisexual..Kazdopadne, nezavideniahodna situacia s ktorou by sa tazko nejaka zena dokazala zmierit. Velmi ti prajem aby si to dokazala a nezblaznila sa....To ze vas vztah konci je jasne a aj sa to casto stava, si s tym vyrovnana...ovela tazsie bude ale vyrovnat sa s tym, ze sa stalo prave TOTO..drz sa
ja by som mu odviezla kufre ku rodičom.. s tým že ak sa konečne bude chcieť úprimne a otvorene porozprávať môže prísť, ale pre túto chvíľu je už len otcom a nie partnerom, dôvera je fuč.. možno radikálne riešenie, ale ak zbalenie kufrov nepomohlo, tak to asi po dobrom nepôjde..
@kr1st1n4 presne to mam v plane 😠 😠
@markina8 Prosim ta, to ze si muz pozera zenske cizmy z neho nerobi transexuala! Nepozeral si zenske oblecenie, pozeral si cizmy, to je specificky druh sam o sebe a usudzovat z tohto na transexualitu je mimo.
@kukurica13 Ako nic v zlom, ale ako dlho to uz vies? Kedy si mu na to prisla? Tuto diskusiu si zalozila pred 11dnami, odvtedy tu pocuvame o tom ako mu zbalis kufre, ako to ukoncis a bla bla...az sa teda znova objavi u teba, lebo bol chory minuly tyzden chudak, tak bol u rodicov, tak ako teraz cakas kym znova k tebe pride aby si mu tie kufre nachystala, ano? Nehnevaj sa na mna, ale o com je toto? 😕 Lebo pocuvame jaky to bol sok a co ty vsetko spravis, a spravila si zatial, co? No nic. Len cakas kedy dojde, aby si to mohla spravit. No tak ked to je pre teba taky sok a uplny konec, tak preco si mu tie veci nehodila uz davno k rodicom? (teraz cakam nejaku odpoved, ktorou ma uplne zrusis ako napriklad: Lebo nemam auto 😀 ) Zbalim, odvezem, vylozim a poviem 'Ty vies za co to je' - ak vies, ze je fakt natvrdly, tak mu vytlacim tu konverzaciu, kde chcel vyj...t, a vybavene. Naco okolo toho viac chodit 🙄
@rainyafternoon ano presne preto ze zial auto nemam..a momentalne mam zajednane na stvrtok... A uz ked tak na presne 15.30 kym bude v praci. A ja s malym idem na par dni mimo domu aby ma potom nevyhladaval nedoliezal a nevyhrazal sa kadecim..ze si nieco spravi a pod. Ako uz raz skusal. Poznam ho lepsie ako vy..tak asi viem preco som cakala kym pride..
A v prvom rade sme krstili maleho... A jeho som chcela pokrstit v kruhu rodiny..kde nikto ani len nic netusi. Inak by som si ozaj nevedela predstavit v akom duchu by sa to tu nieslo a v akej atmosfere.
@kukurica13 fuu to je hrozne 😒 urcite robis dobre....drzim palce
@rainyafternoon ale to ze sa potom citil trapne a nevedel sa vyhovorit a to ze je zrejme gay pravdepodobnost dost zvysuje...skus si o tom nieco pozistovat a pochopis...
@kukurica13 - ten kto nemá auto, ani nepochopí aké je to organizačne iné. ani ja nemám auto, vodičák mám aj tak dávno neplatný, nejazdila som 20 rokov ,ani by som si už netrúfla (aj zdravotne) a okrem toho nie každý zarába tak, aby si to auto kúpil a financoval jeho prevádzku, peniažky potrebuje na iné výdavky.
a ked už je šok zo zistených skutočností - niekto sa dostane do švungu a rieši hromy - blesky, iný zasa s rozvahou a a zvažuje postupné kroky, aby si nepokašlal tú správnu cestičku na riešenie.
aj mne sa ex nepriamo vyhrážal, že si niečo urobí - s najväčším kuchynským nožom behal po byte a hľadal občiansky preukaz, potom vybehol von a našla som ho za domom - nôž si tlačil na srdce, ešte mal pár dní škrabance (malé, aby si neublížil) a deravé krvavé tričko som mala dosť dlho odložené (dôkaz na súd). takže ťa úplne chápem že to chceš riešiť podľa vašich vlastných konkrétnych a veľmi osobných okolností.
držím ti palce.
PS. druhý výstup bol taký, že sa postavil jednou nohou na radiátor a druhou na parapet okna a chcel vyskočiť z 5. poschodia..... no riešte niečo huj-buj !!!
@cacianka tento sa siel vesat na hrusku... Rovno pred kuchynskym oknom. Kukaaam rebrik oprety o hrusku ruksak pod nim kde mal nachystane lano. Konar aj tak nevyzeral zeby ho to udrzalo no ale aj tak..v prvom momente infarktove stavy. Bolo to zle.
Nechapem ako mozu prechadzat taky ludia psychotestami niekolkokrat rocne.
Ano bez auta je to v tomto pripade "uplne na paradu". Rodina na vychode daleko. Tu poznam ludi malo. Takze ciste len spoliehat na pomoc niekoho kto mi pomoze veci odviest vylozit a dovi dopo.
Teraz budem kazdy peniaz potrebovat na ine veci ako je auticko a este jeho krmenie
Dakujem ;)

@kukurica13 som na teba pisna, ale si mu presla cez rozum. Dobre spravis ak odides. Rodina stoji pri tebe, nechaj tak nech si kupi lodicky a parochne. Postaraj sa len o tvojho chlapceka.