icon

Môj drahý hypochonder

12. feb 2022

Ahojte. Budem rada ak sa zasmejete so mnou, alebo aj nie, ja sa chcem vlastne iba posťažovať. Ten môj chlap keď ho skladali, tam sa tuším pomýlili v dieloch. Čučoriedky moje, jeho večne čosi boli, buď hlava, koleno, nohy, ruky, len huba asi nie lebo tá mu ide furt. Stále sa cíti chorý, stále mi musí oznámiť ako sa zle s prepáčením vysral, ako sa zle vyspal, stále sa budí no hotová katastrofa. Zo začiatku som jojkala že chúďatko moje, čo ti zas je a teraz mi je divne keď ho nič nebolí. 🤣 Nebudem klamať, občas mi s tým ide riadne na nervy 🙈 To je už len jedným uchom dnu, druhým von lebo za chvíľu by som mala aj ja všetky bolesti sveta, prisaham že keby mu narozpravam že ma vaječníky aj tie ho začnú bolieť. Kyyyym sa ráno rozhyyyybe, to viem ze ešte tak pol hodinu na neho nemusím rozprávať pretože telo a myseľ neopustila posteľ. Prosím vás, nejaké typy, triky ako ho neprizabit? Včul to zvládam asi preto, lebo som v robote ale čo bude keď prídem domov, boh nezna... 💣 Ľúbim ho nadovšetko, ale keď toto počúvam tak sa mi ježia aj očné bielka.

tehotna40
12. feb 2022

Neviem ti poradiť ale fakt ti nezávidím, mam takú svokru a keď je u nás na návšteve ide ma poraziť. Aj keď máme dore vzťahy ale ona ma za 3 hodiny co je u nás 82 diagnóz 😀

liljana
12. feb 2022

Vtipne

sticker
autor
12. feb 2022

@tehotna40 ale ona ma na to aspoň vek, toto moje jelito je v najlepších rokoch 🙈

emm_i
12. feb 2022

Moj byvaly priatel bol taky. U nas doslo k rozchodu + aj ine zalezitosti v Tom boli, ale toto tam patrilo tiez. Ja som rano vstala, bola som v pohode, pekny slnecny den vonku a on... Nastvany, zahundrany, ako ho boli hlava, ako ho boli chrbat... Mal 26r. Toto sa opakovalo zakazdym. Mne to vzdy znechutilo naladu :( uz som to nedavala, lebo som si uvedomila, ze nie lazdy den je ruzovy a fajn, ale aby mi mne najblizsi clovek ju kazil vzdy a doma, kedze sme spolu aj byvali, tak to ma belle ubialo :( a nepomohlo nic... On to mal v hlave... Tal skratka zil... :(

zirafienka
12. feb 2022

Neporadím, ale svoj problém si vtipne opísala

yoxinka
12. feb 2022

Poradiť neviem, ale pobavila si ma. Každopádne, neviem si predstaviť fungovanie s takým človekom 🤷‍♀️. Takéto veci sú vekom ešte horšie … Môj chlap ráno vstane a ide behať, veľa bicykluje, cvičí … aktívny človek. Nebol taký, ale ja mám dlhodobo problém s chrbticou a pol roka mám fyzioterapeuta, ktorý mi nakomplet prestavuje telo, veľa fukčných posilňovacích cvikov, akože celkom makačka a môj chlap, keď to videl, začal makať aj on, lebo tiež ho raz koleno bolelo, raz chrbát a tak … tak si povedal že vek neoklame, musí telu pomôcť a začal makať.

sashabb
12. feb 2022

Treba mu nastaviť zrkadlo. Ak sa ráno zobudí a začne, že ho bolí chrbát, odpoveď by bolo, miláčik veru aj mňa akosi bolí, zle som spala, celá som polámaná, pomasíruješ ma? Povie, že ho hlava bolí, odpoveď joj miláčik veru, asi je zlý tlak, mňa ti tuna v spánku tak pichá atď atď. Možno mu to docvakne. A možno ani nie, len začne byť viac zatrpknytý a začne ti vytýkať, čo sa stále sťažuješ 😀

autor
12. feb 2022

@yoxinka a to je ta záhada, že aj on je aktívny, behá, cvičí, MMA neobsedi a stále je dolamany 🙈

autor
12. feb 2022

@sashabb inak ja som skúsila byť ako on, že mňa boli toto hento aj chlpne piče 🤣🤣🤣🤣 a nič, mi na to povedal ze aj mňa boli.... 🤣

yoxinka
12. feb 2022

Tak to je asi taký večný sťažovač 🤪

moonlight1210
12. feb 2022

Nuz, su aj taki ludia. Tu ma boli, tu ma picha, ja uz vianoc nedozijem, uz budete mat odomna pokoj,…

To uz naozaj len jednym uchom dnu a druhym von.
Obcas mu “vynadat”, ze to prehana, ze ini maju horsie. A inokedy vyjadrit, ze obdivujes, ako to takto kazdy den zvlada (neironicky).
Takto v rovnovahe to drzat. Nastavit mu tym hranice.
Ze nie si nanho za to ani zla, ale ani bezcitna.

Potom ti nebude vycitat, aka si zla, neempaticka, nechapes ho, ale ani ta nebude vsetkym az prilis zatazovat.

daniela2202
12. feb 2022

Keby si začala "kňučať" aj ty??? A ešte viac 😁😁😁 ... ozaj, aj chodí do práce?

heslomeno
12. feb 2022

Ako často má tréningy MMA?

lesana25
12. feb 2022

Ja si dovolím len jeden vtipný vtip

- Pán doktor, ten hypochonder z izby 317 dnes umrel!
- Tak to už teda naozaj prehnal...

luccija
12. feb 2022

Fúha taký človek by ma dostal dole🙂možno potrebuje pozornosť veľa ľudí, keď nevie ako upútať, tak začni sa ľutovať a mať diagnózy.mozno to preháňa so sportom

luccija
12. feb 2022

@tehotna40 starší ľudia už len liekoch a diagnózach rozpravaju.A niet horšieho, keď susede predpisu ten lepši liek🙂

vilma7
12. feb 2022

Videli ste už film Super Hypochonder? Francúzska komédia.

marca12
12. feb 2022

Vek na to mozno ma,ale ta svokra bola taka urcite aj v mladosti. Ja mam taku mamu. Od decka som pocuvala denno denne ako ju nieco boli,co vsetko ju boli, ako ju to strasne boli,ale u doktora ani raz nebola. A to mala kolko ani nie 30 rokov odkedy si pamatam,co sa dialo v detstve. Pocuvame to dodnes a ide ma roztrhnut od zlosti,se s tym zatazuje cele okolie a niekedy sa za nu aj hanbim,ked tak k niekomu na navsteve sadne a len sa stazuje

marcellka32
12. feb 2022

Mne takí ľudia čo sa stále sťažujú (nielen na choroby) berú energiu, vyhýbam sa im, a s tvojim priateľom by som žiť nemohla, on potrebuje stále počuť lutovanie.
..každého niečo občas bolí, ale nebudem to vešať všetkým naokolo na nos, a keď ma niečo veľmi bolí, poviem to mužovi raz, dám si liek a idem ľahnúť,...v práci sme mali jednu a každé ráno pri káve začala svoj monológ ako ju toto boli, hentam pichá, tlak je nízky blablabla.... prestala som to počúvať, uvarím kávu a idem preč z kuchyne

viestta
Odpoveď bola odstránená
pbra40
12. feb 2022

Ked ti povie, ze ho boli chrbat, zober telefon a objednaj ho k ortopedovi.
Ked ti povie, ze ho boli hlava, zober telefon a objednaj ho k neurologovi.
Pripadne priprav kalendar s terminami, ze kedze sa minule stazoval, ze ho boli to, tak vtedy a vtedy ma termin u takeho doktora, dalsi den u ineho doktora, potom vtedy odber krvi... myslim, ze by sa uz nestazoval 😀😀😀

zero_hero
12. feb 2022

Nahnala by som ho behať po doktoroch, hneď by ho prestalo všetko bolieť, keď by zažil realitu nášho zdravotníctva, ani liečiť by ho nebolo treba 😂

marca12
12. feb 2022

@viestta presne takto dopadla moja mama. Ked jej naozaj nieco bolo,tak sme ju mali na salame,lebo sme mysleli,ze je to jej kazdodennu monolog.

mony232
12. feb 2022

Opísala si to sice možno pre niekoho vtipne ale až taká sranda to neni..Manžel potrebuje psychologa,nejaké psychoterapie určite inak sa to bude len zhoršovať.. ver mi vlastne skusenost,tiež som iste problemy podcenila

yoxinka
12. feb 2022

@luccija
Ako ktorí, ja poznám 60 ročnú pani, ktorá chodí do posilky a behá polmaratóny .. 😂😂😂 Tá je v lepšej kondícii ako mnohí dnešní tridsiatnici ;)

whistler
12. feb 2022

Až keď žena v bolestiach tesne pred pôrodom zažíva tie najsilnejšie kontrakcie, až vtedy pochopí, ako sa muž cíti keď má teplotu 37.1C 😅

demo26
15. okt 2025

No ,je to na smiech 🙂 dúfam že sa ti pošťastí byť niekedy na jednu hodinu v jeho koži aby si pochopila aké je to mať psychicky problém ty čučoriedka moja 🙂