icon

Môj manžel chce zmeniť naše bývanie na luxusnú vilu. Sťahovať sa či nie?

5. júl 2024

Pekný večer prajem, mamky alebo aj bezdetné dievcata, zienky idem si k vám pre radu lebo dnes som ostala zaskočená ako nikdy 🤷‍♀️ v skratke napíšem, že milujem život, vyrastala som v klasických pomeroch, kde sme mali pekne detstvo s rodičmi, ja a súrodenci mame teraz v dospelosti krasny život Vdaka mojim rodičom, čo sa týka peňazí tak sme mali tak akurát. Vyskakovať sme si nemohli ale nikdy sme neboli bez. Teraz pointa. Vydala som sa, mám najdokonalejšieho muža na svete. Žijeme si extra dobre ale pointa. Dnes sme sa rozpravali o bývaní, aute, dovolenkách a veľmi ma zarazilo ako začal posledne dni premýšľať. Momentálne bývame v byte, ja som max.spokojna. Byt je nádherný, mame malé babatko, čiže do prace nechodím, zabezpečí nás perfektne manžel aj tak. Dnes prišiel s tým, že sa ideme sťahovať do luxusnej vily a ideme kúpiť nové auto. Pozrela som na neho, že NAČO????? Byt je super a auto mame 4 ročne. Ozaj som spokojná. A je mi fajn. Prepáčte, za výlev, len nechápem to ZRAZU. Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK. Som ja divná? Som ja nejako pozadu? 🤷‍♀️ manžel, že potrebuje zmenu🙄

h2
5. júl 2024

@karolinakr 😂 Tak ale to je ozaj závažný problém, až mi je autorky ľúto!

mimka1402
5. júl 2024

Závisť sa neodpusta a nerozumiem prečo tu je taka sprska na autorku. Ja ju vcelku chápem. U nás keď priateľ mal takého extrémne nápady bol krach vzťahu, bol vyčerpaný z prace, chcel všetko až vyhorel a nové veci mu nepomohli. Ja som bola opak jeho, skromne pomery a ešte aj práca dosť nízko platená. Tiež prichádzal s divnými nápadmi.😀
Proste si to uži ako vidíš polka žien ti neverí, lebo si to nezažili. Ja by som ho sledovala túto zvláštnu zmenu. Nie je ok z ničoho nič zmeniť bez nejakej debaty viacmenej dosť zásadný bod života.

sisa_s
5. júl 2024

"Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK."
Takato stelesnena dokonalost nema kamosky, s ktorymi by popijala sampanske a stazovali sa jedna druhej, ktorej manzel kupuje vilu a oni su z toho taaaake nestastne?

autor
5. júl 2024

@adabise683 áno, presne to povedal, že potrebuje zmenu, viac miesta, viac súkromia. Ah Dakujem za tvoj príspevok🙏 pochopila si ma🙂

@bubik6x keby som vedela ako to tu funguje tak mi ani nenapadne sem písať. A pritom som si prišla len pre “radu” každopádne tak to asi bude ako pises súkromie a manžel potrebuje zmenu. Jasne, že sa nechválim🤦‍♀️ ešte len ako som písala prvý príspevok tak som opísala ako som doteraz žila a ako aj žijeme🙂 nič nebolo myslené v zlom alebo že sa chválim, to absolútne nie

autor
5. júl 2024

@sisa_s ja nie som dokonala, a prepáč teda že som napísala na mk 🤦‍♀️ no nič, aspoň si sa dozvedela ako sa niektorí ľudia majú keď už zavidis tak záviď poriadne 🤦‍♀️ bože žena🤷‍♀️ nastav si inak myseľ, bude ti snáď lepšie 😉

autor
5. júl 2024

@mimka1402 ďakujem, áno vidím, že niektoré sú úplne mimo, závisť z nich len tak srší 🤦‍♀️ ale nevadí, našťastie niktoru z nich nepoznám 🤣 takých ľudí prec od seba ozaj🙂 a áno, viem, budem pozorovať či sa nemení, alebo či sa niečo nedeje

martinakodajova
Autor odpoveď zmazal
apolka77
6. júl 2024

Prečo by príspevok nemohol byť pravdivý. Hneď som si predstavila politikov ako Taraba, Eštok, Kaliňák, Danko, Blaha atď atd ako teraz nakupujú svojim mladým ženám , milenkam nové vily , auta...dávaju svoj " ťažko zarobeny" 😏 3 - byt do prenájmu a nevedia čo od rozkoše. Čoby nie... .

prunee
6. júl 2024

Podla mna stahovanie je dost vazne rozhodnutie. Takato vec by sa mala spolocne dohodnut a nie oznamit tomu druhemu ako hotova vec. To by mne v normalne fungujucom manzelstve dost vadilo.

candii
6. júl 2024

Pozri. V prvom rade ti gratulujem k skvelému životu ale keď nechápeš na čo a prečo to chce tak sa pýtaj jeho, keď to ty ako jeho manželka nechápeš a nevieš, tak my sme úplne posledné ktoré to budú vedieť.

jarmilaj
6. júl 2024

Minule som takto kúpila dom pri mori a pochválil ma. A teraz som prekvapená, keď zrazu chce kúpiť dom on😄😄😄

miadi
6. júl 2024

Na tvojom mieste by som sla zit do tej vilky pri mori co si kupila . 😉Si na materskej nerobis Mozes byt kde chces a muz nech ide do noveho baraku Ved uz jeden mate tak mozete mat kludne aj dva. A ten byt neprenajmi Lebo ti ho najomnici znicia. Muz moze za tebou lietat cez vikend . A vianoce si urobite v byte. Jednu vilu na Svk uz mate co je na tom potom šokujuce ze chce dalsiu? Koli tebe sa mà tlacit v byte? Super fantasticky manzel a ty takto sebecky uvazujes len co chces ty . Este kup nejaku chatu v Alpach a budete si even Steven . Mat tvoje “problemy .”

emma022
6. júl 2024

Muž potrebuje viac súkromia? Viac súkromia od koho? Od svojej ženy a malého dieťaťa? Preto kupuje vilu? V hlave by mi blikla kontrolka 🔴

slniecko5
6. júl 2024

Pochopila som, čo chceš povedať. Manžel akoby nikdy nemal dosť. Áno, poznám také prípady osobne a je to problém bohatých ľudí, ktorí majú už všetky potreby naplnené a potrebujú v živote nové a nové ciele. Ma všetko, ale spokojný nie, lebo tak sme ľudia stavaní, ta hlboká spokojnosť nie je v materiálnom proste. Mysli si, ze ďalšie auto ju naplní. Myslím, e ste obaja inteligentní, pobav sa s ním o tom. Že co je za tým? Po ďalšej vile pôjdete kde? Nech ide viac do seba a hľadá odpovede. Držím palce ✊✊.

slniecko5
6. júl 2024

Ten nadbytok sa da využiť aj zmysluplnejšie, pozri príbehy manželov Vlčekovcov, Ondášovcov, oba pary založili neziskovky a pomáhajú iným. Myslím, že oni to hlboké naplnenie zažívajú. V pomocí iným. Skuste sa naozaj úprimne pobaviť, čo ďalej, financie pribúdať budú, tak ako im nepodľahnút.

andrejkap123
6. júl 2024

Autorka asi netusi ako zije drviva vacsina slovenska. Tak zaklada diskusiu ako je ona skromna a chce zit v 3i byte pricom si sama kupila dom pri mori a manzel sa tuzi prestahovat (bez hypoteky) do LUXUSNEJ VILY a kupit nove BMW 🤣🤣🤣🤣

brendaa
6. júl 2024

Mňa zaujalo to tradične manžel tvrdo makal od mlada, aby sa mal ako teraz... myslím, že to tu dosť fičí🤣 a potom ešte také co nebolo..... že kúpila som vilu pri mori... Že dobre, peniaze na účte sú, že pekná.. Hmm viem dodať, ze to nie je taká jednoduché... ako zmluvy,....
Jaj ci ty si ju ani nemusela vidieť rovno z obrázka si kupila. Super že si mu to aspoň povedala, tak ako on teraz tebe.
Zazvonil zvonec a rozprávke je koniec...

petronela1985
6. júl 2024

No neviem, ja osobne by som nechcela mať manžela, ktorý by ma podporoval v tom, aby som nechodila do práce, aby som mala celé dni vyložené nohy a mojou jedinou starosťou by bolo riešiť majetok... Každá to máme inak. Mňa teší, keď chodím do práce, pretože práca nerovná sa len peniaze ale aj sebarealizácia a finančná nezávislosť. A nie, nezávidím, nemáme ani cent dlh. Ale máme presne v rodine toto isté, resp. mali sme, jedinou manželkinou starosťou bolo dobre reprezentatívne vyzerať a starať sa o deti. Aj tak jej zahýbal kade chodil. Skrachoval, ma vek, žiadna ho nechce už, na staré kolená majú neplánovane tretie dieťa plus exekúcie.

tykat
6. júl 2024

On tu vilu kupil? Ci do prenajmu by ste isli? Jedine to by ma stvalo kebyze idete do prenajmu ze zbytocne peniaze niekomu davat.
Mate dom, mate byt, ty si kupila dom pri mori... ved pohoda, aj nove auto sa zide, aj ked sa hovori ze auto strati 1/3 hned ako ho kupis. Ale to vy asi neriesite.
Tak si uzivaj kym sa da 😊

really8
6. júl 2024

@andrejkap123 presne. Taki chudacikovia su ako Pelko😀 sa mackaju v 3i byte😀

aurora33
6. júl 2024

No tak asi nemáte také krasne úžasne a dokonale manželstvo, keď ti manžel nehovorí všetko.

sissy27
6. júl 2024

@ukgirls vidis, ani to dlho netrvalo 😅 a snad preboha tomu celemu niekto neveri 🙈

aurelia2000
6. júl 2024

Môže jeden z manželov kúpiť nehnuteľnosť bez vedomia druhého? Nemusia byť na kúpno-predajnej zmluve uvedení a podpísaní obaja? Či keď majú zrušené BSM tak sa to dá?

slovakboy
6. júl 2024

On bude asi akčnejší a ty naopak. Nemáš rada zmenu. Perspektívne ale choď do lepšieho. Ak to nekupujete na hypotéku tak sa nebráň zmene. Zvykneš si. Na lepšie sa rýchlo zvyká.

ukgirls
6. júl 2024

@sissy27 a este to krasne uzavrela utocnymi komentarmi na onci ... stale to iste dookola .. pritom keby napisala len klasicky-muz sa chce prestahovat do domu a kupit auto bez porady somnou - znelo by to menej namyslene ,realne a daleko realnejsie... nechapem naco sa vychvali dokonalostou rodiny ,luxusom,domom na plazi a bmw v garazi-cakala pochvalu? hold nevyslo a tak zautocime typom ste zavistlive sliepky a ja som ja tak najdokonalejsia ridina pod slnkom

sissy27
6. júl 2024

@ukgirls lebo to nie je naozajstna tema, len nejaky troll na rozduchanie vasni medzi mamickami na rodicaku, ktore pocitaju, ci si mozu kupit nove topanky tento mesiac alebo az ten dalsi 🙂 (tym sa nechcem nikoho dotknut, ale je tu kazdy mesiac xy prispevkov, ci prisiel rodicak, ci niekto nevie ako si privyrobit na rd, ako usetrit atd )

dariaaa
6. júl 2024

Keď som začala čítať,vyzeralo to ako skromná žena,ktorá si váži každú omrvinky a je vďačná zato,čo ma a koho má.Ale po pár príspevkoch...hmmm,neviem.
1.Ty si kde zobrala na ten dom pri mori po tom skromnom živote a bývaní v obyčajnom bytíku?Sama si kúpila bez neho???????
2.Nie si taka skromná a sebavedomie z teba srší pri odpovedi,ze druhá žena v jeho živote...to sa nestane
3.Niekolko x opakovať,aký je on dokonalý pri otázke,či je normalne,ze ta postavil pred hotovú vec...luxusné byvanie a auto
Neverím ti,alebo si len naivná a vymýšľas si príbehy o dokonalom manzelovi

sisska96
6. júl 2024

Však to je super keď chce dom a máte na to. Oveľa lepšie bude v dome ako v klietke. Budete mať priestor dvor, terasu a pod. Ja by som bola rada v tvojom mieste.

h2
6. júl 2024

Preboha, baby, vy sem ešte prispievate, ako keby to bol reálny príspevok? Veď z toho až kričí, že toto je vymyslené!

fido69
6. júl 2024

Celý príspevok je jedna veľká pitchovina, ktorá ma vytvoriť vášne. Hawk. Dohovoril som. 😊