icon

Môj manžel chce zmeniť naše bývanie na luxusnú vilu. Sťahovať sa či nie?

5. júl 2024

Pekný večer prajem, mamky alebo aj bezdetné dievcata, zienky idem si k vám pre radu lebo dnes som ostala zaskočená ako nikdy 🤷‍♀️ v skratke napíšem, že milujem život, vyrastala som v klasických pomeroch, kde sme mali pekne detstvo s rodičmi, ja a súrodenci mame teraz v dospelosti krasny život Vdaka mojim rodičom, čo sa týka peňazí tak sme mali tak akurát. Vyskakovať sme si nemohli ale nikdy sme neboli bez. Teraz pointa. Vydala som sa, mám najdokonalejšieho muža na svete. Žijeme si extra dobre ale pointa. Dnes sme sa rozpravali o bývaní, aute, dovolenkách a veľmi ma zarazilo ako začal posledne dni premýšľať. Momentálne bývame v byte, ja som max.spokojna. Byt je nádherný, mame malé babatko, čiže do prace nechodím, zabezpečí nás perfektne manžel aj tak. Dnes prišiel s tým, že sa ideme sťahovať do luxusnej vily a ideme kúpiť nové auto. Pozrela som na neho, že NAČO????? Byt je super a auto mame 4 ročne. Ozaj som spokojná. A je mi fajn. Prepáčte, za výlev, len nechápem to ZRAZU. Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK. Som ja divná? Som ja nejako pozadu? 🤷‍♀️ manžel, že potrebuje zmenu🙄

demodun
6. júl 2024

@fido69 vidíš, keby si nesedel na Koni, máš vilku a domček pri mori 😄😉

autor
6. júl 2024

@fido69 poznáš nejakého it? Asi nie, zrejme nemáš na to, keďže asi nie si typ aby dokázal toho ozaj veľa, že pomaly by si nespal. Sú typy ľudí, ktorí makaju a postarajú sa o manželku a deti🙂

fido69
6. júl 2024

@demodun A možno práve sedím na móle, nohy mám vyložené a pozerám ako šantia ryby a na vlnky na hladine... 😉

akje
6. júl 2024

"autorka napísala "manžel tvrdo makal, mal 3 prace, potom prešiel na jednu, pracoval 16 hodín denne"

Klameš. Tak sa skutočné peniaze nezarabajú. 😉"

@fido69 preco nie? Ak mal 3 rozbehnute firmy, moze makat v 3 pracach. Po case sa mohol ostat venovat tej, ktora mala najlepsi zisk a venoval tomu 16 hodim denne, kym sa to rozbehlo. Nerealne mi to nepride.

strop23
6. júl 2024

Tak ak chce bmw tak to si clovek hned urobi mienku o tom aky typ to asi je 😂
Akoze vacsi humble brag ako tento prispevok som este necital

demodun
6. júl 2024

@fido69 jéj aj ja chcem. Sedím v práci

monnci2226
6. júl 2024

tak o 11:30 ocakavam pokracovanie aka je ta vila uzasna, ako si sa mylila a ako sa uz zajtra stahujete..... a my zase budeme len zavidiet 🥲 skoda ze nemas tie kamosky aby si mohla kolaudovat - ale sak ony by ti vlastne aj tak len zavideli takze je to vsetko v poradecku

milanemila
6. júl 2024

Pre mna by bolo divne hlavne to, ze muz pride domov a oznami ze sa stahujeme a kupujeme nove auto 🙈 o takychto veciach diskutujeme a rozhodujeme spolu.
No a nie nezazila som nieco podobne, ze manzel prisiel domov a povedal ze sa sam rozhodol o vydavku tak 1-1,5 miliona € na vilu v BA 😂 na to sme este mali pani aj ked zarabame dobre.

autor
6. júl 2024

@akje ďakujem🙏 ale človek ktorý to nezažije nepochopí. Že sme sa denne na začiatku pomaly nevideli lebo potreboval všetko rozbehnúť, poctivo pracoval… po materskej takisto idem do prace, jednoducho chceme obaja makať. Ale na Mk ako pozerám, tak človek sa už nemôže nič opýtať.

fido69
6. júl 2024

@autorka Aj keby to všetko čo si napísala bola pravda, tak je mi ťa úprimne ľúto, pretože si osamelá a závislá na chlapovi. Keď ťa ten tvoj ideálny chlap hodí cez palubu, tak klesneš na dno ako kameň a nikto ťa nebude zachraňovať. 😉

autor
6. júl 2024

@monnci2226 načo take rozpravat kamaratkam? Preto som tu písala anonymne🙂 keby si trosku viac premyslala, tak by ti to doplo.

fido69
6. júl 2024

@akje Tak tomu ani sama neveríš. 😉

lenkakravcova
6. júl 2024

Keď ste manželia a kúpil to bez pôžičky, tak buď rada. 😀 Jedine čo ťa môže štvať je viac priestoru-viac upratovania 🤣

fido69
6. júl 2024

@demodun Prídi. Dobrých ľudí sa všade veľa vmestí. 😉

autor
6. júl 2024

@fido69 🙂 to napíše človek, ktorého ego teraz bolo veľmi zranené. Nevadí. Ešte stále máš čas postaviť sa na nohy a vedieť sa postarať o seba a rodinu. Môjho muža by nenapadlo sedieť na MK a preberať ženské témy 🤷‍♀️ jemu je to cudzie, on sa o nás stará. Čiže ja osamelá nie som, to si si vymyslel ty a už vôbec nie som závislá na mužovi 🥲 to možno ty v takom svete žiješ 🤔

autor
6. júl 2024

@lenkakravcova upratovanie mi problém nerobí, je to môj relax 🤣 týždenne chodím upratovať starkým, nevládzu už, ani moji, ani mužovi

lienka.7
6. júl 2024

@fido69 a nás ostatné nepozves? 😉 nevadí,že tvoja vila ma len 10 izieb a 12 kupelni😁 my sa nejako pomestime.🤗
Priváte jet po nás môžeš poslať aj do Viedne 😉🤣

dariaaa
6. júl 2024

@aurora33 ani ja som nepochopila.Hlupana jedna hlúpa som,bez štipky súcitu a porozumenia.Len závidím dokonalého manžela a vilu.No,,,idem si kúpiť sliepky aby som mala odkiaľ rozum nabrat🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

aurora33
6. júl 2024

Aha takže ty si ďalšia lemra lemrava ktorú zivy muž? Tak to už rozumiem že chce niečo väčšie kde mal súkromie 😀

karolinakr
6. júl 2024

@fido69 na Seneckom jazere 😉

lienka.7
6. júl 2024

@autorka nie si osamelá, mas co robiť ale takéto veci preberať na fóre ako anonym a nie s kamoškami niekde pri bazéniku s drinkom v ruke?🤔🤣

lienka.7
6. júl 2024

@aurora33 odprace ju do jedného krídla tej obrovitanskej vily a on si v druhom bude uzivat s milenkou 🙈🤣🤣🤣

misicka31
6. júl 2024

Autorka,prečo máte pocit,že vám každá závidí???

really8
6. júl 2024

Boze toto je taka pic ovina😀

Neviem preco ale strasne mi cely ten styl pripomina tu trafenu s playstationom.

aurora33
6. júl 2024

@lienka.7 asi jej ak všetky kamošky závidia dokonalého muža, ktorý maká 16 hodín aby uživil ženu a deti, tak to jednoducho nemá s kým prebrať. Nik jej nerozumie, každý jej závidí, no má veľmi ťažký život keď sa tak úžasne vydala.

demodun
6. júl 2024

@fido69 za tebou aj na kraj sveta 😄

akje
6. júl 2024

"Tak tomu ani sama neveríš. 😉"

@fido69 verim, pretoze takych ludi poznam 😉

slniecko5
6. júl 2024

@akje aj ja
Len na MK by som určite by som túto tému nerozoberala. Veľký omyl

slniecko5
6. júl 2024

Je veľký mýtus si myslieť, že bohati ludia nemajú pekne manželstva, majú, že sú to zlodeji, príživníci a neviem čo. Nemusía byt. Že majú milenky. Nemajú. Sú to časti veľmi inšpiratívni, múdri a prajni ľudia.

natinka36
6. júl 2024

Moj muz tiez vecne kupi nejaku chobotinu, uz som si zvykla a neriesim to, ved je financne gramotny tak vie co robi hadam 😁 chvilu mi trva kym si na novu vec zvyknem ale uz neriesim posomrem 5 min a je vybavene 😁 ale tiez mam radsej ked viem o veciach dopredu a nie ze aha mame toto a hento a starosti milion okolo toho 😅