icon

Môj manžel chce zmeniť naše bývanie na luxusnú vilu. Sťahovať sa či nie?

5. júl 2024

Pekný večer prajem, mamky alebo aj bezdetné dievcata, zienky idem si k vám pre radu lebo dnes som ostala zaskočená ako nikdy 🤷‍♀️ v skratke napíšem, že milujem život, vyrastala som v klasických pomeroch, kde sme mali pekne detstvo s rodičmi, ja a súrodenci mame teraz v dospelosti krasny život Vdaka mojim rodičom, čo sa týka peňazí tak sme mali tak akurát. Vyskakovať sme si nemohli ale nikdy sme neboli bez. Teraz pointa. Vydala som sa, mám najdokonalejšieho muža na svete. Žijeme si extra dobre ale pointa. Dnes sme sa rozpravali o bývaní, aute, dovolenkách a veľmi ma zarazilo ako začal posledne dni premýšľať. Momentálne bývame v byte, ja som max.spokojna. Byt je nádherný, mame malé babatko, čiže do prace nechodím, zabezpečí nás perfektne manžel aj tak. Dnes prišiel s tým, že sa ideme sťahovať do luxusnej vily a ideme kúpiť nové auto. Pozrela som na neho, že NAČO????? Byt je super a auto mame 4 ročne. Ozaj som spokojná. A je mi fajn. Prepáčte, za výlev, len nechápem to ZRAZU. Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK. Som ja divná? Som ja nejako pozadu? 🤷‍♀️ manžel, že potrebuje zmenu🙄

Strana
z8
karolinakr
15. aug 2024

@demodun teraz toho Yusufa Dikeca z olympijskych hier pasovali za noveho Bonda, tak na ňom by bola nalepená

h2
15. aug 2024

@karolinakr V akých bikinách?! Keď bez, tak bez! 😃🫣

karolinakr
15. aug 2024

@h2 pridaj tu fotku v bikinách Tvoju

demodun
15. aug 2024

@h2 určite bez 😄

demodun
15. aug 2024

@karolinakr no toto môže byť Bond alebo Blond?

h2
15. aug 2024

@karolinakr Tak Yusuf ánoooo! 😍
Ale ak mám byť na plagáte nahá so svalovcom, tak by som si toho svalovca chcela vybrať sama. Predsa len, potrebujem niekoho, pri kom by som vynikla. Napríklad tento by mohol byť:

karolinakr
15. aug 2024

@h2 ne ne

demodun
15. aug 2024

@h2 tak toto nieeeeeeeeeee
Veď môžeš mať Yusufa!!!! A ty chceš túto lemru 🙈🙈

karolinakr
15. aug 2024

@demodun pomaly s tym Yusufom, ten ide na rande aj so mnou, ale na plagat ho prenechám @h2

h2
15. aug 2024

@karolinakr Ešte sa tu oňho pobijeme! 😂 Nechaj si ho. Má vlastný ostrov? Nemá! Tak nemá šancu.

karolinakr
15. aug 2024

@h2 jáj, ty už máš svojho Yufusa 😀

h2
15. aug 2024

@karolinakr Yusufa nemám, ale jeden Yusuf má v Šamoríne zmrzlináreň. (pozn.: Šamorín je NA OSTROVE!!! 😀 )

karolinakr
15. aug 2024

@demodun tak kukaj, ona má Ostrov, Yusufa zo Šamorína, toto neni pravda snáď

h2
15. aug 2024

@karolinakr Dobehni na zmrzku. 😉🍦🍨

demodun
15. aug 2024

@karolinakr ja sa nehrám 😄
@h2

sticker
h2
15. aug 2024

@demodun Veď dobehni aj ty. Len asi to budeš mať ďaleko. 😞

h2
15. aug 2024

@demodun (Mám v repertoári nového smajlíka, všímaš? 😁😞)

demodun
15. aug 2024

@h2 sadnem na metlu a som tam hneď. 😁
Všímam, od koho si to len pochytila 🤔😄

karolinakr
15. aug 2024

@h2
@demodun ten sa tvári obzvlášť kyslo

terry658
15. aug 2024

Aj môj manžel prišiel raz z práce s tým, že chce stavať dom. Prosto všetci kolegovia riešili domy,stavby, a aj my sme túžili dlho po dome. Do roku sme mali povolenie a do roku a pol bývali.

dariaaa
15. aug 2024

@karolinakr bola tam aj jedna Slovenka.Jedna z asi 30tich.Kazda čakala,kedy si vyberie prace ju na noc Inak museli byt kazdy den pripravene,slusne,nechodili von...proste jedna z tolkych na sex.Vraj to bolo utrpenie cely den čakať. Staci,ked máš telo,dobry xichtik a nasr.te v hlave.A si tam

karolinakr
15. aug 2024

@dariaaa čoo? važne? to jak v Angelike, že? ked bola v hareme, to ešte v tomto storočí existuje?

dariaaa
15. aug 2024

@karolinakr ano...arabski sejkovia si takto ziju dodnes.Jeden slovak robi jednemu sukromneho masera.A ta Slovenka sa vyjadrila o sebe,ze bola jeho milenka.H.vno!!!K.urva to bola😁😁😁.Ako Bohoušova Irenka🙊🙊🙊

aandrea9
15. aug 2024

@terezka1947 a k domu pri mori 😆

Strana
z8