Môj manžel je gambler
Takze baby potrebovala by som vasu radu nvm co mam robit môj muz stale hra automaty poved ze sa zmeni ale uz mi to slubuje dlho ..mame dve deti a on si nepozera ani na nich ci maju co dat do ust a tak...ake peniaze mame vsetko hodi do automatu ..ja to uz psychicky nezvladam ..niekedy sa opije a je na mna agresivny nadava mi do k..riev.. a pritom mu nic nerobim hlada chyby len na mne ..a na seba sa nepozera v nasom vztahu taham len ja za dobre aby bolo vsetkk medzi nami ok..najhoršie je na tom ze slubuje ze sa zmeni ale doteraz som nevidela ziadnu zmenu uz je to rok a pol co to trva ze gembli..
už včera bolo neskoro na rozvod 😒 ach,ženy, podaktoré si ale viete pobabrať život....a keby len sebe,ale aj deťom...ak sú deti tvoj život ako píšeš,tak nebedákaj,ale konaj a čím skôr
Janinah my si nevieme pobabrat zivot chcela by som vidiet teba na takom mieste.zivot s inymi zivotmi si ani nvs predstavit ake to je nieco take prezivat..pokial nezazijes nvs...kazda pise co by spravila keby bola na.takom mieste ale myslim ze take nieco moze pisat len ta co to prezila .ja si myslim ze nikto nevie koho si vybral niekto sa ukaze hned a niekto az po case ...ja si myslim ze kazdy ma svoj osud a nik za to nemoze takze neporovnaj svoj zživot s inymi
@janinah mna vzdy prekvapi, ako tie, co sa ohanaju tym, ze vsetko pre deti, deti su moj zivot, chcem aby boli stastne atd, atd aj tak stale daju prednost debilovi. To im fakt davaju fantasticky start/priklad do zivota. A ked decka dospeju a robia rovnake chyby, "zrazu" im zacnu davat rady, aby si nepobabrali zivot rovnakym sposobom. Neskoro, mile damy. Zivot uz maju pobabrany, lebo mamicka bola sebecka a vybrala si trtka namiesto vlastnych deti......
Ach jo, neviem, co si tu taham triko, aj tak s nim zostane.
@misenka626 tak sa uz ukazal, uz je "po case", tak koniec vyhovorkam a treba konat! Co ti on take dava, ako ti obohacuje zivot, ako sa stara o teba a deti? Co je na nom take super, ze mu davas prednost pred vlastnymi detmi?
@misenka626 a ze kazdy mame svoj osud? Nie. Kazdy sme strojcom svojho osudu.
Nevravim, ze to bude lahke. Ale zlepsi sa to. Ver mi. Ak zmenis svoje konanie, zmeni sa vysledok.
Ak nic nezmenis, ani v tvojom "osude" sa nic nezmeni. Je to na tebe, nikto iny za teba tvoj zivot zit nebude.
@obsadenemeno aj ja si myslím,že zostane, však on chudáčik kam by šiel...a stiahne ju až na finančné a psychické dno...ale čo jej okolie,rodina,to nemá kto pomôcť? smutné
Ja mu prednost nedavam jasne ze deti su u mna na prvom mieste ..ale asi stale cakam v kútiku duse ze raz sa zmeni ze mu zacne na nas zalezat nie kazdy je taky silny ako vy ..viem prisla som si po radu ale take niektoré komentáre ma fakt ze dorazia...
@veronika295 presne ako u nas, inak to nejde sami si to zavinili.. ale to znamena že chcu byt s nami a s detmi....preto sancu dostali ale ak by moj prepadol tomu opat odisla by som zo dna na den, ale ak by chcel pomoct stala by som pri nom,len už možno nie ako manželka.. ale ma veru niekedy chvile,že sa neciti ako chlap, zarobi a nema nič 🙂 🙂 ja mu rozumiem, no ale vie sam prečo....naštastie sa to nechysta zmenit,ak by velmi chcel hrat sposob by si nasiel.... stačilo by mu ist do banky a vziat si uver,pretože ja mam jeho kartu ale učet je jeho ten som mu nevzala, malu dvoveru som do neho vložila a to si važi... ale vačšiu som už v sebe nenasla by som mu vratila kartu 😀
Janinah davas take sproste otazky ze az...nevies všetko tak neries ci mi niekto pomaha alebo nie..nvm co tu teraz typujes ci zostanem alebo nie..ked mas take blbe komentare tak nekomentuj každý ma iny. Nazor a ten tvoj podpichovacny prejav ma fakt netrapi
@janinah mozno sa snazili jej pomoct..... ale mozno to vzdali, ked nepocuvala..... komu niet rady, tomu niet pomoci. Ak si autorka tejto temy neda poradit, nic a nikto ju nezachrani. A vies co je najsmutnejsie? Ze ju treba zachranit pred nou samou..... lebo uz je v stadiu, ked ho vlastne obranuje..... ved aj tu uz pise ze nepochopi, kto si tym nepresiel..... aj ked jej radia tie, co si tym presli, aj tak nepocuva.......
Obsadenemeno boze dalsia mudra prisla som si tu po radu nie po podpichovanie ci urazenie
@misenka626 komu niet rady....maj sa...
@misenka626 ok, tak si daj termin, ze dokedy budes cakat, ze sa zmeni. Rok? Dva roky? Desat? Ci zmenis termin, ako sa ti hodi?
A neber tieto komentare v zlom. Ono to vyzera, ze sme tu na teba zle. Nie, nie sme. Ale niekedy clovek potrebuje nakopnut, pozriet sa na problem ocami inych, lebo svojimi uz nevidi, co je ten problem. A ak vidi, nechce si to priznat. Ako ty.
Ok, ak chces, mozme ti napisat, ze chudatko nase, no daj mu este zopar sanci, stoj pri nom, kym on prehra aj strechu nad hlavou a detom posledny cumlik. Podporuj ho, potrebuje to a kex ti povie, ze chod, nepocuvaj, ved on to tak nemysli. Len pri nom vytrvaj, a odmenou ti jedneho dna bude zmeneny clovek, co otvori naruc a oceni cele tie roky, co si trpela a odtrhala si detom od ust, len aby si on mohol ist zahrat. Nic neboj, jedneho dna sa to stane, on precitne ako zo zleho sna a vsetko bude zase oukej.
Fakt chces aby sme ti pisali taketo veci? Tak potom si bud nesmierne naivna/blba alebo si myslis ze blbe sme tu my.
A o 10 rokov, ked deti uz budu rozmyslat, tak aby si nebola prekvapena, ze ti budu mat za zle, ze ziju niekde v socialnej ubytovni a v skole sa im ine decka posmievaju, a ze sa musia za ocka hanbit.
@misenka626 ja ta neurazam, ty SA urazas....... pravda sa zle pocuva a este tazsie prijima, ze?
@janinah na začiatku urcite nevedela že si pobabre život, nevieme ako dlho sa poznali kym sa vzali,prisli deti,neviem či dokazal dobre tajit svoj ,,konicek,, tak to netreba takto posudzovat...ked je clovek zamilovany to nevidi a nechce vidiet, to pride casom... prisla si po radu,neviem či si vieš predstavit čo a ako sa citi clovek ktory je psychicky zničeny, ale taky potrebuje nakopnut,pomoct,dodat mu sebavedomie a nie opak....verila že sa zmeni tak bola pri nom, možno verila že sa to zmeni detmi,tak zostala teraz si začina uvedomovat že to nebude lepšie ale stale v kutiku veri,najprv sa musi zbavit toho pocitu verit mu a odpustat a potom odide... najhoršie je že casom si fyzicky a psychicky tyrane ženy vytvoria pozityvni vztah k partnerovi a to už neodidu... ☹ ☹ ani koli detom ☹ ☹ potom su oni tie čo sa stanu zavislymi... ☹ ☹ je to velmi bludny a tažky kruh,ktory pochopi len ten kto ho zažil a dostal sa s toho , moja babka hovori - hladny sytemu neveri... 😉
Ty vole nvm preco by moje deti mali byt na socialnej ubytovni sa spametaj.co pises ja mam este stale rodini kde ist tak nvm o.co.ti ide vies co radsej nekomentuj
@veronika295 chapem ta, a nezavidm ti ☹ ☹ moj mal podmienku, ked ma požiadal o ruku, povedla som že ano mu poviem až ked si splati posledny dlh, skor nie.... nastastie sa zachoval ako chlap slovo dodržal,dnes je z neho skvely otec ,manžel, a nema dlhy.... je spokojny a stastny aspon tak mi to tvrdi... 🙂
@veronika295 nie som na nu zla....... chcem ju nakopnut, lebo to potrebuje ako sol..... ano, nie je hanba byt v azylaku pol roka. Hanbou je, ak sa problem taha roky a ona ho odmieta riesit. Ty vies, ze to nebolo lahke. A takisto vies, ze nikto iny to za nu proste vyriesit nemoze. Ano, niektori chlapi sa spamataju, vefia, ze maju problem. Ale jej dilino nie je z tejto sorty.
@obsadenemeno noo Svätá pravda nič kruté, len sa to tazko počúva, aj keď zakladateľka to vo svojom vnútri vie. Každá to vie, len sa prispôsobí.
@sono2 jasne ze to viem
@sono2 ano, nahovori si, ze "az take zle" to este nie je...... radsej sa obuje do zien na fore, ako do toho svojho "hraca"....... a jedneho dna zisti, ze si premrhala zivot....a deti jej budu vycitat, ze ho mala nechat uz davno.......
@veronika295 je trošku kruta , ale v jednej veci ma pravdu... ja mam dnes 33 rokov ale svojej mame neviem vnutorne prepačit,že sa ani raz nepokusila odist a branit si nas, viem že bola psychicky zničena a už si prestala važit svoj život,vtedy už nema prečo bojovat za životy deti, ale mohla to urobit v čase ked mala este silu a situaciu si už uvedomovala, ale aj ked to je stale moja mama a chodim za nou, toto neviem odpustit... matka ma byt levica a svoje leviča si chranit aj na ukor vlastneho stastia.... a čakat do doby ked sa jej vlastne deti pokušali o ukkončenie svojich zivotov a urady ich začali vlačit po sudoch a delit do detskych domov...treba začat konat ked clovek este nieje uplne na dne ....
Ja sa tu do vás nepúšťam ja beriem každý názor len má to proste uraza ze zo mna robíte hlupanu ..chcete ma nakopnut??ale ako?? Z urazanim ze som blba a nvm co...
@misenka626 kde ta kto uraza? TY SA URAZAS, a nemas za co. Ja tu teda nevidim ziadne urazky, okrem tej, ze som nazvala tvojho muza trtkom a dilinom. A to som este slusna. Lebo by som nasla aj horsie urazky.
Ja viem..nechajme to tak

No aj u nas to tak bolo ze hral ked som bola tehotna