Môj manžel je gambler
Takze baby potrebovala by som vasu radu nvm co mam robit môj muz stale hra automaty poved ze sa zmeni ale uz mi to slubuje dlho ..mame dve deti a on si nepozera ani na nich ci maju co dat do ust a tak...ake peniaze mame vsetko hodi do automatu ..ja to uz psychicky nezvladam ..niekedy sa opije a je na mna agresivny nadava mi do k..riev.. a pritom mu nic nerobim hlada chyby len na mne ..a na seba sa nepozera v nasom vztahu taham len ja za dobre aby bolo vsetkk medzi nami ok..najhoršie je na tom ze slubuje ze sa zmeni ale doteraz som nevidela ziadnu zmenu uz je to rok a pol co to trva ze gembli..
@obsadenemeno nato aby od neho odišla sa musi v prvom rade od neho odputat po fyzickej stranke, nechciet čakat na chvilky ked je mily a ona citi jeho blizkost,a pocit že je milovana...pokial si toto neuvedomi a v tomto smere prestane mysliet na svoje tuzby tak až potom dokaže odist inak bude mat v sebe vzdy ten kusok nadeje ,,možno raz sa zmeni..dokazat potlačit svoje ego, a začat mysliet na inych, v tomto pripade deti, potom to dokaže..musi bojovat sama so sebou,čo nieje lahke...ale ak bude chciet ,len musi chciet ..
@vikuska2012 ano, musi chciet...... ale ona nechce. Lebo to by vyzadovalo odvahu. Odvahu nemysliet len na seba. Lebo toto je sebectvo. Ostava s nim koli sebe. Caka, ze az sa jedneho dna zmeni, zacne naplnat JEJ tuzby, JEJ zivot, JEJ zelania........ predstiera, ze nevie, ako zivot s nim ublizuje jej aj detom....hlavne im....mozno si mysli, ze su este male a nechapu.....ale bola by prekvapena, kolko skody je uz napachanej na tych malych dusickach...... je to cire sebectvo, zostavat s muzom, co ju ma vyslovene v pazi, co jej povie, tak si chod...... veru by som sla.....
Mne je takychto zien velmi luto.....pre mna, za mba, nech si doseru svoj zivot, je to ich rozhodnutie, ich zivot, ale chudence tie deti.....oni moznost "odist" nemaju........
@veronika295 ja som to už všetko vyhodila z hlavy, všetko zlé je možno aj na niečo dobré, pred pár rokmi sa otec zmenil a teraz nám pomáha ako vie, mama zostala psychicky zničená, ale vo veľa veciach si môže sama... Hlavne nechce s sa zmeniť.... No mam dcérku a ta všetkých lepí dokopy 🙂 to co mi bolo vždy jasne ako dievčaťu v puberte bolo, že nechcem chlapa a radšej budem žiť sama až kým som sa nezalubila 🙂 a vybrala som si dobre 🙂 mňa aspoň rodičia tým pripravili do života, že sa nenechám tak ľahko zlomiť, nebojím sa ani psychického ani fyzického týrania,viem sa brániť 🙂
V tomto prípade pomôže jedine liečenie, inak sa to bude len stupňovať..
@veronika295 to je dobre aj môj bol pri pôrode, myslim ze to na mužov veľmi zapôsobí...
@veronika295 držím palce aby mu to vydržalo, príležitosť robí zlodeja. Ja sa našťastie báť nemusím, odkedy sa nám narodila mala je mu jasné čo chce. O to viac keď je u nej zdravíčko veľmi krehké. Nám sa životy zmenili 🙂...
@misenka626 Máš mamu,že by si sa s ňou porozprávala,možno ak sa stretávate,by ti vedela poradiť,alebo ťa podržať,poprípade bývať za čas u nej.Veď mami to vidia nie cez ružové okuliare.Lebo neviem,či by ti išiel on z domu,keď je taký agresívny,možno to budeš ty,čo sa odsťahuješ,ale to sa všetko dá,len by si potrebovala nejakú podporu,aby si ten krok spravila.

@misenka626 zeno zlata, ty potrebujes nakopnut ako sol!
Opytaj sa sama seba, ze co ti ten vztah s nim dava.
Alebo je este jedna moznost: nechaj ho. Odid s detmi prec. Ved ak sa zmeni, stale ho mozes vziat nazad.
Hm? Co ty na to?
Asi nic, ze...... lebo co keby......ze sa nezmeni????? Alebo zrazu zistis, ze uz ho nechces, ze si zacala konecne ZIT SVOJ ZIVOT, nie ten jeho, ked vsetk zavisi od toho, ci vyhral alebo nie?
A co ty, vyhrala si v zivote?