Môj manžel je veľké dieťa a mame nestačí ani 8 rúk. Je to na smiech či na plač?
Satira zo života rodiny: Dnes majú viacerí zamestnanci voľno, je štátny sviatok. Treba si oddýchnuť a užiť voľný deň. Môj manžel je ťažko pracujúci muž, ktorý robí vo dne, v noci (na smeny). V pracovné dni je buď unavený pred prácou, alebo unavený po práci. Ja som na materskej dovolenke, takže štátny sviatok, ani pracovné voľno sa ma netýka. Verím, že ženy mi dajú za pravdu, že udržať domácnosť v inom ako povojnovom stave, uvariť obed, oprať a poskladať tie nekonečne rastúce kopy prádla pri 12mesačnom zvedavom chlapcovi, ktorý je v každej sekunde VŠADE, je skoro nemožné. Obzvlášť ak chodíte s brušiskom, ktoré vám závidí aj samotný Santa Claus v predvianočnej objemovke. 🎅 Keď niekomu poviem o tom, že sa pre zablokované kríze neviem postaviť, fučím jak lokomotíva, som na smrť unavená a čakám na koniec roka ako na vykúpenie, len sa usmeje a povie: "lež s vyloženými nohami, ľahni si vždy keď spí malý a vykašli sa teraz na varenie a upratovanie."🙏 Aká milá, dobre mienená rada. Môj muž nevidí, že niečo nie je v poriadku, že existujú dôvody, prečo som unavená aj ja napriek tomu, že som na,, dovolenke" hnevá sa, keď mu oznámim, že sa má o svoju manželku starať a nosiť ju na rukách aj napriek viditeľnej nadváhe 😂😂😂 (lebo o chvíľu už nevyjdem po schodoch ani sama, nie ešte so Šimim zaveseným okolo krku). Vraj ženy sú komplikované a myslia si, že muži vedia čítať myšlienky a dokážu nájsť odpoveď na to naše,,NIČ mi nie je". Tak som dnes teda maximálne úprimná... Urob Šimimu raňajky - nič, prádlo je suché - nič, dnes varíš obed - nič... Ale išiel spať malý a môj manžel so spankovymi návykmi novorodenca tiež. 😴😴😴Tak mu vravím, choď zatiaľ spraviť na obed cestoviny. A viete aká je odpoveď? On dnes nebude hladný... 🤔 Takže kým moje dve deti spia (12m a 30 r.) a to tretie kope do rebier, čo to dá, stihla som navariť teda ten obed ja, lebo ja, narozdiel od môjho asi dietujuceho manžela, plánujem dnes jesť a asi kľudne za dvoch🤰. Veď som v predvianočnej priberacej fáze 🎄👼😂

@tinapa ďakujem krásne, aj ja vám prajem príjemné prežitie tohto adventneho obdobia a potom aj Vianoc 😊